Opwindend.Net
Als ik aan iets een godsgruwelijke hekel heb dan is dat openbaar vervoer en waarom werd mij al weer snel duidelijk toen de intercity van Maastricht naar Amsterdam vanaf Sittard niet meer verder reed. Ik had de laatst mogelijke trein genomen, om toch nog bij het diner aan te kunnen zitten, maar vreesde dat ik nu in problemen zou komen met de overige aansluitingen. Wie ik ben? Ik ben Arend-Jan, 57 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Mijn achternaam doet er even niet toe en ook niet of ik een relatie heb. Ik heb altijd geleerd dat je niet meer moet vertellen dan nodig is. Dat levert alleen maar ballast op en leidt af. Uit logistieke overwegingen had ik besloten om met de trein te reizen en zo te zien had mij dit weer in logistieke problemen gebracht. Bij het uitstappen zag ik dat de trein voller was dan ik had verwacht, maar de eerste klas is natuurlijk niet de norm om drukte aan af te meten. Met mijn regenjas over de linker arm en mijn koffer in de rechterhand liep ik achter de meute aan naar waar de bussen zouden staan. Voor mij liep een aller aardigste verschijning. Kort koker rokje, volle billen en hoog op de benen; benen die in een bovengemiddelde kwaliteit nylons waren gehuld. Haar koperblonde en schouderlange haar veerde op en neer over de fluwelen kraag van haar blazer. Omdat zij recht voor zich bleef kijken, waardoor ik haar gezicht niet kon zien, was het moeilijk om haar leeftijd in te schatten, maar gezien haar stijlvolle kleding, de jeugdige tred en het gemak waarop zij zich op tien centimeter hoge hakken voort bewoog, schatte ik haar rond de dertig.

Aan haar zijde liep een slungelige kerel die met het hoofd naar haar toegedraaid en wild met zijn armen zwaaiend haar ergens van probeerde te overtuigen. Hij was beduidend ouder dan zij, laten we zeggen achter in de veertig, maar deed op een foute manier zijn best om zich jonger te kleden. Ook was hij een stuk korter en dat kwam niet door haar hakken. Ik wist nog niet of ik hem nu als kerel of vent moest betitelen of kabouter. Ja, kabouter was gepast, hoewel hij de baard mistte, maar zijn lichaamshouding en -taal wezen in die richting. Het bleek dat wij de zelfde bus moesten hebben. Ik bleef even staan toen zij het trapje van de reisbus op liep, waardoor ik een betere kijk had op haar zitvlak. Ik zag nu ook dat de split van haar rok bijna overging in haar bilnaad. De kabouter naast haar bleef maar door praten. "Ga jij maar hier zitten",zei ze plotseling tegen hem en wees naar een beetje ongelukkige zitplaats achter de chauffeur. "Ik heb nu even genoeg van je gezeur." De kabouter verstomde en nam zonder verder commentaar de hem aangewezen plaats in. Hierop liep zij een paar stoelen verder waar zij, tegen de rijrichting in, met haar rug naar de kabouter naast een petje met koptelefoon plaats nam. Achter mij liep de bus vol en ik moest wel doorlopen, maar niet voordat ik over mijn schouder een blik op haar had kunnen werpen. Drie stoelen verder, aan de andere kant van het gangpad vond ik een lege stoel. Ik had uitzicht op vrijwel het hele gangpad en ook op haar, die nu stijf voor zich uit zat te kijken. Ze zag er jonger uit dan ik had vermoed. Een jaar of twee, drieëntwintig zou een betere schatting zijn geweest. Vanaf mijn plaats had ik in ieder geval genoeg uitzicht op een bijzonder aantrekkelijk wezen met een klassiek, ovaalvormige gezicht dat omlijst werd door het haar dat in door het licht in de bus meer koper dan blond was. Onder haar ponny keken een paar grijs-blauwe ogen strak voor zich uit. Ik volgde haar rechte, vrij smalle neus tot aan het puntje dat net niet, of misschien net wel, wipte. De rechter mondhoek van haar licht oranje-roze gestifte mond krulde licht om hoog, wat haar een cynische gezichtsuitdrukking gaf. Op haar neus en wangen stonden een paar sproeten die haar met de lichte lipstick een meisjesachtige uitstraling gaven, maar zo in contrast stonden met de shady gray geschminkte ogen. Ogen die mij strak aankeken, maar mij niet konden vertellen of zij nu naar mij of door mij heen keek. Ik keek weer naar haar mond, waarvan de mondhoek nog steeds licht omhoog gekruld was en langzaam neigde zij haar hoofd naar rechts en streek, met de achterkant van haar vingers over haar wang aaiend, een lok haar uit het gezicht en spreidde haar lippen licht. Zat zij nu te flirten?

