Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Heerlijke Pijn - 1

Omdat Miranda na de zakenreis wat later thuis kwam besloten we om wat in de stad te gaan eten. Vanuit de plek waar ze samen met haar baas was, hadden we contact onderhouden via skype. Ze kon het niet laten om me op één van de avonden waarop we elkaar spraken, geil te maken. Miran sprak tegen me terwijl ze voor de cam van haar laptop met haar benen wijd op lag op haar hotelbed.

Mis je me een beetje, had ze gezegd met een vinger diep in haar kut. Ik jou wel hóór, je weet dat ik niet zonder je kan. Gelukkig heeft mijn baas ook een grote lul, misschien gaan we straks wel weer neuken.

Ze glimlachte er opgewonden bij terwijl ze haar vingers bewoog.

Nu ken ik mijn Miran, dat zou ze nooit doen, en zeker niet als ik er niet bij was.

Dat geile vrouwtje van me zat me gewoon een beetje te pesten!, en ze bleef net zolang over haar spleetje wrijven tot ze hijgend klaarkwam. Voor ze afsloot zei ze nog dat ik me niet af mocht rukken. “Ik wil al het zaad dat opgespaard hebt uit je ballen zuigen schat,“ zei ze voor ze haar pc afsloot.

Nadat we gegeten en afgerekend hadden, maakte ik een omweg onderweg naar huis.

Ik parkeerde de auto bij een bos en we stapten uit. Het was een heerlijke zomeravond. Zonde om nu al gelijk naar huis te gaan.

Ik gaf Miranda een hand en ik liep met haar over een bospaadje, ze vertelde een beetje hoe ze het de afgelopen dagen gehad had. Het was niks bijzonders geweest. Ze ging wel vaker met hem mee als ze een nieuwe deal moesten sluiten voor haar werk.

Eerlijk gezegd zat ik helemaal niet te wachten om het verhaal want ik was bloedgeil, zeker na die 5 dagen van onthouding, maar ik liet haar door praten totdat we wat dieper het bos in waren gelopen.

Ik kuste haar toen ze klaar was met haar verslag en streelde haar billen. “Mmmm, is mijn mannetje een beetje geil?“ vroeg ze. Ze kneep in mijn kruis en voelde natuurlijk dat ik een stijve lul van haar had gekregen.

“Wil je niet wachten tot we thuis zijn?“ Ik zei geen woord maar met een handige beweging knoopt haar rok open, en maakte ik de ritssluiting open. Samen met haar slipje trok ik in één beweging haar kleding naar beneden, zodat ze in haar blote kont stond.

Ze had nu alleen haar jarretel en haar zijdezachte nylon kousen nog aan.

“Eey wat doe jij nou?“ vroeg ze geschrokken, en ze keek om zich heen of er niemand in de buurt was. Dat kon haast niet want ik had in de gauwigheid een bord gezien met de tekst ’privé terrein’, dus zo druk zou het hier niet worden.

“Je hebt straf verdiend vrouw,“ zei ik zonder me wat aan te trekken van haar ongerustheid of we misschien betrapt zouden worden. Ik gaf haar een flinke tik op haar blote billen. “Auw!! Niet doen dat doet pijn!“ riep mijn knappe vrouw. Ik trok me niks aan van haar protest en ging rustig door. Iedere keer nadat ik haar een stevige tik gaf streelde zacht ik haar billen.

“Je bent stout geweest hé! Wat heb jij met je baas uit gevreten? Je hebt wel wat straf verdiend vind ik.“ Ik sloeg haar nu nog wat harder en dwong haar daarna om wat voorover te buigen. Miranda gaf geen antwoord op mijn vraag, ze kreunde zacht toen ze mijn vingers naar binnen voelde dringen in haar kut. Ik duwde hard, harder dan ze gewend was.

“Hoe voelt dat?“ zei ik. “Beter dan een vreemde lul in je kut? Smerige slet dat je daar bent. Knoop je blouse open ik wil je tieten zien!“

Ik kuste opgewonden haar heerlijke billen die al een beetje rood waren geworden.

Ze haar blouse open en schoof haar bh over haar borsten. Toen ik voor haar ging staan zag ik dat haar tepels keihard waren geworden. Mijn vrouw was geil geworden nu ik haar ging straffen.

