Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Chantage Met Haar Paardjes - 5

Deze episode bevat plas- en poepseks, alsmede seks met dieren. Is dit niet jouw ding, dan kan je dit verhaal beter overslaan.

‘s Avonds wordt er nog even nagepraat over de activiteiten van de afgelopen dag. Wat een ranzige geiligheid was dat. Iedereen heeft enorm genoten en er is geld verdiend. Morgen nog zo’n dag en dan kunnen ze uitgebreid op vakantie. Pa vraagt naar de lichamelijke toestand van zijn zoon en de twee aangenomen dochters.

Cindy zegt dat ze in topconditie is en wat er die dag gebeurd is vond ze mega geil, denigrerend maar zeker de moeite waard. Maarten stemt daar mee in. Alleen Marieke heeft een vraagteken over hoe ver ze moeten gaan. Als ik op deze leeftijd al zoveel heb meegemaakt, wat is er in de toekomst dan op sexueel gebied nog te ontdekken? Pa denkt er even over na.

“Weet je Marieke” begint pa, “je hebt gelijk. Ik denk, uiteraard met jouw toestemming, dat we nog een dag moeten feesten voor het geld, maar daarna weer terug moeten gaan naar het begin, gewoon normale sex, want wat is er dan nog sexueel opwindend als je alleen maar nieuwe grenzen opzoekt.

Marieke kijk Cindy aan. De zussen begrijpen elkaar en stemmen uiteindelijk toe in nog een dag, maar daarna gaan we terug naar de eerste verliefdheid gevoelens. Gewoon gangbare sex en weer genieten van een missionaris standje, maar eerst nog een uitspatting!

De volgende dag wordt iedereen fris wakker en gaat zich opmaken voor de tweede dag van de filmopnames. Wat zal de regisseur nu voor hun in petto hebben. Bij het ontbijt zitten ze licht gespannen voor zich uit te kijken

“Zijn er nog specifieke dingen die jullie zouden willen doen?” vraagt Pa.

“Mmm” zegt Marieke bedenkelijk. “Zoals we gisteren al zeiden, nog een uitspatting en dan weer terug naar basis, dan zou ik opteren om een keer door een varken geneukt te worden, dat is wel het extreemste wat ik kan verzinnen. Gisteren werd ik best wel nieuwsgierig hoe zo’n varkenspik”.

“Een spermadouche van een paard” brengt Cindy op.

“Nog zo’n dag als gisteren, dat is alles wat ik verlang” zegt Maarten. “Misschien dat ik het wel leuk vindt om kleren van de meiden aan te trekken, just for the fun. En jij pa, wat zou jij willen?”

“Een merrie neuken denk ik”, zegt pa bedenkelijk. “We gaan het allemaal zien vandaag.

En uurtje later komt de groep mannen het erf oprijden, deze keer met een paardentrailer in het kielzog. In de keuken wordt er een kopje koffie genuttigd, de twee meiden willen thee. Na even gekeuveld te hebben en de koffie is bijgevuld stelt een van de mannen voor de kopjes thee van de meiden bij te vullen. Hij haalt z’n lul uit z’n broek en pist een gele straal in de lege kopjes. Cindy ruikt eraan en drinkt in een teug het kopje leeg. Marieke volgt haar voorbeeld en het warme vocht glijdt haar maag in. Direct worden de kopjes weer gevuld. Nu drinken ze langzamer, nipje voor nipje wordt de lauwe pis geproefd en gedronken.

