Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Droom Of Werkelijkheid - 39

De volgende ochtend maakt Stefan me vroeg wakker, hij moet weg voor zaken en verteld me dat hij met een dag of twee terug zal zijn en dat ik tot die tijd van Gabriel zal zijn. Op zich niet iets nieuws want het was de laatste tijd al vaker gebeurd dat ik in de handen van Gabriel achterblijf. Dit is echter de eerste keer na de ontvoering. Strak kijkt hij me aan hij voelt mijn onrust. ik word er zenuwachtig van en kijk hem niet langer aan. Ik weet dat hij dwars door me heen kijkt en vragen gaat stellen. Vragen die ik nu niet kan én wil beantwoorden.

“Gedraag je”, zegt hij als hij me een zoen geeft. “Ik doe mijn best”, antwoord ik terug.

Ik zie hem richting Gabriel lopen en dan kijkt Gabriel mijn kant op.

Ik voel een rilling over mijn rug lopen en mijn nekharen gaan overeind als Gabriel donker en dominant naar me kijkt. Tot mijn eigen verbazing dit keer niet van argwaan of ongenoegen. Een onbekend gevoel bekruipt me. Ik voel me geil en nat worden maar ook rebels en zeer opstandig. Stefan kijkt nog een keer om en loopt vervolgens weg. Ik draai me om zodat ik naar mijn kamer kan gaan. Gabriel roept me en ik blijf staan en draai me naar hem om. “Wat is er aan de hand?”, vraagt hij aan me. “Hoezo?”, vraag ik. Meteen pakt hij me vast en verteld me dat hij niet gediend is van mijn toon en dat ik de vraag gewoon moet beantwoorden. Ik probeer me los te trekken maar dit lukt niet. Gabriel pakt me, als gevolg, steviger vast. “Er is niks en laat me nu maar weer los”, zeg ik geïrriteerd. Ik kan zijn ademhaling horen en zijn hartslag bijna voelen. De spanning tussen ons is om te snijden.

Dit kan twee kanten op gaan bedenk ik me. Ik kan doorzetten en dan word ik weer voor straf opgesloten in mijn kamer of ik stel me wat rustiger op in de hoop dat Gabriel het los laat en me laat gaan. Mijn hele lichaam staat strak en roept om zijn aandacht. Ik kan op dit moment geen genoegen nemen met soft gedoe en dat weet ik. Het is alsof er een ongetemd beest in me zit wat eruit wil.

Een kant van mezelf die ik wel al eens heb gevoeld maar vaak weer heel snel weg stop.

Ik kijk van hem weg naar de grond. Ik voel hoe hij zachter wordt in zijn houding en zijn grip losser wordt. Dat is ook het moment dat ik me losruk uit zijn handen. Heel ver kom ik niet omdat hij vele malen sneller is dan ik. Hij grijpt me terug vast en vraagt nogmaals wat er aan de hand is. Ik antwoord hem dat ik het niet weet. Hij kijkt me lang en strak aan. Er is geen ontkennen aan wat we op dit moment willen. “Geef me geen reden”, zegt Gabriel. Verward kijk ik hem aan.

Dan haalt hij diep adem en verteld me dat Stefan hem heeft verteld dat hij mag én moet doen wat nodig is om mij te laten gehoorzamen. Dat met mijn opstandigheid de grens is bereikt wat betreft het geduld van beide heren. Verschrikt, maar ook ongelofelijk geil kijk ik hem aan.

“Hoe kan hij dat nou doen”, antwoord ik vol ongeloof. “Heel simpel’, zegt Gabriel.

Het wordt gewoon tijd dat jij je plaats kent. “Maar dit is gewoon fout”, probeer ik tegen te sputteren.

“Niet als jij je gedraagt” zegt Stefan en kijkt me donker aan.

Deze hele situatie helpt me totaal niet in het rustig worden. Het maakt me eerder nog wilder en zo veel geiler. Ik voel dat ik weg moet, weg bij Gabriel vandaan.

Gabriel voelt het ook en laat me los. Ik voel dat we beide zo hard mogelijk vechten tegen dat gevoel.

We hebben allebei het grootste respect voor Stefan maar onze chemie is ook niet meer te ontkennen. Als ik weg probeer te lopen word ik wederom tegen gehouden.

“Dat ik je loslaat betekent niet dat je zomaar weg kunt lopen”, zegt Gabriel.

