Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Antilliaanse Dame Met Blanke Jongeman - 1

Die vrij warme lente-achtige donderdagavond staan Glenda en ik om zeven uur in de avond, hand in hand, voor de deur van het bijgebouw van de kerk. Hier vindt de celgroep-meeting over een uur plaats. We zijn wat vroeger dan gebruikelijk. Maar dat is op verzoek van Eveline - de voorgangersvrouw. Glenda ziet er vandaag beeldschoon uit. Ze draagt een opwindende grijze legging die haar volle dijen zo mooi accentueert dat ik week word van geilheid... en zwarte sandaaltjes. Ze heeft een zwart spaghetti-band topje aan die net boven haar royale negerinnenbillen eindigt. Ze heeft haar mooie lange dreads in een elegante knot gedaan. Ik zie de contouren van haar slipje bij haar dikke, erotische, kont. Eveline had Glenda na afloop van het telefoongesprek nog even een aanvullend appje gestuurd met de vraag of we toch iets eerder konden langskomen om kennis te maken met elkaar... De deur wordt opgendaan door Eveline. "Hoi Glenda! Wat fijn u weer te zien op de celgroep! Welkom en wat zijn jullie heerlijk vroeg! En... jij bent?", richt Eveline zich vragend tot mij. "Ik ben Jeroen...", zeg ik wat bedremmeld. "Jouw gezicht komt me bekend voor Jeroen...", zegt Eveline terwijl ze me onderzoekend aankijkt. "Ja, dat kan kloppen. Ik kom sinds kort wekelijks naar jullie kerk.", verklaar ik haar. "Ach zo!", zegt Eveline vlotjes.

Ik kijk haar diep in de ogen. Het lijkt wel of ze me voor even ondeugend aankijkt, of vergis ik me? Die blik in haar ogen verklappen dat ze best wel eens stout kon zijn. Volgens mij vindt ze pijpen heel lekker, maak ik voor nu een snelle conclusie. "Kom binnen en maak het jullie gemakkelijk!", zegt Eveline gastvrij. Ik kijk naar haar voorkomen. Eveline, eind dertig, heeft een mooie roomwitte jurk aan met een blauwe bloemenmotief. Ze draagt nette, zwarte laarzen, en ze heeft blote licht gebruinde benen, blote volle en sappige benen... en die maken me nu al gek... Met een hongerige blik gluur ik naar haar volle billen die heel mooi worden geaccentueerd door haar jurk. Als we de gezamelijke ruimte binnenlopen ruik ik heerlijke aroma's van geurkaarzen die her en der zijn opgestoken.

"Nou, jullie zijn lekker vroeg. Neem plaats!", Eveline wijst ons naar stoelen die in een kring zijn opgesteld. "Ga lekker naast elkaar zitten. Ja zo!", En met dat Eveline ons aanwijzingen geeft, pakt ze zelf een stoel uit de kring en plaatst deze hooguit een meter van ons vandaan. Direct neemt zij tegenover ons plaats. "Wat fijn dat we even kunnen praten over seksualiteit.", zegt Glenda dankbaar. "Geen probleem hoor!", zegt Eveline. "Jeroen...", ze richt zich nu direct tot mij. "Je bent een jongeman van...hoe oud ben je?", vraagt Eveline. "Ik ben achtentwintig jaar.", antwoord ik wat ongemakkelijk. "Een jongeman van achtentwintig jaar. Wat leuk! Maar u Glenda... ", En Eveline richt zich nu tot Glenda. ..."U bent bijna zestig jaar." "Ja, dat klopt Eveline..", bevestigt Glenda de constatering van Eveline zakelijk. "Nou vinden we interraciale relaties sowieso geen probleem - zeker niet in het tijdsgewricht waarin we nu leven. Maar jullie leeftijdsverschil is wel érg groot... Ik kan me zo voorstellen dat jij, Jeroen, graag kinderen zou willen. Voor Glenda is een kinderwens een gepasseerd station nietwaar, Glenda?", Eveline kijkt daarbij wat bezorgd naar Glenda en vervolgens naar mij. Glenda knikt: "Ik heb twee volwassen dochters. Hoewel ik nog wel zwanger kan worden, lijkt het me gezien mijn leeftijd, niet verstandig.", bevestigt Glenda.