“Zo, de stemming is gezet” zegt de regisseur en pakt een camera. Er wordt ook een doos uit de auto gepakt en iedereen krijgt een buttplug uitgereikt. Laten we deze bij de iedereen inbrengen en dan de kleren weer aandoen. Zo gezegd, zo gedaan en als alle buttpluggen erin zitten en de kleding weer aangetrokken is, begint de regisseur met het filmen van de striptease. Eerst de mannen, daarna de vrouwtjes. De mannen doen er niet lang over. De shirts gaan uit en de buikjes in verschillende vormen komen tevoorschijn. Het is een varia aan strakke en iets bollere buikjes en als de broek volgt staat iedereen in zijn volle glorie voor de camera. Dan gaan de meiden en Maarten aan de slag, de mannen spelen met hun pikken als de shirtjes uitgaan en de bh’s tevoorschijn komen. Maarten heeft z’n woord gehouden en heeft ook een Bh aan, alsmede een kort rokje en string, tot groot vermaak van de anderen. De rokjes volgen en de drie tieners staan nu alleen in een zwarte setje. De Bh gaat uit en zes parmantige tepeltjes staan stijf vooruit. Drie mannen komen naar voren en trekken langzaam de strings naar beneden, waarbij ze het niet laten om de lichamen uitgebreid te betasten.

“Allemaal omdraaien en voorover bukken” luidt het commando en tien buttplugs komen tevoorschijn.

“Ja speel er maar mee, even een beetje in en uit de anus trekken”. En zacht gekreun stijgt op als de buttplugs op en neer gaan.

“De drie jeugdigen op de knieën zitten” vervolgt de regisseur. “Mannen trek je buttplug uit je reet en laat ze schoonlikken door hun” De een na de andere buttplug plopt uit de poepgaten en de meiden likken ze allemaal keurig schoon.

“Oke nu de reten van de mannen schoonlikken”. Vol overgave storten ze zich op de reet van de mannen die ze uitgebreid rimmen. Hun tongetjes gaan zo goed en kwaad als het gaat in hun reet. Ook een paar vingers verdwijnen erin en die worden natuurlijk schoon gelikt. Een man laat een vette scheet in het gezicht van Cindy die daar automatisch een beetje voor terug deinst. De man pakt haar hoofd beet en duwt hem weer tegen z’n reet en laat dan een natte scheet in haar gezicht. Grote hilariteit alom en Cindy proeft de stukjes poep en slikt ze maar door. Meer scheten volgen en de man die Maarten likt kan het niet ophouden en perst een drol n z’n mond. Maarten kouwt erop en draait z’n hoofd naar Marieke en geeft haar een tongzoen. Nu zitten ze beiden met een bek vol stront. De poeplucht vult de ruimte. Cindy wordt op haar rug gelegd en Pa hurkt boven haar hoofd. Hij perst even en dan komt er al snel een zachte drol naar buiten glijden. Cindy’s gezicht is nu helemaal bedekt met bruine smurrie. Ze maakt met een hand haar neus vrij om te ademhalen en en passant smeert ze de verse poep over haar gezicht, haren en tietje suit. Pa duwt zijn harde pik in haar poepmond en begint haar te mondneuken. De warme mond gevuld met stront doet hem snel klaarkomen en hij spuit z’n sperma in de poepbek van Cindy.

”Oke” zegt de regisseur. “dat staat er goed op”. De poepmondjes mogen zich even opfrissen voordat we naar de schuur gaan voor de volgende sessie”. Ze spring onder de douche en na de afgedroogd te zijn, tandjes gepoetst zijn en de makeup is bijgewerkt, lopen ze in hun nakie het erf op. Daar staan een paar hooibalen klaar en het dikke varken met een touw om z’n nek.

