Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 24774x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Paskamer-prooi
Door Alex23 - Mijn Profiel Pagina

Ik had geen idee dat ik zo gemakkelijk verleid kon worden. Het enige wat ik blijkbaar nodig had waren een paar doordachte blikken, een paar aanrakingen en hier was ik dan. In een mum van tijd lag ik met mijn benen wagenwijd open voor totaal vreemde. Vreemde, juist ja, want ik wist niet eens een naam!
Onbegrijpelijk een onverantwoord misschien, maar in werkelijkheid was ik gewoon aan het ontploffen van genot. Misschien liet ik het op een of andere manier zien, het uitstralen van verborgen signalen naar iemand die voldoende afgestemd was om ze op te rapen.
Dit is hoe ik in deze situatie ben terecht gekomen…

Ik was zestien, een lesbienne zonder een geliefde of een vooruitzicht op een. Ik zou in de periode met elke meid meegaan die ook maar zin had om een zekere grens te overschrijden met mij !
Dus hier was ik, een ingetogen ogend schoolmeisje in mijn marineblauw schooluniform. Standaard vestje, bijpassende plooirok, witte kniekousen, fris gestreken wit overhemd en gestreepte stropdas. Ik oogde mooi voor mijn leeftijd met mijn helder grijze ogen en mijn lichtbruin haar. Mijn figuur is slank, al zit er op dit moment meer vulling in mijn kont dan in mijn tieten, die nog steeds slechts een A-cup zijn maar op weg zijn om heel binnenkort de omschakeling naar de B-klasse te maken. Mijn gezicht vertoonde steeds een soort van misleidende blik van onschuldige zuiverheid.

Het was een doordeweekse namiddag na 17u, had pas school verlaten en deed een van mijn favoriete dingen, namelijk rondslenteren in de damesafdeling in het grootste winkelcentrum van onze stad. Ik bekeek enkele zwarte jurkjes en fantaseerde hou het zou zijn om in zo’n kleedje ontkleed te worden door iemand die echt sexy was. Ik dacht meteen aan Juf Debolle, een rondborstige knappe lerares die ergens eind de twintig moest zijn. Ik was echt verliefdheid op haar, maar zij bleek teleurstellend heteroseksueel te zijn of een sterke aanhanger van de regels in verband met normen en waarden tussen leraar en leerling (of waarschijnlijk allebei!). Het bleef dus bij bakvissen verliefdheid zonder dat zij er ook maar iets van opgemerkt heeft.

Op dat moment van de dag was de winkel niet erg druk en ik kon het niet laten een vrouw te zien die ook soortgelijke jurken uitzocht. Ze leek halverwege de twintig en aantrekkelijk. Ze was stijlvol, maar eenvoudig gekleed in een klassieke kort zwarte jurkje met bovenaan ontblootte schouders. Onder haar jurkje droeg ze over haar blijkbaar eindeloos lange benen zwarte panty’s die eindigden in zwarte pumps. Mmm, zwart was blijkbaar haar ding. Ze had halflange blonde lokken. Stiekem bleef ik haar begluren terwijl ik mijn handen door de rekken liet glijden in de hoop dat ze dit niet door zou hebben. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat ze een goed figuur had: slanke taille, mooie nette kont en de ronde zwelling in haar jurkje duiden op stevige maar niet al te grote gevormde borsten.

Rondkuierend door de kledingrekken kruisten onze blikken een paar keer, en bij de derde gelegenheid glimlachte ze naar me. Dit was blijkbaar genoeg voor een openingszet in dit schaakspelletje. Ze kwam een paar stappen dichterbij om naast me te gaan staan, kennelijk geïnteresseerd in dezelfde zwarte feestjurken. Ze maakte een terloopse opmerking, die ik me nu zelfs niet meer herinner ,waardoor we aan de praat raakten. Wat wel opviel tijdens dit gesprek was het feit dat ze me op een of andere manier taxeerde. Haar blik ging een paar keer op en neer langs mijn lichaam en een lichte glans kwam op haar wangen. Dat kwam misschien omdat ik haar ook aan het controleren was maar omdat ik jong en onervaren was, was het waarschijnlijk eerder voor de hand liggend dan subtiel.

Na een paar woordjes te hebben gewisseld: 'Nou, ik zal je niet langer op houden, je bent zo'n mooie meid dat ik zeker weet dat er ergens een vriend op je wacht!'

