Opwindend.Net
Het was zondagochtend. Marije lag nog heerlijk in haar bed. De week was zwaar geweest en de nacht onrustig. Haar man was met haar zonen al vroeg op pad. De wedstrijd die ze moesten spelen, was de grootste te overbruggen afstand in de competitie. Ze draaide zich op haar zij. Nu ze het rijk voor haar alleen had, vond ze tijd worden voor een welverdiende vorm van ontspanning. Met haar linkerhand greep ze naar haar nachtkastje. Ze trok een lade open, en zonder daar zicht op te hebben, had ze al snel in haar hand waar ze op zoek naar was. Het gladde metaal voelde heerlijk aan. Zonder er naar de kijken, stopte ze deze in een beweging onder haar kussen. Die was voor zo dadelijk.

De heerlijke moeder, die haar figuur goed in vorm had, draaide weer op haar rug. Met haar ogen dicht gleden haar handen over haar hals. Haar eigen aanrakingen en de gedachte aan de trainer van haar zoons zorgden ervoor dat het niet lang duurde voordat haar handen de deken opzij hadden geslagen om vervolgens door haar slaapshirt heen haar borsten te kneedden. De harde tepels priemden door de stof. Marije kronkelde al van genot. Langzaam ging een hand naar beneden. Via de binnenkant van haar bovenbenen kwam deze al snel bij haar hunkerende vagina aan. Dat deze nat was, is slechts een understatement. Even kwam ze overeind. In een wip schoot ze haar wijde shirt uit, om zich vervolgens volledig naakt weer weg te leggen. Eén hand beminde haar heerlijke borsten, terwijl de andere hand zijn werk tussen haar benen deed. Eén vinger, twee vingers, drie vingers. Haar benen zette ze een beetje wijd. Toen greep de hand die bij haar borsten was, onder haar kussen. Ze pakte de metalen dildo om deze daarna tegen haar kletsnatte, gezwollen lipjes te zetten. Marije duwde hem langzaam naar binnen. Zachtjes kreunde ze. Steeds duwde ze hem verder in haar grotje. Heerlijk neukte ze zich met haar stalen vriend. Haar rechterhand masseerde nu haar gevoelige knopje. Dit was heerlijk op de zondagochtend. Sneller begon ze de bewegingen te maken.

Ineens schrok ze op. Het geluid van de wc die werd doorgetrokken, weerklonk van de badkamer. ‘Shit,’ dacht Marije. Dat is waar ook. Lisa was blijven slapen bij haar oudste zoon. Zijn popje zou niet meegaan naar de wedstrijd, want ze moest nog leren voor de aankomende toetsweek. Dat was Marije helemaal vergeten. Snel trok ze de deken over zich heen, omdat de deur van de slaapkamer niet geheel gesloten was. Enkele tellen later liep Lisa voorbij. Marije lag inmiddels, met de dildo niet meer tussen haar dijen, op haar zij, acterend dat ze sliep. Ondanks dat ze verlangde naar een heerlijk orgasme, besloot ze op dat moment niet verder te gaan.

Toen Marije aan de ontbijttafel zat, had ze het zichzelf gemakkelijk gemaakt. Het slaapshirt was ingewisseld voor een lekker zittende joggingsbroek en een sweater. Dat ze daar geen beha onder droeg, viel door het model niet op. Rustig genoot ze zo van haar koffie. Hierdoor had ze Lisa niet van de trap horen komen. Marije keek verbaasd op toen de tiener voor haar stond.

‘Goedemorgen,’ zei Marije tegen haar toekomstige schoondochter.

‘Hi,’ zei Lisa, met een liefelijke blos op haar wangen.

‘Lekker geslapen?’

‘Ja, maar kon nadat ze waren vertrokken niet echt meer slapen.’

‘Dat ken ik. Dat heb ik ook vaak. Ik probeer het wel altijd.’ Marije wist nu zeker dat het meisje iets van haar opwindende bui had moeten merken. Of ze had het gezien, of misschien toch gehoord.

‘Wil je wat eten?’

‘Dat is goed.’

Marije stond op en maakte het gebruikelijke ontbijt van Lisa. Die had ’s ochtends nooit veel nodig. Al snel kon ze daarom een bordje voor de meid plaatsen. Daarna schonk ze ongevraagd wat thee voor haar in. Lisa dronk immers de hele dag door thee. Daarna ging Marije zitten.