“We waren de vorige keer bij het spelen met een varken gebleven, nu gaan we eens kijken of er met een varken geneukt kan worden”

Marieke ziet haar fantasie waarheid worden, zou het echt gaan lukken? Ze wordt naar de hooibalen geleid en op haar buik erop gelegd. Een dikke wollen deken wordt over haar rug gedrapeerd en haar benen worden wijd gehouden. De anderen plaatsen de hooibalen zo, dat het varken er goed bij kan. Cindy en Maarten houden zich met varken bezig en proberen z’n lul stijf te krijgen. Ze pakken de glibberige varkenslul beet, wat best wel makkelijk gaat. Dan wordt z’n snuit tegen de kut van Marieke aangedrukt en zowaar begint z’n penis te groeien. Hij maakt likkende bewegingen en Marieke wordt nu door een varken gebeft. Ze kreunt zachtjes totdat haar mond wordt gevuld met een lul van een van de mannen. Ze likt gewillig rond de eikelrand en kan niet wachten totdat ze geneukt gaat worden. Het is even duwen en trekken maar dan zit het varken op de goede plaatst. Automatisch maakt hij neuk bewegingen en met een beetje begeleiding glijdt hij plotsklaps in de natte spleet. Marieke wordt platgedrukt door het varken en kermt als een speenvarken van genot. Ze voelt de varkenspik in haar schuiven en tegen haar baarmoeder stoten. Het varken heeft geen medelijden en duwt hard z’n pik in haar natte spleet.

Voor het hek van het erf is een bestelbusje gestopt en de bezorgster stapt uit met een pakketje onder haar arm. De alleenstaande moeder van begin veertig stopt een lok van haar lange blonde haren achter haar oren en roept om aandacht, maar er is geen reactie en ze doet het hek open. Voorzichtig loopt ze het erf op, zoekende naar iemand om het pakket aan af te geven. Opeens hoort ze gekreun in de verte. Ze loopt stilletjes door, nieuwsgierig waar dit geluid vandaan komt. Ze kijkt om de hoek van de schuur en ziet daar een bizar spektakel voor haar ogen. Ze trekt haar hoofd terug en kijkt dan nog een keer. Heeft ze het goed gezien, een varken neukt een meid met een groep naakte mannen er omheen? Ze pakt haar telefoon, dit wil ze op film hebben. Voorzichtig houdt ze haar camera om de hoek en zoomt in. Ze heeft nu een duidelijk beeld van Marieke met een varken op zich. Ze weet niet of ze de politie moet bellen, of... ze blijft aan de grond genageld staan te filmen. Marieke heeft het nog een beetje zwaar met een varken die haar neukt, ze ligt vastgepind onder het varken en geniet toch wel, het is ten slotte een wens van haar. De pik is langer dan ze dacht en voelt ze nou een klein orgasme opkomen? Het varken stoot knorrend door en komt dan klaar. Hij spuit z’n sperma diep in haar kut en dan komt ze zowaar een beetje klaar. Haar kut is vol met zaad dat er niet uit kan. De lul van het varken is opgezwollen en zit nu muurvast in Marieke. Ze kunnen allebei niet bewegen tot de knots verdwenen is.

De glurende bezorgster voelt plotseling een hand in haar nek en een ander hand pakt haar blonde haar beet.

“Een gluurder, en die ook nog alles filmt zonder toestemming, das niet zo mooi” hoort ze een mannenstem zeggen. “Loop jij maar eens mee”.

Ze wordt hardhandig vooruit geduwd en en groep kijkt op. Een van de groep had de gluurster gezien en om de schuur heen gelopen om haar op heterdaad te betrappen. Ze wordt naast het varken op grond geduwd en de mannen kijken haar geil aan. In gedachten wordt ze uitgekleed en de bezorgster kijkt angstig om zich heen, bewust dat ze een bedrijfsshirt aan heeft, met daaronder en korte broek en sneakers.

