Opwindend.Net
Bibberend sta ik hier dan. Op een parkeerplaats bij een industrie terein. Rokje, shirtje en panties met mooie naad over de achterkant van mijn benen. Lange jas er over heen maar echt warm kan ik het niet noemen. Waarom heb ik hier in hemelsnaam mee ingestemd? Ik hoor een auto aan komen rijden en kijk nerveus of jij er in zit. Fuck, nee, dat ben je zeker niet. Met een grote glimlach om zijn donkere lippen drukt hij zijn raampje open. "jij loopt er lekker bij vandaag, verdwaald?" het is een leuke vent om te zien en ik besluit zeer impulsief hier gebruik van te maken. zijn grote handen en armen prikkelen me maar ook zijn brutale ogen en manier van praten.

Jij houdt van kijken... Dan mag je kijken ook.

"Nee niet verdwaald, ik sta te wachten. En jij?" vraag ik met mijn brutaalste lach.

Hij zegt dat hij op weg is om de laatste spullen op kantoor weg te brengen en vraagt of ik zin heb mee te gaan om daarna een drankje te doen.

"wil je even wachten tot mijn afspraak er is?" verbaasd kijkt ie me aan, ik zie hem even denken... En brutaal vraagt ie "moet je pooier weten waar je bent?"

Ik lach terug en zeg " Nee! Ik doe het niet voor geld... Maar als je mijn afspraak ons laat volgen en hij mag kijken, dan komen we er vast wel uit."

Ik zie hem zijn pik verleggen in zijn broek en slik een keer. Ik weet eigenlijk helemaal niet of je dit leuk gaat vinden. Dat hoop ik dan maar.

Ik hoor nog een auto aan komen rijden, en hoop echt dat jij het bent. Gelukkig, het spel kan echt beginnen.

Ik zeg de man dat ik zo terug ben en loop naar je toe. Je stapt uit en voor je wat kan zeggen zoen in je vol op je lippen. Je trekt me van je af en kijkt me vragend aan. "wat is dit" knikkend naar de auto die er staat. Ik lach... Kijk je aan en zoen je nog een keer. Druk mijn lijf tegen het jouwe en laat mijn hand tussen ons in glijden. Je drukt me weg en kijkt me boos aan. "hij kan ons zien hoor". Ik lach lief naar je en fluister voor ik me omdraai in je oor, "dus?". Heupwiegend loop ik van je weg. Ik kan de verbazing op je gezicht raden. Ik stap in bij de mooie brede lach en voel gelijk zijn grote ruwe hand over mijn panty glijden. "dus jij bent wel in voor een avontuurtje" met een knipoog zeg ik dat ik hier anders niet zou zijn.

Hij start de motor en ik zie je snel in je auto stappen. Ik hoop maar dat je dit kan waarderen. Dat ik goed gegokt heb. Hij draait de parkeerplaats af en ik zie jou volgen. Gelukkig, had je dit niet gedaan dan was ik om het hoekje denk ik alsnog uit gestapt. We rijden nog geen 5 minuten. Hij was echt die parkeerplaats op gereden omdat hij mij zag staan...

We komen bij een grote loods aan en hij stapt uit en houd charmant de deur voor me open. Zo sexy als ik maar kan stap ik uit. Langzaam. Het is donker bij de loods. Jij staat iets verderop geparkeerd... Je lichten nog aan en op ons gericht. Hij neemt mijn hand en leidt me mee naar een deur. Ik trippel braaf achter hem aan op mijn hakjes, zie je lichten uitgaan en hoor jou autodeur ook dicht vallen. Toch twijfel ik... Ik wil weten of je dit echt geil vind. "wacht even" en ik loop terug naar jou. Ik vlei me weer tegen je aan en laat mijn hand over je kruis glijden. Ondanks je boze blik verraad je harde pik hoe geil je dit vind. Ik geef je een lange geile natte zoen en loop dan weer naar de andere man. Ik voel je ogen prikken in mijn rug maar vooral op mijn billen. Ik hoor je voetstappen achter ons.

Shit wat is dit spannend. Zoiets heb ik nog nooit gedaan.

Hij houdt de deur voor me open en ik stap een grote loods in. mijn ogen kunnen maar moeilijk aan het donker wennen. Ik hou de hand voor me stevig vast. Hij loopt best snel en ik heb moeite dat op mijn hakken in het donker bij te benen. Ik hoor jouw voetstappen niet meer en sta abrubt stil. Zonder jou wil ik dit niet. Ik draai me om en zoek naar je in de grote ruimte... Nergens te bekennen. mijn adem hou ik in. Ik wil je horen. Ik wil je zien. Ik doe dit omdat ik denk dat ook jij hier op kickt. Als dat niet zo is stap ik bij je in en rijden we weg. De man kan blijkbaar niet langer wachten en drukt zich hijgend tegen me aan. Ik voel zijn kruis schuren tegen mijn billen, het is prikkelend, maar veel doet het me niet. Waar ben je. Zijn handen grijpen mijn borsten vast... Ik kreun maar duw hem weg. Waar the f ben je gebleven. Doe je dit voor de spanning of ben je echt boos? De man wordt ongeduldiger en drukt zich strakker tegen me aan. Hij houdt me stevig vast en laat een hand onder mijn rokje glijden. Al snel voelt hij de panty met open kruis en hij hijgt in mijn oor "slet".