‘Al klaar voor je toetsweek?’

Lisa keek Marije met haar grote, blauwe ogen aan. Het sluike, blonde haar zorgde ervoor dat deze blik een bijzonder leeg karakter kreeg. ‘Niet echt. Lukt me niet.’

‘Hoezo lukt het niet? Je bent toch een slimme meid!’

‘Ik kan niet met de spanning van de toetsen omgaan.’

‘Dat is wel vervelend dan.’

‘Mocht er iets zijn, mag je het altijd vragen hoor. We zijn immers allemaal jong geweest,’ zei Marije met een knipoog naar de jonge meid.

‘Dankjewel.’

Daarna richtte Lisa zich op haar ontbijt. Het gesprek ging ondertussen over meer ontspannen onderwerpen. Marije moest ook geen moment meer denken aan eerder die ochtend. Natuurlijk wilde ze, zodra ze de kans kreeg, zich nog naar een heerlijk orgasme toewerken, maar daar lag haar focus nu duidelijk niet.

Na het ontbijt was Lisa weer naar boven gegaan. Eerst hoorde Marije kort de douche stromen, om vervolgens aan de voetstappen te horen dat de meid plaats had genomen in de studeerkamer. Daarop volgde geen geluid meer. Marije begon rustig met het opruimen van de keuken. Nadat ze met via haar telefoon had vernomen dat de jongens bij de plaats van de wedstrijd waren aangekomen, schonk ze nog een bak koffie in. Toen die op was, werd het tijd voor de douche.

Marije liep naar boven. Ze deed dit uiterst zachtjes om Lisa niet te storen. Blijkbaar wist die toch dat Marije naar boven was gekomen.

‘Mar,’ klonk het vanuit de studeerkamer.

‘Ja,’ antwoordde Marije, waarop ze de kamer binnen stapte.

Lisa keek haar aan. De onzekerheid was van haar gezicht af te lezen. ‘Het gaat me nooit lukken.’

Marije liep naar haar toe en hurkte naast haar. Terwijl ze een arm om haar heen sloeg, vroeg ze hoe het kwam.

‘Ik kan het niet leren. De spanning zorgt ervoor dat de letters dansen.’

‘Dan zal je moeten zorgen dat je meer gaat ontspannen, Lisa. Ik ken dat wel hoor. Van vroeger.’

‘Hoe ging jij er dan mee om toen?’

‘Door te ontspannen,’ zei Marije een beetje mysterieus. Ze wilde niet precies zeggen wat ze bedoelde.

‘Hoe ontspande je dan?’

‘Door mezelf heel goed te laten genieten.’

Lisa kreeg een blos op haar wangen, maar dat liet haar vraag niet merken. ‘Ging je dan extra uit? Of sporten?’

‘Qua intensiteit kun je het zien als goed sporten, ja, haha.’

Even wist Lisa niks te zeggen.

‘Oké. Dit blijft tussen ons he. Beloof je dat?’

‘Dat beloof ik.’

Marije schoof iets dichter naar Lisa. Die liet haar oor naar Marije hangen. ‘Ik zorgde ervoor dat ik regelmatig intens klaar kwam.’

Lisa bloosde nu van oor tot oor.

‘Misschien ook eens proberen,’ zei Marije toen.

‘Uuhm,..’ zei Lisa stamelend. ‘Ik weet niet of dat lukt.’

‘Hoezo niet?’

‘Daar heb ik niet zo veel ervaring mee.’ Lisa klonk verlegen.

Marije zei niks, maar stond op. Ze pakte de hand van Lisa en zorgde zo zonder woorden dat ze haar volgde. Ze voelde dat Lisa gespannen was. Wat Marije bezielde, wist ze zelf ook niet. Misschien kwam het door het orgasme waar ze nog steeds naar verlangde dat ze dit nu ondernam.

Op haar eigen slaapkamer, trok Marije het vriendinnetje van haar zoon naar zich toe. Ze streelde haar even door haar lange blonde haren. Lisa keek haar afwachtend aan. De strelingen liet ze toe. Marije drukte toen haar lippen op het voorhoofd van Lisa, om vervolgens haar shirt over haar hoofd te trekken. Enkele tellen later lag ook de broek van Lisa op de grond. Marije trok Lisa tegen zich aan en streelde haar rug. In de spiegel zag ze dat dit popje een onschuldig wit setje droeg. De beha en hipster kwamen uit de standaard collectie van de Hema. Langzaam gleed ze met haar handen naar beneden. Even kneep ze in Lisa’s kleine kontje. Doordat zij ook veel sportte, was die lekker stevig.