Ik kijk hem brutaal en strak in zijn ogen. “Bedwing je”, hoor ik hem boos zeggen.

“Je houding is onacceptabel”.

Ik probeer me te corrigeren maar wat ik ook doe het gevoel van opstandigheid blijft groeien. Als ik naar hem kijk dan zie ik dat, dat niet het enige is wat is gegroeid. Zijn harde lul is niet meer te bedekken. Hij kijkt me strak terug aan en net als hij een stap dichterbij wilt zetten wordt hij door Jasmine geroepen. Dit is de eerste keer dat ik blij ben om haar te horen.

De spanning verbreekt zich maar zijn grip om mijn arm niet. “Je gaat nu eerst wat eten en dan ga je sporten”, draagt Gabriel me op. Ik kijk naar hem op en knik.

Dan laat hij me gelukkig los. Snel loop ik naar mijn kamer en doe de deur dicht. Ik laat mezelf tegen de deur zakken en zucht …. Mijn gevoel wordt niet rustiger, ik wil hem zo graag voelen en proeven. Ik wil zijn pik in mijn kut voelen. Zijn handen over mijn hele lichaam. Zijn stem die mij dwingend opdrachten geef. Ineens komt er een enorm schuld gevoel over me heen. Waar ben ik mee bezig, mijn hart ligt bij Stefan? Wat bezielt hem om Gabriel een totale vrijbrief te geven. Het schuldgevoel maakt plaats voor boosheid. Wederom komt dat donkere gevoel wat bijna niet is te omschrijven naar boven en kan ik nog net het beest bedwingen. Ik eet een zeer licht tussendoortje en kleed me dan om zodat ik kan gaan sporten. Ik hoop zo wat van dat onrustige gevoel in mijn lijf kwijt te raken.

Als ik binnen kom lopen ziet Vince al dat er iets niet helemaal in de haak is. “Wat is er”, vraagt hij.

“Begin jij nu ook al”, bitch ik hem af. “Wow doe eens even rustig”, snauwt hij terug.

“Sorry”, zeg ik oprecht tegen hem. “Das beter, jongedame” knikt hij.

Ik kijk naar hem en zie dat ook hij het meent en niet met zich laat spotten. Stefan weet ook wel bij welke mannen hij me achterlaat. “Laten we gaan sporten”, zeg ik tegen Vince. Zacht maar toch zeer dwingend zegt hij; “Zoals je nu bent gaan we echt niet sporten. Je gaat nu eerst in je houding zitten”. Als ik tegen wil sputteren grijpt ook hij me vast en dwingt me naar de grond. “Luister, ik weet niet waar je vandaag last van hebt maar dit gaat je echt niet helpen”. “Als je uit bent op straf dan gaat dat je zeker lukken”. Maar dan heb ik het tegenovergestelde bereikt van wat ik zo graag wil en nodig heb Nog steeds onrustig probeer ik overeind te komen dan dwingt hij me goed tegen de grond.

Ik kalmeer wat en hij laat me los. “Juist, dat is beter”, zegt Vince. Langzaam maar zeker word ik rustiger als ik in de houding zit. Na een tijdje knikt Vince dat ik kan gaan sporten. Als ik klaar ben met sporten voel ik me een stuk beter. Ik loop naar mijn kamer en ga in het warme bad. Ik voel hoe dat intens geile gevoel weer naar boven komt. Ik stap mijn bad uit, en trek wat losse kleding aan en besluit naar Latiffa te gaan. Ik vertel haar wat er aan de hand is en ze kijkt me alleen maar vol spanning aan. Als ik haar ogen even naast me zie kijken begin ik me zorgen te maken. “Wat?”, vraag ik. Ze zegt niets en mijn spanning loopt alleen maar op. Opeens voel me heel ongemakkelijk maar ook geil te gelijk. Mijn hartslag gaat zonder enkele reden omhoog en zo ook mijn ademhaling. Dan ineens besef ik wat er aan de hand is. “Uhm hij staat achter me he?”, vraag ik haar. En ze knikt. Met een intens rood hoofd vol schaamte over, wat ik haar net heb verteld over hoe ik me voel, draai ik me om. Ik kijk Gabriel recht in zijn ogen en hij kijkt me intens donker en geil aan. Hij heeft net gehoord hoe graag ik wilde dat hij me aan zou pakken. Hoe hij me zou neuken. Als ik me snel uit de voeten wil maken pakt hij me vast. “Waar ga jij heen!’. Zijn stem zo donker en vastbesloten. Ik sta meteen stil en kijk hem brutaal aan.