Ik blijf om je zoeken... Ineens zie ik je ogen twinkelen, je bent er nog... Ik gooi mijn hoofd achterover op de schouder van de man en geniet van de hand die mijn kutje kneed. De pik die tegen mijn kontje aandrukt. Ik voel zijn lippen in mijn nek en ontspan. De weerstand in mijn lijf veranderd in geilheid. Hij kneed lomp mijn borsten. Ik kijk weer voor me, op zoek naar je twinkel ogen. Shit zeg, weg, waar ben je gebleven? De man steekt zijn vingers in me en ik kreun, luider dan ik zou willen. Hij houdt me stevig vast en gaat best lomp te werk met 3 vingers in me stotend. Ik voel mijn knieŽn knikken, hij blijkbaar ook. Hij drukt me op mijn knieŽn en houd mijn hoofd stevig vast terwijl hij met zijn andere hand zijn broek open knoopt. Ik kan je niet meer zoeken. Hij ontneemt me al het zicht... Een grote zwarte zware lul komt uit zijn broek. Ik slik een keer en kijk hem aan. Hij lacht en zegt "open wide slut". Gezien zijn stevige grip houd hij wel van wat weerstand en ik kijk hem brutaal aan met mijn lippen op elkaar...

Ik hoor je grinneken, je weet dat ik alleen de man test om te kijken wat hij doet. Ik hou veel te veel van pik in mijn mond om dit niet te willen...

Ik voel mijn kutje druipen. Hij drukt zijn eikel tegen mijn mond maar ik draai mijn hoofd weg. Dat laat ie geen tweede keer gebeuren. Hij slaat zijn zware lul in mijn gezicht. Hij pakt mijn hoofd met twee handen en weer zet hij zijn eikel tegen mijn lippen. Hij duwt door en ik open mijn mond. Zonder pardon begint hij aan een goddelijke facefuck. Ik kan er niks aan doen. Hier word ik alleen maar geiler van. Elke keer dat ik moet kokhalsen voel ik het geil uit mijn kutje stromen. Soms duw ik hem met mijn handen even van me af. Even ademhalen, even snel zoeken om jou. Hij lacht en zegt dat ik nu voor hem ben. Ik schud nee en lach terug, nou ja, voor zover dat lukt met die pik in mijn mond stotend.

Hij trekt me overeind en duwt me over iets van koud metaal wat lijkt op een grote trailer. Hij streelt zachtjes over mijn billen en kneed ze. Je hoort mijn kutje soppen als mijn lipjes van elkaar komen. Weer lig ik meer te zoeken dan te genieten. Ik twijfel nogsteeds aan mijn actie. Maar veel kans om verder te twijfelen krijg ik niet. Hij slaat hard op mijn kont en steekt zijn vingers gekromt in me. Ik kan niet anders dan mijn ogen sluiten en kreunen. Op hoog tempo werkt hij er naartoe dat ik hier keihard ga staan squirten. Dat duurt dan ook niet lang. Ik voel al die heerlijke spieren samentrekken en kreun luid terwijl ik zijn hand en arm onder spuit. Als ik mijn ogen open kijk ik recht in je jouwe. Je staat aan je glimmende pik te rukken aan de andere kant van de trailer. Gelukkig. Ook hij kreunt luid en zet gelijk zijn dikke eikel tegen mijn glanzende druipende kutje wat nog aan het klaar komen is.

Ik kan geen kant op en met een harde stoot laat ie me gillen. Wat een grote pik. Het voelt alsof ik uit elkaar scheur. Daar heeft hij blijkbaar plezier in want hij begint al snel op hoog tempo te neuken. Ik kijk jou in je ogen en zie de passie en geilheid er uit spatten. Ik kreun naar je "van jou" en je lacht. Je ziet mijn gezicht vertrekken van pijn en genot. Ik zie je omlopen en je knikt naar de man achter me. Hij draait me een kwart slag. Met mijn billen naar achteren en mijn handen op mijn knieŽn sta ik perfect klaar om jou heerlijke dikke pik in mijn mond te ontvangen. Waar ik niet lang op hoef te wachten. Je legt je hand onder mijn kin en schuift hem langzaam naar binnen. Dit gaat slecht want de pik in mijn kut stoot hard door. Je voelt hoe hard hij in me stoot want met elke stoot beukt hij mijn keel verder om je pik. mijn neus raakt steeds je buik. Ik probeer je aan te kijken maar ben te druk met klaar komen om dat voor elkaar te krijgen. Ik voel zijn duim tegen mijn kontje drukken. Nee... Niet hij... Maar ik kan niks doen. Zacht voel ik zijn duim in me doordringen en jouw hand hard op mijn bil landen. Shit, ik spuit hem onder het neuken onder. Dit is te geil.