“Gluurders zullen bestraft worden” zegt Pa. “Cindy en Maarten hier komen. Aan Marieke hebben we nog even niets, want dat varken is nog bezig met haar, maar jullie gaan op je knieën in een kringetje zitten met de hoofden voorover gebogen tegen elkaar. Zo zitten de drie naar de grond te kijken terwijl ze hun armen om elkaars schouders heen slaan. Dan voelen ze eerste warme straal op hun hoofden neerdalen. Snel zijn ze doordrengt van de urine en dan volgen er nog meer stralen. De pis loopt van hun lichamen af, over hun rug in hun bilnaad. De kleren van de bezorgsters zijn doordrengt van het warme vocht en ze voelt het zelfs in haar schoenen lopen. Deze wending van de dag had ze niet zien aankomen en het is best wel spannend. Een paar minuten verder zijn alle blazen geleegd. Cindy en Maarten staan op en duwen de bezorgster op de grond. Ze ligt op haar rug in klein urine-modder-plasje. Maarten trekt haar shirt aan stukken en een witte BH komt tevoorschijn. HIj steekt z’n handen erin en trekt twee tieten tevoorschijn. Dan gaat de short ook uit en en in een beweging zit die met haar witte slip op haar knieën. Ze is duidelijk niet voor bereid, want haar poesje is niet geheel haarloos. Maarten richt z’n pik erop pist over haar kut heen. Cindy hurkt boven haar hoofd en pist haar mond vol. Als ze al niet zeiknat was, is ze dat u wel. Pa heeft zich ondertussen over Marieke ontfermt en als eindelijk de varkenspik uit haar opgerekte kut is, helpt hij haar overeind. Snel leidt hij haar naar de bezorgster en plant haar kut op haar mond. De klodders varkenssperma lopen nu haar mond in. Ze kan geen kant op en moedig slikt ze het maar weg.

“Ja helemaal schoonlikken” De laatste druppels zaad slikt ze weg en Marieke staat op.

De bezorgster wordt ook overeind geholpen. Nat van de urine en haar achterkant zwart van de modder staat ze daar in haar BH en met de short en slipje op haar knieën.

“En, hoe vond je deze ervaring” vraagt de regisseur. “Eenmalig of wil je meer?”

“Eh meer, dit heb eigenlijk altijd al eens willen doen en dan komt dit op mij pad”

“Mooi, doe je kleren uit en geniet”

Uit de trailer wordt een pony gehaald en aan een paal vastgebonden. Een paar strobalen erbij en dan mag de eerste man z’n pik in de ponykut steken. Pa laat zich dit geen twee keer zeggen en klimt op een baal met een stijve in z’n hand. Hij duwt de staart opzij en zet z’n eikel tegen de ponykut aan en langzaam glijdt hij erin. Het is strakker dan hij dacht en al snel pompt hij lekker in de pony. Weer een droom die waarheid wordt. Helaas staat de tweede man al te popelen en pa maakt plaats. De bezorgster gaat op haar knieën en stopt de leuter va pa in haar mond. Ze proeft de kutsappen van de ponykut nog en pijpt onverstoord door. Pa houdt het niet lang meer en spuit z’n lading vol in de mond van het blondje. Als alle mannen de pony geneukt hebben is het tijd voor een lekker neukrondje. Iedereen gaat lekker aan de slag en de pikken verdwijnen in alle mogelijke lichaamsopeningen. Marieke wordt diep in haar kontje geneukt en ook de bezorgster laat zich in de anus nemen. Een paar vingers verdwijnen in haar kut en na even duwen zit er een hele hand in, terwijl er ook nog een lul in haar reet heeft zitten. Ze kreunt het uit en komt dan woest klaar. Ondertussen voelt ze ook dat er sperma in haar reet gespoten wordt. Maarten heeft z’n pik in Cindy gestoken en pompt en snel tot hij klaar komt. Als alle balzakken geleegd zijn is het tijd voor een kleine pauze. Een kratje bier komt tevoorschijn en de gele rakkers glijden snel naar binnen. De bezorgster, waarvan niemand nog de naam weet, duwt een lege fles in haar kut. Eerst de smalle kant en dan omdraaien. Snel verdwijnt de brede onderkant in haar natte spleet. Ze pompt op een neer en komt zachtjes klaar. Pa ziet het aan en haalt de hengst van stal. Hij beveelt de bezorgster op een baal plaatst te nemen en en andere mannen begrijpen de bedoeling. Zou het passen? Marieke en Cindy pakken de paardenlul beet en trekken eraan tot hij op gewenste volheid is. Het paard wordt naar de bezorgster geleid die nu een beetje bezorgd kijkt. De eikel wordt tegen haar schaamlippen gezet en glijdt er dan langzaam in. Ze wordt helemaal opgerekt maar het past wel. Marieke houdt de lul vast zodat hij niet heel diep in haar stoot, wat dat zou de baarmoeder waarschijnlijk niet aankunnen. Haar kut is nu volledig opgerekt en de regisseur maakt mooie opnames van deze bijzondere actie. Het paard sopt in haar kut en komt dan klaar. Ze voelt het sperma in zich stromen en dan plopt de de lul eruit. Een dikke klodder paardensperma komt op haar buik terecht. Cindy wringt zich snel tussen haar en het paard en met open mond vangt de rest van de enorme zaaadlozing op. Straal na straal wordt haar mond volgespoten met warm paardensperma. Ze slikt een deel door en rest druipt uit haar mond over haar gezicht in haar haren. Vervolgens zet ze haar mond op de schaamlippen en slurpt het warme zaad uit haar wijde open staande kut op.

