Opwindend.Net
Het was in de zomer van1970, de Flower Power tijd. Ik had na de lagere school nog 3 jaar huishoudschool gedaan en was bijna 16, dus ik mocht gaan werken. Laat ik me eerst voorstellen. Ik heet Kitty, wordt binnenkort 16, ben niet zo erg land 1 m 65, heb kastanje bruin lang haar in een paardenstaart, kleine maar stevige tietjes, een slang postuur en korte benen.

In de krant had ik een advertentie gezien van een garagebedrijf dat een meisje zocht voor de kantine. Al snel was ik uitgenodigd en werd aangenomen als koffiemeisje. Ik moet 5 dagen per week werken van 8 uur tot 6 uur. Zaterdag was ik nooit vrij. Mijn werkzaamheden bestonden uit het, om 10 uur en 3 uur, rondbrengen van de koffie bij de mensen die op kantoor werkten en bij de directie en in de showroom als er werd gebeld. Geen zwaar werk, maar je moest toen nog met de hand de kop en schotels afwassen.

In het begin was ik zenuwachtig maar na een paar weken was dat over. Ik wist dat je iedereen met meneer aan moest spreken, géén voornamen gebruiken, en bij de directie en de afdeling verkoop eerst moest kloppen en wachten tot je hoorde dat je binnen mocht komen.

De afdeling verkoop was een verhaal apart. Je had junior verkopers, die mochten de gebruikte auto’s verkopen, senior verkopers die de nieuwe auto’s deden en een hoofd afdeling verkoop die de wagens in het duurdere segment deed. Door de week was het niet zo druk, maar op zaterdag had je soms 3 of 4 verkopers die tegelijk om koffie vroegen. En, oh ja voor ik het vergeet, ranja voor de kinderen die soms meekwamen.

Als ik door de werkplaats liep hoor ik zeggen: “Kitty, als je bukt dan zit ie.” Inwendig moest ik daar om lachen en dacht dan: “Ja dat zou je wel willen, smeerlap.” Ik besteedde er geen aandacht aan en deed mijn werk tot volle tevredenheid.

Intussen was ik jarig geweest en ben dus 16. Het was een vermoeiende zaterdag geweest. In de showroom stond een nieuw model de Citroën SM, een auto die een fortuin kostte en het was het hoofd verkoop gelukt er 1 te verkopen. Hij was in opperste stemming en wilde met de jongens van verkoop een hapje gaan eten en iets drinken om dit te vieren. Hij vroeg me of ik mee wilde gaan. Ik twijfelde, maar had op dat moment geen vriendje en hij bood aan even met mij mee te rijden naar mijn huis om mijn ouders te verwittigen dat we iets te vieren hadden en daarna nog met hem naar zijn huis mocht gaan omdat zijn vrouw een aantal jurkjes had liggen die haar niet meer pasten, maar, naar jij dacht, mij perfect zouden staan. Ik was opgetogen. Nieuwe hippe kleren en dan nog voor niets ook.

Na een paar drankjes zat de sfeer er goed in en werd ik regelmatig de hemel in geprezen. Naïef, als ik was, dacht ik dat ze meenden en lachte ik om hun opmerkingen. De avond vorderde en een voor een verlieten ze het restaurant. Leendert, zo heet hij, rekende af en we reden naar zijn huis waar zijn vrouw me hartelijk omhelsde. Ze bood met een drankje aan, ja ion die tijd mocht je met 16 al iets drinken en na een tweede sherry trok ze me mee naar boven.

In hun slaapkamer moest ik mijn zwart jurkje uittrekken en stond daar een beetje verlegen in mijn ondergoed. Lingerie kon je het niet noemen, een behoorlijk grote onderbroek en een hemd waaronder in een ruimvallende beha droeg. Ik had mijn arm voor mijn borsten en mijn rechterhand voor mijn kruisje. Ik schaamde me een beetje, ze stelde me gerust en had al snel een stapel kleding op het bed liggen.
Mijn oog viel meteen op een gebloemde broek met klokpijpen. Gilletje in het zelfde motief, een blauwe bijpassende boes met riempje weer in het bloemmotief. Dit alles afgerond met een witte pet. Ik was er meteen weg van en het leek wel voor mij gemaakt, het paste perfect. Ik moest het beneden aan Leendert laten zien en die zei me dat ik hiermee helemaal cool was.

Snel terug naar boven en daar had Ilse, zo heet zijn vrouw, een mini jurkje met haarband in dezelfde print met groene laarzen, tot aan de knie, klaarliggen. Weer passen, naar beneden en bewonderende blikken van Leendert. Maar door zijn opmerking: “Kitty, de onderbroek die je aan hebt, kan echt niet bij deze kleding, ik zie de pijpjes van je broekje, sorry hoor, maar Ilse moet je maar wat andere lingerie laten passen, ze heeft toch genoeg, ik loop wel even mee” zorgde er voor dat ik me weer onzeker voelde.

