Opwindend.Net
Schaars gekleed loop ik snel vanuit de douche naar mijn kamer. Onderweg moet ik goed opletten, in een studentenhuis met een gedeelde badkamer kan je namelijk zomaar iemand op de gang tegen komen. Vooral als ze zouden zien dat ik een buttplug in heb, wat zullen ze dan wel niet van mij denken. Zonder enige moeite bereik ik toch mijn kamer. Daar aangekomen gaat het feest beginnen.

Ik loop namelijk al de hele dag rond met het gevoel van een kont die gevuld moet worden. Die speciale soort jeuk die alleen gestopt kan worden door je anus van binnen te kriebelen. Daarvoor heb ik mezelf net in de douche ook goed voorbereid. Door mijn kont mooi schoon te spoelen van binnen ben ik klaar voor de geile avond die ik gepland heb. Als mijn huisgenoten eens wisten dat ik gewoon de douche kop van de slang af draai en dan de slang diep in mijn gaatje steek om mezelf te vullen met water. Ik zou denk zo het huis uitgezet worden als mij huisgenoten daar achter kwamen. Gelukkig maak ik alles altijd goed schoon zodat niemand het ziet.

Op mijn kamer aangekomen laat ik snel de handdoek die losjes om me heen hangt op de grond vallen en ben ik compleet naakt. Meteen loop ik naar mijn doos met attributen voor vanavond en begin ze klaar te leggen.

Ten eerste is er dus als de buttplug die nu in mijn kontje zit. Deze is van middelmaat en bevat vier bolletjes van verschillende grote. In de doos zitten nog een opblaasbare buttplug en een 12' dildo met omtrek van 19cm. Dat is net zo groot als een frisdrank blik. Iedere keer als ik deze dildo in mijn kont heb gehad ben ik in staat om daarna zo mijn vuist in mijn kont te steken. Verder zit er in de doos ook nog een oude 2L frisdrank fles. Het is mijn verlangen deze nog een keer in mijn kont te kunnen passen. Tot nu toe is het echter nog nooit gelukt. Verder pak ik ook het glijmiddel uit de doos.

Door mezelf goed te positioneren op mijn rug in mijn kussens op mijn bed kan ik als ik mijn benen optrek het makkelijkste bij mijn kont. Langzaam breng ik glijmiddel aan op de opblaas plug. Om de plug die ik nu in me heb te verwijderen begin ik te persen. Langzaam voel ik de plug naar buiten drukken. Het gevoel dat je anus langzaam opent onder de druk van de plug is heerlijk. Nadat de eerste verdikking uit mijn kont plopt, schiet de rest van de balletjes er ook zo uit. Dit zorgt ervoor dat de plug twee meter verder op de grond land. Die ruim ik later wel op denk ik terwijl ik de opblaas plug in mijn achterwerk laat glijden.

Ik neem de luchtbal in mijn hand en begin te knijpen. Een, ..twee, ...drie,... vier. Iedere keer hoor ik de lucht stromen en de plug in mijn kont groter worden. Ik begin weer te persen en de plug schiet zo uit mijn anus. Doordat ik de luchtpomp vast blijf houden schiet de plug niet weg. Snel laat ik de lucht ontsnappen en duw de plug terug. Een, twee, drie,.... Zo ga doe ik dit iedere keer opnieuw. Elke keer pomp ik een keertje extra voor ik de plug uit mijn kringspier pers. Ik neem aan dat ik iedere keer een heerlijk gape zou moeten hebben. Helaas kan ik deze nooit zien. Toch lijkt het me zo geil om zo een stuk mijn darm in te kunnen kijken. Na 6 keer de plug te hebben gebruikt, dus na 10 keer pompen in mijn kont probeer ik de niet leeg te laten lopen maar direct terug in mij te steken als ik hem eruit heb geperst. Daarvoor neem ik de basis van de plug goed vast en begin druk uit te oefenen. Ik voel mijn kringspier steeds meer openen en de weerstand lijkt gebroken. Langzaam schuift de nu vrij grote plug weer naar binnen. Als hij over het breedste deel is schiet hij zo naar binnen. Ik moet een gil onderdrukken om mijn huisgenoten niet te laten horen wat ik doe. Maar verdomme, wat een enorme druk opeens op mijn stuitje. Dit is zo'n lekker gevoel. Nu dat ik dus de plug zo nog opgeblazen in terug kan duwen weet ik dat dit altijd het punt is dat mijn darmen en anus lekker los zijn gekomen. Nog een aantal keer haal ik nu de plug opgeblazen uit mijn kont en steek hem dan weer terug. Iedere keer in mijn kont pomp ik dan nog een keer. Dit houd ik vol tot 15 pompen. Dan krijg ik de plug niet meer terug. Ik leg de plug aan de kant, die zal ik later vast nog gebruiken. Later maar eens kijken hoe vaak ik kan pompen voordat ik spuitend klaar kom. Nu eerst wil ik dieper gaan. Ik pak mijn dildo erbij en smeer het goed in met glijmiddel. Zonder problemen glijd de dildo zo 10cm in mijn darm. Oh wat heerlijk is dat toch.

