Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Alarm - 2

Beste lezers, zoals jullie kunnen zien heeft het vervolg wel lang op zich laten wachten. Door allerlei redenen kwam ik er niet toe.

Nu heb ik weer de smaak te pakken en hoop dat jullie net zo genieten van het lezen als ik van het schrijven van de verhalen.


Saskia klemt haar benen stevig om mijn hoofd en machteloos lig ik onder haar. Ik zie haar kletsnatte kut vlak voor me. Mijn zaad en haar geil druipen eruit. Haar schaamhaar is ook helemaal besmeurt en Saskia spoort me aan door te likken. Lik me helemaal schoon teef.. zegt ze tegen me. Ik lik en zuig al het zaad zo goed als het kan op uit haar kutje. De smaak van mijn zaad is moeilijk te omschrijven. Vies is het niet en eigenlijk wind het me wel erg op om verplicht te worden dit te doen. Als ik stop met likken komt Saskia omhoog en zegt mij te blijven liggen. Ze loopt naar haar handtas en pakt hier een make-up spiegeltje uit. Ze gaat op de bank zitten met haar benen wijd en met behulp van het spiegeltje controleert ze of ik wel goed mijn "werk" gedaan heb.

Ik kijk aandachtig en zie haar nog een beetje persen... Lul.. je bent niet erg secuur.. doe je al je werk zo? Ik kijk haar geschrokken aan. Kom hier.. op handen en knien.

Ik kruip zoals gevraagd naar haar toe en kom tussen haar benen. Kijk dan.. ik zie nog een enkele druppel zaad die ze net uit haar kutje geperst heeft. En ik zie dat het zaad en geil ook nog steeds in haar mooie zwarte gekrulde schaamhaar zit. Hier zo.. kijk.. ze wijst naar haar schaamhaar. Dat is ook nog helemaal smerig. Voor deze fout moet je ook gestraft worden. Maar eerst moet ik schoon. Ik ga heel langzaam met mijn tong door haar kut en lik alle druppels zaad die ze er net uitgeperst heeft op. Ik lik haar hele kut uit en blijf haar klit ontwijken. Ze draait met haar onderlichaam om te proberen dat mijn tong ook haar klitje meeneemt. Na een tijdje besluit ik om het een beetje goed te maken besluit ik ook haar klitje nog even extra aandacht te geven. Zodra ik mijn lippen om haar klitje sluit en begin te zuigen komt ze alweer schokkend klaar. In tegenstelling tot de eerdere keren dat ze klaarkwam spuit er nu geil uit haar kutje recht in mijn gezicht. Deels vang ik dit op met mijn mond, maar het merendeel gaat er langs. Ze duwt mijn hoofd uit haar kruis en kijkt me geil aan. Hihi.. ziet er geil uit Peet.. jij helemaal onder mijn geil. Laat het maar zitten. Ik vind het wel sexy zo. Nu mijn schaamhaar nog schoon. Ze pakt mijn hoofd weer en duwt het tussen haar benen. Ik open mijn mond weer en lik mijn zaad en haar geil uit haar schaamhaartjes. Ik voel hoe haar geil wat ze net op mijn gezicht gespoten heeft over mijn huid heen glijd en langs mijn kin verder naar beneden druppelt.

Saskia ligt heerlijk achterover met haar rug tegen de leuning van de bank. Met een hand kneed ze een borst en in de andere hand heeft ze het spiegeltje welke ze gebruikt om mij te controleren.

Op het moment dat ik zelf denk dat er nu echt geen zaad en geil meer te zien is krijg ik ook van haar te horen dat ik mijn werk nu goed gedaan heb. Maar Peet.. je verdient nog wel straf omdat je net niet goed geluisterd hebt vind ik.

Daar heb ik alleen de spullen niet voor. Ik zit nog op mijn knien voor haar en kijk haar vragend aan. Ze glimlacht naar me... niet zo nieuwsgierig. Dat merk je snel genoeg.

Aankomende donderdag lijkt me een goed moment. Je vertelt maar aan je vrouw dat je over moet werken of zo. Of verzin maar een andere smoes. We nemen allebei de middag vrij en we gaan samen naar een andere stad om wat leuke dingetjes te kopen.

Zo.. nu lang genoeg gepraat. Ik wil dat pikkie van je nog n keer in me voelen vanavond. Als je dat ding ten minste nog stijf kan krijgen. Sta eens op en presenteer hem eens voor me. Met een half harde paal ga ik voor haar staan. Ze kijkt een beetje beteuterd. Wat is dit nou? Krijg je hem niet meer stijf? Is het nu al gebeurd. Ze leunt achterover en spreid haar benen. Wil je niet meer in mijn kutje komen? Kan je pikkie dat niet meer aan?

Natuurlijk wil ik dat nog wel denk ik. Gelukkig voel ik mijn lul dan harder worden.

Hmmm ja.. zo wil ik het zien. Stijf en paraat als ik het wil. Ze geeft er een kusje op en fluistert dat dit de eerste lul word die haar kontje gaat vullen. Ik weet niet wat ik hoor maar ik zeg niet dat het n van mijn grootste wensen is om eens een vrouw anaal te neuken.

