Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuwe Job - 3

Nog nooit eerder had hij zijn vrouwtje zo snel als daarjuist zien klaarkomen en dit na amper vier cirkeltjes te maken met zijn twee vingers rond die nu wel reuze klit van haar. Hij had zelfs nog geen enkel puur lichaamscontact gehad, behalve dan als hij zopas met zijn rechterhand was opgeschoven van haar knie naar die ondertussen kletsnatte slip van haar. Dit was het heftigste orgasme dat ze ooit had bereikt en Bram besefte meteen dat één haar niet volledig zou bevredigd hebben nu. Hij nam haar opnieuw met beide handen bij haar middel van zijn linkerbeen af en plaatst haar in één beweging in deze bureaustoel waar hij zopas had gezeten.

Op zijn knieën ging hij voor haar zitten en trok meteen die natte slip uit waarbij je een smakkend geluid hoorde alsof deze stof was vacuum getrokken rond die doornatte schaamlippen van haar. Hij had het moeilijk om niet te praten tegen haar maar weet goed dat hij zich nu enkel en alleen moet concentreren op dat lichaam waarvan hij wist dat het naar meer snakte. Hij plaatste in één beweging haar linkerbeen op de armleuning van de stoel en begint meteen die nog steeds groot geworden klit te beffen terwijl zij nog steeds gefocust naar de beelden voor haar op het scherm zit te kijken.

Dit moet haast een wereldrecord geweest zijn qua tijd wat betreft een tweede orgasme te hebben na dat eerste enkele minuutjes geleden. Heel heftig duwde ze haar bekken hoog in de lucht, niet eens dertig seconden duurde het of hier schreeuwde ze het alweer luid uit.

Hij dacht dat dit het nu wel geweest zou zijn maar niks is minder waar. Ze was weer normaal gaan zitten en legde terug één been over de armleuning en ze neemt meteen zijn hoofd met beide handen vast en hield hem tussen haar benen gekneld zodat hij geen kant uit kon en wel moest verder beffen waarop er amper na een paar minuten al een derde hoogtepunt volgde.

Zonder nog steeds een woord te hebben gewisseld trekt hij ze overeind uit de stoel en neemt haar mee naar de slaapkamer want ook hij was zeer erg opgewonden en wou nu dringend zijn ding kwijt alvorens de kinderen thuis zouden komen. Hij kon echt niet langer meer wachten tot later op de avond en dwingt haar meteen op haar handen en kniéen op het bed, heft haar kleed tot over haar middel op en steekt zijn nu reeds pijnlijke bevrijde erectie meteen in één ruk diep in die kut naar binnen. Ook bij hem was het een record, zijn orgasme was er nog sneller als die allereerste keer toen ze zoveel jaren geleden voor de eerste keer de liefde hadden bedreven en elkaar hadden ontmaagd.

Alsof het zo geprogrammeerd moest zijn hoorden ze beide kinderen juist thuis komen van bij hun vrienden en haasten ze zich naar beneden.

De volgende ochtend gaat zoals gewoonlijk om 6u de wekker af omdat ze moeten gaan werken, en zoals nog nooit was gebeurd tijdens hun bijna twintig jaar huwelijk, ten minste nooit zo vroeg in de ochtend ,duikt ze onder de lakens en begint hem meteen als een bezetene te pijpen. Hij wist echt niet wat hem overkwam, dit was een bewijs dat ze nog steeds niet helemaal bevredigt was ondanks dat ze gisterenavond toch reeds drie maal heftig was klaargekomen. Nogmaals een woordenloze bevestiging begreep hij dat ze wel heel erg geil was geworden van wat ze te zien had gekregen.

Alsof ze geen seconde wou verliezen kruipt ze wijdbeens over hem heen en brengt hem alweer in die nog steeds kletsnatte kut van haar. Onmiddellijk begint ze hem als een gekkin te berijden en steekt ze een hand tussen hun beide lichamen om zo haar klit te stimuleren. Ook dit was de allereerste keer dat ze zichzelf op deze manier naar een hoogtepunt bracht en alzo kwamen ze alweer haast tegelijkertijd samen klaar.

Bij het ontbijt spraken ze met geen woord over wat hun de laatste drie dagen was overkomen. Drie opeenvolgende dagen hadden ze nu al seks met elkaar, dit was geleden van toen ze nog een jong koppeltje waren. De eerste keer eergisteren was voor haar dan toch, de seks die je normaal hebt als je al eens een paar dagen van elkaar gescheiden bent geweest, maar deze van gisterenavond en deze van zopas was er toch ene van een ander niveau, dit was pure seks, hier hoorde vooral voor haar een orgasme bij terwijl ze dat in het verleden al eens niet hoefde te hebben bij een vrijpartij.

Die namiddag om 14u gaat Bram zijn mobieltje af:

‘Hallo dag Bram het is Jordy hier, kan ik spreken?

