Opwindend.Net
GEVANGEN

Gespannen belt ze aan, ze heeft geen idee wat ze kan verwachten. ‘Ik moet wel gek zijn om dit te doen’ gaat er met een gespannen glimlach door haar heen. De deur gaat langzaam open. Verbaasd kijkt ze naar binnen, in de donkere ruimte voor haar is niemand te zien. “Hallo?” roept ze vragend. Geen reactie. Ze klopt op de deur terwijl ze de ruimte bekijkt. Geen reactie. De ruimte is bijna leeg, het kleine beetje licht komt van een aantal kaarsen op een tafeltje recht tegenover de deur, rechts van haar staat een antiek ogende fauteuil tegen de muur met een spiegel aan de overliggende wand, en in het midden van de ruimte hangt een grote kroonluchter aan het plafond. Dat is alles. Er is nog steeds niemand te zien. Ze weet zeker dat dit de juiste plek en tijd is, ze heeft het mailtje wel honderd keer gelezen. ‘Kan ik zomaar door het huis van een vreemde heen lopen?’ gaat er twijfelend door haar heen. Ze belt nog eens aan, dit keer langer. Na tien minuten is er nog steeds niemand. Ze vind het wel spannend, maar wil niet langer wachten. Ze stapt naar binnen

Terwijl ze naar binnen loopt kijkt ze nieuwsgierig om zich heen. De vloer voelt zacht. Zodra ze helemaal binnen staat slaat de deur met een luide klap dicht. Door de plotselinge windvlaag doven de kaarsen. Verschrikt kijkt ze om. Ze ziet niks, de ruimte is compleet donker. Geschrokken rent ze richting de deur. Ze voelt de hele deur af, maar ze kan de klink niet vinden. ‘Jij ook altijd met je nieuwsgierigheid en dit is wel spannend’ denkt ze boos tegen zichzelf. ‘Waarom is ze juist vandaag haar telefoon vergeten’ gaat er door haar heen. Haar ogen beginnen net aan het donker te wennen als ze de kaarsen boven haar hoofd één voor één ziet ontbranden. Ze begint zenuwachtig te worden en roept “Hallo? Is er iemand?”. Ze krijgt weer geen reactie. Terwijl ze om zich heen kijkt ziet ze niks wat ze niet al had gezien. Geen ramen, geen andere deur. Zelfs de deur waar ze door naar binnen kwam is niet te zien. Nu begint ze bang te worden. Er schieten allemaal verschillende gedachten door hoofd, geen enkele behulpzaam. Verslagen gaat ze in de stoel zitten terwijl ze zichzelf probeert te kalmeren. Misschien heeft ze iets gemist. Aandachtig kijkt ze de hele ruimte door, op een van de muren ziet ze een rechthoek in een iets andere tint dan de rest van de muur. ‘Ahah, gevonden’ gaat er opgelucht door haar heen.

Ze heeft niet gemerkt dat terwijl ze om zich heen keek dat er stevige beugels zachtjes uit de stoel zijn geschoven die langzaam, zonder haar te raken, over haar polsen en enkels glijden. Zodra ze op wil staan en naar de muur wil rennen hoort ze een luide klik, de beugels sluiten strak om haar polsen en enkels. Geschrokken begint ze hard aan de beugels te trekken, er is geen beweging in te krijgen. Terwijl ze spartelend tegen de beugels vecht voelt ze hoe een nieuwe beugel om haar middel sluit die haar hard tegen de rugleuning aan trekt. Door de vorm van de rugleuning worden haar borsten naar voren geduwd en haar kont naar achter getrokken. Ze begint nog harder te spartelen. Ze kan geen kant meer op. Verslagen en bang slaat haar hoofd op hol. ‘Hoe kon ze zo dom zijn?’ gaat er door haar heen. Voordat ze erover na kan denken hoort ze een zacht zoemend geluid. Met een klik sluit er nog een beugel, dit keer om haar hals. Met hernieuwde angst begint ze weer te spartelen. Ze voelt hoe de beugel steeds strakker om haar hals getrokken wordt. Het voelt alsof haar hart in haar keel zit. Ze krijgt steeds minder lucht en voelt hoe het leven uit haar lichaam wordt gezogen. Ze stopt met spartelen. Naar adem happend blijft ze stil zitten.