Boven fluisterde hij iets tegen Ilse en die glimlachte. Zij begon in een la naar lingerie te zoeken en hij ging snel naar beneden om nog een drankje te halen voor ons drieën. Ilse liet me intussen mijn onderbroek uittrekken en had me enkele zwart kanten slipjes gegeven. Zoiets duurs had zelfs mijn moeder niet. Voorzichtig trok ik het aan en het spande om mijn dijen en zat strak tegen mijn schaamlipjes.

Hij kwam terug en ik moest nu opnieuw showen. In de grote passpiegel zag ik dat ik er aantrekkelijk uitzag. Toen ik bukte om de veters van de laarzen los te maken zagen ze mijn billetjes. Ik bloosde en ging snel weer staan. “Je hoeft je nergens voor te schamen hoor, Kitty” zei Ilse “Leendert heeft wel meer gezien. Kom ga zitten op de rand van het bed, dan helpen wij je wel even met het uittrekken van die kleren.”

Kon ik dat weigeren? Nee natuurlijk niet. Je krijgt zomaar van iemand kleren die je in je stoutste dromen nog niet had kunnen kopen. Ik ging zitten en Ilse knoopte het jurkje los, terwijl Leendert met de laarzen begon. Ik moest mijn voet tegen zijn buik zetten en hij begon met het losmaken van de sluiting waarbij hij zorgde dat mijn voet tegen zijn kruis kwam. Ik merkte het niet eens. Ik was te opgewonden.

Ilse trok het jurkje over mijn hoofd maar zorgde er wel voor dar mijn hemdje mee uit werd getrokken. Daar zat ik dan: twee groene hoge laarzen, een zwart kanten slipje en een flodder beha. Ilse vond dat die beha niet kon en maakte de sluiting open. Mijn prille tieten waren nu voor hen zichtbaar. Snel had ze een bijpassende beha gevonden en ik moest gaan staan zodat ze die kon passen. Het was er een met een voorsluiting. Het ding bedekte maar amper mijn tepeltjes.

“Draai eens om” zei Ilse en ik draaide een rondje. “Perfect” zeiden beiden in koor.

Voor ik besefte wat er gebeurde had Ilse me in haar armen genomen en tegen haar aangedrukt. Ze maakte mijn paardenstaart los en woelde door mijn haren. Haar gezicht kwam dicht dat van mij en ze drukte haar lippen op die van mij. ‘Een vrouw die me kust, dat kan toch niet’ flitste door mijn hoofd. Ik wilde me verzetten, maar haar zwoele stem vertelde me dat ik me moest laten gaan: “Peace man, don’t worry. Geniet. Geniet zolang je nog jong bent.” Haar tong drukte mijn lippen uiteen en ze zoende me. Ik denk dat het automatisch gebeurde, maar als snel was haar tong in mijn mond verdwenen en speelde met mijn tong.

Dat Leendert intussen mijn benen streelde merkte ik niet eens. Ik was opgewonden. Het was allemaal zo vreemd voor me. Ik ging helemaal op in het spel en moet zonder erg mijn benen iets uit elkaar hebben gezet zodat hij er beter bij kon. Ik schrok, wilde me verzetten, ik voelde zijn vingers over mijn schaamlipjes gaan en voelde dat ik nat begon te worden.

Met een handige beweging zorgde Ilse er voor dat ik op mijn rug op het bed viel en zij lag meteen goed boven op me. Ze streelde mijn tietjes, kneep in mijn tepels en toen ik geen verzet toonde maakte ze de voorsluiting los. Haar slanke vingers gleden over mijn tepelhoven. Mijn tepels werden keihard en Ilse verbrak de kus. Kussend ging ze naar beneden en nam een tepel tussen haar lippen. Ze zoog erop, likte, beet er zacht in, waarna ze weer tongzoenen gaf.

Leendert had intussen een paar vingers onder de bank van het slipje gestoken en streelde door het bosje schaamhaar dat daar groeide. In die tijd was scheren nog niet zo in. Ik weet niet meer wat ik dacht, maar enerzijds wilde ik me verzetten en anderzijds genieten.

Ik ging helemaal op in het liefdesspel van die twee en hij had ongemerkt het slipje uitgetrokken. Ik rilde toen ik zijn tong over mijn schaamlipjes voelde gaan. Het puntje verdween erin en beroerde mijn klitje. Wat werd ik nat. De haar handelingen zorgde er voor dat ik alle verzet opgaf. Ik genoot, wilde niets liever dan dat dit eeuwig door zou gaan. Later besefte ik dat dit het begon was geweest van mijn latere lust voor seks.