'Oh nee!' verzekerde ik haar met een iets te krachtige nadruk: ‘Niets dergelijks, ik heb geen vriendje en heb zeeën van tijd.'

Ik veronderstel dat mijn onderbewustzijn het een beetje minder subtiel had gemaakt. Het leek alsof ik rondliep met een enorm reclamepaneel in mijn handen met de woorden 'neuk me, neuk me, neuk me'.

De vrouw had een aantrekkelijke glimlach, die mijn innerlijk verwarmde en mijn heupen losmaakte. Ze draaide zich om en pakte de jurk op waar ze een paar minuten eerder naar had gekeken. Ze hield het omhoog en zei: 'Ik denk dat dit goed voor je zou zijn want je hebt zo'n mooie figuurtje.'

'Oh, echt? Denk je dat?' mompelde ik opgewonden en wat onbeholpen.

'Mmm ja, ik ben er vrij zeker van… ik weet wat ik leuk vind'.

Zonder nog iets te zeggen, hield ze de jurk tegen mijn lichaam, haar handen bleven veel langer hangen dan ooit nodig kon geweest zijn in een onschuldige ontmoeting. Toen ze zag dat ik geen klachten of weerstand bood, werd haar aanraking steviger en brutaler. Terwijl ze mijn borsten betastte en streelde door de drie lagen dunne stof gevormd door de zwarte jurk, mijn schoolshirt en mijn zachte katoenen bh. Haar duim wreef heen en weer over de plaats waar mijn tepels zich ongeveer bevonden, waardoor die bijna ogenblikkelijk tot een harde, tintelende erectie kwamen.

Een van haar handen streek de korte sexy jurk over mijn buik naar mijn bovenbenen en drukte me stevig tussen mijn benen in, duwend tegen mijn venusheuvel. Ik gaf een zucht, bestaande uit een deel verrassing, twee delen snakkend naar adem en drie delen verlangen. Ze liet haar hand langs mijn kruis glijden, feilloos de plooi van mijn spleet volgend en duwde toen snel onder mijn schooluniformrok haar hand richting mijn slip. Het gevoel van haar vingers op mijn poesje, alleen gescheiden door de dunne laag van mijn katoenen slipje was ongelooflijk opwindend. Het was zo'n seksuele rush, zo'n bevrijding van mijn intense fantasieën en verlangens, dat ik bijna flauwviel. Ik kreunde zachtjes, nauwelijks in staat mijn geluk te geloven. Er was geen twijfel aan dat ik seksueel werd opgewonden, eindelijk gebeurde iets wat ik jaren van droomde en ik zou mezelf zonder aarzeling graag overgeven aan het moment, dit ogenblik in tijd en ruimte.

De hele tijd, terwijl ze me streelde, was haar blik op de mijne gericht en hield me aan de grond genageld. Een ding dat haar zo opwindend maakte, was dat ze niet keek naar wat haar handen aan het doen waren, ervan overtuigd dat ze hun doel hadden bereikt en de missie al half volbracht was. Mijn pupillen waren verwijd, mijn gezicht was rood en mijn ademhaling kwam in een mum van tijd in regionen waar het zelden was geweest. Het was duidelijk: zo’n warm gevoel en daarbij horend soppende kutje had ik nimmer meegemaakt. Ik was meer dan klaar om te worden geplukt. De blonde vrouw glimlachte tevreden en zei zachtjes:

'Ik wil jou, kom met mij mee… ik weet waar we naartoe kunnen gaan ...'

Ze gaf me de zwarte jurk om vast te houden, nam mijn andere hand in een van haar en leidde me snel door de kledingafdeling naar de paskamers in de verste hoek. Ze zijn verrassend ruim, bijna alsof ze zo zijn ontworpen dat je iemand mee naar binnen kunt nemen. Het beste van alles was dat ze niet door een personeelslid hoefden te worden gecontroleerd, omdat alle goederen elektronisch waren voorzien van een beveiligingslabel en er waren ook camera's op verschillende plaatsen in de winkel. Een half uurtje voor sluitingstijd was er ook niemand die ons opmerkte. De blonde meid en ik slipten samen in het verst gelegen pashokje en ze deed de deur achter ons dicht. Ik hing de zwarte jurk aan een van de haken aan de muur, want we wisten beiden dat het niets te maken had met waarom we hier waren.