Haar borsten gaan snel op en neer. Ze voelt hoe haar tepels hard tegen de dunne stof van haar strapless topje drukken. Haar piercings tekenen zich nu duidelijk af tegen de witte stof. Beschaamd bedenkt ze dat ze een bh aan had moeten trekken. Ze moet lachen om deze irrelevante gedachte. Op een vreemde manier helpt het haar om een beetje te kalmeren. Haar ademhaling wordt rustiger en de beugel ontspant weer een beetje, tegelijk begint de zitting onder haar weg te zakken. Haar bovenbenen worden uit elkaar getrokken. Ze voelt de angst weer stijgen. Ze probeert uit alle macht om haar benen bij elkaar te houden. Het is een zinloze poging, de stoel blijft ze steeds verder spreiden. In de spiegel ziet ze hoe haar rokje steeds verder over haar bovenbenen naar boven kruipt. Haar benen worden helemaal zijwaarts getrokken. De steun onder haar kont is compleet verdwenen. Haar rokje hangt tussen haar benen naar beneden. Ze ziet er best sexy uit in de spiegel, al denkt ze het zelf.

UITKLEDEN

Er gebeurt een hele tijd niks. Dan ziet ze via de spiegel iets onder de stoel omhoog komen. Het is te donker om te herkennen wat het is, gespannen wacht ze af. Er gebeurd niks, opgelucht ontspant ze een beetje. Dan hoort ze boven haar hoofd weer iets ratelen. Ze ziet een stang met een aantal dwarsliggers via haar gezichtsveld steeds verder naar beneden zakken. Als ze in de spiegel kijkt ziet ze dat de stang ter hoogte van haar borsten is gestopt, dan valt haar op dat er allemaal scherpe punten op de dwars stangen zitten. Ze blijft in schrik naar de punten kijken. Ondertussen is het object tussen haar benen iets naar voren gekomen. In knippende bewegingen komt het object steeds verder omhoog komen. ‘Het is een schaar!’ denkt ze gespannen. Ze durft niet meer te bewegen, niet dat ze veel kan, maar het angstzweet loopt over haar voorhoofd. Ze voelt de punt van de schaar onder haar rokje doorkruipen. Iedere keer als de schaar opent voelt ze het koude metaal steeds iets hoger tegen haar schaamlippen drukken. Ze sluit haar ogen, ‘Niet in de piercing blijven hangen! Niet blijven hangen!’ wenst ze uit alle macht terwijl ze de schaar steeds dichter bij haar klit voelt komen. De schaar stopt in de open positie en drukt tegen het ringetje door haar klit. Als de schaar weer sluit voelt ze dat het ringetje aan de punt is blijven hangen. “Neeeee!” roept ze verschrikt, en ze begint nog harder te zweten. Ze voelt hoe haar klit naar buiten wordt getrokken. Ze ademt hard. De schaar blijft in een vast ritme openen en sluiten zonder hoger te komen, iedere keer hard aan haar klit trekkend. ‘In een andere situatie zou het best lekker zijn geweest’ gaat er door haar heen. Dan begint de stoel zachtjes te trillen. Ze voelt de trilling versterkt door haar gevangen klit heen trekken. Langzaam maar zeker merkt ze hoe schaamte en opwinding om haar aandacht beginnen te vechten. Haar ademhaling gaat steeds sneller, ze begint zelfs zachtjes te hijgen. Ze draait haar ogen weg, dan stoppen alle bewegingen. Ze gromt uit frustratie, het gevoel begon eindelijk lekker te worden.

