Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Presentatrice Marion - 1

In deel 1 van dit verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe John een hete ontmoeting had met oud presentatrice Marion. Zij vroeg hem na een heerlijk potje seks om die nacht te blijven slapen.

John haalde zijn weekendtas uit zijn wagen. Fluitend liep hij weer naar de voordeur waar Marion in haar badjas op hem stond te wachten. Mijn huis is toch veel beter dan een hotel glimlachte ze. John lachte terug. Het heeft zeker voordelen bedacht hij zich. Wat gaan we eten vroeg Marion plompverloren. Is er een leuk tentje in de buurt vroeg John. Marion schaterde het bijna uit. En morgen in alle bladen en pulpshows lezen dat ik een nieuwe lover heb, nee vriendje we gaan wat bestellen sprak ze vastbesloten. OK lachte John terug, hij moest er ook niet aan denken ineens in allerhande bladen te staan. Zijn opdracht was om Marion ertoe te verleiden wat werk voor zijn baas te doen, niet meer en niet minder. Hoewel hij moest toegeven dat Marion er gewoon lekker uit zag. En hij absoluut geen bezwaar zou hebben om haar minnaar te worden. Pizza besloot ze, ik bel ze wel die jongens kennen mij goed. Vaak als ik laat heb moeten werken bestel ik me daar wat. En als het een leuke knul is neem ik die erbij als toetje zei ze met een knipoog.

John wist dat ze niet blufte. Deze vrouw was zelfstandig maar wilde natuurlijk ook af en toe een lekker vent in haar voelen. Doe je dat vandaag ook vroeg hij plagend, alleen als jij dat ook leuk vindt antwoorde ze gevat. In John zijn gedachte begon zich een plannetje te ontwikkelen. Deze dame zou hij vanavond nog een verrassing bezorgen. John was verbaasd hoe snel de pizzakoerier aan kwam rijden. Als hij iets bestelde duurde het meestal uren. Ik pak ze wel aan riep hij naar de tuin waar Marion nog lag. De jonge pizzakoerier leek teleurgesteld toen hij John zag. Stelt ik je teleur vroeg John. De jongen hakkelde even, euhh nee meneer maar meestal doet mevrouw open. Zij is niet mijn vrouw maar mijn minnares verklaarde John. Ah ok meneer, smakelijk meneer. Moet ik niet betalen vroeg John. Nee mevrouw heeft een rekening bij ons riep de knul terug die alweer bijna op zijn scooter zat. Kom eens hier knul zie John. Met tegenzin liep de knul op John af. Kom over drie kwartier terug dan zorg ik dat je een toetje krijgt en twintig euro. Das goed meneer, over drie kwartier en met een noodgang reed de knul weg.

Na het eten, waaronder ze over koetjes en kalfjes spraken vroeg John of Marion zich niet eens een leuk jurkje voor hem wilde aantrekken. Ik hou van klasse bij vrouwen en geil er op als ik ze als een cadeautje mag uitpakken zei hij. Marion wist zeker dat ze opnieuw seks zouden hebben en ging naar boven. Terwijl ze boven zat zag John de pizzakoerier weer aan komen rijden. Hij deed snel de deur open zodat de knul niet hoefde te bellen. Shhht stil zei John en de knul knikte. Heb je het al eens met haar gedaan vroeg John. Ikke niet meneer stelde de knul met rode wangen. Maar mijn collegaís wel althans dat zeggen ze. Fris je op, op het toilet en kom daarna stil naar de woonkamer fluisterde John. Even later zat de knul frisgewassen op de bank. Laten wij ons vast tot de onderbroek uitkleden zei John. Ze zal zo wel naar onder komen. En net toen John en de pizzakoerier hun kleding opzij hadden gelegd hoorde ze hakken op de trap.

Even later liep Marion de kamer in. Toen ze de pizzakoerier en John zag stond ze een moment stil van verbazing. Beide mannen konden hun verbazing ook nauwelijks de baas. Marion had een zwart jurkje aan wat haar lijf strak omsloot. Het jurkje had echter net boven haar borsten en om haar buik een strook van nagenoeg doorzichtige stof. De tint zwart bleef er wel maar je zag elke nuance op haar lichaam. Gezien de warmte had Marion niet de moeite genomen kousen aan te trekken. Maar daarentegen wel een paar prachtige high heels om haar voeten. Ze was bescheiden opgemaakt maar de uitvoerig zwarte mascara en rode lippenstift maakten wel dat ze er hoerig uitzag. Zo zei John, jij wilde een toetje hier zit ons toetje en hij wees op de pizzakoerier. Nou laten we het dan maar gezellig maken stelde Marion en liep recht op de jonge knul af. Voor hij het wist duwde ze haar lippen op de zijne en vonden hun tongen elkaar. Even later draaide ze zich om naar John, heerlijk zei ze, laat me jou eens proeven. John pakte haar stevig bij haar haren en drukte zijn lippen op die van haar. Hij wilde deze meid uit elkaar trekken. Haar beheersen en bedwingen, even schrok hij van die sensatie. Maar als snel maakte de lust zich van hem meester.

John dwong Marion op haar knieŽn iets wat ze tot zijn verbazing toeliet. Snel haalde hij zijn lul uit zijn shorts. Hij knikte naar de jonge knul die er als gebiologeerd naar stond te kijken. De hint begreep de jongen echter snel en al rap was zijn short uit. Hij had een beste pik zag John. Hij voelde hoe Marion zijn lul diep in haar mond en zelfs keel zoog. Hij trok zijn pik uit haar en greep haar weer bij de haren en duwde haar mond over de lul van de pizzakoerier. De knul wist niet hoe hij het had. Als een bezetene pijpte Marion de jongen terwijl ze met haar andere hand John aan het aftrekken was. Toen ook de jonge knul merkte dat Marion zijn lul tot in haar keel had borrelde het zaad al op uit zijn ballen. Voor Marion het goed en wel door had schoten enkele krachtige stralen zaad diep haar keel in. Ze kon het met moeite allemaal verwerken.