‘Geen probleem, ik ben alleen op kantoor vandaag’.

‘ En, hebben jullie samen kunnen genieten van het filmpje? Geloof me ik moet niet eens die beelden zien om daar steeds een erectie van hier tot in Tokyo van te krijgen. Geef toe, dit kun je niet ontkennen, dit is toch meer dan terecht dat die Amerikanen hier geld voor over hebben, niet?

‘Ik kan inderdaad niet ontkennen dat het ons allebei heel erg geil en opgewonden heeft gemaakt, je ziet duidelijk dat dit niet is gefaket maar inderdaad allemaal echt is’.

‘Wat me het meest interesseert is dat je spreekt over ‘ons’, dat betekent dat zij ook meegekeken heeft’?

‘Inderdaad ja’.

‘ Dit is steeds weer een opsteker voor ons als koppel dat er ook dames kijken en niet alleen mannen. Ik wil alles weten, vertel me wat er allemaal is gebeurd, je hoeft je echt niet in te houden tegenover mij, ik weet hoe dat meestal afloopt als er ‘samen’ word gekeken maar hoor hierbij graag de details natuurlijk’.

En zo begint Bram de tweede keer in een paar dagen tijd openhartig tegen een man die hij nog maar pas had ontmoet, aan zijn verhaal alsof hij deze persoon al jaren kende:

‘Bij het begin van de film wanneer ze zich realiseerde waarover het ging wou ze zoals ik had verwacht meteen weggaan, maar door tegen haar aan te praten en ik ze weliswaar met een lichte dwang opnieuw op mijn schoot had gebracht kon ze niet anders dan blijven kijken. Wat ik in mijn stoutste droom nooit had durven dromen was dat hoe langer ze keek, hoe moeilijker ze het had om dat lichaam van haar onder controle te houden. Ze zat bij mij op de schoot en ze kon het niet laten om met haar kut tegen mijn been aan te schuren. Toegegeven zo zag ik ze nog nooit’ sprak Bram nu zonder enige schuld te voelen. Het was alsof hij het niet eens over zijn eigen vrouw had.

‘Bij het einde van de film vroeg ik haar of ze nog iets anders wou zien en ze nam hierbij meteen zonder een woord uit te brengen de muis in haar hand en klikte de fotoreeks open. Nu dat ze dit had gedaan kon ikzelf niet langer meer wachten en vingerde haar door haar slip geen naar een eerste orgasme van de avond’.

Zelfs deze morgen begon ze me meteen zonder enige aanleiding te pijpen en van zodra ik een stijve had, kroop ze onmiddellijk op mij en begon ze me wild te berijden alsof ze op een paard zat en nog straffer, ondertussen vingerde ze zichzelf klaar ’.Ik weet haast zeker dat ze een ‘natte zwoele’ droom heeft gehad deze nacht.

‘Luister gast’ sprak de Nederlander ‘alle vrouwen zijn hetzelfde, ten minste als ze van seks houden, een koelkast blijft meestal een koelkast dat weet jij en ik, maar zoals je al toegaf dat ze van seks houd weet ik dat als ze dit te zien krijgen, ze daar allemaal super geil van worden. Het is dat contrast van kleur dat hen intrigeert, dat wit zwart, dat oerlijks dat die negers uitstralen ,maar waar het vooral om te doen is natuurlijk is wat die mannen tussen de benen hebben hangen. Laat ons eerlijk zijn, dat hebben wij Europese mannen niet. Zij vragen zich gewoon af moesten ze de kans krijgen hoe dit bij hun zou aanvoelen moesten ze dit in hun lichaam krijgen, althans zo beweerde mijn vrouw toch toen ze voor de eerste keer dit soort porno zag. Zou jij nu ook niet die droom die jij hebt willen waarmaken?’

‘Dit is totaal niet aan de orde ook al heb ik zopas een hele andere vrouw ontdekt waar ik het bestaan niet vanaf wist na die vele jaren dat we reeds samen zijn ,maar ‘dit zelf doen’ is toch nog iets totaal anders.

‘Hoe lang zijn jullie gehuwd eigenlijk?’

‘Wel binnen drie weken zal dat juist geteld 20 jaar lang zijn waarbij we samen twee kinderen hebben gekregen’.

‘Dat zou alvast meteen een serieuze trekpleister kunnen zijn voor jullie eigen site moest je beslissen om mee te doen. Ik zie hierbij al een begintitel voor ogen: ‘Twintig jaar dag op dag waren ze elkaar trouw in dit huwelijk’, en hierbij komt dan jullie huwelijksfoto in beeld, en dan weer een tekstje met daarop’ nog nooit had één persoon van dit koppel het met iemand anders gedaan. Zou dit nog steeds zeer knap huisvrouwtje het aandurven haar wederhelft te bedriegen met een zwaar geschapen neger die ze voor de allereerste keer gaat zien??? ‘ Kijk, dat getal 20 spreekt toch meer tot de verbeelding, dat heeft toch iets magisch, dat klinkt toch beter dan 18 of 22 jaar samen?