Je trekt je harde pik uit mijn mond en kijkt hoe hij me hard neukt. mijn borsten die onder me hangen en die hard heen en weer dijnzen op het tempo van zijn krachtige stoten. Je ziet hem zijn duim uit mijn kont trekken en mijn billen beet pakken. Hij trekt ze uit elkaar en zet van beide handen een vinger tegen mijn strakke sterretje... Dit wil ik niet en ik kijk je angstig aan. Je lacht en gromt me toe dat ik me dan maar niet als zo'n slet had moeten gedragen. Hij duwt door en tranen rollen over mijn wangen. Ik kijk je nog banger aan, jouw lach laat me genieten. Als je ziet dat hij zijn pik uit mijn kutje trekt en tegen mijn sterretje zet kijk je ineens serieus. Doordringend en serieus zeg je "sorry maat, deze slet is van mij en dat kontje is voor alleen mijn pik gereserveerd" hij kijkt je verbaasd aan en jij zegt tegen me recht te gaan staan. Ik gehoorzaam graag aan je woorden. Je pakt me bij mijn tieten en gromt in mijn oor dat je het geil vind en dat ik beter goed kan luisteren. De man bekijkt het schouwspel en neemt een stapje afstand. Je leunt tegen de trailer aan en zegt me voor je te komen staan. Ik druk mijn lijf tegen je aan en je voelt mijn tepels prikken in je borst. Ik fluister hees "dank je" in je oor. Je lacht, slaat me op mijn reet em vraagt of ik dacht er echt zo makkelijk vanaf te komen. Je draait me om en duwt me een beetje voorover. Ik voel je je eikel tegen mijn kont drukken en je grijpt vol mijn bolle natte kutje vast. Je duwt door en de man voor me lacht. Hij ziet de pijn in mijn gezicht. Na een paar keer stoten zit je helemaal in mijn veel te strakke kontje. Je hangt nog wat verder achterover en tilt een been op. Je knikt naar de man voor me die hard aan zijn pik staat te rukken en hij snapt de hint. Hij komt voor me staan en duwt zijn pik mijn strakke kutje in. Jullie grote pikken in me laten mijn wereld draaien. Hij tilt mijn andere been op en daar hang ik tussen jullie in. Ik kan niet anders dan genomen worden. Pijn en genot wisselen elkaar af. Ik hoor je grommen en voel je vrije hand om mijn keel glijden. Shit. Ik ga zo nog komen ook. Aan jullie ademhaling te horen duurt het ook niet lang meer voor jullie me vol spuiten. Ik kreun en vraag je of ik mag komen. Je knijpt nog wat steviger mijn keel dicht en hijgt dat het je niet intereseert, het gevoel van mijn strakke kontje waar je hard in beukt en de lul in mijn kutje maken dat je op het punt staat mijn kont vol te spuiten. Je voelt alle spieren van mijn lijf samenknijpen en kronkelen op jullie pikken. Nog een paar stoten en met een brul spuit je je ballen diep in mijn darmen leeg. Een tel later voel ik de pik in mijn kutje exploderen. Door het knijpen van mijn kutje en kontje perst het sperma langs jullie pikken naar buiten.

Hij trekt zich uit me terug en wil zijn broek ophijsen. "Wacht even" zeg je hijgend terwijl je me stevig vasthoud. Maar goed ook anders was ik zo door mijn benen gezakt. Dan laat je me daadwerkelijk door mijn benen zakken en zegt "schoonlikken". Z'n half stijve pik bungelt voor mijn gezicht en hij slaat er een keer mee op mijn wang. Op jouw commando zuig ik em naar binnen. De zoet zilte smaak van mijn geil gemengt met sperma... Mmm...

Na een paar minuten zeg je gelukkig "genoeg" en ik ben je dankbaar dat je me even bij laat komen. In plaats daarvan pak je mijn haren en druk je je eigen pik in mijn gezicht. Ik kijk je aan met een vies gezicht. "zuigen slet". Aarzelend kijk ik je aan maar met je hand in mijn haren heb ik weinig keus dan met een vies gezicht mijn mond open te doen. Je slaat een paar keer op mijn borsten en ziet mijn lichaam proberen weg te draaien. Ik hoor de man naast je lachen. "is ze ook te huur?" "nee" bijt je em toe, "mijn sletje en ze heeft straks eerst straf"

Ik kijk je angstig maar met verlangen aan... Benieuwd wat deze nacht ons nog brengen gaat.