Ik leunde achterover tegen de achterwand, mijn tong bevochtigde alvast mijn lippen in afwachting. Eventjes was er een verleidelijk moment waarop we elkaar alleen aankeken, gevangen door onversneden lust. Toen kwam ze dichterbij, maakte mijn schooldas los en knoopte het shirt los, trok het zijwaarts om mijn ontluikende borsten te ontmaskeren, omhuld door een meisjesachtige effen witte katoenen BH. Ze liet haar vingertoppen onder het stofje glijden, wat een schokeffect effect had dat direct werd omgeleid naar mijn nog stijver wordende tepels. Met een behendige beweging pakte ze mijn beide tietjes uit hun BH-cups en boog haar hoofd om ze op hun beurt te likken. Ik hapte naar adem door de tintelende prikkel van genot die daaruit voortkwam.
Als reactie, hees ik mijn rok tot aan mijn heupen en stak mijn bekken naar voren, de benen iets uit elkaar gespreid. De hand van de verrukkelijke blonde gleed bijna onmiddellijk in mijn slipje om me een tijdje te betasten, totdat ik met één hand het kruisje opzij trok om mijn poes bloot te leggen, mijn benen breder spreidend. Haar vingers streelden me opnieuw en gleden kabbelend langs mijn spleet.

'Ben je nog maagd misschien?' vroeg ze.

Waarschijnlijk had ze ergens een soort van angst gevoeld of waargenomen.
Ik antwoordde dat het goed was, ze kon doorgaan. (Technisch gezien was ik geen maagd meer. Ik had op een dag in de kamer van mijn ma een vibrator gevonden in haar lade. Toen ik op een avond alleen thuis was had ik die opgezet en was ik zo meegesleept dat ik die naar binnen had laten glippen. Daarbij had ik zo hard en diep gestoten dat ik eigenhandig mijn eigen maagdenvlies had doorprikt.)

De blonde vrouw zakte door haar knieën en bracht haar gezicht op gelijke hoogte met mijn foef. Met twee vingers spreidde ze mijn schaamlippen uit elkaar, opende daarbij mijn roze schattenkamer en plantte haar mond op mijn poesje. Subtiel begon ze me te likken, van boven naar onder en terug. Na een paar van die tongslagen bleef ze zich focussen op mijn klitje. Op dat ogenblik werden twee vingers diep in mijn vagina gedrukt en begonnen ze die in en uit te bewegen. Terwijl ze dit deed, trok ze haar eigen rok rond haar heupen en haar panty naar beneden. Toen bracht ze haar vrije hand tussen haar benen, trok haar slipje opzij en vingerde zichzelf nog sneller en ruwer dan zij bij mij aan het doen was. We begonnen allebei zwaarder adem te halen, stilletjes te hijgen en te huiveren, onze weg naar een climax te bouwen. Een hoogtepunt van wat, voor mij, mijn eerste orgasme zou zijn die ik niet eigenhandig had teweeg gebracht. Dit was op dat moment als het ware mijn echte verlies van maagdelijkheid.

Op dat moment, volkomen zonder waarschuwing, werd de deur van de paskamer opengegooid.
(Jezus Christus, had ze het niet op slot gedaan? !!)

Onze passionele vrijsessie werd onderbroken door de winkelbediende van de vrouwenafdeling. Haar lichaam doemde op over de knielende blondine waarop één hand afdaalde om haar schouder vast te grijpen. Terwijl ik deze verbazingwekkende verschijning in het gezicht staarde, stootte ik een gewurgde hoge kreet uit, deels uit schrik vanwege ontdekt en ontmaskerd te zijn, met alle gevolgen die daaruit zouden voortvloeien met familie, vrienden en school en gedeeltelijk van wanhopige frustratie.

Nee! Nee! Fuck!! (of beter gezegd, kut)

Dit moment, MIJN moment kon niet op deze manier teniet worden gedaan, het was gewoon niet eerlijk! Ik stond op het punt om in tranen uit te barsten, toen ik twee onverwachte dingen zag: de winkeldame glimlachte naar me, met een hongerig verlangen in haar ogen en de vrouw die mijn poesje aan het eten was die helemaal niet verrast leek te zijn door deze inbreuk in ons geïmproviseerde liefdesnestje.

De winkeljuffrouw gaf me een grijns en zei: 'Ik zie dat je mijn teef hebt ontmoet?'