Miran wilde wat zeggen maar ik hield haar tegen, Ik begon met haar mooie zware borsten te spelen door er steeds harder tegen aan te slaan. Met duim en wijsvinger trok ik even aan haar tepels. Ze gaf even een gilletje van de pijn die dit veroorzaakte.

Miranda knoopte hijgend mijn broek open en trok mijn stijve lul tevoorschijn. Ik deed een stap naar achteren en schudde met mijn hoofd van 'nee’ toen ze hem vast wilde pakken, daarna sloeg ik wat harder tegen haar volle zware borsten. Miranda kreunde.

"Benen uit elkaar,“ zei ik kort. Toen ze mijn bevel uit voerde knielde ik voor haar en nam haar schaamlippen tussen duim en wijsvinger, en trok eraan. Miranda gaf een gil van pijn. “Mond dicht! Zwijg!“ Ik trok nog een paar keer gemeen aan haar kutlipjes en liet haar toen los. Ze was nog niet herstelt van de pijn in haar kut, of ik schoof brutaal drie vingers tegelijk in haar natte spleet en begon ze snel te bewegen in haar kut.

Ik zag dat ze moeite moest doen om geen geluid te maken.

Met een verkrampt gezicht, onderging ze de brute manier waarop ik haar vingerde.

Met mijn andere hand trok ik afwisselend hard aan haar gevoelige tepels.

Ik zag dat ze er nu van begon te genieten. Ze kon een schreeuw niet onderdrukken toen ze klaarkwam op mijn vingers. Toen ik mijn vingers uit haar kut trok, spoot er een flinke straal geil uit haar spleet.

Hijgend draaide ze zich om en boog voorover. Ze trok haar billen uit elkaar en vroeg zachtjes of ik haar wilde neuken. “Kom Jos, doe het met me. Duw je pik in mijn kut,“ kreunde ze zacht. “Goed schat, omdat je zo gehoorzaam bent,“ zei ik tegen haar.

Ik maakte mijn lul goed nat en duwde hem tegen haar kutje. Miran ontspande, ze was er niet op berekend dat ik hem deze keer niet in haar kut zou duwen. Ik drukte mijn eikel tegen haar kontgaatje en duwde, nadat ik haar een flinke klap op haar mooie billen gaf, in één keer mijn lul naar binnen. Miranda gaf een harde gil toen ze me binnen voelde dringen. Ik gaf haar niet eens de kans om aan mijn stijve te wennen, maar begon haar gelijk hard te neuken in haar nauwe gaatje. Het was een machtig gevoel om mijn schreeuwende vrouw zo te nemen.

Mijn ballen sloegen iedere keer tegen haar kutje, en haar kontje tegen mijn buik als ik mijn pik diep in haar pompte.

Ik gaf op mijn beurt een schreeuw, niet van pijn maar van puur genot toen ik in haar klaar kwam. Toen ik mijn lul uit haar trok zag ik mijn zaad uit haar kontgat sijpelen. Ik ging voor haar staan en gebood haar dat ze mijn pik schoon moest likken. Ze proefde nu mij en zichzelf.

Toen we ons allebei hersteld hadden van de heftige vrijpartij nam ik haar in mijn armen en kuste haar verliefd. “Kom lieverd dan gaan we naar huis,“ zei ik, en ik beloofde haar een lange en uitgebreide massage, van haar pijnlijke billen... Het was al bijna donker en ik liet haar naakt als ze was onder mijn begeleiding zo naar de auto lopen.

Bezoek

De volgende ochtend werd ik zoals gewoonlijk wakker met een flinke ochtend erectie.

Miran was al op want haar plek naast me op het bed was leeg. Het eerste waar ik aan dacht toen ik wakker werd was, dat ik vandaag onze opnieuw ingerichte logeerkamer aan haar zou laten zien.

Toen ik beneden kwam met de gedachte wat een verrassing dat voor Miranda zou zijn, zag ik haar in de keuken zitten. Haar prachtige volle borsten hingen naakt uit haar badjas.

Ik kuste haar en streelde even haar heerlijke tieten. Miran keek me opgewonden aan en toen naar haar mobiel. “Als je het wilt doen, moet je snel zijn schat, we krijgen bezoek.“

Ze nam even mijn stijve pik in haar hand en gaf een liefkozend likje over mijn eikel.

“Visite?“ We kregen nooit visite, Wat dat betreft hadden we buiten elkaar niet zoveel vrienden, en de familie daar hadden bijna nooit contact mee.