Dan hoort ze de schaar weer tot leven komen, de punt is uit het ringetje los gekomen en schuift nu over haar venusheuvel naar boven. Ze probeert te zien wat er gebeurd maar haar rokje blokkeert het zicht. Niet veel later hoort ze de schaar weer opengaan en ziet ze hoe de schaar door de bovenrand van haar rokje begint te knippen. Met iedere beweging komt haar rokje steeds iets hoger. ‘Wat de F!’ gaat er door haar als ze beter in de spiegel kijkt. In eerste instantie omdat ze geen andere kleren bij zich heeft maar dan omdat ze ziet hoe haar kutsappen in draadjes tussen haar schaamlippen door sijpelen. ‘Hoe? Dit is niet opwindend’ schiet er door haar hoofd, maar haar lichaam zegt iets anders. Ze voelt haar gezicht knalrood worden terwijl ze verbaasd naar haar reflectie blijft kijken.

De schaar is nu bij haar onderbuik aangekomen en begint ook haar topje door te knippen. Haar rokje valt langs haar benen omlaag en haar borsten springen bijna naar buiten als de schaar het laatste stukje van haar topje doorknipt. Het topje is nog niet van haar lichaam los gekomen of de stangen beginnen in haar richten te bewegen. De onderste stang ligt tegen haar buik onder haar borsten, en tilt haar borsten omhoog terwijl de bovenste stang naar beneden schuift en haar borsten zachtjes samendrukt. Op hetzelfde moment komen er achter haar twee grijpers omhoog. Ze hoort ze wel, maar kan ze niet zien. De ene pakt de resten van haar topje vast en de ander haar rokje. In een felle ruk is het stof verdwenen. Op haar schoenen na zit ze helemaal naakt en gevangen in de stoel.

SCHOONMAKEN

Haar borsten beginnen op te zwellen terwijl de stangen steeds dichter bij elkaar komen. Als ze nog maar een paar centimeter van elkaar af zijn duwt de middelste stang de punten strak tegen haar tepels, waarna deze zachtjes begint te vibreren. Ze slaakt een klein gilletje van verbazing. Tegelijk zijn er vanachter haar stoel vier grijpers onder haar benen door naar voren gekomen. “Whaahoewoei” roept ze zodra de grijpers hun tanden in haar buitenste schaamlippen zetten. Twee direct naast haar klit en twee aan iedere kant van haar natte gaatje. Ze trekken haar lippen ver naar buiten en beginnen kleine rondjes te draaien. Haar gevoel gaat alle kanten op, spanning, opwinding, genot, schaamte, angst en pijn wisselen elkaar in steeds hoger tempo af.

De schaar is ondertussen weer onder de stoel verdwenen en niet veel later komt er een stang met een bol erbovenop en een smal slangetje aan de voorkant voor in plaats. Zodra de bol haar kontgaatje raakt stopt de opwaartse beweging. De bol begint te trillen en het slangetje kronkelt nu tussen haar binnenste schaamlippen door steeds hoger, over haar gaatje, langs haar plasbuis, om haar klit en weer terug naar haar plasbuis. Hier aangekomen kantelt het buisje een beetje en begint in pulserende bewegingen langzaam haar plasbuis binnen te dringen. Door alle sensaties heen schrikt ze van de plotselinge binnendringer. “Uhhmmaauw” komt er uit haar mond als ze haar urinebuis millimeter voor millimeter verder opgerekt voelt worden. Het doet pijn en voelt niet prettig. Ze probeert zich er tegen te verzetten maar kan werkelijk niks doen om het stoppen. De stang voor haar tepels begint iets harder te vibreren en de grijpers op haar schaamlippen beginnen tegelijk te draaien en te vibreren.

Haar ogen draaien weg van de hoeveelheid sensaties en het gevoel van het slangetje zakt iets weg. Intussen is de bol in pulserende bewegingen steeds harder tegen haar kontgaatje aan het drukken. Ze voelt hoe haar sluitspier langzaam ontspant en steeds verder wordt opgerekt terwijl de bol steeds een stukje verder naar binnen glijdt. De stang onder de stoel begint weer een op en neer gaande beweging te maken. Met iedere beweging schuiven de bol en slangetje steeds verder naar binnen en naar buiten. Ze ademt diep en voelt haar kontgaatje ver opgerekt worden en hoort de bol met een plopje helemaal naar binnen schuiven. De stang beweegt zo ver op en neer dat de bol met iedere beweging helemaal uit haar kont komt en dan weer diep in haar darm geduwd wordt. Ze wordt voor het eerst in haar leven in haar kont geneukt door een metalen dildo. ‘Dat slangetje voelt nu best lekker’ gaat er door haar heen terwijl ze voelt hoe deze steeds door haar plasbuis in haar blaas geduwd wordt. “Hmmm, aaahhh” begint ze steeds harder te hijgen. Haar ogen sluiten zich een beetje en haar mond zakt iets open. Ze voelt hoe een orgasme steeds dichter bij begint te komen. ‘Als ik nu m’n klit maar even kon aanraken, dat zou een heerlijk orgasme geven’ denkt ze terwijl haar geilheid blijft groeien.

