Opwindend.Net
Je belt aan. Ik kijk door het raam en zie je staan. Een vrouw in een lange regenjas waar alleen nog de zwarte pumps onderuit komen en net een stukje enkel te zien is bekleed met zwart nylon.

Ik tik even tegen het raam zodat jij me ziet en gebaar dat je de jas los moet maken om te controleren of jij je wel aan de opdracht hebt gehouden.

Je maakt de jas los en daaronder constateer ik naar tevredenheid dat je precies zo gekleed bent als ik bevolen had.

Onder de jas steken je benen in zwarte nylon kousen die doorlopen tot bovenaan je dijbenen. Ze worden omhooggehouden door een zwarte jarretel... geen slip, geen string, alleen je naakte kut. Mijn ogen gaan verder omhoog via je buik naar je tieten, je uiers staan worden ondersteunt door een zwarte BH met halve cups. Je spenen worden door de buitenlucht al hard en steken mooi naar voren.

Jij gebaart dat ik de deur moet open doen, maar ik gebaar terug dat je eerst je hele jas uit moet doen. Je schud nee... dan maar niet denk ik en blijf voor het raam staan. Langzaam laat je eindelijk je jas van je schouders glijden waardoor je nu buiten voor de deur staat met je blote kont naar de weg.

Ik loop naar de deur en doe deze open. Je stapt snel de gang binnen om maar van buiten weg te zijn. Ik ga je voor door de gang naar de voorkamer. De gordijnen zijn dicht maar alles is goed verlicht met lampen. In het midden van de kamer staat een houten stoel met rechte rug. Daar moet jij op gaan zitten. Met een riem net onder je uiers word je vastgemaakt aan de stoel. Je armen worden achter de rugleuning vastgemaakt en je bekouste enkels en knieŽn aan de poten van de stoel waardoor je wijdbeens komt te zitten.

Ik kom achter je staan en ga met mijn handen over je hele lichaam. Je schouders, naar beneden naar je uiers die ik voorzichtig begin te kneden, je spenen krijgen een extra behandeling van zachte kneepjes waardoor ze rechtovereind gaan staan.

Via je buik over je dijbenen, zo naar je enkels en weer omhoog via de binnenkant van je benen totdat ik bij je kut uitkom. Daar stop ik want ik voel stoppeltjes en dat kan natuurlijk niet. Ik loop weg en kom even later weer teug met een scheermesje, een kom warm water, scheerschuim en babyolie.

Je kut, venusheuvel en de binnenkant van je dijbenen worden goed ingesmeerd met scheerschuim. Dat ik daarbij af en toe je klit aanraak kan niet uitblijven. Je kutlippen zwellen iets op en je klit word wat groter, ook je spenen beginnen weer hard te worden. Je probeert te kronkelen op de stoel maar de riem verhinderd dat. Na het scheerwerk moet alles goed schoongemaakt worden. Met een washandje met warm water maak ik je dijbenen, venusheuvel en je kut schoon. Het ruwe washandje schuurt daarbij tegen je klit aan. Nu alles schoon is pak ik de fles baby olie en verwarm die in mijn hand. Ik smeer de binnenkant van je dijen in en je venusheuvel.

Voor je kut neem ik wat meer tijd. Je kutlippen worden ingemasseerd en je klit krijgt ook een behandeling. Door mijn glibberige handen schiet er zomaar een vinger in je kut. Dan twee en dan drie. Met mijn andere hand houd ik je kutlippen zo ver mogelijk uitelkaar zodat je kut wagenwijd open staat om daar ook lekker te smeren.

Dan loop ik weg met de spullen om deze op te bergen en mijn handen te wassen. Je bent nu helemaal hulpeloos alleen in de kamer, vastgebonden aan een stoel met je benen wijd en je hoerenkut wijd open. Je uiers en spenen steken recht vooruit. Ik kom terug met een doos in mijn handen. Een doos vol met verrassingen.

Ik zet de doos achter je neer zodat je er niet in kan kijken.

