Opwindend.Net
Elise is een succesvolle, vrijgezelle vrouw van 40 jaar die er op z’n zachtst gezegd fantastisch uitziet. Een geweldig figuur, lang donker haar, mooie lichte ogen en een sexy uitstraling, een vrouw waar menig man zijn hoofd voor omdraait als ze voorbij loopt. Ze heeft een goedlopend bedrijf met vijftig werknemers in het midden van het land. Door haar drukke werkzaamheden had ze weinig tijd voor een man in haar leven. Maar nu heeft ze behoefte aan meer romantiek en heeft zich aangemeld op een datingsite waar ze Marco leerde kennen. Na een aantal chats hadden ze al snel afgesproken in een rustige kroeg in de stad. Ze zaten achterin de zaak aan een tafeltje te kletsen. Het klikte meteen heel goed.

Een paar wijntjes verder zat hij haar ineens indringend aan te kijken. Hij staarde haar aan en zei ga naar het toilet en doe je bh en slip uit. Elise wist niet wat ze hoorde en ging maar geforceerd lachen. Je hebt me wel gehoord, zei hij. Hij klonk toch wel erg serieus vond Elise en probeerde te achterhalen of hij haar in de maling nam of niet. Ik geef je nog 3 tellen, zei hij rustig maar streng.
Er was iets aan zijn stem dat haar in beweging zette, en besloot maar op weg te gaan naar het toilet. Ze deed de deur achter haar dicht en ontdeed zich van haar ondergoed. Ik lijk wel gek, dacht ze, maar door de alcohol kon ze niet helemaal meer helder denken en besloot te doen wat hij haar vroeg. Snel stopte ze haar bh en slip in haar tas, kleedde zich weer aan en ging weer terug.

Met een rood hoofd ging ze zwijgend zitten. Knoop je blouse open, commandeerde hij. Maar… we zitten in de kroeg, dat kan toch niet?! Niemand zit je zitten, doe wat ik zeg.
Gelukkig zat ze met haar rug richting de paar mensen die in de kroeg zaten. Langzaam gingen haar handen naar de knoopjes van haar blouse en maakte ze een voor een open. Na het laatste knoopje keek ze hem verlegen aan. Ze zag geen emotie op zijn gezicht maar hij had wel iets waarvan zij onder de indruk was. Laat je tieten zien, beval hij. Elise wist niet waar ze het zoeken moest. Vroeg hij haar nu echt haar blouse te openen zodat haar borsten zichtbaar waren? Zijn gezicht sprak boekdelen en stilzwijgend schoof ze de stof van haar blouse opzij. Haar zware dubbel D-borsten met grote tepels kwamen tevoorschijn. Eigenlijk wilde Elise hard weglopen want dit vond ze niet ok. Maar iets zorgde ervoor dat ze bleef zitten en wachtte tot op wat hij haar vroeg.
Hij keek aandachtig naar haar grote borsten en Elise zag dat hij tevreden glimlachte. Goed zo, zei hij, zet nu je voeten op de balk onder de tafel en doe je knieën uit elkaar. Zijn stem zorgde ervoor dat haar lichaam deed wat hij vroeg. Haar knieën leunden nu tegen de tafel waardoor haar rokje omhoog schoof. Vinger jezelf, droeg hij haar op. En weer zorgde zijn blik er voor dat ze het idee had dat ze maar beter kon doen wat hij haar vroeg. Beschamend ging ze met haar hand richting haar kruis. Ze wreef er lichtjes overheen maar daar kwam ze niet mee weg. Vinger jezelf, zei hij nu strenger. Met een vinger gleed ze nu over haar clitje en voelde tot haar verbazing dat ze nat was.
Langzaam liet ze een vinger in haar kutje glijden. Dit deed ze wel vaker maar nu voelde het totaal anders. Nu zat ze in de kroeg en vingerde in opdracht haar kutje. Ze voelde dat ze nog natter werd en voelde ook dat er een siddering door haar lijf ging. Het stimuleerde haar om verder te gaan en ze stak nog een vinger in haar kutje. Ze ging zwaarder ademen en keek ondertussen naar Marco om te kijken wat hij er van vond. Hij zei doe je ogen dicht en focus je op je kutje. Speel met je andere hand met je tieten. Ze werd zo geil van haar gedwongen vingeractie dat ze zonder gene deed wat hij haar vroeg. Ze kreunde en liet haar vingers ongecontroleerder haar kutje bewerken.
Daar zat ze dan; met haar tieten uit haar blouse, knieën opgetrokken zichzelf vingerend.