Marije stapte toen naar achteren. Sensueel trok ze haar wijde trui over haar hoofd. Ze zag Lisa’s ogen groot worden bij het zien van de naakte borsten van Marije. Of het nu de heerlijkheid van haar boezem of het feit dat ze geen beha aan had, wist ze niet. Het was wel duidelijk dat het Lisa raakte. Marije trok vervolgens ook haar joggingsbroek uit. Poedelnaakt stond ze voor de vriendin van haar zoon. Toen trok ze die weer naar zich toe. In een behendige draai, legde ze de meid op haar bed. Zelf kroop ze ernaast. Lisa bleef dicht tegen Marije aan liggen. Haar grote ogen volgden elke handeling van haar toekomstige schoonmoeder uiterst secuur.

Marije bedacht dat het eerst belangrijk was om Lisa te laten zien hoe ze zichzelf tot een orgasme bracht. Daarom sloot ze haar ogen en begon ze haar borsten te strelen. Haar tepels reageerden door snel te veranderen in harde knopjes. Een paar keer trok ze hier plagend aan. Toen liet ze haar rechterhand tussen haar dijen glijden. Zachtjes wreef ze met haar vlakke hand over haar kletsnatte vagina. Even tuurde ze door haar beetje geopende ogen. Ze zag Lisa verlekkerd kijken naar dit tafereel. Toen beet Marije zachtjes op haar onderlip. Tegelijk duwde ze twee vingers tussen haar flink gezwollen lipjes. Ze zette haar knieën een beetje uiteen, om vervolgens rustig met haar vingers op en neer te gaan in haar kutje. Haar andere hand ging nu opzoek naar Lisa. Zonder haar echt intiem te raken, streelde Marije Lisa zachtjes over haar buik. Dat vond de meid niet erg. Hierdoor kreeg Marije het nog warmer. Haar orgasme kon daarom ook niet uitblijven. Kronkelend van genot versnelde ze met haar hand. De penetrerende beweging in haar kutje zorgde ervoor dat ze haar klitje telkens met haar handpalm beroerde. Dat Lisa aandachtig toeschouwer was, zorgde voor een intens geil orgasme. Kreunend van genot kwam ze klaar. Langzaam liet ze haar vingers uit haar soppende kutje glijden. Hier was ze aan toe geweest.

Toen Marije bij was gekomen van haar eigen hoogtepunt, draaide ze zich naar Lisa. Die lag nog steeds op haar zijn naar haar toekomstige schoonmoeder te kijken. Marije begon haar zachtjes te strelen. Zorgvuldig bevrijdde ze haar van het witte setje. Haar kleine borsten waren gezegend met uitdagende roze knopjes. Tussen haar dijen was geen haartje te bekennen. Marije zuchtte. Wat een heerlijkheid. Zo puur natuur. Zachtjes begon ze Lisa’s borsten te strelen. Die ging hierop gewillig op haar rug liggen. Marije greep dat aan om iets over haar heen te gaan hangen. Lisa sloot haar ogen. Marije kuste de jonge dame in haar hals. Ze ging met haar mond opzoek naar haar tepels. Haar hand gleed lager. Lisa spreidde haar benen al. Marije besloot Lisa niet langer te laten wachten. Met een vlakke hand gleed ze tussen haar benen. Haar gezwollen lipjes waren kletsnat. Zachtjes wreef de oudste van de twee erover. Lisa werd nog natter. Marije merkte dat en bracht voorzichtig een vinger naar binnen. Langzaam schoof ze die er tot de helft in. Toen begon ze Lisa daar zachtjes mee te penetreren. Steeds verder kon deze erin. Daarop besloot Marije een tweede vinger erbij te doen. Dat ging gemakkelijker dan gedacht. Lisa kreunde zachtjes. Marije genoot van dit tafereel. Zachtjes neukte ze het vriendinnetje van haar oudste zoon met twee vingers. Kon het nog geiler?

