Opwindend.Net
Onderstaande verhaal heb ik op verzoek geschreven en met toestemming hier geupload.

Dit is een van mijn eerste verhalen over plassex, ik heb hier nog niet zoveel ervaring mee, maar ik hoop dat jullie het kunnen waarderen.

Heel veel leesplezier!


Het was weer een zwaar vermoeiende dag geweest voor Sharon. De hele dag college's volgen waar ze niets van snapt en waar ze haar gedachten maar moeilijk bij kon houden. Dat al haar klasgenoten ook allemaal een stuk jonger zijn als dat zij zelf is, maakte het er niet makkelijker op. Die zijn nog allemaal zo kinderachtig.

Sharon is 22 jaar en is net begonnen met een Sociaal Juridische opleiding. Haar klasgenoten zijn tussen de 16 en 18 jaar oud, waardoor Sharon zich een buitenbeetje voelt. Ze is ook qua uiterlijk al een stuk volwassener. Met haar mooie rondingen en lange zwarte haren, in combinatie met vrolijk kijkende donkere ogen is zij een erg prettige verschijning die duidelijk afsteekt tegen haar klasgenoten.

Ze heeft al flinke volle borsten en is qua gedrag al vele stappen verder als haar klasgenoten.

Dit maakt dat zij zich totaal niet interesseert in hen en regelmatig aan hen stoort.

Sharon is geestelijk ook een stuk verder dan haar klasgenoten. Waar haar klasgenoten nog kinderlijk overkomen, is Sharon al met hele andere zaken bezig. Zij denk regelmatig aan seks en heeft dit ook al regelmatig in de praktijk uitgevoerd.

De laatste tijd is zij voornamelijk geÔnteresseerd in wat extremere vormen van seks, met name plasseks heeft haar interesse gewekt. Uren lang kan zij online filmpjes bekijken van plassende mannen en vrouwen. Ze is gefascineerd door een plassende pik of een kutje dat open komt te staan zodra de eerste straal urine hieruit spuit.

Dan zit ze met gespreide benen voor het bureau te spelen met haar kutje. Met haar ene hand spreidt ze haar kutje om met haar andere hand haar clitoris en kutje te verwennen. Vingers die haar kutje penetreren, afgewisseld met het kneden en strelen van haar klitje heeft haar al meerdere spetterende orgasmes bezorgd.

Inmiddels heeft Sharon ook ontdekt dat het een heerlijk vrij gevoel geeft om met jezelf te spelen terwijl je plast. Het is begonnen met het plassen in bad, voor de spiegel. Dit is langzamerhand uitgebreid tot over haarzelf heen plassen, door bijvoorbeeld op haar rug in bad te liggen met de benen omhoog, of door over haar handen heen te plassen en daarmee zichzelf in te smeren, tot het plassen in een grote kom en deze kom over haarzelf heen leeggieten.

Dit maakt haar zo ontzettend geil. Altijd heeft dit geleidt tot een heerlijke masturbeersessie waarbij zij haar kutje tot het uiterste verwend. Menigmaal is zij spuitend klaargekomen, waarbij ook deze sappen worden geproefd en over haar borsten en kutje uitgesmeerd.

De laatste tijd filmt Sharon ook steeds vaker hoe zij plast. Dan filmt ze hoe ze gehurkt gaat zitten met haar broek naar beneden, de camera van haar telefoon op haar kutje gericht en dan filmt ze hoe ze haar urine laat lopen, waarbij haar kutje mooi close-up in beeld komt.

Als zij dan thuiskomt kleed ze zich uit en bekijkt ze al deze geile filmpjes waarop ze zich heerlijk verwend. Lekker haar borsten strelen en kutje strelen en soms ook lekker neuken met haar dildo. Dan rijdt ze op deze trillende dildo, die diep in haar kutje komt, terwijl ze haar eigen plassende kutje voor zich op het scherm heeft, naar een heftig hoogte punt.

Vandaag is ook weer zo'n dag dat Sharon ontzettend geil is. De zon is na een natte koude periode eindelijk doorgebroken en dit lente gevoel geeft Sharon kriebels in haar buik. Ze is al opgestaan met een nat kutje en nadat ze lekker lui in bed is blijven liggen heeft ze uitgebreid de tijd genomen om haar kutje te verwennen.