“Femke komt.“ “Wie is Femke,“ vroeg ik nieuwsgierig. Ondanks dat ik baalde als een stier toen Miranda het nieuws vertelde, omdat ik nu die logeerkamer niet kon laten zien, was ik toch wel benieuwd wie dat was.

“Femke is mijn nichtje, en die heb ik al heel lang niet gezien. Ze moet denk ik inmiddels al wel een jaar of zeventien zijn.“

Miran keek op haar horloge en keek me teleurgesteld aan.

Ook zij vond het meer dan vervelend. In het weekend gingen wij allebei helemaal los met elkaar, dat konden we nu wel vergeten.

“Ik moet naar het station lieverd,“ zei ze. “Maak jij het bed in de logeerkamer gereed?“

Miranda vertrok nadat ze zich had aangekleed en liet mij alleen achter. Gelukkig dat we vier slaapkamers hebben zodat ik die kamer die ik voor een bepaald doel had ingericht niet hoefde af te breken.

Na een uurtje hoorde ik de auto knarsend over het grind voor het huis parkeren. De trein had vertraging gehad dus vandaar dat ze zo laat waren.

“Zo wat een mooi huis hebben jullie zég tante,“ hoorde ik een jonge frisse meisjes stem zeggen. “Ja leuk hé? Kom dan kijken we of Jos al koffie heeft gezet.“

Ik maakte kennis met Miranda haar nichtje, en was gelijk toen ik haar zag diep onder de indruk. Het was een tenger blond knap meisje, ze droeg een kort wit dun zomerjurkje dat ruim rond haar slanke kleine lichaam hing.

Ik kreeg een slap handje van het meisje dat haar lange blonde haar in een mooie vlecht op haar rug droeg. Ze keek me glimlachend aan door het kleine brilletje dat ze op haar neus droeg.

“Kom weet je wat? We zetten alvast je tas je kamer zodat Jos de koffie in kan schenken.

Dan gaan we zo gezellig in de tuin zitten op het terras.

Ik zat in de tuin toen Miranda beneden kwam. Ze had Femke uitgenodigd om zich een beetje op te frissen voor ze ook naar beneden kwam.

“Ik had nooit gedacht dat je zo’n knap nichtje had zég,“ zei ik tegen haar.

“Ik ook niet. Jong knap en onschuldig. Ben je wat van plan? Ik zag je wel geil naar haar kijken!“

“Wat denk jij? Zit dat er in denk je? Eerlijk gezegd zou ik jou wel eens een kutje willen zien likken.“

Miranda keek me met een scheef oog aan en voelde aan haar borsten. “Het lijkt me wel iets anders dan anders. Zoiets heb ik nog nooit gedaan. Als jij het goed vind dan wil ik het wel eens proberen, Dan mag jij ook met haar spelen.“

Ik knikte opgewonden naar mijn vrouw. “Dan is ons weekend in ieder geval toch nog niet helemaal verloren schat, en het lijkt mij wel heel erg geil om die tiener te verwennen. Probeer haar maar te verleiden om te doen wat we tegen haar zeggen..."

Meer tijd om te overleggen kregen we niet, want Femke kwam niets vermoedend bij ons zitten. Ze droeg nog steeds dat dunne jurkje dat ze aan had toen ze met Miranda arriveerde."Zo meisje het was wel een verrassing toen ik je berichtje kreeg, Leuk hoor dat je er bent,“ zei Miranda tegen Femke. “U vind het toch niet erg hé dat ik zo onverwacht op kom dagen? Ik had ruzie thuis en U was de enigste plek om naar toe te gaan. Maandag ga ik weer terug, dan zijn ze vast afgekoeld.“ Ze keek ons wat verlegen aan.

“Ja maar natuurlijk ben je welkom meisje. Jammer dat je niet vaker komt. Je bent best een heel mooi meisje geworden. Ik zou bijna vergeten wat een lief nichtje ik heb,“ zei Miranda.