Op het moment dat de dildo naar binnen glijd hoor ik rumoer op de gang. "Is iedereen klaar?" vraagt Kim. "Waar is Robin?" In een oogwenk herinner ik me dat het donderdag avond is. Op die avond gaan we met het huis altijd stappen. "Ik ga wel even kijken of Robin klaar is." hoor ik Kim zeggen door de muren. Als verstijfd lig ik op bed. Er schieten meerdere gedachten door mijn hoofd "Heb ik de deur wel op slot gedaan?" "Zal Kim eerst kloppen?" Nog voor ik iets kan doen gaat de klink van de deur naar beneden. Het lijkt wel eeuwen te duren. Ik besef me nu ook dat ik met mijn volgestopte kont zo schuin richting de deur lig. Alles zal goed zichtbaar zijn voor degene die binnen komt. De deur zwaait open en ik schrik en scheld in gedachte op mezelf dat hij niet op slot zit. "Robin, ga je ook meeeeuuuhhh??!!" hoor ik Kim verbaast vragen. Door alle commotie verlies ik mijn concentratie en langzaam glijd de dildo uit mijn reet. Ik weet nu zeker dat ik met een flinke gape Kim aankijk. "Dat ziet er niet zo goed uit Robin". Kim doet de deur weer dicht. Als bevroren lig ik op bed. Gespannen luister ik wat er nu gaat gebeuren. "Wat ziet er niet goed uit Kim?" vraagt een andere huisgenoot. "Robin is erg ziek. Ik zal vanavond wel hier blijven om een oogje in het zeil te houden. Gaan Julie maar snel." zegt Kim. Opgelucht haal ik adem. Kim verteld niets aan mijn huisgenoten. Echter, waarom zou ze hier blijven. "Weet je het zeker Kim?" vragen de andere huisgenoten. "Ja, ga nou maar snel. Veel plezier, dat ga ik ook hebben." roept Kim. Ik hoor al mijn huisgenoten door de voordeur vertrekken en het huis wordt weer stil. De klink van mijn deur gaat weer omlaag en Kim komt weer binnen. "Hey geilerd!" zegt ze met een heerlijk geile ondertoon. "Blijf liggen en steek die dildo maar vast weer eens in je geile kont. Ik ben zo terug."

Even lig ik verbaast en weet niet wat te doen. "Wat is er zojuist gebeurd? wat gaat er gebeuren? waarom is Kim niet geschrokken?" Enkele gedachten die zomaar door mijn hoofd vliegen. Toch doe ik maar snel wat ze vroeg en laat de dildo weer zo ver mogelijk in me glijden. Door de lengte van het ding, 12" ofwel 30cm, lukt is het me nog nooit gelukt hem helemaal in me te krijgen. Zo ook niet deze keer. Met de dildo in me lig ik te wachten op Kim. Ik durf echt niets te doen nu en het wachten lijkt wel een eeuwigheid. Dan gaat de deur weer open en komt Kim binnen. Wat een geil lingerie setje heeft ze aan, met daaronder echt een mooi lichaam. Haar kleine maar goed stevige borstjes zitten in een ligt doorschijnende BH. Ik zie daardoor wel de omtrekken van haar tepels maar niet alles. Dit maakt het stiekem nog opwindender. Daaronder zit een heel mooi stringetje. Net groot genoeg om de pruilende lipjes van kim binnen te houden, maar het scheelt niet veel.