Van achteren pak ik je uiers vast en begin die langzaam maar steeds harder te kneden. Je spenen tussen mijn vingers waardoor die af en toe geknepen worden. Daarna pak ik je spenen tussen mijn vingers en trek er een beetje aan steeds een beetje verder. Pijnscheuten trekken van je spenen naar je kut en je merkt dat je goed nat aan het worden bent. Door de behandeling staan je spenen nu helemaal strak vooruit, ik rommel wat in de doos en haal er twee wasknijpers uit.

Deze zet ik zonder pardon op je spenen. Een op iedere speen. Ik laat je even wennen aan de pijn en het tegelijke genot dat door je lijf heen gaat.

Dan begin ik je tieten weer te kneden en daarbij klapjes te geven op de wasknijpers zodat ze heerlijk heen en weer bewegen. Je kut word steeds natter en natter. Om te voelen hoe nat je bent ga ik voor je staan en voel aan je hoerenkut. 3-4 vingers gaan er met gemak in. Ik loop weer om de stoel en rommel wat in de doos. Uit de doos komt een opblaasbare dildo. Ik spreid met een hand je kutlippen zo ver mogelijk open en schuif de dildo centimeter voor centimeter je kut in. Als de volle lengte er in zit begin ik de dildo op te pompen, met elke pomp voel je de dildo dikker worden en begin je te kreunen.

Je voelt hoe de dildo je kut helemaal opvult.

Ik loop weer naar de doos en haal er een fototoestel uit. Ik ga voor je staan doe een paar passen achteruit en wil foto's beginnen te nemen.

Je begint te protesteren, ik loop weer naar de doos en voordat je wat kan zeggen doe ik een gag in je mond en maak deze achter je hoofd vast.

Zo nu kan je helemaal niets meer.

Ik kom weer voor je staan en speel nog even met de wasknijpers op je spenen en voel nog even met mijn hand aan je snollenkut en aan je klit. Ik doe een paar passen achteruit en neem dan eindelijk de foto's. Het zijn heerlijk geile foto's van 'cute' Esther... nu meer slut Esther met haar benen weid op een stoel, een dikke dildo in haar snollenkut, wasknijpers op haar spenen en een gag in haar pijpbekkie. Ik maak foto's van alle kanten, boven en onder. Zo nu hebben we ten minste weer wat nieuwe foto's voor je schare fans.

Ik leg de camera weg en loop naar je toe. Ik pak je uiers vast en speel er mee, beetje kneden, beetje knijpen en dan haal ik eerst de linker wasknijper er af en begin aan je gevoelige speen te likken en te zuigen terwijl ik met mijn andere hand doorspeel met de andere wasknijper. Na een poosje haal ik de andere wasknijper er ook af en geef die speen eenzelfde behandeling van zuigen, likken en bijten.

Veel tijd om bij te komen krijgen je spenen en uiers niet want uit de doos komen nu echte tepelklemmen tevoorschijn die met een ketting aan elkaar verbonden zijn. Ik speel nog eerst even met je tieten en zet dan de klemmen er op. Met mijn handen ga ik naar je snollenkut en voel of alles daar nog nat is en speel even met je klit. Ik laat een beetje lucht uit de dildo zodat deze nu heen en weer kan bewegen en trek de dildo er langzaam bijna helemaal uit en schuif hem dan weer naar binnen. Dit herhaal ik een paar keer, bijna er helemaal uit en dan weer naar binnen in jou kut. Door de beweging zwaait de ketting tussen je tepelklemmen heen en weer en trekken de klemmen aan je tepels. Golven van pijn en genot trekken nu door je lichaam. Steeds sneller en harder pompt de dildo nu je kut in en uit. De ketting tussen de tepelklemmen schud nu steeds verder heen en weer. Ik zie je buik verstrakken om het naderende orgasme op te vangen. Met een hand blijf ik de dildo in en uit je kut halen. Met de andere hand wrijf ik nu over je klitje.

Dit duurt maar even en de pijn van je spenenklemmen en het genot uit je kut en je klit vermengen zich tot een daverend orgasme...

Na je orgasme maak ik de gag en je benen los zodat je even kan opstaan en een beetje kan rondlopen. Als je bijgekomen bent neem ik je mee naar een andere kamerÖ..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14368x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10432x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9272x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!