“Naar mijn kamer”, gooi ik er uit. “Jij!... gaat nergens heen” bitst Gabriel. “Laat me gaan voor het fout gaat”, zeg ik tegen hem terug. Uit schrik laat hij me los. En dan ren ik snel verder richting mijn kamer.

Eenmaal in mijn kamer doe ik snel de deur op slot. Helemaal buiten adem laat ik mezelf op de grond zakken tegen de deur, geil en verward.

Mijn gevoelens zijn een grote puinhoop. Mijn hoofd ontploft bijna zo vol zit die. Ik voel me zo geil dat ik mijn klit kan voelen kloppen. Ik wil mijn klit aanraken als ik ineens schrik van het gebonk op de deur. Het is Gabriel die schreeuwt dat ik hem binnen moet laten of dat er anders iets zwaait. “Ja je zweep zeker”, gil ik terug. Ik ben compleet los geslagen het enige dat ik nog wil is snoeihard geneukt worden en klaar komen tot ik niet meer kan. Als het stil is denk ik dat Gabriel het op heeft gegeven maar niets is minder waar. Het grote beeldscherm in mijn kamer springt aan en het is Stefan die enorm boos naar me kijkt. “Het is jouw schuld”, gil ik uit onmacht naar hem. “Jij hebt hem toestemming gegeven”. “Hoe kon je”. “Ben je klaar met je opstandige gedrag of wil je echt een flink pak slaag”. Zijn woorden dringen hard bij me binnen. Ik weet precies wat hij bedoeld en wie dit dan zal doen. Ik dim iets in.

“Je hebt dit zelf veroorzaakt”, zegt hij. “Ik heb je nog zo gezegd dat je je moet gedragen”.

Ik hoor nu zo onderhand te weten dat ik Gabriel niet tegen me in het harnas kan blijven jagen en ongestraft kan blijven. “Ja.. maaarr”,stotter ik.

“Je kan hem toch geen vrijbrief geven”. Stefan zegt me dat hij dat wel degelijk kan en ook heeft gedaan. “Ik ben heel goed bewust van de chemie tussen jullie twee”, zegt hij.

“Dat kan ook niet anders, want jij hebt dat nodig”. Hij verteld dat hij weet dat hij veel weg is en dat

hij wat zachtaardiger is dan Gabriel en dat ik soms echt hard aangepakt moet worden. Hij weet dat na die aanpak seks voor mij een echte ontlading is die ik nodig heb.

Als ik hem wil onderbreken wordt hij boos. “Je houd nu even twee tellen je mond en luistert naar me”, zegt hij. “Ik weet hoe je erover denkt en dat je vind dat dit niet kan en niet hoort. Echter heb je me nu geen andere keus gegeven door je te gedragen zoals je nu doet”. “Je moet nu dan ook de gevolgen dragen die daarbij horen”.

“Ik ben hier en kan niet weg, ik kan je nu niet geven wat je nodig hebt zegt Stefan”. “Mijn taak is ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt, zodat je mijn kan dienen zoals het hoort”.

Hij vertel me dat hij en Gabriel altijd al wisten dat dit er aan zat te komen. Het is wie ik ben. “Zodra ik meer bij je kan zijn zal het allemaal veranderen. Ik ga onderzoeken hoe ik dit gedeelte wat jou maakt wie je bent en wie je nodig hebt kan realiseren”, zegt hij. Gelaten hoor ik hem aan en mijn gevoelens gaan nog steeds alle kanten op maar tegenstribbelen heeft nu geen zin.

Ineens gaat de deur van mijn slaapkamer open en staat er een hele boze Gabriel in mijn kamer. Ik kijk van hem naar Stefan en weer terug naar hem.

“Ga je gang”, zegt Stefan tegen Gabriel en dan springt het beeld op zwart.

Gabriel komt tergend langzaam op me afgelopen en toornt boven me uit. Ik zat al op de grond dus hoef ik niet meer op mijn knieën te gaan zitten. “Dus jij denkt dat je weg kan blijven komen met het brutale, ongehoorzame en recalcitrante gedrag van je”. Heel even ben ik van mijn stuk en ben ik stil.