"Zo, dat ziet er erg geil uit Robin. Doe je dat wel vaker?" vraagt Kim. "Bijna iedere week" zeg ik. "En dat heb jij mij nog nooit verteld?" zegt Kim met een verbaasde maar ook lacherige toon. "Zoiets vertel je toch niet, straks vinden jullie me raar of wordt ik uit het huis gezet." Kim komt naast me op het bed zitten en vervolgt: "Nou, van mij hoef je zeker niet het huis uit nu ik dit weet." zegt Kim. "Sterker nog ik ga van jou mijn anaal sletje maken" zegt ze met een geile blik en duwt opeens langzaam tegen de dildo. Ik voel de druk in mijn darm toenemen. "Kan hij nog niet verder!" roept Kim verbaast. "Daar gaan we wat aan doen." In een ruk trekt Kim de dildo uit mijn kont. "Wow, wat staat je kont al ver open!" Ik kijk Kim belangstellend aan en vraag "Echt waar? Ik kan dat zelf nooit zien. Zou zo graag eens diep in mijn darmen willen kijken." Kim staat op en duwt de dildo weer terug in mijn kont. "Gaan we voor zorgen." zegt ze en ze loopt zo weer weg. Ik begin zelf de dildo maar een beetje in en me te bewegen en wacht waarmee Kim terug gaat komen.

Een spiegel! Kim heeft een hand spiegel bij. Wat geweldig. Snel gaat ze weer naast me op bed zitten, houd de spiegel goed en trekt in een ruk de dildo uit mijn kont. Ik geef een kreun door het gevoel van de nep eikel die langs mijn anus trekt en zie mijn kont openstaan in de spiegel. Toch sluit hij weer snel. "Dit doen we nog eens, maar hou jij de billen eens uit elkaar en druk met je kont alsof je op de wc zit." legt Kim uit als ze de dildo weer bij me inbrengt. Snel pak ik mijn billen en begin te persen met mijn darmen. Kim trekt weer aan de dildo en dit keer voelt het zelfs beter als daarnet. Ik zie in de spiegel nu mijn kont lang open staan en vind het een prachtig zicht. "Eens kijken of we daar straks ook een mooie rosebud van kunnen maken zegt Kim. Zonder waarschuwing duwt ze opeens 5 vingers in mijn komt, voorbij de knokkels. Kreunend kijk ik haar aan, wat zou ze van plan zijn. Ik voel de druk op mijn kont toenemen en dan glijd de hand van Kim tot de pols naar binnen. "Zo, dat ging makkelijk. Bijna te makkelijk." zegt Kim verbaasd maar geil. "Ik ga eens langzaam op verkenning, kijken waarom die dildo niet naar binnen glijd" en zo begint Kim steeds dieper te duwen.

"Nu voelt het hetzelfde als wanneer de dildo niet verder kan." kreun ik omdat ik geniet van de vuist van Kim. "Ah, ja, het deel waar de darm de bocht om gaat. Eens kijken of ik met mijn vingers er door kom." Langzaam voel ik een raar gevoel ontstaan als Kim draait met haar vingers. Maar iedere keer lijkt het dat ze in de juiste richting staan en langzaam glijd haar hand verder. Uit het niets glijd de hand van Kim weer uit mijn kont en glijd de dildo weer naar binnen. Ik har er niets van gemerkt dat Kim dit daarmee al klaar zat omdat ik met mijn ogen dicht lag. De grootste verassing kwam toen ik de nep ballen van de dildo tegen mijn kont voelde drukken. Het was haar gelukt. De dildo zat helemaal in me. Verbaast keek ik haar aan. Hoe wist zij eigenlijk al deze dingen? Alsof ze mijn gedachte kon lezen hielp ze me er vanaf door me een opdracht te geven. "Ga maar eens op je knieŽn zitten in doggy style." waarna ik me dus ging verplaatsen. Langzaam begon Kim aan de dildo te trekken en te duwen zodat deze heerlijk op en neer bewoog in mijn nu heerlijk opgerekte kont. Kim neukte me echt heerlijk met de dildo en sloeg ook enkele keren hard op mijn kont. Al snel kwam ik spuitend klaar waar Kim niet blij mee leek. "Ik was nog veel meer met je van plan. Kan je nog doorgaan?" vroeg ze een beetje boos. "Ja graag, ik wil nog veel meer beleven!" riep ik opgewonden.