Een half uur, drie kwartier later bleken wij onze bestemming te hebben bereikt. Een betonnen plaat met tl-balken en een overkapping dat door de chauffeur station werd genoemd. Ik kwam uit mijn stoel overeind en liep richting uitgang, doch niet voordat ik even bij haar stoel pas op de plaats maakte en haar voor liet, het gangpad in. Ik wilde nog even genieten voordat ik de sprinter in ging die op ons stond te wachten. De kabouter stond al buiten. "Kom op, opschieten” zei zij kribbig, “anders missen we door jou nog de trein." De kabouter kwam in beweging en gelijkertijd dat hij begon te lopen begon hij ook weer te praten. "Houd nog maar even je mond dicht", blafte zij hem toe. "En ga maar een paar passen achter me lopen, ik wil je even niet zien." Gewillig schoof hij tussen ons in en belemmerde mij het uitzicht. De meeste reizigers gingen rechtstreeks naar het eerste treinstel. Hierdoor was het ook in de eerste klas druk geworden. Ik besloot daarom in het derde en laatste treinstel plaats te nemen. Het zag er naar uit dat het charmante wezen voor mij de zelfde plannen had en terwijl ik mijn plaats vond in de eerste klas, stapten zij en haar kabouter in de tweede klas. Het achterste deel van de trein was redelijk rustig. waardoor ook zij makkelijk een plaats vonden. Hij met zijn rug in de rijrichting aan het gangpad en zij tegenover hem bij het raam. En weg was mijn uitzicht.

Niet lang nadat de trein van het station vertrokken was vielen mijn ogen dicht. Een storing had het reizen in een IC-trein onmogelijk gemaakt waardoor ik was veroordeeld om het hele traject naar Utrecht in een soort lange aftands tram af te leggen. Ik hoefde mij, voor laten we zeggen het komende uur, geen zorgen te maken. Bij het derde station schrok ik even wakker van een politiewagen die met volle sirene langs reed. Het treinstel was inmiddels op de jonge dame en haar kabouter na leeg. Beiden waren weer in een felle discussie beland, waarvan ik alleen maar flarden op kon vangen. Ook nu bleek zij er weer genoeg van te hebben. Ze schoot omhoog van haar bank en ging met de benen gespreid in het gangpad staan en terwijl zij zich met een hand aan de bank vast hield, wees zij met gestrekte arm en uitgestoken vinger naar het balkon dat zich tussen de klassen bevond. Sloom stond de kabouter op en liep in de richting van de uitgestrekte vinger. Met gebogen hoofd nam hij plaats op de klapstoel en keek als een geslagen hond naar zijn schoenen. Zij bleef nog zo nog even in het gangpad staan. Haar blazer had ze open geknoopt waardoor mij een blik vergund werd op een slanke taille, met daarboven een paar mooie, volle, ronde borsten, die alleen werden omhuld door een zijden blouse waarvan de bovenste drie knoopjes los waren. Hierdoor werden haar rondingen mooi afgetekend. Helaas verborg het jasje haar tepels, die door de soepele stof makkelijk zichtbaar moesten zijn. Aan de voorkant was haar rok gesloten door een omslag die over haar knieën open viel toen ze ging zitten, maar nu niet meer bij het raam, maar aan het gangpad. Een paar in kousen gehulde benen kwamen uit de omslag tevoorschijn. Ze deed geen poging om de rok weer te sluiten maar keek mij recht in mijn ogen aan. Ze wist dat ik naar haar keek en ik kreeg weer het gevoel dat ze met mij speelde, mij aan het uitdagen was. Niet van plan mij van de wijs te laten brengen, kleedde ik haar met mijn ogen bijna uit en keek haar vervolgens aan met met mijn linker wenkbrouw en rechter mondhoek omhoog getrokken, alsof ik haar toe riep: “wat moet je nu!” Ik had veel reacties verwacht, maar niet dat zij op zou staan en mijn kant uitliep. Voordat ze mijn coupé in kwam hoorde ik de kabouter iets tegen haar zeggen, maar een simpel en streng "stil!" was genoeg om hem de mond te snoeren.