Het begint dan met lekker aan de haartjes te kriebelen, haar lipjes te spreiden en met de volle hand over haar kutje wrijven, totdat haar hand kletsnat is geworden. Dan gaat ze zich meer richten op het inwendige genot. Ze neemt dan haar dildo in haar mond en beeld zich in dat ze een heerlijke grote warme pik aan het zuigen is. Er verdwijnen dan al snel 2 vingers diep in haar kutje die haar fijne gevoelige plekjes zonder enige moeite weten te vinden. Als ze haar vingers in haar kutje kromt, heeft ze al snel het geribbelde plekje gevonden waar ze zo van geniet als ze deze stimuleert.

Als ze haar vingers spreidt, dan rekt ze daarmee haar kutje op en glijdt ze met haar vingers langs haar klitje, wat een schok door haar strakke kutje doet schieten.

Haar vingers worden dan vervangen door de dildo. Ze zet de dildo recht op haar bed en ze laat haar kutje hierboven zweven. Zo cirkelt ze met haar kutje rondjes om de eikel van de dildo tot ze zich met een diepe zucht en kreun ineens op de dildo laat zakken. Die zit gelijk tot aan de nep-ballen in haar kutje en de eikel drukt tegen de baarmoedermond aan. Dit beneemt haar bijna de adem en als ze de dildo laat trillen kan ze zich niet meer stil houden. De kamer vult zich dan met gekreun en gehijg.

Het bed kraakt op het tempo waarop Sharon haar dildo rijdt. Sharon rijdt zichzelf zo naar een zeer heftig en gewenst orgasme. Voldaan blijft ze achterover op bed liggen terwijl ze de dildo schoon likt alsof ze de pik schoonmaakt nadat deze heeft gespoten.

De smaak van haar eigen kutje maakt dat haar geile gevoel nooit helemaal verdwijnt.

Nadat Sharon is klaargekomen, heeft zij altijd het gevoel dat zij moet plassen. Zo ook deze keer.

Zij heeft een grote kom die zij op het bed zet. Gehurkt gaat zij hierboven zitten en met haar ene hand spreidt zij haar kutje boven de kom en met de andere hand pakt ze snel haar telefoon om haar plassende kutje te filmen.

Wat zij niet doorheeft is dat haar docent Kevin in de deuropening staat toe te kijken. Zij had een afspraak gemaakt voor wat bijles en Kevin heeft al een tijdje staan aanbellen en kloppen, maar er werd niet open gedaan. Vervolgens is Kevin achterom gelopen en daar stond de deur open. Hierdoor is hij naar binnen gelopen en heeft hij Sharon nog geroepen, maar daar kwam geen reactie op.

Kevin is vervolgens op het geluid van boven afgegaan en tot zijn grote verbazing zag hij daar Sharon zichzelf neuken met een dildo en nu staat hij toe te kijken hoe Sharon gehurkt boven een grote kom haar blaas leegt.

Kevin heeft zij harde pik uit zijn broek gehaald en staat zijn paal langzaam af te trekken terwijl hij Sharon bekijkt. Een behoorlijke straal goudgele urine klettert in de kom en hij hoort hoe Sharon kreunt van opwinding.

De ballen van Kevin trekken al wat samen en hij staat op het punt van klaarkomen. Wat een geil meisje is dit zeg! Kevin weet dat Sharon wat ouder is dan de gemiddelde leerling, hierdoor is het verschil in leeftijd tussen Kevin, die 30 jaar is, met haar niet zo heel groot.

Sharon perst de laatste druppels uit haar kutje en smeert met haar vrije hand deze druppels over haar kutje uit. Dan laat ze zich op haar zij rollen om het filmpje te bekijken.

Kevin ziet hoe Sharon zich omdraait en zet snel een stap naar achteren, om niet betrapt te worden. Snel frommelt hij zijn harde pik terug in zijn pantalon, balend omdat hij net niet is klaargekomen.

Hij haast zich naar beneden en bedenkt dat hij misschien nog maar een poging moet wagen om aan te bellen of te kloppen om zo de aandacht van Sharon te krijgen.

Sharon ligt inmiddels met haar hand op haar kutje het filmpje te bekijken. Ze bekijkt aandachtig hoe haar kutje open komt te staan als ze wat druk zet om te plassen en vol bewondering kijkt ze naar de goudgele straal die uit haar kutje spuit.

Bij het filmpje voor de 3e keer te bekijken ziet ze plotseling iets in de achtergrond bewegen waar ze zich eerder niet van bewust was geweest. Als ze het filmpje terug spoelt, ziet ze duidelijk een figuur op de achtergrond staan. Omdat het een beetje schemerig is op het filmpje ziet ze niet heel goed wie het is, maar wel duidelijk dat een hand in de buurt van het kruis van diegene in beweging is.

