Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Voyeur - 1

Eva en Brenda zitten op de bank na te genieten. Eva heeft haar vriendin net klaargebeft. Brutus had wel wat interesse getoond maar blijkbaar nog niet toe aan een nieuwe dek beurt.

Brenda heeft het ook niet zo met honden, dus liet ze zich lekker beffen door het teefje Eva.

Ze kijken tv als ze iets bij de deur horen, er valt wat op de mat.

Eva haalt de envelop op, er staat op t.a.v Eva en Brenda. Van wie kan dat nou zijn, geen postzegel dus iemand moet het er in gegooid hebben.

Ze lezen het briefje wat er bij zit. Met hanepoten staat er: ďmijn hond heeft ook zit in een teefje, dus komen jullie morgen avond om 8 uur met brutus maar eens lang bij ome Jan.Ē

Met trillende handen drukken ze de USB stick in de PC. Ze bekijken de foto's en de video. Oh neehe, Benda is het eerste die reageert. Verdomme we hebben een probleem als hij die film of foto's op internet gaat zetten. Kijk eens hoe duidelijk alles is. Hoe kan hij dat nou gedaan hebben ik heb nog zo rond gekeken.

Eva heeft tranen in de ogen. We zullen wel moeten zegt ze met trillende stem. Volgens mij is het die vrijgezel met zijn golden retriever. Ome Jan noemen ze hem, een vrijgezel.

Als hij maar met ze vingers van mij afblijft roept Brenda.

Ze hebben geen keuze en de volgende avond staan de in korte rokjes en een topje bij ome Jan voor de deur. Hij had de kleding voorschrift erbij gezet. Kort rokje en geen slipjes.

Brutus kent het adres want zijn maatje bas woont hier. Enthousiast springt hij naar binnen als Jan de deur opent. Hij heeft zich netjes gekleed voor het bezoek van vanavond.

Kom er moar in meidjes. Kiek eens an brutus heeft er al zin in, lacht hij.

Jan geeft de meisje vriendelijk een hand. Ondanks alles voelen ze zich wel op hun gemak. Zeker als ze bas zien, de vriendelijke reu begroet hun en snuffelt aan de handen en benen.

Bas en brutus dollen samen wat tot brutus ineens de lucht van zijn teefje in de neus krijg. Eva is nat geworden toen ze bas zag. Een andere hond een ander hondenpik en haar gedachten waren al 5 stappen verder.

Brutus steekt zijn neus onder het rokje en snuift. Bas komt er bij en ruikt ook een luchtje die hij niet kent maar war wel lekker ruikt.

Snel lopen ze door en mogen gaan zitten van Jan. Op zich is alles netjes en wel leuk ingericht, in elk geval niet zo als je zou verwachten bij een vrijgezel.

Jan geeft de meiden wat te drinken en begint dan, jullie hebb'n de foto's gezien denk ik en snapp'n wel dat mien hond ook wel eens zoiets wil mitmoaken.

Als je maar met je vingers van ons afblijft, begint Brenda dapper. Jan lacht, alsof je nog iets te zegge'n hebt, moar dat was ik niet van plan hoor. Wees maar niet bang.

Ja en ik wil niks met die honden, vervolgt Brenda.

Jan lacht weer, ik wil jullie allebie als teefje zien en verder gien tegensproak.

Eva zit wat onrustig te schuiven omdat ze geil wordt van het idee dat Branda ook haar ontmaagding door een hond gaat meemaken.

Brutus ruikt weer het geile kutje en duwt zijn snuit onder het rokje. Eva wil hem afweren, maar Jan zegt. Laot hem moar lekker likken, hup bien wat uut elkaor ja ook jij Brenda.

Met wat schroom doet Eva wat hij wil en brutus duikt gelijk op haar kutje en begint haar te likken.

Bas krijgt ook interesse en als een echte heer laat brutus bas ook toe bij het kutje van Eva.

Voorzichtig likt bas aan het natte kutje en de smaak bevalt hem wel. Een oerinstinkt komt weer bij hem naar boven. Dit is de smaak en geur van een loops teefje en die moet dan door hem gedekt en bevrucht worden.

Ondertussen heeft Jan een mooi uitzicht op het kutje van Brenda die na een tijdje toch maar haar benen uit elkaar heeft gedaan. Jan ziet dat ook zij wel wat nat is, misschien van spanning maar kan ook van geilheid zijn.