Heupwiegend liep zij op mij toe.

"Bevalt het, wat je ziet?" vroeg zij, waarbij een zekere spottende toon te horen was. Haar volwassen lichaam, haar kinderlijke gezicht, met de kille gezichtsuitdrukking deden mij even slikken.

"Als jij je kleding bedoeld, kan ik je alleen maar complimenteren. Bedoel je de vrouw in de kleding, heb ik geen mening. Ik beoordeel een boek nooit naar zijn kaft", antwoordde ik haar.

"Ach, mijnheer is bijdehand, denkt zeker een wijze, oude man te zijn?" Zij klonk sarcastisch en zette lenig, maar vooral dominant een hooggehakte voet op mijn armleuning met als gevolg dat de rok van voren open viel, maar behalve een mooi vrouwenbeen niets liet zien. Uit mijn ooghoeken zag ik het hoofd van de kabouter boven de onderkant van het deurraam uitsteken. Hij moet op zijn knieën gezeten hebben en keek schaapachtig naar binnen. Dit was dus hun spel, schoot het door mijn hoofd en nu werd ik gevraagd om mee te spelen. Maar wat was mijn rol? Ik wachtte niet op het antwoord en besloot zelf mijn rol te bepalen door mijn hand onder haar rok te steken. Daar waar ik een slipje had verwacht, voelde ik naakte huid en de zijkant van mijn wijsvinger werd al snel omsloten door twee drijfnatte schaamlippen. Met mijn arm duwde ik de rok verder open en keek tegen een heerlijk en eerlijk, kaal geschoren kutje aan. Ik had ondertussen mijn wijs- en middelvinger in haar doos gestopt maar merkte dat mijn ringvinger en pink hier nog makkelijk bij konden. Ze wilde nog wat sputteren, maar toen ik mijn duim op haar klit legde ging het gesputter over in een versnelde ademhaling. De kabouter was inmiddels opgestaan en stond met een slappe lul te spelen. Voorzichtig en bijna geruisloos duwde hij, met zijn lulletje in zijn handen de deur open en liep met zijn broek op zijn schoen schuifelend naar ons toe. Toen ik dat zag, trok ik mijn vingers uit haar warme grot en veegde deze af aan haar kousen. Weer wilde ze gaan sputteren maar ik was haar voor.

"Zorg even dat je kabouter zich gedraagt!"

"Wie?"

"Die kabouter van je staat zich hier af te rukken."

Woest draaide zij haar hoofd om.

"Heb ik jou hier toestemming voor gegeven?" blafte zij hem toe."Schiet op, terug naar je plaats. Weg wezen!" Zo snel als hij kon draaide hij zich om waarbij hij bijna voorover viel door de broek die op zijn enkels hing. Zielig stond hij weer voor het raam, nog steeds aan een slappe lul te sjorren. Nog steeds stond zij met een been op de armleuning en toen de trein over een wissel reed dreigde zij haar evenwicht te verliezen. Genoeg om haar met een ruk aan haar pols op haar knieën te laten vallen, half met haar bovenlichaam over mijn schoot, haar rok strak om haar billen die om een pets met mijn vlakke hand smeekten. Ik schrok even van de kracht waarop mijn hand op haar billen terecht kwam, maar zei gaf geen kik. Met de andere hand had ik inmiddels haar lokken tussen mijn vingers gedraaid en stuurde haar mond met een stevige greep naar de ritssluiting van mijn gulp. Met haar mond licht geopend, keek zij met een vragende blik naar boven.

“Ik denk, dat het jou wel gaat lukken om met je tanden mijn gulp open te maken.”