"Jeroen zal ongetwijfeld een enorme drang hebben om zijn zaad aan jou te geven, of in ieder geval alles op alles zetten om jou proberen te bevruchten - laat ik het zomaar eens zeggen.", zegt Eveline nu. "Haahaaa!", Glenda en Eveline lachen spontaan om Eveline's woordkeuze en de wijze waarop zij dit zomaar zegt. Glenda kijkt me met haar woorden bijna verliefd en met verlangen naar intimiteit aan. "Maar even zonder gekheid, seks is lekker. Seks is heel erg fijn...Maar wel binnen het huwelijk", Eveline kijkt daarbij wederom afwisselend naar Glenda en mij. "Ik ga het beestje gewoon bij de naam noemen Glenda en Jeroen.. en schrik alsjeblieft niet van mijn woordkeuze. Maar uit ervaring weet ik dat eerlijkheid in dezen het beste is.", vervolgt Eveline. Glenda en ik kijken Eveline gespannen aan. "Jeroen...", en Eveline richt zich tot mij: "...Glenda vroeg mij laatst aan de telefoon of jij, in dit geval als vriend van Glenda, naar haar vagina mag kijken... ", Ze kijkt me met haar warme helblauwe ogen aan.

"Ik denk dat het jou, Jeroen, om iets heel anders gaat. Ik denk dat jij - als je jouw natuur zou volgen - heel graag Glenda's natte kut zou willen klaarlikken, mocht je de kans krijgen. Ik denk dat jij jouw dikke, grote lul diep in haar smachtende, hoerige, kut wil duwen en jouw potente zaad krachtig tegen haar gulzige baarmoedermond wil spuiten Jeroen.", gaat Eveline met een gestrekt been door. "Sterker nog, ik denk dat jij, als jij even de kans krijgt, Glenda achterlangs zou willen rimmen, haar strakke en uitnodigende kontgaatje zou willen likken.", zegt Eveline nu ineens. Ze kijkt me daarbij met een blik aan die ik herken van enkele minuten geleden. Ze heeft een uitdagende, verleidelijke en bijna lustvolle glans in haar ogen. "Ik...ik...ik...", stamel ik als reactie op Eveline. "Het geeft niet hoor Jeroen.", zegt Eveline ineens moederlijk en de geile glinstering in haar ogen is ineens weg. Ze legt met deze woorden haar zijdezachte blanke hand op mijn bovenbeen. Ik voel dat ik een hele harde lul heb gekregen door haar woordkeuze en mijn onderbroek is kletsnat van het voorvocht. Haar plotselinge aanraking maakt het er niet minder op...

"Kijk in deze gemeente hebben we duidelijke regels over seksualiteit buiten én in het huwelijk.", gaat Eveline verder en ze trekt haar hand terug, maar niet nadat ze even zachtjes, bijna plagend, de binnenkant van mijn rechterdij vluchtig heeft gestreeld. "Om terug te komen op uw vraag Glenda. Ja, Jeroen mag naar uw vagina kijken. Glenda pakt mijn hand vast en kijkt me gerustgesteld aan: "Nou, dan weten we dat jullie als gemeente ook achter ons staan.", zegt Glenda opgelucht. "Maar in prinicpe uitsluitend kijken...", vervolgt de begeerlijke voorgangersvrouw. "Mocht het jullie als stel echter lukken om elkaar - zonder egoistishe lustgevoelens - naar een seksuele bevrijding te helpen, dan mag dat ook.", zegt Eveline nu. "Hoe bedoel je dat. Wat verstaat u onder bevrijding?", vraagt Glenda nu. Evelien verzit zich even, nipt even van haar glas thee: "Het gaat bij seks om geven en absoluut niet om nemen. In de wereld waar we in leven gaat het eigenlijk alleen om genot, om bevrediging van lustgevoelens. Mannen en vrouwen willen graag klaarkomen, een intense orgasme beleven. Mannen..., en Jeroen je zal jezelf er vast wel in herkennen, mannen willen bevrediging van hun penis en vooral klaarkomen - als het kan het liefst zo snel mogelijk." Ik knik bevestigend en slik met moeite een brok in mijn keel weg.

"...Wij zijn in deze wereld maar niet van deze wereld.", gaat de voorgangersvrouw verder met haar betoog. "Kijk, je moet het zo zien..", vervolgt Eveline. Ze verzit zich nu en doet haar heerlijke benen ineens wat uit elkaar. Ik kan het niet nalaten even te gluren naar de heerlijke, glanzend zachte en volle binnenkanten van haar dijen. Ik heb voor even volop zicht op haar witte katoenen slipje. Wat een heerlijk uitzicht heb ik. Mijn lul is bikkelhard en wil klaarkomen!! Maar het kan niet, het mag niet! Eveline doet haar mooie benen weer kuis bij elkaar. "Als jij, Jeroen, zou kijken naar de vagina van Glenda... ", gaat Eveline door. "...dan verwachten we van jou, als lid van de gemeente, dat je dat kijken zonder gevoel van lust doet. Gewoon sec kijken naar een geslachtsdeel is geen zonde. Het is de fantasie die gepaard gaat met het kijken, die in deze kerk niet acceptabel is.", zegt Eveline nu.