Verschrikt kijkt ze op als ze koude vloeistof in haar blaas en darmen gespoten voelt worden. Haar ogen schieten wijd open en alle objecten stoppen met bewegen. Ze voelt hoe haar darmen en blaas steeds voller raken en beginnen op te zwellen, het begint pijn te doen maar de bol en slang zorgen ervoor dat ze er niks uit kan persen. In de spiegel ziet ze hoe er in haar buik een lichte zwelling begint af te tekenen. Dan zonder waarschuwing trekken de bol en het buisje snel in een keer terug. Voordat ze er erg in heeft begint ze onophoudelijk te plassen en spuit de vloeistof uit haar kont naar buiten. Net voordat ze alles eruit kan persen schuiven beide objecten tot haar schrik zonder waarschuwing weer in een keer naar binnen en voelt ze de koude vloeistof weer stromen. Dit blijft zich een paar keer herhalen, iedere keer tot op de grens dat ze denkt dat ze flauw gaat vallen van de pijn. Na een aantal herhalingen schuift de stang helemaal omlaag en kan ze eindelijk alles laten lopen. Hijgend zit ze in de stoel. Alle bewegingen zijn gestopt. Ze weet niet meer wat ze moet denken of waar ze moet kijken. Ze voelt zich op een vreemde manier schoon en misbruikt. Ze moet lachen als ze terugdenkt aan een van de laatste zinnen uit haar mail. “Het lijkt me heerlijk om een keer gewoon gebruikt te worden in al mijn openingen zonder dat ik daar zelf iets in te brengen heb.”, ‘Dat gaat blijkbaar wel lukken’ gaat er door haar heen.

“Aaaahhh” piept ze als de stangen en grijpers haar borsten en schaamlippen los laten. De stangen blijven uitdagend voor haar hangen. Ze ziet hoe de scherpe punten diepe afdrukken in haar blauw/paars geworden borsten hebben achtergelaten. ‘Die blijven nog wel even zichtbaar’ denkt ze terwijl haar gezicht vertrekt van de pijn zodra het bloed weer door haar lichaam voelt stromen. Haar borsten hebben bijna hun normale kleur weer terug gekregen als de kaarsen zich vanzelf weer doven. Het is helemaal donker en stil. Gespannen wacht ze af op het volgende wat zal komen.

VOORBEREIDEN

Ze weet niet hoe lang ze al in het donker zit, met als enige geluid haar eigen ademhaling als ze geratel achter zich hoort. Ze voelt de zenuwen weer toeslaan. “AAAAUUWHHH!” schreeuwt ze als er twee scherpe klemmen in haar tepels bijten gevolgd door de stangen die haar borsten weer vastklemmen. De punten lijken dit keer veel scherper. Ze wil hard schreeuwen maar zodra ze haar mond opent wordt er meteen iets in gestopt. Ze hoort alleen nog maar wat keelgeluiden en tot haar schrik kan ze haar kaken ook niet meer op elkaar krijgen. ‘Wat is dit nu weer?’ denkt ze terwijl ze probeert haar mond verder te openen om het voorwerp met haar tong eruit te duwen, maar het object groeit mee. Haar mond is volledig geopend en ze krijgt haar kaken niet meer dicht. “HUUMPFF” kan ze alleen nog maar uitbrengen als er plotseling iets tegen haar kont- en kutgaatje voelt duwen. De twee voorwerpen beginnen te vibreren en ze voelt weer iets over haar plasbuis en klit heen kronkelen. ‘Oh nee, niet weer’ gaat er door haar heen, maar ze heeft geen keus. Ze voelt hoe het buisje ombuigt en begint te trillen op haar klitje. ‘Oeff, gelukkig. Dit voelt wel lekker’ denkt ze. Haar gedachte is nog niet afgerond of ze voelt hoe de indringer weer haar plasbuis in duikt. ‘Ohhh nee!’ schiet er door haar hoofd. In pompende bewegingen schuift het buisje weer richting haar blaas terwijl de twee voorwerpen tegen haar kont en kut iets harder beginnen te trillen. Ze begint harder en dieper adem te halen. Gelukkig voor haar kan ze door het voorwerp in haar mond ademen.