Dan vraagt of ik mijn tong verloren ben. “Nee, ik ben mijn tong niet verloren net zo min als recalcitrante gedrag”, bijt ik hem terug.

Hij pakt me bij de arm en tilt me met weinig moeite zo op mijn voeten. Als ik niet mee wil lopen krijg ik een flinke tik op mijn billen. “Auw … Godver”.

Meteen daar bovenop krijg ik nog een tik en hij blijft slaan op mijn billen tot ik netjes stil ben.

“juist, zo hoort het geile slet”. “Want volgens mij ben je nu wel aardig nat en geil geworden”.

“Jij wilde me toch zo graag voelen, wel nu je wens is uitgekomen”.

“Jij bent een eikel om zo mijn woorden tegen me te gebruiken”. Deze woorden waren er nog niet uit of ik had al weer een tik te pakken. Dat terwijl hij me meenam naar een andere ruimte.

Een ruimte die ik nog niet eerder had gezien. Ik stapte een compleet andere wereld in. Een hele donker wereld. Zo donker en geil als ik nooit eerder heb gezien of gevoeld.

Midden in de kamer zet hij me op de grond en op mijn knieën. Hij neemt mijn haren vast en kundig maakt hij een vlecht in mijn haren in een staart

Hij tilt me vervolgens weer overeind. En moet ik me van hem uitkleden. Zodra ik dit weiger, dwingt hij me met zijn houding richting een tafel. Behendig draait hij me om en buigt me over de tafel heen. Mijn armen maakt hij aan de tafel vast. Hij trekt razend snel mijn broek naar beneden. Elke woord die ik uit mijn mond laat komen wordt afgestraft met een klap op mijn billen. Verder zegt hij niets. Hij wordt niet boos maar hij is uiterst kalm en beheerst.

Na een tijdje trekt hij mijn broek verder uit en maakt hij mijn armen los van de tafel. Hij draait me ruw om en pakt me stevig bij mijn staart vast en trekt mijn hoofd achterover.

Hij drukt een intense zoen op mijn mond. Zodra ik weiger deze te beantwoorden grijpt hij met zijn andere hand mijn kaken vast en geeft wat druk waardoor ik mijn mond vanzelf open doe. Hij neemt bezit van mijn mond en bepaald het ritme met zijn tong. Hij tongt langzaam en dan weer snel. En het enige wat ik kan doen is hem volgen. Stevig blijf ik in zijn greep en wat ik ook probeer losser kom ik niet. “Ja, blijf maar tegenstribbelen des te lekkerder is de ontlading zo meteen”. “Eindelijk kan ik helemaal los gaan op je en doen wat ik wil”. Al maanden hou ik me in en verdraag ik hoe je me loopt te teasen.

“Teasen?”, reageer ik geschokt. “JA… TEASEN!”. Zet hij zijn woorden kracht bij. “Je hebt het zelf niet eens in de gaten hoe verdomd lekker je bent en hoe een grote uitdaging je bent voor elke Dominant hier op deze wereld. Er zijn maar weinig subs te vinden die zo gaan gloeien en ruiken zoals jij doet als je opgewonden raakt. “Ja, je bent een pain in the ass”, maar dat maak je meer dan goed op het moment dat je je overgeeft. Jouw overgave is een godsgeschenk.

“Het is dat je aan Stefan behoort anders was je hier nooit meer weggekomen. Hoe dan ook zou ik je anders mijn sub maken”, verteld Gabriel me. Het kippenvel loopt over mijn hele lijf en ik kan niet stoppen met hem aan te blijven kijken. Dan komt hij tergend langzaam op me afgelopen en weet ik niet meer waar ik kijken moet. Ik kijk daarom ook maar gauw naar beneden.

Met man en macht probeer ik me te verzetten tegen het gevoel in mijn hoofd. “Je zult me smeken”, fluistert hij in mijn oor. Ik begin te lachen wat meteen afgestraft wordt. Ruw duwt hij zijn vingers bij me naar binnen. Ik kreun meteen. Het voelt zo verdomt goed. Als vanzelf begin ik mee te bewegen en op dat moment trekt hij in een keer zijn vingers weer uit mijn kut.