Eveline zoekt nu oogcontact met mij. "Kijk me eens aan Jeroen? Nee, niet wegkijken.", eist de mooie vrouw nu van mij. "Denk jij, Jeroen, dat je naar Glenda's vagina kan kijken zonder daarbij te fantaseren over hoe haar liefdessappen zullen smaken, hoe het zou zijn om haar kittelaar te likken?", vraagt Eveline me nu op de man af. Ik staar voor me uit, weet absoluut niet wat ik moet zeggen. "Jeroen", vervolgt Eveline: "Ik zag je net tussen mijn benen kijken. Ik zag een lust in je ogen die ik niet graag zie, begrijp je wat ik bedoel? Lust moet verbannen worden en dat is ook mogelijk. Je hoeft hier op de celgroep zo meteen ook niet stiekem te kijken naar de kruisen van vrouwen. Kijk ongegeneerd. Maar doe dat zonder de vrouwen te begeren!" Ik schuif wat ongemakkelijk op mijn stoel. Mijn keiharde penis doet gewoon pijn als gevolg van de duur van mijn erectie.

"Het is nu half acht. We hebben nog een half uur voordat de andere vrouwen aansluiten.", zegt Eveline nu zakelijk. "Glenda wat ik nu ga doen is een test voor Jeroen. Slaagt hij voor de test dan kunnen we met een gerust hart stellen dat hij zijn lusten onder controle heeft. Gaat dat niet goed, dan raad ik sterk af dat jij, Glenda, je vagina aan hem laat zien.", stelt Eveline. "Oh, dat is goed hoor Eveline.", zegt Glenda vol vertrouwen. "Wat moet Jeroen doen?", vraagt Glenda vervolgens met een klank van volledige overgave in haar stem. "Schrik niet van wat er nu gebeurt. Zie mijn handeling vooral als een heropvoeding van onze gedachten! Ik heb een goed plan voor jullie Glenda en Jeroen!", stelt de voorgangersvrouw ons gerust. En terwijl ze dit zegt spreidt de begeerlijke voorgangersvrouw haar mooie, volle en sensuele benen, bijna tot het maximale. Ze doet haar bekken wat naar voren en stroopt haar jurk met haar linker hand wat op, om zich ervan te vergewissen dat we een volledig zicht op haar wit-katoenen slipje hebben. Haar volle vagina bolt het slipje compleet strak. En verbeeld ik het me, of zie ik een nat plekje op de hoogte van haar neukgaatje?...

Met haar rechter vingers streelt ze nu voorzichtig over haar venusheuvel en op de hoogte van haar kittelaar. "Heb je goed zicht zo?", vraagt Eveline - onderwijl oogcontact zoekend. Ik probeer zo neutraal mogelijk te kijken naar haar sensuele kruis die nu ineens zo uitnodigend naar me roept! "Ja...ja, ik heb goed...goed zicht hoor Eveline.", komt er moeizaam uit." "Kijk, het is nu de bedoeling dat je neutraal blijft in je reacties Jeroen! Ben je er klaar voor?", vraagt Eveline en met die vraag doet ze met haar rechter hand haar wit-katoenen slipje vliegensvlug opzij - dat moet ze vaker gedaan hebben. Haar geile kledingstuk haakt, met deze beweging, voor even tegen haar linker buitenste en binnenste schaamlip. Ik zie heel veel wit-doorzichtige afscheiding en een draadje wit-doorzichtig kutvocht plakt aan haar binnenste schaamlip en haar slipje bij deze handeling. De schaamlippen van de voorgangersvrouw zijn duidelijk opgezwollen van opwinding. "Maar...je bent kleddernat Eveline!...", zeg ik bedremmeld. Eveline kijkt me even streng aan... Ik zie haar denken en naarstig zoeken naar een valide en sluitend antwoord, maar ik houd mijn mond. "Jeroen, dat is een natuurlijke reactie. Jij bent een aantrekkelijke jongeman en Glenda en ik zijn twee begeerlijke vrouwen. Een vagina wordt nat door externe prikkels. "Probeer neutraal te blijven Jeroen!", wijst Eveline me terecht.