Wat ze niet kon zien met haar ogen dicht, is dat Marco het hele tafereel aan het opnemen was met z’n mobiel. Goed zo sletje, moedigde hij haar aan, laat je maar gaan. Ze was nog nooit sletje genoemd maar ze vond alles goed in deze geile roes. Zeg me maar na ‘ik ben een geile slet en vinger mezelf in de kroeg’. Zonder aarzelen herhaalde ze wat hij zei. Goed zo sletje, maak jezelf nu maar klaar. Daar hoefde ze niet veel voor te doen. Binnen een paar tellen voelde ze hoe haar hoogtepunt zich aandiende en kwam trillend klaar. Ze ademde nog een paar keer diep in en uit en opende haar ogen.
Ze schrok zich te pletter toen ze in de lens van de camera keek. Wat doe je, riep ze uit, heb je het opgenomen?! Het zorgt ervoor dat je gaat doen wat ik zeg anders wordt deze video openbaar gemaakt. Lijkt me lastig in jouw positie als directeur van een redelijk groot bedrijf. Elise kon nog niet overzien wat dit betekende. Wel wist ze dat deze video met geen mogelijkheid openbaar gemaakt kon worden want dat zou haar en haar bedrijf geen goed doen. Ze kon niks uitbrengen, ze wist niet wat ze moest doen.

Ga naar het mannentoilet, ga het eerste hokje in, zet je handen tegen de muur zodat je over de pot gebukt staat. Ze kon zich niet bewegen. Ze probeerde te begrijpen wat hier gebeurde maar dat lukte niet erg. Ondertussen liet Marco haar de video zien van haar vingerwerk. Ze zag hoe ze zichzelf schaamteloos zat te vingeren in een onflatteuze houding waarbij haar grote borsten en haar kut goed zichtbaar waren. Wil je dat deze video openbaar wordt? NEE, schreeuwde ze het bijna uit.
Dat is helemaal aan jou sletje. Doe dan maar wat ik je zeg. Ze kon niets anders doen dan naar het toilet lopen. Ze schoof haar rok goed, hield haar blouse met haar hand dicht en liep snel naar het toilet. Ze opende de deur van het eerste hokje en ging staan zoals hij haar had opgedragen. Al na een paar seconde ging de deur open en kwam Marco binnen. Goed geluisterd sletje, zei hij, en stroopte haar rokje omhoog. Ik ga je nu helemaal van mij maken. Ze voelde hoe hij zijn stijve pik tegen haar kutje aanzette en langzaam bij haar naar binnen schoof. Ben je bewust van hoe deze pik zich meester van je gaat maken, fluisterde hij in haar oor. Bedenk hoe je hier staat en hoe je hier genomen wordt. Bedenk hoe je in deze situatie bent beland. Je hebt jezelf schaamteloos zitten vingeren in de kroeg. Dat doet alleen een slet. Begrijp je dat Elise, je bent een slet, zei hij terwijl hij haar langzaam aan het neuken was.
Elise wist niet hoe ze zich voelen moest. Dit kon gewoon niet waar zijn wat hier gebeurde maar de lustgevoelens die de pik in haar kut veroorzaakte, verwarde haar. Wat moest ze nu denken, wat moest ze doen? Door het langzame geneuk werd haar kutje gretiger. Ze wilde meer, harder. Ze wist het allemaal niet meer. En dat was precies de opzet van Marco. Haar in verwarring brengen zodat ze hem ging gehoorzamen. Goed zo sletje, geef je maar over, luister naar je kutje, wat wil je kutje slet? Zeg het hardop slet, wat wil je kutje? Zonder er over na te denken kreunde ze dat ze hem wilde voelen, hard en diep. Ik wil het nog een keer horen, zeg je naam en wat je wil slet, zei hij terwijl hij tergend langzaam haar kutje in en uit gleed. Zonder gene zei ze ‘ik ben Elise Meiker, ik ben een slet en wil hard en diep hier op het toilet door jou geneukt worden’.
Realiseer je je wel dat je een goedkope wc-hoer bent, Elise? Je laat je door nagenoeg een vreemde neuken boven de pot. En dat terwijl je een keurige zakenvrouw bent die leiding geeft aan ruim 50 man. Wat ben je Elise?
Elise wilde zo graag dat hij haar stevig zou nemen, dit langzame geneuk maakte haar gek! Wat ben je Elise? Ik ben een goedkope wc-hoer kreunde ze uit. Precies slet, wat ga je er aan doen om mijn pik te ontvangen? Zonder er over na te denken bukte ze nog dieper zodat haar kut goed open kwam te staan. Zo mag ik het graag zien slet en beukte zijn pik diep in haar. Dit is waar ze op had gewacht, de pik van haar ‘belager’ diep in haar. Hard pompte hij in en uit, steeds wilder en Elise kreunde bij elke stoot hard mee.
