Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 16348x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
De Merrie Op Stal
Door Dannoo - Mijn Profiel Pagina

Het was donderdagavond toen ik nog even bij onze merrie was. Het was een broeierige dag en ik was de hele dag al een beetje geil. Ik borstelde de merrie nog even en gaf het nog wat te eten voor de nacht. Naast onze stal was een stal waarbij een aantal paardjes bij elkaar in een ruimte stonden. Ik hoorde wat gestommel en ging even kijken of alles wel goed ging. Het wil nog wel eens gebeuren dat ze beginnen te klooien als er wat te weinig voer is. En je wilt niet hebben dat er paarden gewond raken door strappen onderling.

In de stal stonden drie kleinere paardjes. Twee merries en een ruin. De pik van de ruin hing slap naar beneden en hij liep wat heen en weer. "Ah, je bent ook al een beetje geil geworden van het weer, he jongen.", zei ik tegen hem. Ik zag waardoor hij geil aan het worden was. Een van de merries was blijkbaar hengstig geworden en stond met de vagina richting de hengst en had net op de grond geplast. De vagina van haar ging open en dicht, zoals dat altijd gaat bij hengstige merries. "Mmmm... dat ziet er geil uit.", dacht ik bij mezelf. Ik had op internet wel eens filmpjes gezien van mannen die een merrie neukten. Mijn pik begon stijf te worden in mijn broek. Dat wilde ik ook wel eens proberen.

Ik ging het hok binnen en begon de merrie te aaien. Het was een mooi donker bruin paardje. "Hallo schatje, ik ga je eens fijn verwennen.", zei ik tegen haar. Ik begon haar te aaien bij haar hoofd en liep naar achteren. Met een hand aaide ik haar over de kont en beroerde haar lippen. Ze hinnekte een beetje. "Vind je dat lekker?". Ik wreef nog eens over haar lippen en ze duwde haar kont iets naar achteren. "Dat is dus een ja.". Ik liep naar achteren, zodat ik haar kut goed kon zien. Wat zag die er groot uit. Echt anders dan die van mijn vrouw. "Mmmmm... ziet er lekker uit.". Ik wreef nogmaals over haar lippen. Het voelde heerlijk warm aan en ze begon natter te worden. Ik gleed met mijn hand tussen haar lippen door. Mijn vingers werden nat van haar geil. Ik rook er eens aan. Het rook heerlijk. Zou het ook lekker smaken? Ik nam een klein likje van mijn vinger. Het smaakte niet vies. Ik nam mijn vingers in mijn mond en zoog haar geil ervan af. Ik werd daar nog geiler van. Ik deed haar lippen uit elkaar en zag haar roze kutje. Wat een geil gezicht.

Met mijn wijsvinger en middelvinger ging ik tussen haar lippen door en stak ze naar binnen. Dat ging ontzettend soepel. Een merriekutje is wel iets anders dan een van een vrouw. Ik stak er nog een vinger bij in en die gleed zo naar binnen. Ik begon haar te vingeren. Iets wat ze heerlijk vond, want ze begon weer te hinneken en duwde haar kont naar achteren, zodat mijn hand dieper in haar kut verdween. Ik moest haar eens proeven. Met mijn tong gleed ik over haar lippen en door haar roze kutje. Wat was die nat! Ik was zo geil geworden dat ik mijn kleren uit deed en haar wilde neuken! Mijn pik stak stijf omhoog en ik was zo geil geworden dat er al een dikke druppel geil naar beneden gleed. Met een vinger wreef ik de druppel uit over mijn eikel. Die glom in het licht van de stal. Ik ging achter de merrie staan en met mijn hand liet ik mijn pik tussen haar lippen doorgaan. Haar warmte maakte me gek. Haar kut was zo nat dat mijn pik direct kletsnat werd. Ik zette mijn eikel tegen haar kutje aan en duwde naar voren. Ik voelde de warmte van haar kut mijn pik omsluiten. Ik zuchte van genot.

Ik duwde mijn pik naar binnen en voelde dat mijn ballen tegen haar lippen aankwamen. Ik zat er helemaal in. Langzaam begon ik haar te neuken. Mijn pik werd helemaal glibberig en glom van haar kutsappen. Sneller en sneller begon ik haar te neuken. Ik voelde dat haar kutje begon te happen. Haar lippen gingen open en dicht. Daarbij voelde ik dat ze in mijn ballen kneep wanneer haar lippen dicht gingen. Hierdoor hield ik het niet meer. Ik stootte nog een paar keer diep in haar en duwde mijn pik zo ver mogelijk in haar. Ik voelde het sperma opborrelen en ik spoot een aantal dikke strallen diep in haar kut. Wat voelde dat ontzettend geil. Haar kut pulseerde nog steeds. Ik bleef een tijdje staan en genoot van het gevoel om mijn pik.

Ik liet mijn pik uit haar kut glijden en een beetje van mijn sperma liep naar buiten. Wat een heerlijk gezicht. Ik bleef nog even kijken en genoot nog na. Ik pakte nog even een slang om mijn pik schoon te wassen en ging me aankleden. Wat een geile ervaring was dat. Ik keek uit naar mijn vrouw. Ik had zin om haar thuis nog lekker te verwennen. Ik ging nog even bij onze merrie haar hok langs. "Fijne avond, meid. Tot morgen.". "En jullie ook, geile donders!", zei ik tegen de paardjes in het hok ernaast.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Sex Met Mijn HondenDoor: Jan329
Gelezen: 11921x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
7.4
:: Mijn Vrouw Werd... - 2Door: Oud Maar Geil
Gelezen: 15233x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hondenlul, Bejaarde Neuken, Vette Vroew Neuken
05-04
8.7
:: Mijn Vrouw Werd... - 1Door: Oud Maar Geil
Gelezen: 28618x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Hondenzaad, Mannenzaad
05-04
9.0
:: Personal Assistant - 2Door: K9linda
Gelezen: 15634x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: P.A., Hond, Buiten
26-03
9.1
:: Jennie Doorbreekt Een TaboeDoor: Alan
Gelezen: 21153x
Reacties: 16
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paard Tieten Vingeren Buiten Bos
20-03
8.4
:: Tim's Teefje - 61Door: Tim72
Gelezen: 5321x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-03
8.7
:: Personal Assistant - 1Door: K9Linda
Gelezen: 25569x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Escort, Hond, P.A.
13-03
9.1
:: Lieve Neukdieren ...Door: Mikey Mike
Gelezen: 20943x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ezel, Pony
10-03
8.6
:: Tim's Teefje - 60Door: Tim72
Gelezen: 4145x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
09-03
8.5
:: Tim's Teefje - 59Door: Tim72
Gelezen: 5243x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
02-03
8.7
:: Alice Veroorzaakt OverlastDoor: Heldin
Gelezen: 21040x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Masturberen, Buurman
01-03
8.6
:: De HondenhoerDoor: Heldin
Gelezen: 23769x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Hond
27-02
8.6
:: Tim's Teefje - 58Door: Tim72
Gelezen: 5200x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
25-02
9.0
:: Tim's Teefje - 57Door: Tim72
Gelezen: 5288x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
17-02
8.8
:: Zomer Verrassing - 4Door: Sebastiaan
Gelezen: 12640x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus Tante Dekken
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net