“Heb ik gezegd dat jij mocht bewegen?”. “Nee”, antwoord ik iets te brutaal en prompt duwt hij zijn vingers terug en vingert me vlug en ruw. Ik probeer uit alle macht niets te laten merken want ik voel dat hij geniet van het moment dat hij me precies heeft waar hij me hebben wilt.

In mijn hoofd kan ik alleen maar denken, hoe ik hem zo snel mogelijk in me krijg en ik klaar kan komen. Iets wat een illusie blijkt te zijn want hij heeft alle touwtjes in handen.

Hij vingert me door tot hij merkt dat ik op het punt sta om klaar te komen dan trekt hij weer in een ruk zijn vingers uit mijn kut. Die smachtend achterblijf. Ik sta op ontploffen…

De spanning is zo hoog dat ik amper adem kan halen. Dan draait hij me ineens om en bind me weer vast aan de tafel. “Zo je gaat maar even afkoelen”, zegt Gabriel en loopt weg.

Ik begin te vloeken maar hij loopt rustig verder. Niet veel later komt hij terug met iets in zijn handen.

“Ogen dicht”, commandeert hij. Het klonk zo dwingend dat ik meteen gehoorzaamde.

“O wee als je beweegt”. Dan voel ik ineens iets ontzettend kouds over mijn rug.

Hij heeft ijsklontjes gehaald, ik vind dat een verschrikking en dat weet hij. “Ja kleine draak als je niet wilt luisteren moet je voelen”. Dacht je soms dat ik het je gemakkelijk zou maken? Inwendig vloek en scheld ik hem helemaal verrot. Het lijkt me niet slim om dit hardop te doen want dan krijg ik het nog zwaarder te verduren. Gelukkig duurt dit niet heel lang en haalt hij het koude ijsklontje weg. Maar daarna…. Ik voel iets scherps over mijn rug gaan en kan mezelf niet bedwingen mijn hele rug kromt zo lekker vind ik het. Het wordt meteen afgestraft met het koude ijsklontje. In mijn hoofd gebeurt er van alles. ik word helemaal gek van het genot en de straf. Het genot en de straf ligt zo dicht bij elkaar dat het na een tijdje niet meer te onderscheiden is.

Ondertussen voel ik hoe het geil tussen mijn benen naar beneden loopt en kan ik nog maar aan 1 ding denken. Zodra ik dat begin te doen merk ik dat ik alleen mijn benen nog maar bij elkaar hoeven knijpen om klaar te kunnen komen. Echter Gabriel merkt het en bind mijn benen vast aan de tafel. “Zooo wat een geil uitzicht… Het glanst helemaal tussen je benen”. “Wou je klaarkomen zonder mijn toestemming?”. Ik blijf stil. Dan krijg ik een klets en zegt hij “Nou krijg ik nog een antwoord”. Als ik ja antwoord dan duwt hij weer zijn vingers in me tot het punt dat ik op exploderen sta. Mijn benen te trillen en mijn hele hoofd begint te tollen. Mijn ademhaling heb ik al lang niet meer onder controle. “Je bent er bijna meisje”, hoor ik zijn donkere stem in mijn oren

Kundig plaats hij zijn vingers diep terug in me en raakt daarbij steeds mijn klit. Ik weet niet hoe ik dit vol moet houden. Ik probeer me te bewegen maar dat lukt niet zo goed heeft hij me vast gemaakt.

Dan haalt hij wederom zijn vingers uit me en schreeuw ik het uit…. “Nee niet meer laat me komen alsjeblieft”. Hij komt achter me staan en duwt in een stoot zijn gehele pik hard bij me naar binnen. Ik kreun van genot. “Geef me je kut geile slet”.

“Laat me zien hoe geil je bent en hoe graag je mijn zaad in je wilt voelen”. “Dat is toch wat je wilde?”

“Ja” kreun ik het uit. “Neuk me, kom in me klaar”. Hij begint me grof en wild te neuken.

“Oh ja wat ben je een geweldige slet. Je kut is van mij nu”, kreunt hij. Als hij me verteld dat het niet lang meer duurt voor hij klaar gaat komen en mijn kut vol gaat pompen, kom ik wild schokkend klaar. Gevolgd door Gabriel die wild beukend en kreunend tot diep tot in mijn baarmoeder zijn sperma spuit.

Zoek naar meer verhalen van Owned...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (14)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3008x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3574x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3100x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4611x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6402x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14098x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3871x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6192x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6270x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5687x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5079x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6432x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5871x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!