De jongen trilde op zijn benen. John glimlachte naar hem, geeft niet joh je bent jong. Jij kan vast nog wel een keertje. Zeker meneer antwoorde de jongen. John trok Marionop aan haar haren, hij pakte haar bij haar keel en keek diep in haar verwilderde ogen. Zo sletje van me, dan gaan we nu eens echt beginnen. Marion knikte slechts. John hielp haar snel uit haar zwarte jurkje. De pizzakoerier kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden. John pakte ze vast, mooi he kerel, de jongen knikte. Ga op de bank zitten gebood hij de jongen. Pijp die gast nog eens zo als daarnet zei John dwingend tot Marion. Die aarzelde geen moment en zat al op haar knieŽn met de half slappe lul van de pizzakoerier in haar mond. Binnen de kortste keren stond het jonge exemplaar alweer op oorlogssterkte. Gelijktijdig zetten John zijn lul tegen haar schaamlippen. In een korte maar zelfbewuste stoot duwde hij zijn lid naar binnen. Ritmisch begon hij haar te neuken. Marion had het niet meer, ze leek geen controle over haar lichaam te hebben en kwam al snel klaar. Eigenlijk wilde ze nu even rust maar John pompte door en duwde haar hoofd steeds dieper over de lul van de jonge pizzakoerier. Hij drukte gelijk ook zijn duim in haar aars, even ontlokte dat bij Marion een gilletje maar al snel merkte John dat ze er van aan het genieten was. Ga op de grond liggen beval hij bijna de jonge pizzakoerier. Zijn ranke gespierde lijf lag binnen de kortste keren op de grond. Ga op hem zitten beval hij Marion. Die net zo snel deze opdracht opvolgde. De jonge knul merkte hoe heerlijk zijn lul in haar nog steeds strakke kut gleed. John duwde Marion voorover en smeerde wat geil wat aan zijn lul zat over haar aarsje. Daarna zette hij zijn eikel tegen haar aars aan. Langzaam duwde hij door en merkte dat Marion dit vaker had gedaan. De jonge pizzakoerier voelde hoe slechts een dun stukje weefsel tussen zijn lul en die van John zat. Marion hijgde en kreunde het uit. Eerst enigszins van de pijnscheut die ze voelde nu van puur genot. Beide mannen probeerde ritmisch zich op elkaar af te stemmen. Marion had het niet meer golf na golf van genot gingen door haar heen. Twee orgasmes volgden elkaar op en haar lichaam schudde hevig. Haar krampende en knijpende lijf was teveel voor beide mannen en bijna gelijktijdig spoten zij hun lading zaad in haar.

Na even nagenieten stond de pizzakoerier op, ik moet weer gaan zei hij. Ik laat je even uit zei John. Was het lekker kerel vroeg hij nog, zeker meneer. Als u dat nog eens wilt dan ko ik graag weer gaf de jongen aan. John lachte en klopte hem op de schouder. Terugkomend in de woonkamer zag hij dat Marion weer een beetje bijgekomen was. Ze nipte aan haar wijntje en grapte, toen ik vanmorgen opstond had ik niet gedacht zo vaak klaar te komen. Was het lekker vroeg John nogmaals. Echt wel, ik hou van dominante mannen glimlachte ze. Dat biedt perspectief zei hij zacht. Hij wist zeker dat ze nog een leuke periode tegemoet zouden gaan, leuk en geil bedacht hij zich.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Presentatrice Marion - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De Fysiotherapeute - 2Door: Erotica91
Gelezen: 5318x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
25-05
7.9
:: De Fysiotherapeute - 1Door: Erotica91
Gelezen: 10913x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
23-05
8.0
:: Bejaarden VerzorgsterDoor: Kim
Gelezen: 10706x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Oud En Jong,
18-05
7.8
:: Sofie Gaat LosDoor: Karel Jr.
Gelezen: 17531x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Collega, Anaal
15-05
9.1
:: Na Het WerkDoor: Chantal
Gelezen: 12477x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Leeftijdsverschil, Jacuzzi, Beffen, Neuken
01-05
8.3
:: De Geile Collega - 2Door: F.alleskan
Gelezen: 8746x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
01-05
8.6
:: Op Zoek Naar RegelmaatDoor: Brechtje.S
Gelezen: 18099x
Reacties: 25
Lengte: Zeer Lang
Tags:
27-04
8.9
:: De Geile Collega - 1Door: F.alleskan
Gelezen: 24135x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
25-04
8.8
:: Beveiliger In Een... - 2Door: MrGhost
Gelezen: 15832x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
9.1
:: Beveiliger In Een... - 1Door: MrGhost
Gelezen: 22249x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.7
:: Stagiair - 2Door: Gwendolyne
Gelezen: 18424x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
01-04
8.8
:: Terugbetaling In Natura - 7Door: Shadow666
Gelezen: 15641x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener, Baas, Klanten Seks
30-03
9.0
:: Een Contract Met... - 2Door: Donpedro
Gelezen: 9347x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
25-03
8.1
:: FlugzeugspaŖDoor: Kaasgehaktbal
Gelezen: 14149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Werk, Vliegen, Vliegtuig, Piloot, Stewardess
24-03
8.5
:: Stagiair - 1Door: Gwendolyne
Gelezen: 23223x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Een Contract Met... - 1Door: Donpedro
Gelezen: 17654x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
18-03
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!