“Maar wat is er dan gebeurt? Waarom had je zo’n ruzie?“

“De laatste tijd deed ik mijn best niet zo op school. Ze waren kwaad omdat ik een onvoldoende had gehaald.“

“Mmmm flauw hoor van je moeder. Je moest eens weten hoe ik op school was vroeger,“ zei Miranda. “Ik had het altijd veel drukker met vriendjes dan met mijn schoolwerk. Hoe is het met jou? Je ziet er zo mooi uit. Je hebt ook vast wel veel vriendjes?“

Femke haalde haar schouders op. “Ik heb nog nooit een vriendje gehad tante, Daar ben ik veel te verlegen voor.“ Ze keek en beetje schuw naar mij. Ik had ze al die tijd bekeken. Femke zag er prachtig uit, maar toen ze zei dat ze nog nooit een vriendje had gehad, was ik gelijk ongerust dat er van het plan van Miranda en mij niets terecht zou komen.

Haar nichtje was zo te zien erg verlegen. Ze zou tot nu waarschijnlijk alleen bij zichzelf over haar kutje gewreven hebben. Erger nog!! Misschien was ze nog wel maagd!

Ik werd gebeld en stond op om mijn mobiel op te nemen. Het was een klant van het bedrijf waar ik werkte. Ik liet Miranda en Femke even alleen...

Toen ik na het gesprek terug in de tuin kwam waren Miranda en Femke naar boven om iets gemakkelijker aan te trekken. Miran had Femke voor gesteld om een bikini aan te trekken om een beetje te zonnen in de tuin. Het was inmiddels al aardig warm geworden door de zomerzon die hoog aan de hemel in de helder blauwe lucht genadeloos stond te branden.

Ik keek mijn ogen uit toen ze weer beneden kwamen, hadden wij even geluk dat Femke er aan gedacht had om zwemkleren mee te nemen. Ze droeg een minuscuul setje dat net haar borstjes en haar kutje bedekte. Het bikini broekje zat van achteren tussen haar smalle billen geklemd. Toen ik de tiener zag kreeg ik gelijk een stijve lul. Zo te zien was ze toch niet zo verlegen als ik gedacht had. Miranda en Femke gingen naast elkaar op een dun matrasje in de tuin liggen op hun buik. “Zal ik jullie en beetje insmeren tegen de zon?“ vroeg ik voortvarend. “Nou als je dat zou willen Jos,“ zei Miranda. “Dat zou wel fijn zijn hé Femke?“

Femke knikte, maar zei niets. Het aloude spreekwoord, 'wie zwijgt stemt toe’ trad gelijk in werking, en ik ging naast het nichtje van Miranda zitten. Ik smeerde haar langzaam haar rug in in met zonnebrand crème. Zachtjes begon ik daarna haar dunne benen in te smeren om zo naar boven toen te werken. Ik gaf wat extra aandacht aan haar smalle stevige billetjes en kon het niet laten om haar kutje, dat nog bedekt werd door haar bikini boekje aan te raken. Femke haar ademhaling werd daardoor wat onregelmatig.

Miranda keek naar haar nichtje en begreep dat we op de goede weg zaten. Femke was dus niet ontvankelijk voor een intieme aanraking zo te horen.

“Zal ik haar voorkant doen Jos?“ vroeg Miranda. “Dan kan jij ook wat gemakkelijker aan gaan trekken,“ zei ze. “Kom maar Femke, draai eens om. Ga maar op je rug liggen“

Het meisje had niet in de gaten gehad dat ik haar bovenstukje los had gemaakt toen ik haar rug insmeerde. Toen ze zich omdraaide viel het bovenstukje van haar tietjes af en lag ze nu met haar kleine borstjes bloot op haar rug. Ze waren een stuk kleiner dan die van Miran maar net zo geil om te zien.

Femke schrok, maar voor ze, ze kon bedekken met haar handen, had Miranda al wat crème uit de fles op haar tietjes gespoten.

“Je hoeft niet verlegen te zijn hoor lieverd,“ zei Miranda. "Jos heeft wel vaker een paar borsten gezien. Hij speelt ook altijd met die van mij.“

Ze begon rustig Femke haar borstjes in te smeren. Toen ze klaar was trok ze haar eigen bovenstukje uit en ging liggen. “Wil jij nu even mijn borsten in smeren Femke,“ vroeg ze aan haar nichtje.

Volgens mij dacht Femke dat ze dat moeilijk kon weigeren en ze ging aan de slag.

Ik zag wel dat ze onder de inruk was van de flinke borsten van mijn vrouw.

