Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Travowinkel - 16

Ik ging weer zitten, sloeg de benen over elkaar, trok mijn rok recht en keek Hans / Hannah weer aan. En die ging enthousiast verder met vertellen.

Nou mag ik Kaylee ook door de week bezoeken bij haar thuis, maar dan wel als jongen. Ik neuk haar wel eens snel op haar kamertje, maar ben altijd bang dat er iemand binnen komt. Dus we doen het zo snel en geruisloos mogelijk. En ja, mama gaat ook niet iedere avond weg. Maar op een dag vertelde zij mij dat zij weer eens een nacht weg bleef in een bepaald weekend. Ik belde Kaylee en gaaf de data door. Kaylee droeg mij op voor die tijd minimaal 1 week niet te rukken. Ik moest mijzelf ontharen en zorgen dat ik alles klaar had liggen voor de rol als Hannah.

Mama ging weg en een kwartier later was Kaylee er al, maar niet als man maar gewoon als meisje. Kaylee kuste mij. Zo Hannah, dit weekend krijg jij je verrassing. Zoals beloofd. Mijn pik steigerde al, maar ik was bang dat zij een jongen had uitgenodigd. En ik zag mij zelf nog niet geneukt worden door een man.

We dronken koffie en kletsen wat. Okť Hannah, jij gaat nu in de woonkamer en doet zoveel mogelijk de gordijnen dicht. Als je klaar bent doe je deze blinddoek om en gaat zitten. Je vraagt niets en je wacht totdat ik jou aanspreek. Ja Kaylee, fluisterde ik. Meteen sloeg zij met vlakke hand in mijn gezicht. Vanaf nu is het Meesteres. Begrepen! Ja meesteres zei ik beleefd met gebogen hoofd. Je kunt nu gaan. En ik vloog naar de woonkamer, rukte de gordijnen dicht en zat al snel op de bank met een blinddoek. Opeens werd er gebeld aan de voordeur. Ik hoorde de hakken van Kaylee naar de voordeur lopen.

Ik hoorde niets of niemand praten, dus ik kneep het al wat. De woonkamerdeur ging open en dicht en ik hoorde Kaylee binnen komen. Ik spitste de orden toen ik wat geluid hoorde. Ik dacht twee personen te horen. En opeens kreunde Kaylee. Ik wist wat er gebeurde. Kaylee werd goed diep gebeft. Dan had ze zoín snik in haar stem. Haar kreunen werd harder en harder. En ik hoorde haar steunen en kreunen toen ze klaarkwam.

Opeens schreeuwde ze mijn naam. Ik vloog omhoog en stond stokstijf voor de bank. Ik voelde Kaylee naast mij komen staan. Met haar hand gleed zij over mijn lichaam en ik kreunde. Mijn opwinding steeg. Ik heb jouw beloning hier. Maar je mag het alleen gebruiken als ik het zeg en hoe ik het zeg. Begrepen. Stamelend zei ik; ja meesteres. Doe je blinddoek af slet. Ik trok hem weg en knipperde tegen het felle licht. Voor mij stond een meisje met een witte bloes, geruite minirok voor mij. Donkerblond haar in twee vlechtjes, geen opvallende verschijning. Niets viel echt aan haar op.

Ik kreeg een duw in mijn rug haar richting uit. Dis sletje heet Ilse. Zij is van jou, maar jullie staan onder mijn gezag. Begrepen sletjes. Ja meesters riepen we beiden synchroon. Mooi. Ik wil dat jullie elkaar staande zoenen met veel tong. Ik wil geen daglicht zien tussen jullie twee. Je handen mogen overal zijn Hannah. Ilse, jij doet Hannah exact na. Waar die handen zijn op jou, zijn jouw handen op haar!