Ze sluit haar ogen en voelt de spanning en opwinding weer in haar lichaam opbouwen. Het gevoel wordt sterker zodra ze het eerste object in haar kutje voelt glijden. Even later volgt het tweede object dat haar kontje binnendringt. Beide object bewegen rustig op en neer, en beginnen zichzelf op te blazen en leeg te laten. Iedere keer dat ze groeien worden ze een klein beetje groter. Dan slaat de paniek toe. ‘HELP! Ik krijg geen lucht’ wil ze roepen maar alles wat eruit komt is “HNGG! Iurgh grm uhg”. Ze heeft het gevoel dat ze door een smal rietje adem moet halen. Als ze even later weer gewoon kan ademen ontspant ze weer een beetje. Haar kringspier begint aardig opgerekt te raken iedere keer dat het object groeit. Beide objecten beginnen dan ook steeds iets verder op en neer te bewegen. Ze begint zachtjes te hijgen totdat ze weer geen lucht krijgt. Haar ogen schieten open en ze ziet haar angstige ogen in de spiegel. De kaarsen zijn weer gaan branden. Ze bekijkt zichzelf en ziet dat de bal in haar mond een gaatje heeft wat steeds groter en kleiner wordt. Even later kan ze weer gewoon adem halen. Ze voelt haar geilheid steeds verder stijgen terwijl ze de vreemde constructie in de spiegel bekijkt. ‘Wow, die zijn gigantisch!’ denkt ze als ze de dildo die in en uit haar spleetje glijdt ziet groeien. De dildo in haar kontgat beweegt in een tegengestelde beweging. Gebiologeerd blijft ze er even naar kijken. Dan ziet ze een verdikking in het buisje dat langzaam richting haar plasbuis schuift en iets lager nog één, en nog één. Het eerste bultje wordt naar binnen geduwd, ze voelt de wanden van haar plasbuisje pijnlijk opgerekt worden. Het ene bultje volgt de ander op, er lijkt geen einde aan het aantal verdikkingen te komen. Haar blaas wordt langzaam volgepompt. Ze heeft weer moeite met ademen. Ze volgt haar lichaam iets verder omhoog en ziet dat de tepelklemmen ringen zijn die achter haar piercings zitten met rondom haar tepels allemaal naar binnen stekende punten die strak tegen haar tepels zijn geklemd. De stang voor haar tepels begint steeds dichterbij komen. “AAAAGGGHAAaahgg!” schreeuwt ze terwijl de opening in haar mond steeds kleiner wordt en de stang hard tegen haar tepels drukt waardoor de stekels van de ringen diep in haar tepels gedrukt worden.

