Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Esther Gaat Stappen - 1

De twee kwamen uiteindelijk aan bij een kroegje in de stad en Tom liet haar hier naar binnen gaan. Een paar gasten keken even hun kant op, maar al snel ging iedereen weer verder met wat ze aan het doen waren en leek niemand zich wat aan te trekken van Tom en Esther. De twee namen plaats aan de bar en Esther vond het allemaal erg spannend. Wat zou Tom nou van plan zijn? Ze had al gedacht aan een parenclub, waar ze een heerlijke gangbang zou moeten ondergaan, maar waarom stopten ze nou weer hier? Het bleek echter dat het in het kroegje moest gaan gebeuren. Esther keek om zich heen en zag een houten podium. Er stond een schandblok op. Esther wist wat het was en er begon bij haar langzaam aan een lampje te branden. Zou het hier moeten gaan gebeuren?

Wat Esther niet wist was dat er vanavond allemaal vaste – betalende – gasten waren. Hij kwam hier wel vaker en het gros van de mensen die hier normaal kwamen, kende hij van de parenclubs. Maar wat was er nou lekkerder dan één sletje onder handen nemen met een hele groep mannen en vrouwen. Er waren uiteindelijk veertig gasten die wel wilde betalen. Alleenstaande mannen, vrouwen, maar ook koppels waren er vanavond aanwezig. Allemaal zo rond hun leeftijd. Sommige wat ouder, andere weer wat jonger. Tom bestelde twee drankjes en even genoot hij van zijn drankje, wetende dat er nu duizend en een gedachten door Esthers hoofd trokken. Nadat hun drankjes op waren, besloot hij pas zijn volgende plan in werking te zetten.

“Trek je jurkje eens omhoog”, fluisterde hij zachtjes in haar oren. Esther wist ondertussen heus wel wat er aan de hand was en ondanks dat ze erg gespannen was, was ze toch ook wel flink nat van opwinding. Met trillende handen pakte ze haar jurkje beet en trok hem omhoog. Ze wipte even met haar kont omhoog en de stof schoot onder haar kont vandaan. Ze voelde hoe ze nu met haar blote billen op de barkruk zat en wist dat iedereen die zou kijken nu haar billen moest zien. “Plaats je benen eens wat wijder.” Esther opende haar benen langzaam en zag hoe Toms hand tussen haar benen gleed. Hij gleed langs haar klitje en haar schaamlippen en voelde naar zijn goedkeuring dat ze flink nat was. “Hmm wat ben je toch ook een lekker sletje zeg.”

Tom pakte een ijsklontje uit zijn glas en voor Esther het wist duwde hij deze tegen haar kutje aan. “Oe!”, reageerde Esther van schrik. Het ijsklontje was goed koud, maar het was ook wel erg spannend. Ze wende aan de kou tussen haar benen en Tom gleed plagend met het ijsklontje langs haar kutje. Esther durfde niet achterom te kijken, maar wist dat ze waarschijnlijk van alle kanten bekeken werd ondertussen. Het was spannend, maar opwindend tegelijkertijd. Een gangbang was niet nieuw voor haar, maar zo in het middelpunt als nu had ze nog nooit gestaan en dat maakte het toch wel weer een beetje eng. Esther wilde echter niet stoppen en liet Tom dan ook zijn gang gaan.

Het ijsklontje smolt langzaam tussen haar warme benen en een plasje water was het enige wat nog achterbleef. Toms vingers waren echter koud geworden door het ijsklontje en om haar te plagen, duwde hij zijn natte vingers dan ook haar kutje in. Hij zat gedraaid naar haar toe en onderdanig liet ze zich vingeren door hem op de barkruk. Ondertussen kon ze zich niet helemaal stil meer houden en langzaam begon ze zachtjes te kreunen. Het geroezemoes werd minder om haar heen en ze wist dat meer en meer mensen aan het toekijken waren hoe zij zich als een onderdanig sletje liet vingeren. Tom ging zo nog even door, maar uiteraard was het niet zijn bedoeling om haar nu al te laten komen. Hij wilde haar teasen en goed nat krijgen.

Dat was nu wel gelukt en het vocht droop nog net niet uit Esthers kutje, zo opgewonden was ze. Tom stopte dan ook, het werd nu tijd om te starten en de avond op gang te schieten. “Ik wil dat je van de barkruk stapt en met je rug naar de gasten toe je jurkje uittrekt.” Esther slikte, maar ze wist dat ze geen keus had, wilde ze dat Tom met haar door zou gaan. Met trillende benen stapte ze dan ook van de barkruk af en pakte haar jurkje aan de onderkant beet. Haar billen waren al ontbloot en nu kwam ook haar rug tevoorschijn. Het strakke jurkje trok ze uiteindelijk over haar hoofd heen en nu stond ze volledig naakt in de kroeg, met haar rug naar de gasten toe. Alleen haar hoge pumps had ze nog aan, waardoor haar billen er extra lekker uitzagen.

Esther keek gespannen naar de barman, die verlekkerd naar haar keek. Hij was de enige die ze kon zien, maar ze wist nu wel zeker dat de veertig gasten die achter haar zaten ook naar haar keken. Tom stond van zijn barkruk op en knikte naar de barman. Deze pakte een doos tevoorschijn en gaf deze aan hem. “Zo sletje. Laten we je eens gaan voorstellen aan al deze mensen. Deze mensen hebben namelijk goed betaald om vandaan te mogen genieten van een showtje, waarin jij de hoofd act bent en het is wel zo netjes om ze te laten zien en voelen waar ze voor betaald hebben.” Esther vond het vernederend, maar geil tegelijkertijd wetende dat ze door Tom werd verhoerd. Nog nooit had ze seks gehad voor geld, maar ergens was het toch ook wel weer een van haar wilde fantasieën geweest.