Ik stapte naar voren en preste mij tegen Ilse aan. Opvallend genoeg waren we ongeveer even lang. Maar doordat wij allebei met een cup c rondliepen, moesten wij ons elkaar flink tegen elkaar aan persen. Ik duwde dus mijn onderlichaam hard naar voren. Ilse volgde de beweging.
Mijn mond drukte ik tegen haar aan en we zoende. Ik liet mijn handen over haar rug glijden en ontdekte dat zij geen beha aanhad. Maar ik voelde ineens een brandende pijn op mijn billen. Kaylee had ons beiden op de billen gemept met een tennisbatje omdat zij licht zag tussen ons. Ik greep dus Ilse stevig vast, duwde mijn heupen naar voren en zoende hard. Zeker een kwartier stonden wij ongemakkelijk en oncomfortabel tegen elkaar aangedrukt te zoenen.

Ik kreeg zowat een droge bek. Gelukkig riep Kaylee stop en wij bevroren. Laat elkaar los sletten. Ik liet los en was blij even normaal te kunnen gaan staan. Ik keek Ilse diep in haar groene ogen en zij keek strak terug.

Ilse, ga op de grond liggen. Ilse viel zowat als een blok op de grond. Ik wachtte op mijn opdracht. Hannah, jij gaat op Ilse in de 69 liggen en jullie beffen elkaar. Gekleed en wel kroop [ik op Ilse, worstelde om haar rok omhoog te krijgen wat lastig was omdat zij er zelf op lag. Zij had het wat makkelijker. Ilseís adem stokte toen zij mijn pik ontdekte. Neeh gilde ze, dat wil ik niet. Zwijg slet, je beft haar zoals opgedragen. Je weet wat ik ga doen als je weigert. Ilse begon te jammeren maar ik likte al op haar klitje. Ik voelde druk op mijn rug en kon uit mijn ooghoeken Kaylee zien.

Ik voelde haar hand om mijn pik en zij leidde die naar Ilseís mondje. En propte die naar binnen. Heerlijk sabbelde zij wat aan mijn eikel. Maar omdat ik heel fanatiek haar befte begon ze al snel te kronkelen. Maar ze ging er niet beter van pijpen. Alleen de eikel en dat was het dan. Ik duwde wel eens naar beneden, maar dan draaide ze haar hoofd weg of trok terug. Ik verwachtte dat Kaylee zou ingrijpen. Maar die deed dat Niet. En net voordat zij klaar wilde gaan komen, was daar de opdracht Stop.

Hannah, draai je om. Ik draaide mij om wat lastig ging omdat mijn slip in de weg zat. Ik lag nu op Ilse en keek haar aan. Kijk mij aan, blafte Kaylee. Mijn hoofd vloog omhoog. Hannah, jouw beloning bestaat eruit dat jij dit sletje deze avond in al haar gaatjes moet klaarkomen. Ilse gromde van ellende en ik merkte dat zij begon te bewegen. Je moe weten Hannah, Ilse is erg stout geweest en verdient zeer veel straf. Zij heeft mij niet gehoorzaamd en daarom geef ik haar aan jou.

Ilse heeft alleen maar met meisjes in bed gelegen en is nog nooit door een jongen goed geneukt, nergens in geen een gaatje. Je mag wel zeggen dat zij jongens absoluut niet toestaat haar maar aan te raken. Maar omdat zij niet luisterde, moet jij haar nemen zoals ik dat zeg. Steek je pik in dat lekkere lesbische kutje en spuit haar vol met je mannenpap. Denk niet te veel aan haar en of dat zij wel klaarkomt, is niet belangrijk. Jij mag haar gaatjes vullen. En je hebt daar deze hele dag voor.

Ik draaide wat met mijn heupen en gleed met mijn eikel naar Ilseís kutje. Haar gezicht was vertrokken van ellende en schaamte. En Ilse, als je nu wat beter had gepijpt, was die pik niet zo droog je kut in gegleden. Omdat jij zo zuinig bent geweest, ga je hem dubbel zo hard voelen. Hannah, ik wil dat jij haar met 1 stoot vult, begrepen. Ja meesters gilde ik en stootte gelijk hard toe.