Ik hoorde de lucht uit de opblaasplug lopen waarop ik snel riep "Dat is niet nodig, die past zo ook." Ik hoorde een verbaasde maar goedstemmende hhmmm gevolgd door het geluid dar de plug weer werd opgepompt. Toen het pompen ophield voelde ik de druk van het rubber tegen mijn anus. Door de behandeling van zojuist was er bijna geen weerstand en gleed de plug er zo in. Meteen begin Kim door de pompen en ik voelde de plug een weg naar buiten zoeken. Toen ik dacht dat ik uit elkaar zou barsten en de plug uit me zou schieten stopte Kim met pompen. Echter de plug schoot niet weg, hij ging verder naar binnen. Kim duwde er tegenaan! Oh wauw wat een gevoel dat het gevaarte een weg naar binnen zocht. Toen Kim de plug zover het geduwd dat ze met haar knokkels in mijn kont zat haalde ze opeens haar hand weg. De druk van mijn darmen op de plug was nu zo erg dat hij zomaar uit mijn kont vloog. Nog voor mijn kont weer sloot voelde in de vuist van Kim weer in mijn kont zitten en sloot deze om haar pols. Met een ferme ruk trok Kim deze er weer uit en ik gaf een gil.

"Oh wat lekker Kim. Neuk me met de dildo tot ik klaar kom" riep ik. Kim deed wat ik vroeg en pakte de dildo. "Oke, maar dan wordt het wel op mijn manier sletje." zei de op een lacherige toon. Ik keek achterom en zag haar venijnig lachen. "Oh wat heb ik nu weer gevraagd." dacht ik mij mezelf. Kim zette de dildo tegen mijn ster. Een hand aan het uiteinde bij de ballen en een hand ongeveer in het midden. Dit omdat de dildo vanuit zichzelf doorbuigt en dit hielt ze zo tegen. Toen bewoog Kim de dildo naar achter en weer snel naar voor. Met een grote snelheid voelde ik de dildo in mij kont boren en haar hand tegen mijn anus drukken. Nog voor ik wist wat er gebeurd was had Kim de dildo alweer uit me getrokken en herhaalde wat ze net deed. Kim was me aan het punchen met de dildo. Dit voelde zo verdomd lekker. Het steeds vol worden van mijn kont waarna hij weer leeg raakt. Het constant open en dichtgaan van mijn ster. Ik voelde dat ik dit niet al te lang vol ging houden, ik zou zo gaan komen. Steeds sneller ging Kim op en neer en steeds harder begon in te hijgen en te kreunen. Omdat Kim zo snel en dus met zoveel kracht duwde werd de druk die ze met haar hand, halverwege de dildo, uitoefende op mijn kringspier als de dildo in me verdween ook steeds meer. Dit zorgde voor een extra stimulans waardoor ik mijn orgasme bijna niet meer kon uithouden.

"Holy shit!!" klonk het achter me terwijl ik het ultieme gevoel kreeg in mijn kont. Ik voelde me gevuld als nooit te voren en kwam spuitend klaar. "Gaat alles goed?" hoorde ik een bezorgde Kim in de verte vragen. Ik was van deze wereld en wist niet te antwoorden. Toen ik even later bij kwam vroeg Kim nogmaals "Is alles goed?" "Ja hoor"antwoorde ik. "Dat was echt mijn beste orgasme ooit." "Oh gelukkig, ik dacht even dat het fout ging" zei Kim. "Hoezo dat dan?" wilde ik verbaast weten. "Nou, de dildo gleed zo met mijn hand en al je kont in. Ik heb nu dus nog steeds mijn hand in je met daarin nog de dildo." zei Kim opgewonden. Ik kon mijn oren niet geloven. Dat zoiets past. "Geen wonder dat ik zo hard kwam. Ik voel me nu ook echt heel vol." riep ik opgewonden. Langzaam trok Kim de dildo uit mijn kont en daarna haar hand. "Wat een geile avond zeg. Dit doen we vaker." zei Kim en zonder verder iets te zeggen liep ze naar de deur. Toen ze bij de deur was vroeg ik nog snel "Hoe weet jij al deze geile dingen?" Kim draaide zich om en met een lach zei ze "Dat is misschien een verhaal voor een andere keer".

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14371x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10434x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9275x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!