Tom opende de doos en Esther zag dat er een halsband in zat met een riem en handboeien. Tom pakte als eerste de handboeien en trok haar armen op haar rug, waarna hij haar handen boeiden. Het was erg spannend, geen controle te hebben over haar handen. Nu was ze echt overgeleverd aan de wensen van Tom. Hij pakte nu de halsband en deed deze om haar nek. Een riempje volgde en nu stond ze daar dan. Naakt in de kroeg, haar handen op haar rug met een halsband om haar nek. “Draai je maar om en laat de mensen maar kennis met je maken.” Esther draaide zich nu gespannen om zag inderdaad hoe er veertig gasten haar kant op keken. Ze schaamde zich rot, maar het wond haar tegelijkertijd ook zo op.

Het was extra vernederend en opwindend om te zien dat zij als enige naakt was, maar de rest nog volledig aangekleed was. Esther liep op haar pumps naar de eerste tafel toe. Een man en vrouw zaten hier, mogelijk een koppel en Esther ging voor hun staan. Ze voelde de ogen van de twee over haar lichaam glijden. De man keek haar opgewonden aan, de vrouw vooral nieuwsgierig. Haar E-cup bungelde voor haar uit en ze voelde hoe de mans ogen hierop gebrand waren. Na haar even aangestaard te hebben, werd het duo handtastelijk. Ze begonnen haar te strelen. De vrouw deed dit zacht en teder, maar de man greep direct tussen haar benen en ze voelde de vreemde vingers over haar kutje glijden. Ze voelde hoe vernedering, maar ook opwinding door haar lijf trokken.

Het duo bleef haar nog even betasten, maar liet haar na een tijdje weer los. Esther voelde haar hart in haar keel kloppen en dit was slechts de eerste tafel van velen. Tom gaf haar een tik op haar kont en haalde haar uit haar roes. “Hup, op naar de volgende tafel.” Esther liep gehoorzaam naar de volgende tafel, waar drie mannen zaten. Ook zij betasten haar en het bij de volgende tafels herhaalde hetzelfde ritueel zich. In enkele minuten werd ze zo door veertig handen uitvoerig betast. Was het in het begin nog vooral vernederend geweest, de laatste tafels hadden haar een kick gegeven. Ze voelde zich begeerd en tegelijkertijd ook flink onderdanig, iets waar ze wel op kickte.

Nadat alle aanwezige gasten haar hadden mogen keuren, werd Esther door Tom meegenomen naar het podium. Ze moest voor de schandblok gaan staan en wist wel dat hij haar hier in wilde hebben. De bovenkant werd opengeklapt en Esther moest zich inderdaad voorover in het middeleeuwse werktuig leggen. De bovenkant ging weer dicht en daar stond Esther dan. De sleutel draaide het slot rond en nu kon ze echt geen kant meer op. Nu was Esther volledig overgeleverd aan Tom. Ze voelde hoe hij haar billen streelde en ook even langs haar kutje gleed, maar dit was niet hetgeen hij had gepland om te doen, terwijl zij daar zo weerloos stond.

Haar bevredigen was wel waarvoor de schandblok was bedoeld, alleen niet door direct menselijk handelen. Esther was gespannen voor wat ging komen, want ze kon niet zien wat er achter haar gebeurde, maar hoorde dat Tom het een en ander aan het verschuiven was op het podium. Ze hoorde plots een zoemend geluid en voordat ze het geluid een plaats had gegeven, drukte Tom een vibrator op haar klitje. “Oooo!”, kreunde Esther spontaan. Esther was zo opgewonden en gespannen dat ze de vibrator door haar hele lichaam voelde. Het was erg vernederend om zo voor het oog van tientallen wildvreemden bevredigd te worden, maar ook o zo geil.

Tom had haar wel eens vaker met een vibrator geteast. Meestal liet hij haar meerdere keren komen, waarbij ze hem soms smeekte om te stoppen, zo intens werd het allemaal. Esther had het gevoel dat vandaag ook zo’n dag zou zijn, waarbij ze overladen met genot zou worden. Voor nu onderging Esther het allemaal zachtjes kreunend en ze voelde hoe haar lichaam tintelde van genot. Ze was dan ook haast teleurgesteld toen ze de vibrator van haar klitje af voelde glijden. Tom had echter nog wat anders voor haar in petto, iets waarvan hij wist dat ze het ook altijd lekker vond. Door het houten schot kon Esther niet zien wat er achter haar gebeurde, maar plots voelde ze hoe hij een van haar borsten ruw beetpakte.

Het volgende moment voelde ze hoe hij een klem op haar tepel zette. Het was niet zo’n klem met van die gemene tandjes, maar het waren twee plastic staafjes die naar elkaar toetrokken en daardoor toch haar tepel afklemde. Esther vond het een heerlijk gevoel en voelde hoe hij naar de andere kant van haar lichaam liep en haar borst beetpakte, waarna hij ook op haar andere tepel een klem zette. Het was een geil idee en ze vond het zo jammer dat ze niet kon zien hoe ze erbij stond, maar ze wist zeker dat het publiek een goed uitzicht had deze avond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Esther Gaat Stappen - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3186x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2612x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7964x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8419x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12413x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14541x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16003x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!