Het werd tijd dat ik ze even alleen liet en liep naar boven om een zwemboek aan te trekken. De strakste die ik kon vinden zodat Femke mijn lul goed zou zien zitten als hij stijf zou worden.

Miranda kreunde toen ze de kleine handen van Femke over haar tieten voelde wrijven. “Ooooh Femke, sorry hoor dat ik zo reageer, maar mijn borsten zijn zo gevoelig. Wat een heerlijk gevoel is dat zég. Wil je er ook even in knijpen?“

Het meisje zag dat de tepels die mooi op de tieten van haar tante pronkten hartstikke stijf waren geworden. Ze raakte ze even met haar vingertoppen aan.

“Uw borsten zijn wel mooi hoor tante,“ zei Femke. “Veel mooier dan die van mij.

De mijne zijn zo klein!“ Ze kneep in Miranda haar tieten die genietend kreunde.

Ze was niet van plan om haar genot voor haar nichtje te verbergen.

“Streel jij je borsten nooit Femke,“ vroeg Miranda. Het meisje knikte terwijl ze nu in Miranda haar tepels kneep. Ze kon het even niet laten om de spenen van haar tante nog eens aan te raken. “En je kutje?“ Miranda spreidde haar benen een beetje. Femke knikte weer.

Ze kon niet ontkennen dat ze wel eens met zichzelf speelde. Dat deed toch elk meisje?

“Durf jij je hand in mijn broekje te stoppen Femke,“ vroeg Miranda opgewonden door het gekneed aan haar tieten. “Kom doe het maar.“ Femke die verbaasd en weer dood verlegen naar haar tante keek, deed toch wat ze aan haar vroeg. Ik zag vanuit het slaapkamerraam dat ze haar hand nu in het bikinibroekje van mijn vrouw duwde.

'Shit,’ dacht ik. Miran heeft het toch voor elkaar gekregen!!

Femke voelde aan Miranda haar kut. “Ooooh jaah goed zo lieverd. Wrijf er maar over net zoals je bij jezelf doet,“ kreunde Miranda. Femke voelde dat haar tante’s spleet kletsnat was, en duwde een vinger tussen haar schaamlippen. Ze voelde dat de kut waar ze nu haar vinger in duwde groot genoeg was om er nog eentje bij te doen.

Miranda voelde dat Femke haar vingers flink in en uit begon te duwen. “Ooo jaa heerlijk Femke. Doe je dat ook bij jezelf? OO lieverd ik kon bijna. Doe het maar wat sneller! Je hebt me nu zo geil gemaakt!“

Het werd tijd voor mij om ook naar beneden te gaan. Mijn nichtje zou zo vast betast gaan worden door haar tante en dat wilde ik niet missen!

Ik gaf ze nog heel even de tijd voor ik de tuin in stapte. Ik wist zeker dat Miranda die haar nichtje geil had gemaakt nu met haar handen in Femke haar broekje zou zitten als ik beneden kwam. Zachtjes sloop ik naar buiten. Mijn vermoedens kwamen uit. Femke lag met haar ogen dicht met haar benen wijd, en ik zag dat Miranda met haar hand aan het kutje van haar nichtje voelde. Miranda had mij al gezien en knikte naar me.

Ik schraapte mijn keel. Gereed om Miranda haar nichtje eens zogenaamd flink te laten schrikken.

“Wat de Fuck is dit,“ zei ik hard. Ik richtte me tot Miran. “Waarom zit jij met je hand in het broekje van je nichtje?“ Femke schrok zich natuurlijk wild, maar Miranda trok haar hand niet terug. “Wat denk jij? Omdat Femke dit lekker vind natuurlijk. Ze heeft het daarnet bij mij gedaan, als je het soms weten wilt. En ze doet het heerlijk!“

Femk wist zich natuurlijk geen houding te geven. Ik zag de angst in haar ogen. Wat ik wel niet van haar denken moest.

“Dus Femke jij houd zo van een ander kutje? En nu laat je tante aan dat van jou zitten?“

Het meisje stamelde dat het haar schuld niet was. Miran bleef gewoon alsof er niks aan de hand was, haar hand in het broekje van de tiener bewegen. “Dat is niet helemaal waar hoor Jos. Femke heeft me zo geil gemaakt toen ze aan mijn tieten zat. Zo is het begonnen.“

“Nou als jij doet wat we tegen je zeggen, zeggen wij niets tegen je ouders,“ zei ik tegen Femke. “Maar dan moet je wel gehoorzamen.“

Femke liet het bij zich doen. Ze had nu ook wel in de gaten dat ze met open ogen in onze val was getrapt, en dat ze aan onze wil was overgeleverd. Ik trok Femke haar broekje uit en Miranda trok haar hand weg van haar gleufje. Het zag er prachtig uit. Het jonge kutje was toch door de strelingen van Miranda al behoorlijk nat geworden.