Eva kreunt naast haar van geilheid, oh Brenda, dit moet je echt een voelen. Zo lekker kan ik echt niet beffen hoor.

Brutus heeft inmiddels ook het andere teefje geroken en duwt zijn kop in Brenda haar kruisje. Ze wil hem nog iets wegduwen, maar brutus gromt. Gelijk laat ze hem toe en hij likt dit nieuwe teefje gretig.

Ondanks de spanning en vernedering wordt ook Brenda geil van de likkende hond tussen haar benen.

Eva laat zich helemaal gaan en heeft al geen oog meer voor de omgeving. Met gesloten ogen laat ze gewillig bas toe om haar te likken met zijn lange hondentong.

Brutus die nu al ervaring heeft met een mensen teefje wil al snel meer. Zijn pik is al voor een groot deel uit de schacht en de eerste druppels hondengeil vallen al op het laminaat van Jan zijn vloer.

Kom Brenda, loat brutus moar eens zien gang goan, dan kan bas zien hou het mot.

Hoewel het haat nog wel wat tegenstaat om zich door een reu te laten dekken gaat ze toch op handen en knieŽn en bied zich zo aan brutus.

Brutus springt gelijk op haar rug en begint te storen onderwijl sproeit hij haar billen nat. Na twee pogingen heeft hij de schaamlippen gevonden van haar holletje en stoot gelijk diep naar binnen.

Brenda geeft een gilletje, dit heeft ze nog nooit gevoelt en zodra hij goed diep in haar zit snapt ze waarom haar vriendin zo geil op hondenpik is. Wow wat een lekker gevoel is dat, die vacht op je rug, wetende dat het een reu is die je penetreert maakt haar zo geil dat ze zelf al haar billen naar achter stoot om hem maar zo diep mogelijk te voelen.

Eva heeft door het gilletje van Brenda de ogen opengedaan en ziet nu hoe haar vriendin gedekt wordt door brutus.

Als een braaf teefje gaat ze naast haar knielen en bied zich aan bij bas. Bas ziet hoe brutus het andere teefje dekt en voelt instinctief dat het andere teefje ook gedekt moet worden nu ze zo op 4 pootjes voor hem zit..

Zijn langere pik is ook al uit de schacht en hij bespringt onhandig Eva. Eva pakt tussen haar benen door zijn pik en stuurt die tussen haar schaamlipjes.

Meer heeft bas niet nodig en zodra hij de ingang van het kutje voelt stoot hij gelijk toe.

Al snel zit hij diep in haar kutje en begint de dekking. Zijn hondenlul groeit snel uit tot vol formaat. Langer dan brutus maar niet zo dik, maar zijn knot is nog dikker en ook die groeit al iets.

Ook bij Brenda gebeurt hetzelfde. Ze kreunt geil dat het zo lekker is. Oh Eva, nu weet ik wat je altijd bedoelt, wat is hij lekker en zo wilt oh my ikkk kooommm allll.

Ze gooit haar hoofd naar achter en het kontje omhoog om hem maar zo diep mogelijk te voelen.

Brutus grijpt haar gelijk in de nek om zijn teefje rustig te maken. Hij bepaalt het tempo en ook wanneer hij klaar gaat komen.

Jan zit op de stoel en kijkt geil toe. Hij heeft zijn broek uit gedaan en trekt lekker aan zijn dikke harde pik.

Wow die meid'n bent echt geil op de reu'n zeg. Dit had hij niet verwacht. Met de camera in zijn andere hand filmt hij de meiden hoe ze gedekt worden door zijn hond en brutus. Hij zoomt in op de geile blik en de zaad vragende ogen van de teefjes.

Ook Eva krijgt haar eerste orgasme. Bas stoot nu heftig en zijn knot zet zich vast in het kutje zodat de paring maar zo lang mogelijk aanhoudt. Dan jankt bas en spuit hij zijn zaad diep in het teefje. Hoewel het natuurlijk niet kan denkt hij dat ze nu bevrucht wordt en zijn genen zo verspreid gaan worden.

Hijgend en kwijlend op haar rug blijft bas nog even liggen. Eva voelt hoe hij in haar spuit ook zij komt daarop weer klaar.

Brutus is ook op zijn hoogtepunt en spuit zijn sperma in het hete kutje van zijn teefje Brenda.