"Ik ga je nu de anatomie van de vagina uitleggen Jeroen en wat de werking is van de specifieke delen van de vagina. Puur om je van de lustgevoelens af te helpen en je te laten realiseren dat een vagina gewoonweg bij de anatomie van een vrouw hoort..." Eveline kijkt me nu even aan, om te checken of we elkaar snappen. En weer zie ik die opwindende oogopslag van haar, die twinkeling die ik niet anders dan als 'hoerig' kan kwalificeren. Eveline vervolgt: "De binnenste schaamlippen liggen tussen de buitenste schaamlippen in.", Ze opent nu met de vingers van haar beide handen haar natte en opgezwollen schaamlippen bij wijze van demonstratie. Ik word knettergek van lustgevoelens die strijden om de macht over mijn lichaam. "Aan de bovenkant komen de binnenste schaamlippen samen bij de clitoris...", Gaat Eveline onverstoord, nu bijna fluisterend, verder...En ze legt in de klank van haar stem heel veel nadruk op het woord ''clitoris'.

...Met haar vrije linker wijsvinger doet ze nu haar clitoriskapje - bij wijze van demonstratie - wat omhoog en streelt vervolgens met voorzichtige cirkelbewegingen over haar tevoorschijn gekomen glimmende, opgezwollen kittelaar. "Jeroen, toe, kom even van je plek af en neem even tussen mijn benen plaats zodat je mijn vagina écht van dichtbij kan zien. Ja, zo ja!", zegt Eveline goedkeurend wanneer ik als een goedgetrainde hond slaafs en gretig doe wat ze van me vraagt. Ik zit nu in een kleermakerszit tussen de volmaakt geschapen zachte benen van Eveline. Ze dirigeert mijn handen naar de binnenkant van haar zijdezachte sappige en volle dijen, bij wijze van steun. Mijn gezicht staat luttele centimeters van haar kletsnatte vulva af. Het is stil en ik hoor nu zachte sopgeluidjes van haar kleddernatte flamoes als gevolg van haar voorzichtige stimulatie.

"Nou, door een verhoogde bloedtoevoer onder invloed van seksuele prikkels kunnen de binnenste schaamlippen en clitoris opzwellen, zoals bij mij nu Jeroen.", oreert Eveline verder. "Die seksuele prikkels hebben niets met lustvolle gedachten te maken, eerder met een natuurlijke werking van mijn geslachtsorgaan... En... merk je dat ik niet kreun? Merk je dat ik mijn lustgevoelens onder controle heb?", Zegt Eveline kil. "Bij de meeste vrouwen zit de clitoris verscholen onder het clitoriskapje. Dat kapje kan je vergelijken met de voorhuid van jouw penis Jeroen!", gaat de voorgangersvrouw onverstoord verder. "Nou... en de opening van het plasgaatje en de vagina liggen alle twee tussen de kleine schaamlippen: dit gebied heet het vaginaal vestibulum Jeroen." Met haar vingers streelt ze nu erotisch over haar plas- en neukgaatje bij wijze van demonstratie.

"Ook de uitgangen van de kliertjes van Skene en de klieren van Bartholin vind je hier Jeroen.", gaat Eveline zakelijk door. Deze klieren zorgen voor het aanmaken vocht bij seksuele opwinding. Het vocht uit de klieren van Bartholin is slijmachtig..." Met haar vinger gaat Eveline nu door haar vagina en laat me haar, van het kutvocht, glinsterende vingers zien bij wijze van illustratie. "De klieren van Skene zijn het meest interessant voor mannen Jeroen. Deze kunnen voor een 'vrouwelijke ejaculatie' zorgen: als er veel vocht geproduceerd wordt tijdens het vrijen - of door zelfstimulatie - kan dat vocht uit de openingen van Skene spuiten. Kom nog maar iets dichterbij. Ja, zo!", en Eveline streelt nu met haar vingertopje over haar plasgaatje en piepkleine gaatjes van Skene die kennelijk net om en naast haar plasgaatje liggen.

"Glenda, sta eens op en spreidt mijn vagina even voor Jeroen!", vraagt Eveline nu directief. Glenda staat op en doet aldus. Ze buigt zich bijna slaafs over mij heen en plaatst haar mooie bruine duimen op de hoogte van Eveline's perineum. Met haar wijsvingers spreidt de Antilliaanse schone nu de kleddernatte kut van de voorgangersvrouw. "Ja, kijk maar goed Jeroen!", moedigt Eveline me aan. "Stimuleer mijn kittelaar maar met je duim Glenda, ja zo!', spoort Eveline de belegen negerin aan. Glenda streelt de glimmende clit van Eveline, als door een hogere macht gedreven, met liefelijke cirkelbewegingen. De natte bloem van lust van de voorgangersvrouw sopt tijdens de stimulatie van Glenda. Ik ruik de weekmakende seksgeur van Eveline. En... Eveline geeft - zoals beloofd - geen kik. Ik zie in haar ogen evenwel nog steeds die ongekende, hoerige, geilheid.