Dan hoort ze ook ineens de deurbel een geklop op de deur. Van schrik springt ze overeind en schiet in een wat wijder vallend jurkje en haast ze zich naar beneden.

Bij de deur aangekomen ziet ze haar docent Kevin staan, hij staat daar wat onhandig te draaien voor de deur met zijn tas voor zich, alsof hij wat probeert te verbergen.

Bij Sharon gaat op dat moment een lichtje branden. Ze had natuurlijk een afspraak staan om wat extra les te krijgen omdat ze zoveel moeite heeft met zijn lessen. Snel doet ze de deur open en verontschuldigd zich wel honderd keer. ze zegt dat ze haar muziek op had en daardoor de deurbel niet had gehoord. Kevin knikt begrijpend, maar weet natuurlijk wel beter.

Ze neemt Kevin mee naar boven naar haar kamer omdat zij daar dan aan haar bureau kunnen gaan zitten werken. Sharon zegt nog wel dat Kevin niet op de rommel moet letten, maar is compleet vergeten dat zij de kom, waarin zij net heeft geplast nog midden in de kamer heeft staan. Ze loopt iets sneller als Kevin vooruit om de kom nog net onder haar bed te kunnen schuiven, maar Kevin ziet nog net dat ze daarmee bezig is, maar besluit er niets over te zeggen.

Als Sharon Kevin zo binnen ziet komen, moet ze ineens aan haar plasfilmpje denken. Als ze het silhouet van Kevin zo ziet, voelt ze zich ineens betrapt. Was hij het die haar zojuist heeft begluurt? En was hij diegene die aan zijn pik aan het trekken was terwijl hij haar al plassend aan het bekijken was? Deze gedachten zorgen voor een enorme schok, maar tegelijkertijd zorgt het ook dat haar kutje behoorlijk begint te tintelen.

Nooit had ze verwacht dat het worden begluurd haar zo zou opwinden en dat zij dat zo spannend zou vinden. Ze hoort niet dat Kevin wat tegen haar zegt pas als hij de vraag herhaald merkt ze dat hij tegen haar praat.

Ze voelt zich rood worden en zegt snel dat Kevin mag plaatsnemen aan haar bureau en dat ze uit de aangrenzende kamer een tweede stoel voor haarzelf zal halen.

Als Sharon de kamer uitloopt, spiekt Kevin snel onder het bed en ziet daar de kom met urine van Sharon staan. Snel steekt hij er 2 vingers in en steekt deze onder zijn neus. Het is onmiskenbaar urine, maar wel een frisse urine. Kevin kan het dan ook niet laten om zijn vingers af te likken en zo haar urine te proeven. Hij hoort echter dat Sharon er weer aankomt omdat de wielen van de stoel die ze ophaalt nogal piepen. Snel komt hij overeind en neemt weer plaats op de stoel bij het bureau. Hij is echter nog in beweging op het moment dat Sharon binnen komt lopen. Zal ze hem betrapt hebben?

Kevin merkt dat zijn pik al weer aan het groeien is in zijn broek en dat hij hier niet de juiste broek voor aan heeft. De pantalon die hij aanheeft zit nogal strak en geeft geen enkele ruimte voor een steigerende pik. De broek is van een dusdanig dunne stof dat alles hierin goed te zien is.

Sharon heeft heel goed in de gaten dat Kevin in beweging was terwijl zij weg was. Ze vraagt zich af of Kevin op onderzoek is geweest opzoek naar bewijzen dat zij zojuist nog lekker met haar kutje aan het spelen was.

Het tintelende gevoel in Sharon haar kutje wordt met de minuut erger en ze kan zich ook maar moeilijk concentreren op het huiswerk dat Kevin voor haar heeft meegenomen.

Kevin heeft het ondertussen ook steeds moeilijker. Zijn pik blijft telkens half hard en als hij opzij kijkt, ziet hij dat Sharon niet de moeite heeft genomen om een beha om te doen. Hierdoor heeft hij, op het moment dat Sharon voorover buigt om te schrijven, mooie inkijk in haar jurkje en ziet hij al een groot deel van haar borsten.