Als ze weer kijkt ziet ze dat bijna alle bewegingen zijn gestopt, alleen haar plasbuis wordt nog steeds vol gepompt. Het slijm druipt langs het slangetje naar buiten. Tot haar verbazing ziet ze dat de slang dikker begint te worden en naar binnen en buiten schuift terwijl de bulten in de slang meegroeien. Haar kont en kut voelen helemaal gevuld, de objecten zitten diep in haar en ze ziet alleen nog het uiteinde van de stang. Ze voelt een brandend gevoel door haar tepels heen trekken en tot haar schrik ziet ze een vreemde kleur vloeistof door de ringen heen lopen. Beetje bij beetje voelt ze haar borsten zwellen. Dan beginnen de bewegingen weer. De dildo in haar kutje begint hard te vibreren en ze ziet de dikke dildo in haar kont heel langzaam naar buiten en dan weer naar binnen schuiven. Het tempo wordt langzaam steeds sneller, en dan begint de voorste dildo ook op en neer te gaan. Ongeveer half zo snel als die in haar kont. Ze voelt hoe er vloeistof uit de dildo’s begint te spuiten en haar in snel tempo nog verder vullen. Ze raakt zo vol dat de slijmerige vloeistof in draden naar buiten begint te stromen. De stangen strekken haar borsten in kleine cirkels waardoor ze de punten duidelijk over haar tepels voelt krassen. Het doet pijn maar door de combinatie voelt ze snel een orgasme naderen. Steeds harder hijgend sluit ze haar ogen. Alsof de stoel het aanvoelt stopt alles weer vlak voordat ze haar hoogtepunt kan bereiken. Gefrustreerd schreeuwt ze iets onverstaanbaars in de bal. Ze doet haar best om iets te bewegen zodat ze eindelijk klaar kan komen maar de beugels houden haar compleet in bedwang.

De stangen laten haar borsten los, haar borsten lijken twee maten groter dan wat ze gewend is. Lang kan ze niet kijken want ze wordt afgeleidt door het slangetje dat nu wel heel dik is geworden, uit haar plasbuis wordt getrokken. Snel gevolgd door de dildo uit haar kont. Dan voelt ze de dildo in haar kut leeglopen en verdwijnen. Ze heeft het gevoel dat ze alleen maar grote gapende gaten heeft waar allemaal slijm uit druipt. Heel ver zit ze er niet naast, zal ze snel achter komen. De ringen om haar tepels blijven zitten terwijl de bal uit haar mond wordt getrokken en ook verdwijnt. Haar kaken voelen stijf aan en het doet pijn om haar mond te sluiten. Met half open mond en compleet geil blijft ze zitten kijken naar haar spiegelbeeld. Langzaam begint de stoel achterover te kantelen. Terwijl ze een tijdje naar plafond ligt te staren hoort ze weer geratel onder de stoel, niet veel later gevolgd door eerst een scherpe steek net onder haar klit in haar rechter schaamlip en dan eentje op dezelfde hoogte in haar linker schaamlip. Haar gezicht verkrampt als ze voelt dat er iets kouds door haar schaamlippen wordt geduwd. Dan hoort ze een zachte klik, gevolgd door weer een set scherpe steken maar dan iets lager. “AAAUWHHH!!!” schreeuwt ze uit als de procedure zich nog vier keer herhaalt, iedere keer gevolgd door weer iets kouds. Dan ziet ze in haar ooghoeken een of andere vreemde constructie richting haar neus bewegen. Ze probeert haar hoofd weg te draaien met als resultaat dat de band rond haar nek zich weer strak om haar hals trekt. Snel probeert ze haar hoofd weer stil te houden, de band laat weer een beetje los en de constructie pakt haar neus vast. Ze ziet een scherpe naald door het object heen bewegen gevolgd door een pijnlijke steek door haar neusbotje heen. “AAAAAAUUWWHHH!” is het enige wat ze nog uit kan brengen. Weer gevolgd door een koud gevoel. ‘Het zal toch niet...’ gaat er door haar heen terwijl de stoel weer naar voren kantelt. Dan ziet ze in de spiegel haar nieuwe decoraties. Een ring door haar neus, en als ze iets lager kijkt ziet ze zes ringetjes aan iedere schaamlip hangen. Veel tijd om alles te bekijken heeft ze niet. De stoel kantelt weer naar achter en begint onder haar weg te zakken. Ze voelt haar hoe haar lichaam alleen nog door de beugels gedragen wordt. ‘Wat krijgen we nu weer’ gaat er verwachtingsvol door haar heen. Dan komt de machine weer tot leven...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Verloren Avontuur... - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 7355x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 2092x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 3444x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.4
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 5140x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.4
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4217x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 9281x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5080x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4495x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5589x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5445x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8755x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12769x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9228x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9581x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13648x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8187x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!