Als Eva de ogen opendoet ziet ze op een meter afstand de dikke pik van ome Jan. Hij is nog niet klaargekomen en zit nog aan zijn pik te trekken.

Ze krijgt wat medelijden en als bas van haar afstapt kruipt ze naar het baasje van de hond die nog in haar kutje vast zit. Zonder verdere dwang pakt ze de pik van hem over, Jan weet niet wat hem overkomt als ze zijn pik in haar mond neemt en hem begint te pijpen.

Jan ziet hoe zijn hond kont tegen kont nog aan het teefje vastzit terwijl dat teefje hem nu lekker pijpt.

Nog steeds filmt hij maar het beeld wordt wel wat onvast doordat zijn orgasme nu ook niet lang meer duurt.

Brenda die ook vast zit aan haar reu brutus probeert ook naar Jan toe te kruipen, echter brutus is zo sterk en houdt haar tegen.

Niet lang duurt het als Jan gromt en zijn sperma in het hete tienermondje spuit. Gelijk schiet ook de knot uit haar kutje. Ook bij Brenda schiet de knot uit haar kutje.

Zonder aanmoediging kruipt ze onder haar vriendin en vangt het restant hondensperma op in haar mond.

Eva hoeft alleen maar naar beneden te buigen om het kutje van Brenda te likken. Vol overgave likken de meisjes elkaar zo in 69 positie tot ze nog klaar komen.

Wat ongemakkelijk zitten ze nu tegenover elkaar. De meisjes weten dat ze nu verslaaft zijn aan de honden pik, en ome Jan. Tja hij kan niet veel meer dan toekijken.

Maar dat is al de volgende avond, en de avond erna tot het eind van de week als de buurtjes weer terug komen hebben ze elke avond als teefjes sex met de honden.

Ze krijgen complimentjes van de buren omdat brutus een stuk liever is geworden naar vrouwen toe.

Griet bloost als ze verteld dat brutus met z'n neus onder haar rok kwam, maar dat kan natuurlijk niet he dus heb ik hem bestraft en in de bench gestopt.

De meisjes komen regelmatig langs om met brutus te wandelen. Maar brutus weet wel beter omdat de route telkens direct naar ome Jan en zijn reu bas gaat.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: O.v.m.t. - 14Door: Jodocus
Gelezen: 3954x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-05
8.8
:: O.v.m.t. - 13Door: Jodocus
Gelezen: 4201x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-05
8.8
:: O.v.m.t. - 12Door: Jodocus
Gelezen: 5832x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.6
:: Ted Laat DekkenDoor: Perra Caliente
Gelezen: 14976x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Hond, Dekken, Knot, Oom, Nichtje
13-05
8.4
:: Tim's Teefje - 63Door: Tim72
Gelezen: 3532x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
04-05
8.9
:: De Hondenhoer - 2Door: Heldin
Gelezen: 16928x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Hond, Werk
03-05
8.5
:: Zo Moeder... - 86Door: Shadow666
Gelezen: 7351x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochters, Hond, Oudere Mannen
30-04
8.9
:: Tim's Teefje - 62Door: Tim72
Gelezen: 3779x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
24-04
8.6
:: O.v.m.t. - 11Door: Jodocus
Gelezen: 7995x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, Hond, Paard
23-04
8.7
:: Annelies - 4Door: Peter
Gelezen: 8940x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie Kousen Schorpioen Wesp Panty Collega`s
23-04
7.8
:: Sex Met Mijn HondenDoor: Jan329
Gelezen: 19511x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
7.4
:: Mijn Vrouw Werd... - 2Door: Oud Maar Geil
Gelezen: 18756x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hondenlul, Bejaarde Neuken, Vette Vroew Neuken
05-04
8.7
:: Mijn Vrouw Werd... - 1Door: Oud Maar Geil
Gelezen: 39366x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Hondenzaad, Mannenzaad
05-04
9.0
:: Personal Assistant - 2Door: K9linda
Gelezen: 18533x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: P.A., Hond, Buiten
26-03
9.1
:: Jennie Doorbreekt Een TaboeDoor: Alan
Gelezen: 24604x
Reacties: 16
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paard Tieten Vingeren Buiten Bos
20-03
8.4
:: Tim's Teefje - 61Door: Tim72
Gelezen: 6116x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-03
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!