Ik stond even in tweestrijd of ik het door Miranda af zou laten maken of dat ik haar zelf zou gaan betasten. Ik koos voor het eerste.

Miranda trok nu zelf ook haar broekje uit. Ik nam Femke haar enkels in mijn handen en hield haar benen omhoog.

“Kom Miran. Lik haar. Proef haar sapjes.“ Ik keek naar Femke die zenuwachtig naar ons keek. Miranda ging op haar buik voor Femke liggen en bekeek het open gleufje.

“Waar wacht je nu op?“ vroeg ik op strenge toon. “Duw je tong in haar kut! Maak haar klaar. Ze wacht op je. Dat sletje wilt door je gelikt worden. Dat wil je toch Femke?“ “Ja meneer,“ zei Femke zacht.

Miranda stak haar tong uit en likte over de gehele lengte van het kutje van Femke.

“Ook haar kontgat Miran, Dat wilt ze ook!“ zei ik. Ik zag dat Miranda gewillig mijn opdracht uitvoerde en haar tong tegen het sterretje van de tiener aan duwde. Femke kon een kreuntje niet onderdrukken. Dit vond ze echt lekker.

Ik voelde mijn pik kloppen in mijn strakke zwembroek. Wat een geil gezicht was het om dat onschuldige meisje zo te zien liggen, terwijl ze door mijn vrouw onder handen werd genomen.

Miranda trok met haar vingers de kleine dunne schaamlipjes van Femke haar kutje uit elkaar ene likte haar klitje. Femke begon te hijgen nu ze het puntje van Miran haar tong tegen haar gevoelige plekje aan voelde. Ik zag de lipjes van haar mond open gaan en ze gaf een gilletje. Miranda duwde nu een vinger in het kleine neukgaatje van het meisje terwijl ze haar tong over het klitje van Femke liet glijden. Het tengere magere lijf van Femke begon te schokken. Ze kwam geweldig klaar op de tong van Miranda.

We lieten haar even bijkomen. Ik trok mijn broek uit en mijn zware pik bungelde onderaan mijn buik. Femke keek verschrikt toe. Ze was gelijk diep onder de indruk.

“Ga zitten op handen en knieën Miran,“ zei ik tegen mijn vrouw. Ik had me voorgenomen om Femke nog niet te neuken. Ze mocht me eerst assisteren als ik het met Miranda deed.

"Femke kom hier en trek de billen van je tante uit elkaar. Femke kwam naast Miranda zitten en deed wat van haar verlangd werd. Toen ze Miranda haar billen gespreid had duwde ik met geweld mijn harde pik in haar kut.

“Kom Femke, Duw een vinger in Tante haar kont. Dat vind ze lekker.“

Femke maakte haar vinger nat en duwde hem flink diep in de aars van Miran. Die kreunde hard nu ze allebei haar gaatjes gevuld voelde worden. Ik begon Miranda flink hard te neuken. Femke keek met grote ogen toe hoe ik tekeer ging in de kut van Miranda. Gelukkig zat de tiener zo dichtbij dat ik haar tietjes kon bevoelen terwijl ik Miranda neukte. Het maakte me extra geil en het duurde niet lang voor het gevoel kreeg dat ik klaar ging komen.

Ik trok snel mijn lul uit de kut van Miranda en greep het hoofd van Femke vast met één hand. Met de andere hand rukte ik hard aan mijn pik en spoot mijn zaad met een schreeuw tegen het gezicht van het meisje. Mijn geil droop van haar gezichtje af toen ik op stond.

“Kom Miran maak Femke schoon,“ zei ik tegen mijn vrouw.

Gewillig likte Miranda het zaad van Femke haar gezicht af. Ik streelde even de kleine billen van Femke terwijl mijn vrouw haar schoon maakte. Mijn lul was nog steeds keihard... Het weekend was nog lang niet voorbij...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heerlijke Pijn - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14368x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10432x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9272x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!