Hoe weet ik niet, maar zij was ineens ook naakt. Ze legde mijn handen op haar tieten en gebood me die te strelen. Ik ging helemaal op in het spel en besefte niet dat hij me niet meer likte. Ilse fluisterde dat ik mooi was en me niet moest verzetten. Ze pakte mijn beide handen vast en zette die op haar tepels. “Speel er mee ”zei ze en hield mijn handen stevig vast terwijl haar tong weer die van mij zocht.

Ik voelde een lichte druk tegen mijn kletsnatte schaamlipjes. Hij ging met zijn pik over heen om mijn sappen als glijmiddel te gebruiken. Voorzichtig verdween zijn eikel een halve centimeter tussen mijn lipjes. Maagd was ik niet meer, daar hadden de buurjongens al maanden geleden voor gezorgd, en instinctief wist ik dat hij me wilde neuken, maar wilde ik dat wel.

Nee of toch wel. Ik was zo geil en mijn lichaam nam het van mijn hersenen over en bewoog iets omhoog zodat hij wat verder binnendrong. Hij wist genoeg en was ervaren genoeg om me te laten genieten in plaats van pijn te doen. Het kostte tijd maar hij zat er helemaal in. Zij stopte met zoenen en liet alles aan hem over.
Teder voeg hij: “Ik doe je toch pijn, Kitty, anders moet je dat je me dat zeggen.” Ik knikte, ik wilde dat hij door ging. Als het om seks gaat dan leek het wel of hij een expert was. Op het juiste moment trok hij zijn pik iets terug om hem dan weer helemaal in mijn kutje te begraven.

Het leek wel of de hele kamer werd verlicht. Bij iedere stoot was ik in extase. Zijn langzame tempo versnelde. Mijn heupen vingen zijn slagen op, mijn ademhaling werd sneller en sneller, ik begon te hijgen en verloor ieder besef van tijd en plaats. Plots leek het wel alsof er een groot vuurwerk werd afgestoken. Ik zag sterren, lichtflitsen, voelde mijn lichaam verstarren om vervolgens slap op het bed neer te vallen en, terwijl ik een ongekend orgasme kreeg, spoot hij zijn zaad in mijn kutje.

Het duurde lang voor ik weer bij mijn positieven kwam. Zo intens had ik nog nooit genoten. Ilse nam me mee onder de douche, waar ze me nog heeft gelikt. Beladen met nieuwe kleren én een ervaring rijker bracht hij me weer thuis.

Mijn ouders showde ik de kleren, waarbij ik de lingerie maar even achter hield, en in mijn achterhoofd wist ik dat dit de eerste keer was dat ik seks had genoten, maar dat dit beslist niet de laatste keer zou zijn. Ik wilde méér, méér, méér, maar met wie? Waar? Hoe? Wie kan me dat vertellen?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kitty - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De Fysiotherapeute - 2Door: Erotica91
Gelezen: 5433x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
25-05
7.8
:: De Fysiotherapeute - 1Door: Erotica91
Gelezen: 10970x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Professioneel, Massage
23-05
8.0
:: Bejaarden VerzorgsterDoor: Kim
Gelezen: 10714x
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Oud En Jong,
18-05
7.8
:: Sofie Gaat LosDoor: Karel Jr.
Gelezen: 17541x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Collega, Anaal
15-05
9.1
:: Na Het WerkDoor: Chantal
Gelezen: 12478x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Leeftijdsverschil, Jacuzzi, Beffen, Neuken
01-05
8.3
:: De Geile Collega - 2Door: F.alleskan
Gelezen: 8747x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
01-05
8.6
:: Op Zoek Naar RegelmaatDoor: Brechtje.S
Gelezen: 18099x
Reacties: 25
Lengte: Zeer Lang
Tags:
27-04
8.9
:: De Geile Collega - 1Door: F.alleskan
Gelezen: 24136x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Delft Werk Naaldhakken Jurkje Geen Bh
25-04
8.8
:: Beveiliger In Een... - 2Door: MrGhost
Gelezen: 15833x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
9.1
:: Beveiliger In Een... - 1Door: MrGhost
Gelezen: 22249x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-04
8.7
:: Stagiair - 2Door: Gwendolyne
Gelezen: 18427x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
01-04
8.8
:: Terugbetaling In Natura - 7Door: Shadow666
Gelezen: 15643x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener, Baas, Klanten Seks
30-03
9.0
:: Een Contract Met... - 2Door: Donpedro
Gelezen: 9348x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
25-03
8.1
:: FlugzeugspaßDoor: Kaasgehaktbal
Gelezen: 14149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Werk, Vliegen, Vliegtuig, Piloot, Stewardess
24-03
8.5
:: Stagiair - 1Door: Gwendolyne
Gelezen: 23226x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Een Contract Met... - 1Door: Donpedro
Gelezen: 17655x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Accountmanager, Pijpen, Contract, Neuken
18-03
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!