Als het paard is weggeleid is het tijd voor een portie goede poep en plasseks. De jeugdigen worden op hun naast elkaar gelegd met hun hoofden tegen een strobaal aan die als wc bril gebruikt gaat worden. De eerste man gaat zitten en na even persen komt een dikke drol tevoorschijn. Cindy is de gelukkige die volle laag krijgt en de drol komt in een mooie krul op haar gezicht terecht. Ze steekt haar tong uit en likt aan de dampende bolus. Nu gaan twee mannen zitten en bijna tegelijkertijd ploppen er twee drollen uit. Ze zitten nu alle drie onder en met hun handen smeren ze de stront uit over elkaars gezichten en lichamen. De tieten zijn nu ook bruin en de pik van Maarten is een bruine bende geworden. Er volgen nog meer dikke drollen en een natte spetterpoep die als een vulkaan uit een reet spat. De bezorgster draagt ook haar bruine steentje bij en deponeert een stinkende drol op het trio die elkaar liggen te zoenen en kroelen. Als een stelletje bruine beren glijden hun lichamen over elkaar heen. Dan staan ze op en, alsof het afgesproken is, pakken ze de regisseur beet. Pa pakt de camera en de hulpeloze man wordt op de grond geduwt. Cindy gaat als een eerste op z’n gezicht zitten en de poep en pis komen tegelijkertijd uit haat openingen. Binnen de kortste keren zit hij onder de scheit en als Maarten ook een drol op z’n broek draait zitten ze kleren ook onder. Een luid gelach stijgt op en de regisseur lacht als een boer met kiespijn. Dit had hij niet verwacht maar vindt het een mooi einde de dag.

De tuinslang komt er weer bij en alle lichamen worden schoon gespoten. Ook de regisseur staat in z’n blote reet en al snel is iedereen redelijk schoon. De pakken hun spullen in en stappen in de auto’s. De regisseur heeft een handdoek omgeslagen en worden uitgezwaaid door het vijftal achterblijvers. Aan de keukentafel met een neut en koffie wordt de dag nog even doorgenomen.

“Hoe heet je eigenlijk?” vraagt Pa aan de bezorgster.

Ze lacht en steekt haar hand uit.

“Marleen. Wat een aparte manier om elkaar te leren kennen” zegt met een lach op haar gezicht.

Pa lacht terug en het zou zo maar kunnen dat hier iets moois gaat opbloeien. Aan pa zal het niet liggen, die heeft alweer een stijve!

Zoek naar meer verhalen van Peter Adelaar...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2492x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4081x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.8
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4007x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18220x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7711x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10949x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10739x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5462x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudia’s GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15183x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9184x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9534x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5334x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!