Je trekt je pik uit mijn mond en zegt me de man netjes te bedanken. Met het schaamrood op mijn wangen bedank ik hem. Hij geeft je zijn nr en vraagt je alsjeblieft nog eens te bellen. Je lacht en gooit het kaartje op de grond terwijl je me aan mijn arm mee de loods uit trekt. Bij de auto aangekomen kijk je me streng aan... Ik bibber. "voorover over de motorkap" snauw je me toe. Je ogen maken me onzeker. Ik doe braaf wat je me zegt en lig met mijn billen in de lucht over de motorkap. Hardop meetellen, tien stuks... Ik slik... hoor je je riem los maken. Shit... Das wat anders als je vlakke hand.. Ik tel hardop terwijl ik de striemen op mijn billen en rug voel branden. " 4, auwch 5 owhhh, 6...auwww, auw auw. Bij acht stop je." ik hoorde je niet tellen, opnieuw" met grote ogen kijk ik je aan over mijn schouder. mijn billen branden en mijn rug... We beginnen opnieuw. Ik sta geen pets over "10" thank god. Jeez wat branden mijn billen en rug en liezen nu ook. Je helpt me overeind, gelukkig snap je dat mijn benen tijdelijk van elastiek zijn. Jezus wat is mijn kutje nat. Je ziet in je ooghoek de man staan, hij trekt aan zijn pik. Je grijnst en zwaait en houdt de passagiers deur voor me open. Ik wrijf over mijn rug en billen, mmm... Lekker. Voorzichtig stap ik in. Pffff... mijn billen, mijn rug, grrrrr. Ik probeer te zitten en niet te veel te bewegen. Dit ergste gevoel trekt zo weg... Even doorbijten.

Daar zit ik dan. mijn make-up uitgelopen over mijn wangen en borsten. mijn haren wild om mijn hoofd... Proberende mijn ademhaling weer onder controle te krijgen. Het lukt me slecht. Ik voel je kijken maar durf eigenlijk niet terug te kijken.

"Vanwaar deze actie? Dat was de afspraak niet" shit... Verkeerd ingeschat... Je kon hem niet zo waarderen als ik verwachtte. Ik voel mijn wangen rood worden en kijk in mijn ooghoeken naar je. Je ziet er boos uit. "kijk me eens aan" zeg je opeens op veel lievere toon. Voorzichtig draai ik mijn hoofd en sla mijn ogen naar je op. Recht in jou indringende kijkers. "ik vroeg je toch iets?"... Ik voel mijn hoofd nog roder kleuren en begin een beetje te stamelen. Euh, ja nou euh... Sorry. komt er als eerste uit... Zie ik daar een lach? Je geniet hiervan. "Waarom?" Nog steeds die vriendelijke toon en lach, ik snap er niks van." Euhm.. Omdat ik dacht dat je het geil zou vinden... Jij wou me als straathoertje oppikken... Jij bent voyeuristisch... Ik dacht goeie combi. Je had elk moment nee kunnen zeggen en ik was met je mee gegaan... Dat weet je toch wel?" beschaamd kijk ik weer naar mijn knieŽn en zie een ladder in mijn panty. Shit, ook dat nog. Je pakt mijn kin en kijkt me diep in mijn ogen. Dan zoen je me zachtjes. Je verwart me enorm maar je zoen doet me ontspannen, smelten zelfs. Ik voel mijn lichaam een beetje ontspannen. Auw, mijn kont. Je voelt me gaan verzitten en lacht. "eigen schuld" ik grinnik. Met je ogen nog in de mijne geboord zeg je me ineens dat je dit nooit had verwacht, maar dat je het geiler vond als wat je ooit zelf had kunnen bedenken voor het begin van deze avond. "ik weet toch dat je mij gehoorzaamd en dat ik je elk moment mee had kunnen nemen. Shit babe, wat was dit geil" je geeft me mijn glimlach en mijn twinkel in mijn ogen terug. Ik voel me trots dat ik je goed heb ingeschat. Dat ik je naar wens verrast heb. Ookal was dat mijn bedoeling helemaal niet toen ik daar bibberend op die parkeerplaats op je stond te wachten. Ik pak voor ons beide een sigaretje en steek ze aan. Daarna steek ik die van jou tussen jou lippen. Tevreden nemen we beide een grote hijs.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voor Tim - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3005x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3574x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3100x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4611x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6402x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14098x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3871x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6192x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6270x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5687x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11525x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5079x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6432x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5871x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!