Saskia duwt me een stukje naar achteren en staat op, draait zich om en gaat op haar knien op de bank zitten. Maak mijn kontje lekker nat en glad Peet zodat ik straks op die heerlijk lul kan komen zitten. Ze trekt haar billen van elkaar en mijn zicht op haar anus word alleen maar beter. Haar kutje druipt nog van geilheid. Ik duw mijn tong in n keer haar kontje in en begin op en neer te bewegen. Rustig duw ik ook een vinger in haar kutje en haal deze heen en weer. Ik voel haar kutje mijn vinger naar binnenzuigen. Na een paar minuutjes trek ik mijn vinger terug en vind ik dat mijn tong wel een beetje rust verdient heeft. Langzaam trek ik mijn tong uit haar kontje en duw gelijk mijn kletsnatte vinger er in terug. Saskia geeft een diepe kreun en smeekte me om meer. Snel maak ik nog 2 vingers nat in haar kutje en duw ze rustig 1 voor 1 erbij in haar kontje. Heel rustig haal ik ze op en neer en de weerstand die ik eerst voelde, voel ik nu langzaam verdwijnen. Saskia draait haar hoofd naar mij en in haar ogen zie ik lust, geilheid en vraag naar meer. Hoewel we beiden geen ervaring met anaal hebben gaat het ons best aardig af vind ik. Godverdomme Peet.. kom op.. sneller.. dit is zo lekker. Ram je vingers in mijn kont.. rek mijn reet op zodat die lul van je er in past. Deze geile taal wind mij zo mogelijk nog meer op en zoals mijn "meesteres" van mij vraagt begin ik sneller mijn vingers in haar maagdelijke kont te stoten. Harder, sneller spoort ze me aan terwijl ze me nog steeds aankijkt en heftig kreunt. Met mijn andere hand wrijf ik over haar kutje. Eerst ontwijk ik haar klitje maar dat komt mij te staan op een paar scheldwoorden... Lul.. verwen me dan goed en pak mijn klitje mee. Mijn ene hand verwent haar kontje en de andere haar kutje. Saskia houdt zich stevig beet aan de bank als ik haar kut en kont zo bewerk. Ze kreunt en hijgt steeds harder en de Fuck Ja's.. vliegen door de lucht. Na enkele minuten voel ik haar lichaam gaan schokken en haar ademhaling word onregelmatiger. Ga door Peet.. niet stoppen nu. Ik doe wat ze vraagt en ram mijn vingers nog wat sneller er dieper in haar kont. Drie zitten er nu in. De vingers van mijn andere hand concentreren zich nu alleen nog op haar klitje en naar wat het lijkt al 10 seconden gilt ze het uit en voel ik haar kringspier mijn vingers zowat van mijn hand afknijpen. Stralen geil spuiten haar kutje uit tegen mijn hand aan. Langzaam vertraag ik het tempo maar ga wel door. Het lijkt wel of ze orgasme na orgasme krijgt.

Zeker 2 minuten duurt het voor haar lichaam enigszins tot rust komt. Ze steunt met haar ellebogen op de rugleuning van de bank en kijkt me weer aan. Laat mijn kutje maar even met rust schatje... die heeft voor nu wel even genoeg gehad. Snel trek ik mijn hand terug en laat mijn andere hand rusten met de 3 vingers in haar kontje. Glimlachend kijkt ze me aan en hijgt nog even rustig uit. Het was echt super Peet. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt, maar ik weet wel dat ik dit vaker wil.

Maar zou je niet eens proberen of je al in mijn kontje kan? Ik heb nu wel lang genoeg gewacht, vind je niet?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De Fysiotherapeute - 2Door: Erotica91
Gelezen: 1122x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
25-05
8.4
:: De Fysiotherapeute - 1Door: Erotica91
Gelezen: 8974x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
23-05
8.0
:: Bejaarden VerzorgsterDoor: Kim
Gelezen: 10483x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Oud En Jong,
18-05
7.8
:: Sofie Gaat LosDoor: Karel Jr.
Gelezen: 17213x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Collega, Anaal
15-05
9.1
:: Na Het WerkDoor: Chantal
Gelezen: 12362x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Leeftijdsverschil, Jacuzzi, Beffen, Neuken
01-05
8.3
:: De Geile Collega - 2Door: F.alleskan
Gelezen: 8702x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
01-05
8.6
:: Op Zoek Naar RegelmaatDoor: Brechtje.S
Gelezen: 18030x
Reacties: 25
Lengte: Zeer Lang
Tags:
27-04
8.9
:: De Geile Collega - 1Door: F.alleskan
Gelezen: 24050x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
25-04
8.8
:: Beveiliger In Een... - 2Door: MrGhost
Gelezen: 15786x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
9.1
:: Beveiliger In Een... - 1Door: MrGhost
Gelezen: 22181x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.7
:: Stagiair - 2Door: Gwendolyne
Gelezen: 18386x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
01-04
8.8
:: Terugbetaling In Natura - 7Door: Shadow666
Gelezen: 15583x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener, Baas, Klanten Seks
30-03
9.0
:: Een Contract Met... - 2Door: Donpedro
Gelezen: 9328x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
25-03
8.1
:: FlugzeugspaDoor: Kaasgehaktbal
Gelezen: 14124x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Werk, Vliegen, Vliegtuig, Piloot, Stewardess
24-03
8.5
:: Stagiair - 1Door: Gwendolyne
Gelezen: 23166x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Een Contract Met... - 1Door: Donpedro
Gelezen: 17637x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
18-03
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!