Zelf voelde ze haar kutje alweer verlangen naar nog meer bevrediging. Marije had echter geen mogelijkheid om hier ook actie te ondernemen. Toch kwam er iets in haar hoofd. Iets dat ze wel op internet had gezien, maar nog nooit had kunnen ervaren. Eerst moest Lisa echter klaarkomen. Marije voerde het tempo nog een beetje op en zorgde dat ze met haar handpalm nu intens over Lisa’s klitje ging. Die werd gek van opwinding. Ze draaide een beetje met haar lichaam terwijl haar handen opzoek waren naar houvast. Marije haalde daarop haar twee vingers uit het strakke kutje van de meid om vervolgens deze te gebruiken om haar klitje uitgebreid te gaan masseren. Lisa greep zich nu vast aan Marije. Die werd hierdoor aangespoord om sneller te gaan wrijven. Lisa kreunde nu luid. Haar ademhaling was heel zwaar. Marije zag dat er zweetdruppeltjes op haar voorhoofd verschenen. Lisa had het niet meer. Haar nagels zette ze in de rug van Marije toen ze luid kreunend klaarkwam. Marije wreef door tot Lisa al schokkend haar hand beetpakte om deze daar weg te halen. Marije zag hoe de jonge griet met haar ogen dicht en een flinke blos op haar wangen in totale ruste was. Marije liet het hier echter niet bij. Nu ze toch zo ver waren, voelde ze dat de kans voor een andere fantasie van haar voor het grijpen lag.

Marije genoot van hoe Lisa lag. Toch begon ze haar subtiel van houding te veranderen. Marije kwam overeind en zette de benen van Lisa wat omhoog. Toen plaatste ze zichzelf met haar kletsnatte kut tussen de benen van Lisa. Op de video’s die Marije had bekeken, ging het altijd veel soepeler. Toch lukte het om haar natte doosje tegen die van Lisa te zette. Even zuchtte ze. De opwinding gierde door haar lichaam. Zachtjes begon ze met haar geile vagina te schuren langs Lisa’s kutje. Die begon gelijk te kreunen. Gezien dat de jonge meid ook haar bewegingen begon te maken, wist Marije dat ook zij genoot. Langzaam werd het tempo opgevoerd. Dit gevoel was onbeschrijflijk. De ademhaling was bij beide dames zwaar. In de spiegeling van de kastdeur zag Marije het tafereel, alsof ze als buitenstaander op voyeuristische wijze van hun spel genoot. Lisa greep het been van Marije vast. Heftiger begon ze met haar natte lipjes langs die van Marije te wrijven. Dit was pas intens. Al het voorgaande werd ruimschoots overtroffen. Het spel werd passioneler. Hun onderlichamen leidden het spel. Pure lust. De dames wisten dat een orgasme bij beide niet lang kon uitblijven. Gestaag ging het tempo weer omhoog. Lisa kneep nu hard in het been van Marije. Luid kreunend en flink schurend kwam ze klaar. Dat zorgde ervoor dat de moeder des huizes haar orgasme ook de vrije loop liet. Hun kutvocht vermengde zich terwijl ze zachtjes aan het tempo stil lieten vallen. Toen ploften ze allebei op hun rug op het grote bed. Hun onderlichamen lagen nog verstrengeld in elkaar.

Toen de dames even later bijgekomen waren, werd er niet veel gezegd. Beide wisten zich even geen raad met de situatie. Marije had niet verwacht dat dit zo’n impact op haar zou maken.

Eenmaal beneden aan de keukentafel legde Lisa haar hand op de van Marije.

‘Ik denk dat ik ga vlammen deze week.’ Haar ogen fonkelden. ‘En anders kom ik wel langs’. De blos op haar wangen sprak boekdelen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Douchebeurt - 2Door: Pleziertje
Gelezen: 12051x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltje, Teasen, Vingeren
18-05
8.8
:: Mijn Memoires - 1Door: Fieke
Gelezen: 8608x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-05
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6604x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meisjes, Beffen, Squirten,
17-05
9.2
:: De Douchebeurt - 1Door: Pleziertje
Gelezen: 21469x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Sexspeeltje, Beffen
11-05
8.8
:: Een Crush Op Een Docent - 12Door: Petit Tigre
Gelezen: 3317x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
05-05
8.9
:: Een Crush Op Een Docent - 11Door: Petit Tigre
Gelezen: 4633x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
01-05
8.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 3Door: Miesje
Gelezen: 10579x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
30-04
8.7
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 17355x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 13383x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.8
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7203x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 21331x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 19869x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 20968x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 11367x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 13802x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!