Opwindend.Net
Het was zaterdagavond en ik zat in het theater voor een voorstelling van een cabaretier. De stoel naast mij was nog leeg en ik hoopte dat daar een leuke, knappe meid zou komen te zitten. Maar zoals meestal zou dat ook vanavond wel bij een fantasie blijven. Ik keek eens rustig om mee heen naar de mensen, toen ik ineens Tamar, mijn oud klasgenootje van de middelbare school zag lopen. Ik had haar zal zeker 10 jaar niet meer gezien en in die 10 jaar was ze er alleen maar aantrekkelijker op geworden. Haar prachtig, sexy jurk maakte haar echt heel aantrekkelijk. Stiekem had ik altijd al een oogje gehad op deze knappe en vriendelijke roodharige. Tamar had altijd al kleine stevige borstjes gehad en samen met een klein buikje, wat ik super aantrekkelijk vind, en een stevig kontje had ik vaak over haar gefantaseerd.

Ik was een beetje in gedachten verzonken toen ik schrok van de stem van Tamar. Ze bleek op de lege stoel naast mij te gaan zitten, dat was nog eens een leuke verrassing. We raakten kort aan de praat, maar al snel begon het programma. In e pauze kletsten we gezellig bij over de middelbare school. Ook na afloop bleven we nog even napraten en besloten om samen ergens een drankje te doen. Het was erg gezellig en we dronken een biertje en een wijntje. Ik informeerde hoe het met haar vriend was, ik wist dat ze al jaren een relatie had, waarna haar stemming helemaal veranderde. Tamar had altijd een geweldige glimlach, wat haar ook zo aantrekkelijk maakte, maar die was ineens verdwenen. Het bleek dat haar relatie zes maanden geleden gestrand was, na een relatie van ruim 8 jaar! Ik wist niet zo goed hoe ik moest reageren en vroeg waardoor het uit was gegaan. Waarschijnlijk zal de alcohol van de 3 wijntjes ook wel wat geholpen hebben, maar Tamar was behoorlijk openhartig over de reden waarom het uit was gegaan. Ze bekende dat ze altijd al wat miste in haar sexleven en dat buiten de deur had gezocht. Haar vriend was daar achter gekomen en dat was het begin van het einde. Ik durfde niet verder te vragen en veranderde van onderwerp.

We praatte nog een uurtje door en raakten aardig aangeschoten. Toen vond ik het wel genoeg geweest en gaf aan dat het tijd werd om naar huis te gaan. Tamars gezicht veranderde weer en ze leek erg teleurgesteld. Ik vroeg haar wat er was en ze zei dat ze zich de laatste tijd zo eenzaam voelde in huis, nu ze alleen was. Ze miste een man in huis en vroeg of ik niet met haar mee wilde gaan. Dat liet mij mij natuurlijk geen twee keer zeggen en een half uur later dronken we beide weer een wijntje, maar nu op haar bank. Al snel hadden we het weer over haar stukgelopen relatie en Tamar vertelde dat ze altijd al onderdanige gevoelens had, maar deze nooit kwijt kon bij haar vriend. Daarom is ze een keer naar een Meesteres geweest en dat was haar erg goed bevallen. Uiteindelijk liep de relatie dus stuk en hier zat ze dan. Ze genoeg van de opdrachten die ze van haar Meesteres kreeg, maar verlangde eigenlijk meer naar een Meester. Ze vertelde dat ze in de afgelopen zes maanden inmiddels aardig wat spulletjes had gekocht. Ik was daar wel nieuwsgierig naar en al snel had ik een plannetje in mijn hoofd.

Ga in het midden van de kamer op je knieŽn zitten met je handen achter je hoofd, gebood ik plotseling met een strenge stem. Tamar was even te perplex om te reageren. Komt er nog wat van of was het allemaal onzin wat je vertelde? Nee, sorry, zei Tamar en al snel zat ze op haar knieŽn in de kamer. Waar heb je die speeltjes liggen? Ik mijn slaapkamer, antwoordde Tamer, in de onderste la van de kast. Zitten blijven tot ik terug ben en voor Tamar kon reageren was ik al naar boven. Ik deed haar kast open en zag een paar jurken hangen waaronder een sexy latex jurkje. Ik trok de bewuste la open en zag dat ze al aardig wat spullen had verzameld. Ze had 2 soorten zwepen, een setje tepelklemmen, 3 verschillende buttplugs en een blinddoek. Ik nam alle speeltjes mee en liep weer terug naar Tamar.

Zo Tamar, je bent een lekker sletje met je speeltjes. Daar kunnen we nog een leuke tijd mee beleven. Opstaan, handen in je nek houden en je benen spreiden. Snel stond Tamar op en deed wat ik haar opdroeg. Rustig liep ik om haar heen om haar eens goed te bekijken. Je weet niet hoe vaak ik hier vroeger over heb gefantaseerd, zei ik terwijl ik mijn hand over haar zij, via haar buik naar haar rug liet glijden. Ik hoorde de Tamar wat zwaarder begon te ademen. Van achter bekeek ik haar stevige kontje, niet dik, maar echt lekker. Ik liet mijn hand hard op haar bil komen en Tamar gaf een gilletje. Hmmm, lekker gevoelig dus zei ik goedkeurend. Ik liep weer door naar voren en bekeek haar eens goed. Ze had mooi benen en haar kleine buikje was om op te vreten. Haar borsten, klein naar goed stevig en haar tepels stond al stijf door haar jurk heen. Zo te zien ben je al aardig opgewonden aan je tepels te zien. Ja Dennis, dat klopt, je maakt mij erg nat. Pats, een tik op haar wang. Je spreekt alleen als je daar toestemming voor hebt, begrepen sletje? Ja, Dennis. Pats, weer een klap, maar niet op haar borstje. Het is Meester Dennis voor jou, je hebt echt nog een hoop te leren. Ik liet haar even zo staan en ging op de bank zitten genieten en bedenken wat ik met Tamar zou gaan doen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Wie weet komt er snel een vervolg

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3070x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3583x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3107x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4617x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6406x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3861x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14100x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3872x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6195x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6272x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5689x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11529x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5858x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6433x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!