Ze zij niets, maar bleef mij enigszins vragend vanuit mijn kruis omhoog aankijken, waarop ik, met het haar in mijn handen, haar lippen naar het lipje van de ritssluiting dirigeerde en haar lippen op mijn eikel drukte die kloppend achter de stof van mijn broek opgesloten zat. Zachtjes blies zij haar warme adem door de stof die daardoor erg warm aanvoelde, waarna zij haar hoofd weer wilde weg trekken. Ik had haar hoofd echter stevig vast en geleidde haar mond weer naar het lipje van de sluiting die zij nu met haar tong tussen de tanden wist te krijgen. Zonder verdere tegenwerking knoopte zij met haar slanke vingers mijn broekband open en ritste vervolgens mijn pik in vrijheid, die nu alleen nog maar omhult was door de dunne stof van mijn boxer short. Zij vouwde haar lippen over mijn nog ingepakte paal en het leek of zij mij door de stof heen wilde pijpen, maar ondertussen ging haar tong een gevecht aan met de sluiting van mijn boxer tot deze een ingang had gevonden en zij met een spitse, vochtige tong over de naakte huid van mijn kloppende paal likte, waarvan de eikel inmiddels de uitgang had gevonden.

"Zuigen slet", beval ik haar en om duidelijk te maken dat hier geen discussie over was pakte ik haar hoofd nog steviger vast. Zonder commentaar opende zij haar mond en zoog mij pik naar binnen. In het lulletje van kabouter was beweging gekomen en druk stond hij te sjorren. Ik had inmiddels haar hoofd met beide handen vast gepakt en duwde mijn pik diep in haar keel.

"Goed zo slet, pijp jij die oude wijze heer maar lekker." Ik voelde dat het niet lang kon duren en maakte een handgebaar naar de kabouter dat hij binnen mocht komen. Het was een geweldig gevoel om mij te laten pijpen door een vrouw terwijl haar man of vriendje zich stond af te rukken en met mijn pik diep in mijn keel schoot ik mijn zaad in haar slokdarm. Ik bleef haar hoofd echter over mijn pik heen en weer pompen waardoor zij niet echt de gelegenheid kreeg om te slikken en na een keer flink proesten, liep er een straaltje sperma uit haar neus. Dit was voor kabouter te veel van het goede en met kleine stootjes en het slaken van piepende kreetjes kwam ook hij klaar, waarbij zijn zaad over zijn hand op de vloer van de coupé druppelde.

"Die kabouter van jou maakt er wel een troep van" zei ik terwijl ik mijn lul terug in mijn broek stopte en haar tussen de banken, voor mijn voeten, op de vloer duwde. Haar ogen spuwde vuur en als blikken konden doden, werd ik op dat moment gecremeerd.

"Jij vieze, vuile..."

"Hoezo ik vieze vuile wat dan ook. Jouw kabouter spuit de trein onder. Ik doe het netjes in jouw mond."

Zij draaide haar hoofd om naar de kabouter en richte al haar agressie op hem.

"Opruimen jij, lik de vloer schoon", snauwde zij hem aan. Maar ik hield hem tegen.

"Hoezo moet hij het opruimen", vroeg ik haar. "Het is jouw kabouter en daarom jouw schuld dat hij hier de vloer vervuild". Nog steeds op haar knieën voor mij, keek zij me vol onbegrip aan. Om haar nu echt duidelijk te maken wat de bedoeling was stond ik op en pakte weer met een hand haar haar vast en, hoewel ze los probeerde te komen, wist ik haar hoofd naar de grond te trekken tot boven de klodders sperma.

"Likken slet, ruim zelf de troep op die je hebt veroorzaakt."

Ze schudde wild haar hoofd, maar ik had haar lippen al op het sperma gedrukt en wreef haar gezicht door het geil. De vloer van de coupé moet met het zand dat naar binnen was gelopen ruw in haar gezicht hebben aangevoeld. Ze wist dat ik niet zou stoppen voordat ze haar werk had verricht en begon eerst langzaam maar daarna hongerig de vloer coupé vloer schoon te likken terwijl zij onderdanig naar mij op keek.

Met een klein schokje voelden we hoe de trein vaart verminderde. Het volgende station was in aantocht. De kabouter trok snel zijn broek omhoog en zij probeerde zich enigszins te fatsoeneren, maar haar make-up was doorgelopen en haar lippenstift vertoonde vegen in het gezicht. Om haar mond was stof en zand van de vloer zichtbaar. Voordat ze de coupé uitgingen drukte ze mij een zachte kus op mijn wang en ik voelde hoe haar hand en over mijn borst gleed. Thuis gekomen viel er bij het uittrekken van mijn overhemd een kaartje uit mijn borstzak. Ze bleek Dana te heten, daaronder stond haar 06-nummer.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3186x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2612x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8419x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12413x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8868x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13240x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15218x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14540x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16002x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!