Sharon heeft ondertussen wel door dat Kevin zit te gluren. Zij kan tegelijkertijd haar ogen niet van de bobbel in de broek bij Kevin houden. Ze voelt hoe haar kutje begint te lekker en ze baalt nu van het feit dat ze in haar haast geen slipje heeft aangetrokken. Nu zit ze te lekken op de stoel, ze voelt hoe af en toe een druppel uit haar kutje sijpelt. Ze kan dan ook niet voorkomen dat haar tepels steeds wat harder worden en door de dunne stof van haar jurkje priemen. Om het kriebelende en tintelende gevoel een klein beetje tegen te gaan, wiebelt ze zo stil mogelijk wat op haar stoel.

Kevin merkt dat Sharon steeds meer begint te wiebelen op haar stoel en vraagt of ze misschien moet plassen omdat ze zo zit te wiebelen. Sharon voelt hoe ze rood wordt en zegt dat ze inderdaad wel even naar het toilet wil.

Wanneer ze opstaat schuift ze direct de stoel aan het bureau zodat Kevin de natte plek op haar stoel niet ziet en ze haast zich naar het toilet.

Wanneer Kevin alleen op de kamer is trekt hij de stoel van Sharon naar achteren en ziet de grote natte plek op de stoel. Kevin laat zijn vingers door het plasje gaan en hij merkt dat het een beetje slijmeriger aanvoelt als urine. Kevin zijn pik steigert hierdoor nog verder omdat hij al bijna zeker weet dat dit de sapjes uit Sharon haar kutje zijn. Kevin ruikt ook hieraan en weet het nu zeker. Sharon zit al de hele tijd met een lekkend kutje naast hem op de stoel. Kevin likt zijn vingers af en proeft de heerlijke smaak van haar kutje. Kevin hoort hoe het toilet wordt doorgespoeld en snel schuift hij Sharon haar stoel weer aan en hij gaat weer recht zitten.

Sharon wil eenmaal weer terug aan het bureau gaan zitten en ziet dat de natte plek compleet is uitgesmeerd. Kevin probeert zo goed als maar kan om voor zich te blijven kijken om niet te laten merken dat hij betrapt is. Wat Kevin niet door heeft is dat zijn harde pik ook al aan het lekken is en dat er zich een donkere natte plek in zijn pantalon vormt.

Terwijl Kevin een van de schriften van Sharon voor zich neemt vraagt hij of het plassen heeft opgelucht. Sharon kijkt hem aan en beaamt dit, ze kan het niet laten om te vragen of Kevin toevallig niet zelf ook naar het toilet moet.

Kevin kijkt haar aan en zegt haar niet te begrijpen, als hij ziet dat zij naar zijn kruis kijkt. Kevin ziet nu ook de donkere natte plek in zijn pantalon en stottert dat het niet is wat ze denkt dat het is en hij slaat zijn handen voor zijn kruis.

Sharon pakt Kevin zijn handen om ze aan de kant te leggen en vraagt om nadere uitleg, als het niet de plas is in zijn broek.

Kevin weet niet wat hij moet zeggen en krijgt een rood hoofd. Sharon fluistert in Kevin zijn oor dat ze weet dat hij heeft staan gluren eerder die middag en dat ze weet dat hij zojuist de natte plek op haar stoel heeft gezien. Ondertussen wrijft ze over het kruis van Kevin heen die een kreun niet kan onderdrukken. Met haar vrije hand trekt Sharon haar jurkje over haar borsten naar beneden en fluistert ze dat ze Kevin al de hele tijd ziet gluren naar haar borsten en dat hij er dan nu maar van moet genieten.

Kevin hapt naar haar tepels en neemt deze om de beurt in zijn mond. Hij voelt hoe de tepels warm en zacht zijn en onder zijn draaiende tong flink verharden. Sharon geeft aan dat zij zichzelf zojuist heeft klaar gevingerd op het toilet en dat ze nu echt moet plassen. Ze vraagt of Kevin dit wil zien.

Kevin wil niets liever dan haar plassende kutje nu live en van dichtbij bekijken.

Sharon trekt snel haar jurkje uit en staat ineens compleet naakt voor Kevin. Ze pakt de kom onder haar bed vandaag en ze gaat gehurkt boven deze kom zitten. Ze leunt iets achterover en steunt op 1 hand.

Met haar andere hand spreidt ze haar kutje terwijl ze Kevin met een geile blik in haar ogen strak blijft aankijken. Kevin houdt het niet meer en maakt zijn broek open en haalt zijn stijve pik eruit.

Langzaam trekt hij aan zijn pik terwijl hij het plassende kutje van Sharon bekijkt.