Bram kon geen woord uitbrengen maar voelde dat hij alweer zo opgewonden werd bij deze woorden over “zijn’ vrouw. Die Nederlander wist duidelijk hoe hij dit alles moet aanpakken.

‘Je hebt me gezegd dat ze nog steeds haar zelfde figuur heeft, dat ze nog steeds in haar kledij van vroeger zou kunnen? Ik hoop nu stiekem bij mezelf dat ze die bruidsjurk van toen nog ergens in één van jullie kasten hangen heeft en die ze nog eens zou aantrekken waarbij jij daar dan een foto van neemt. Die zou je dan kunnen gebruiken als laatste van jullie fotoreeks met daarop vermeld: ‘Zou ze deze opnieuw aantrekken als ze naar hier komt om zich te laten neuken door nog maar haar tweede man ooit? Die Amerikanen worden met zijn allen zot, dit gaat hen echt imponeren, dat wordt de grootste hit ooit van deze site. Jullie kassa zou nogal rinkelen enkel en alleen al met die foto’s, dit zou pas een primeur zijn want ik heb nog geen enkele dame met hetzelfde figuur van vroeger hier zien passeren plus dat vooral kan zeggen dat ze nog maar één partner heeft gehad’.

Gelukkig was hij nu alleen op kantoor dacht hij, of de collega’s zouden het meteen merken dat hij met een stijve in zijn broek zat door deze Nederlander zijn fantasie over ‘zijn’ vrouw.

‘ Vertrouw me en luister nu goed naar mijn raad zodat ik dit ook voor jou kan doen slagen. Ik kan je nu al verzekeren met wat je me daarnet vertelde dat je reeds 50 procent in je opzet geslaagd bent door dat ze heel de film heeft uitgekeken. Had ze dit niet gedaan dan mocht je er meteen een kruis ondertrekken maar nu moet je die hoop toch wel blijven koesteren’.

‘Hier kan ik toch moeilijk bij hoor dat ze door te kijken al voor de helft zou overtuigd zijn om dit ook te doen’.

‘Wat jij straks moet doen als je thuis komt is dat je ze met veel complimentjes moet overrompelen hoe mooi ze wel nog is. Dat ze er zoveel beter uit ziet als de vrouw die in de film te zien was, dat charmeert ze allemaal en zo ben je automatisch ook op dat specifieke punt aanbeland en kun je er onmiddellijk aan toevoegen dat jij haar in je fantasie hebt verwisseld met de dame op het beeld en daar heel erg geil bent van geworden. Dit gaat bij haar opnieuw een enorm schokeffect teweegbrengen dat zo wie zo, maar dan weet ze meteen toch waar het om draait, met name dat jij ook deze fantasie in je hebt’.

‘Ik denk niet dat dit een goed idee zal zijn!!!’.

‘Ik weet maar al te goed dat ze niet onmiddellijk zal roepen,’ ja dat gaan wij ook doen’. Je moet onmiddellijk inspelen en dat is niet eens gelogen als ik dit goed heb gehoord, dat zij er toch ook uitzonderlijk geil was van geworden,dat je ze zo nog nooit had gezien. Vooral dat moet je goed uitspelen. Dit zal ze helemaal niet kunnen ontkennen en uit schuldgevoel zal ze verder naar U luisteren. Je vertelt haar meteen dat je met mij contact hebt gehad deze namiddag en je zegt wat we zonet allemaal tegen elkaar hebben gezegd. Dit alles gaat wel wat tijd in beslag nemen voor dit zal doorsijpelen bij haar maar tijd brengt raad, je moet me geloven’.’Laat dit alles een tijd bezinken zodat het idee volledig tot bij haar doordringt en maak vooral de fout niet dat jij hier opnieuw nog eens over begint, jou taak zit er voorlopig op, de bal ligt vanaf dan in haar kamp. Wedden dat zij er na een tijd uit eigen beweging over begint’?

‘Ik zal, al weet ik dat ze negatief zal reageren, precies doen wat je zopas vertelt hebt’.

‘Als ze na morgen de scheidingspapieren niet aanvraagt heb je alweer 10 procent extra van je doel bereikt en dat zal zeker niet gebeuren dat weet ik zeker, dus staat je teller al op 60 procent kans, wel dat betekent misschien dat ze al zal toestaan om de fotoreeks te plaatsen. Als je verder nog vragen hebt stel deze via mail want bellen kost geld, ik verdien nochtans goed maar blijf toch maar een Nederlander op dat gebied. Veel geluk althans’, en zo eindigen ze het gesprek.

ellenvandijck@gmail.com

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nieuwe Job - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3200x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2621x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7969x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4096x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14544x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!