"Ik...ik zie de kliertjes van Skene niet, of in ieder geval niet goed bij jou Eveline..", stamel ik verlegen. Ik kijk tussen de benen van Eveline omhoog om oogcontact met haar te krijgen."Wel, Glenda, doe je legging en slipje dan maar uit en ga eens op mijn plek zitten! Dan laat ik Jeroen precies zien waar de kliertjes van Skene zich bij haar bevinden. Ja, precies, op die manier en spreid je benen maar!", moedigt Eveline mijn Antilliaanse oudere vriendin aan als ze ziet dat Glenda er geen doekjes om heen windt. Ze neemt plaats en spreidt haar heerlijk zachte benen als een volleerde vrouw van lichte zeden voor me. Ik kijk nu ineens voor het eerst ooit naar de ongeschoren natte kut van Glenda. Ze heeft dichte, hier en daar, grijze kroesharen op haar venusheuvel en haar schaamlippen zijn dik en opgezwollen. Ik zie een witte supergeile afscheiding onder haar clitoris. Haar vagina is licht geopend door de spreiding van haar mooie, gladde, donkere benen. Het roze van de binnenkant van haar oester van lust steekt schril af tegen haar donkere huidskleur.

Eveline staat achter de zittende bekoorlijke negerin op leeftijd, buigt zich behendig over haar heen. De - toch wel - onorhtodoxe voorgangersvrouw spreidt vervolgens de natte poes van de donkere dame. Ik zit er met mijn neus bijna letterlijk bovenop. Wat ik nu zie is hemels. Met haar rechter wijsvinger stimuleert de voorgangersvrouw voor even de glimmende opgezwollen kittelaar van Glenda. Vervolgens streelt ze het plasgaatje en neukgaatje van Glenda liefelijk. Sopgeluidjes van lust vullen de ruimte. Ik hoor Glenda wat zwaarder zuchten en zie dat ze haar ogen sluit, haar mond half geopend heeft. Ze onderdrukt nu duidelijk gevoelens van overweldigende lust.

Bij elke cirkelbeweging die Eveline daarna om de kittelaar van Glenda maakt zie ik dat de heerlijke negerin haar ogen enorm geconcentreerd gesloten houdt - nu zelfs haar dikke negerinnenlippen op elkaar drukt om een kreun van genot en utlieme lust tegen te gaan.. "Wat je nu ziet, Jeroen, is dat Glenda dicht tegen een bevrijding aanzit - een bevrijding van haar seksualiteit. Eveline buigt zich nog meer over Glenda heen om haar nog beter te kunnen stimuleren. Ik kan daardoor recht in de weldadige boezem kijken van de voorgangersvrouw. De mooie vrouw ziet dat ik kijk naar haar volle borsten die duidelijk - door de lage uitsnede van haar heerlijke jurk - zichtbaar zijn. Zonder uitleg floept ze er behendig één heerlijk sappige borst uit. Deze bungelt nu wulps en uitnodigend op mijn ooghoogte. Ik staar naar haar keiharde tepel en donkere tepelhof die er zo overheerlijk uitziet. "Streel maar hoor Jeroen, kneed mijn borst en tepel maar zachtjes. Zolang je maar geen lustgevoelens uit.", waarschuwt Eveline me nog eens...

Eveline stopt even met het vingeren van Glenda en opent de natte vagina van de donkere dame nu met haar ring- en middelvingers tot het maximum. Met haar wijsvinger wijst ze nu met uiterste precisie het kliertje van Skene aan. "Zie je het nu wél Jeroen?", vraagt ze zwoel. Ik buig mijn hoofd nog iets meer naar voren, snuif de heerlijke seksgeur van Glenda stiekem op en zeg: "Ja, inderdaad ik zie het. "Kijk, en dit is het vocht die kliertjes aanmaken Jeroen", legt Eveline uit.. Ik waan me in de hemel... Wat een heerlijkheid! Ik houd mijn mond dicht. Ik laat zo weinig mogelijk lust en emotie zien. Want deze ervaring wil ik niet kwijtraken... Nooit meer!

Het is een paar minuten voor acht uur. De bel van het bijgebouw gaat...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3185x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2611x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8417x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12412x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8868x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9469x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13239x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15218x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14538x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16001x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!