Ilse brulde hard, de tranen stonden in haar ogen maar haar armen lagen stijf langs haar lichaam, vuisten gebald. Ik trok mij terug en stootte weer toe. En weer die kreun. Zo duwde ik telkens mijn pik in haar. Gelukkig werd zij natter en natter en werd het fijn voor mij. Kaylee hield mij en Ilse in de gaten. Stond op zeker moment op. Pakte Ilse bij de enkels en kruiste die achter mijn rug net toen ik weer in Ilse gleed. Ik gleed nu dus diepen in haar kut wat Ilse een zacht gejammer ontlokte. Maar dat boeide mij niet meer. Ik wist wat mijn beloning was en nam die met volle teugen.

Heerlijk gleed ik in en uit. En ineens hoorde ik Ilse jammere, spuit mij niet vol alsjeblieft, doe het niet. Maar Kaylee hoorde het ook en brulde dat Ilse haar bek moest houden. Dan had je maar moeten luisteren. En mepte mij keihard op mijn bil. En dat maakte mij gek. Ik verloor de controle en begon keihard te neuken met maar 1 gedachte, dat kutje vullen. Wild en schuimbekkend neukte ik erop los. En toen Kaylee een vinger in mijn kontje schoof, wist ik dat ik er bijna was.

Met harde stoten diep in Ilse kwam ik klaar. Dikke krampen trokken door mij heen en de voorraad van 1 week niet rukken pompte ik in Ilseís kutje. Hijgend plofte ik neer op Ilse. Die lag zachtjes te huilen. Kaylee gaf mij een duw en ik rolde van Ilse af. Lag naast haar. Zag Kaylee wijdbeens boven ons staan. En nou die pik schoonmaken slet, met je mond en rap een beetje. Kreunend als een oude auto hees Ilse zich overeind. Met zichtbare walging keek zij naar mijn half slappe besmeurde pik. Met een harde klap lande de vlakke hand van Kaylee ergens op het lichaam van Ilse. Die gilde het uit. Dook naar voren en hapte mijn pik op. Maar nu wist zij wat haar te wachten stond en verzwolg de hele lengte van mijn pik. Heerlijk was haar techniek.

En Kaylee keek even toe. Stop Ilse. Kom hier en lik mij klaar. Kaylee ging wijdbeens op de bank liggen en Ilse kroop naar haar toe. Stak haar hoofd tussen de dijen en begon te likken, als ik zo keek naar Kaylee, behoorlijk goed. Ik zag Kaylee grimassen van genot. Maar opeens gooide zij met iets toe wat ik opving. Een busje glijmiddel. En wees op de kont van Ilse. En ik snapte hem. Spoot wat glijmiddel op mijn vingers en zette die tegen de anus van Ilse.

En die wilde weg trekken. Maar Kaylee hield haar met haar dijen op har plek en trok hard aan die vlechten. Onderga je straf slet. Hannah neukt jou dadelijk hard in je strakke kontje. En als je niet lief bent, dan draag ik hem op om je gelijk te pakken. Zonder voorbereiding. Ilse viel gelijk stil. En Kaylee grijnsde.

Ik sak voorzichtig steeds meer vingers in dat strakke holletje. De gedachte dat dat zou mogen vullen, wow. En als kers op de taart in zoín echte die hard lesbo. Ik was er klaar voor, mikte mijn pik en duwde die in 1 ruk naar binnen. Wat was die strak. En Ilse kreunde gesmoord. En weer begon ik te pompen maar keek nu naar Kaylee die ondertussen met haar eigen tieten aan het spelen was. Als een geoliede machine neukte ik mij weer naar een hoogtepunt. Ook Kaylee was aardig op weg maar die kwam ook als zeer snel. Maar droeg Ilse op om door te blijven likken. En om het nog erger te maken bedreigde zij Ilse met van alles en nog wat als ik eerder zou komen als haar. Dus Ilse verdubbelde haar pogingen, stak haar vingers diep naar binnen maar ontspande haar kont.

Maakte voor mij niet uit. Ik was zo geil. Ik neukte hier in vrouwenkleding een echte lesbo diep in haar kont. En ik had nog de hele dagÖ.en morgen ook nog.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Travowinkel - 18

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7061x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 5282x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5561x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6107x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6047x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7499x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12639x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9570x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6717x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6373x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!