Hij hield in, pakte haar hoofd stevig beet en sprak dwingend in haar oor ‘ik ga je zo volspuiten hoer, zodra je mijn zaad binnen voelt stromen, dan weet je dat er geen weg meer terug is. Dan ben je van mij. Zodra mijn zaad je baarmoeder binnen loopt, is er bezit van je genomen. Je hebt geen vrije wil meer en je behoort dan tot mijn eigendom. Begrijp je dat Elise? Je hebt nu nog keus, zei hij terwijl hij weer langzaam in en uit haar gleed. Je mag kiezen, zeg ‘stop’ of zeg ‘ik wil graag je zaad in mijn baarmoeder’. Elise kon niet helder nadenken en wilde alleen maar dat hij doorging, ze was nog nooit zo geil geweest. Dit hele voorval had een enorme geile impact op haar.
Wat wordt het Elise? Bijna smekend zei ze ‘ik wil graag je zaad in mijn baarmoeder’. Goede keus slet en hij beukte direct zijn pik diep bij haar naar binnen. Hard in en uit, ze werd alle kanten op geneukt en wist zich nauwelijks staande te houden. Haar zware borsten bewogen alle kanten op. Het kon haar niet schelen, ze gaf zich helemaal over en ontving elke neukstoot met volle teugen.
Nu. Ben. Je. Van. Mij. Zei Marco bij iedere stoot en spoot z’n volle lading zaad diep in haar baarmoeder. Hij leegde zijn zak in zijn nieuw verworven slet. Hij trok zijn pik uit haar en zei dat ze zijn pik schoon moest likken. Elise was nog niet klaargekomen en was erg gewillig om te doen wat hij haar vroeg. Ze ging snel op haar knieën zitten en nam zijn pik in haar mond. Gulzig likte ze hem af. Ze was hier zo druk mee bezig dat ze niet doorhad dat hij dit tafereel aan het opnemen was op z’n mobiel. Dat wordt een mooie video zei hij; een vingerende slet in de kroeg, die zich vervolgens in de wc laat neuken, uitroept wat haar naam is en dat ze een wc-hoer is en mijn pik aan het schoonlikken is.
Ze schrok zo ontzettend dat ze meteen weer bij haar positieven was. Ze wilde opstaan maar hij dwong haar op haar knieën te blijven zitten. Hij keek haar indringend aan en zei ‘wat hebben we afgesproken slet? Wat heb ik je gezegd dat er zou gebeuren?’
Ze realiseerde zich nu pas waar ze aan had toegegeven. De hele avond vloog in een flits aan haar voorbij. Wat had ze gedaan?! Wat betekende dit allemaal?
Nou, zei hij streng? Wat hebben we afgesproken? Dat ik jouw eigendom ben, zei ze met een klein stemmetje. Precies Elise, jij bent van mij. Je gaat dat voelen en ervaren maar voor de zekerheid heb ik het ook op beeld staan voor het geval je het vergeet. Het is niet voor maar even maar voor zolang ik het wil, begrijp je dat? Je bent altijd beschikbaar voor mij, 24 uur per dag, dus ook op je werk.
Elise, de bloedmooie en succesvolle zakenvrouw werd op dat moment voor onbepaalde tijd beteugeld door haar date.
Wil je weten hoe het verder gaat?

Zoek naar meer verhalen van Sandra...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 1223x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Twee Mannen, Een Vrouw
22-07
9.5
:: Conciërge Leest Gymjuf De LesDoor: Penpaal
Gelezen: 2835x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Hond, Pijpen, Anaal, Schoonmaken, Tandenborstelt
22-07
8.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 41Door: Owned
Gelezen: 1137x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.4
:: In De Ban...Door: Tigerlover
Gelezen: 5161x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Oud Jong, Bdsm, Dominantie, Keuren, Vouyeur, Misbruik
21-07
8.6
:: Melkmeisje Marieke - 3Door: FemDom Anna
Gelezen: 8075x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Aftrekken, Moedermelk, Pijpen, Lingerie,
20-07
9.1
:: Korfbal - 4: MaandagDoor: Mark Visser
Gelezen: 5163x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Piercing, SM, Tieners, Dom, Sub
19-07
8.9
:: De Seks Check-upDoor: Saturn
Gelezen: 10411x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog, Dokter, Neuken, Onderzoek, Tiener, Aftrekken, Speculum
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 1Door: FemDom Anna
Gelezen: 16445x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Zwanger, Melk
18-07
8.9
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 12181x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.1
:: Kaen’s Fantasieën ...Door: Roberteros
Gelezen: 8504x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 9071x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
7.2
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 7574x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 8441x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 7439x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.9
:: Korfbal - 3: ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 9446x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 13682x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!