Sharon is blij verrast met het formaat van de pik van Kevin. Deze is redelijk lang, maar vooral erg dik en een grote volle balzak eronder. De eikel steekt trots paars boven de hand van Kevin uit.

Sharon is uitgeplast en gaat op de grond zitten met de kom urine tussen haar benen. Met haar handen schept ze wat urine uit de bak en dit smeert ze over haar buik en borsten met harde tepels uit.

Kevin kleedt zich ondertussen geheel uit en zegt dat hij ook moet plassen. Sharon geeft aan dat hij over haar heen moet plassen en ze gaat op haar rug liggen met gespreide benen.

Terwijl zij aan haar tepels draait, komt Kevin tussen haar benen zitten en legt zijn pik tegen het kutje van Sharon aan. Kevin heeft eerst moeite om te ontspannen om zijn blaas te kunnen legen en ze eerste straal urine komt er wat schokkerig uit, maar op een gegeven moment kan Kevin genoeg ontspannen en plast hij in een rustige straal zijn urine over Sharon heen.

Hierdoor verslapt zijn pik een beetje die daardoor wat naar beneden zakt en tegen de opening van Sharon haar kutje aan komt. Met 2 vingers spreidt Kevin het kutje van Sharon en drukt hij zijn plassende pik in haar kutje. Sharon voelt hoe de warme urine haar kutje in loopt. Een ontzettend geil gevoel maakt zich van haar meester en ze begint wild over haar klitje te wrijven en ze voelt hoe de urine haar buik doet opbollen. Als snel voelt ze hoe een orgasme zich vanuit haar tenen op komt en haar buikspieren verkrampen onder het naderende orgasme.

Als het orgasme daar is, is deze zo heftig dat Sharon compleet begint te schokken en te draaien.

De pik van Kevin schiet daardoor uit haar kutje en Kevin leegt het laatste beetje van zijn blaas over de borsten van Sharon.

Kevin blijft rustig aan zijn pik trekken om die op oorlogssterkte te krijgen terwijl Sharon ligt uit te hijgen van haar orgasme. Sharon trekt haar schaamlippen uit elkaar en perst Kevin zijn plas in een sierlijke boog uit haar kutje. Kevin komt tussen haar benen zitten en laat de urine vrijelijk over zich heen spuiten. Ondertussen blijft hij aan zijn pik trekken die keihard vooruit steekt.

Als Sharon is uitgeplast legt Kevin haar benen over zijn schouders en legt hij zijn eikel tegen de openstaande schaamlippen van Sharon.

Sharon is inmiddels zo geil geworden dat ze niet langer kan wachten en gooit haar heupen omhoog, zodat de eikel van Kevin haar kutje inschiet. Luid kreunend stoot Kevin door totdat zijn pik tot aan zijn volle ballen in het kutje van Sharon zit. In hoog tempo begint Kevin te stoten waardoor de borsten van Sharon mee schudden op het tempo waarmee Kevin zijn pik in haar soppende kutje pompt.

Vanwege de achtergebleven urine ťn de geile sappen die Sharon produceert, vult de kamer zich met het geluid van het klotsende kutje en het gezamenlijke gehijg en gekreun.

Kevin voelt hoe het kutje van Sharon zich begint aan te spannen. Zij is inmiddels zelf begonnen met het draaien aan haar tepels waardoor ze nog geiler wordt en harder begint te kreunen. Kevin gaat dit niet lang meer volhouden en voelt zijn ballen al verkrampen.

Wanneer Sharon kreunt dat ze klaarkomt houdt Kevin het niet meer. Hij stoot zo diep als mogelijk is en voelt hoe zijn ballen worden geleegd in Sharon haar kutje.

Zij voelt hoe meerdere stralen tot diep in haar kutje worden gelanceerd. Met haar kutje knijpt ze net zo lang tot de laatste druppel uit de ballen worden geperst.

Hijgend blijven zij op elkaar liggen.

Wanneer Kevin zijn slapper wordende pik uit Sharon haar kutje trekt, komt er een golf zaad uit haar kutje lopen.

Sharon smeert dit uit over haar kutje en geeft aan wel vaker bijles te willen krijgen van Kevin.

Kevin besluit dat het voor vandaag genoeg is en na een nieuwe datum te hebben afgesproken nemen ze afscheid met een intense zoen waarbij Kevin nog de lichtzoete smaak van Sharon haar urine proeft.

Zoek naar meer verhalen van Kevin...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7060x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 5281x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5559x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6106x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6268x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6047x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7499x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12639x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9570x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6717x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6373x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!