Ze gaf een stevige en bezitterige liefkozing naar de bovenkant van het hoofd van de blonde vrouw alsof ze een hond aan het aaien was. Die blonde was ondertussen nog steeds slurpend mijn vagina aan het bewerken. Er ontstond een stijgende uitbarstingen van wilde sensatie die door me heen stroomde.

'Of, beter gezegd, zij heeft je ontmoet' sprak ze nu eerder goedlachs.

Tot mijn vreugde trok de winkeldame de deur van het hok achter haar dicht en deed die op slot. Ze reikte naar voren en streelde mijn borsten, nam een van mijn stijve tepels tussen haar eerste en tweede vinger en kneep er stevig in. Het effect stuurde een nieuwe golf van opwinding die op een of andere manier uitstraalde tot aan mijn kutje.

Ik staarde met open mond naar die dame totdat ze dichterbij kwam, me kuste en onmiddellijk haar warme tong tussen mijn lippen duwde. Ook zij was een knappe vrouw van ergens in de twintig, een beetje groter dan haar metgezel. Haar zwarte haar had een midden scheiding in een rechte snit. Haar warme bruine ogen werden geaccentueerd door donkere make-up en haar volle lippen door een roze lipstick die goed contrasteerde met de lichter kleur van haar huid. Haar verplichte winkeluniform, uitgerust met zwarte laarzen, een vrij korte strakke zwarte rok, een lichtblauw hemdje met een contrasterende donkerbruine stropdas maakten het plaatje compleet. Hoe geil kunnen uniformen niet zijn.
De handen van de winkeljuffrouw twijfelden niet in hun streling van mijn borsten, terwijl de blonde vrouw (haar geliefde, ik begreep het nu) het tempo van poesje-lik bleef onderhouden. Onder de gecombineerde aandacht van de twee vrouwen (Oh, prachtig, hoe kon ik zo veel geluk hebben, dacht ik), herstelde snel mijn lef en mijn lichaam begon opnieuw de worsteling met de seksuele climax te betreden. Ik was nu minder hoorbaar, omdat de geüniformeerde winkeljuffrouw haar mond tegen de mijne had geperst en me krachtig kuste. Ze had een van mijn borsten in elke hand, streelde, kneep en plaagde door met haar handpalmen over en weer te wrijven en vervolgens mijn tepels tussen twee vingers te vangen en er aan te trekken. Beneden gaf de blondine nog steeds het volle pond van haar vaardigheden met haar mond en haar ene hand, terwijl ze met haar andere hand haar eigen kut molesteerde. Mijn handen waren tegen de wanden van het hokje aan weerszijden van mij uitgespreid, gedeeltelijk om mezelf staande te houden, omdat het vuurwerk dat in mijn lichaam en brein explodeerde me zou doen flauwvallen, gedeeltelijk om mijzelf te ondersteunen en mijn bekken naar buiten te duwen zodat de blonde vrouw nog betere toegang verkreeg tot mijn poesje.

Deze sensatie voelde aan als een rit op een achtbaan die zeker tien keer ondersteboven ging. Eindelijk bereikte ik de top en stortte ik me neer, verbluft door het explosieve plezier van mijn allereerste volledige orgasme. Ik kreunde en kermde alsof het de laatste schreeuw was die iemand uitbracht alvorens de wereld verging. Tranen liepen over mijn wangen, tranen van bevrijding en opluchting, tranen van vreugde.
De winkeljuffrouw haalde een zakdoek boven en veegde met zachte bezorgdheid mijn ogen droog terwijl ze mompelde: 'Hier, jonge schat, alles is prima nu'.

Haar partner gaf me een laatste lik op mijn kut en nam mijn sappen tot haar. Ze stond toen op en kuste haar minnares, die mijn smaak in haar mond proefde en duidelijk genoot. Ik merkte dat de twee vrouwen kort een blik wisselden.

De winkeljuffrouw keerde zich naar me toe en een ogenblik lang onderzocht haar hand mijn poesje en duwde twee vingers een paar centimeter in me. Ik slaakte een zucht van plezier en probeerde mijn benen verder uit elkaar te spreiden, signalen die ze met een goedkeurende glimlach opmerkte. Ze vertelde me dat wat ze met me wilde doen maar dat dit hier te veel lawaai zou maken. Dus maakten de blondine en ik onze kleren glad en volgden haar over de werkvloer, de lift in naar het magazijn in de kelder. Dit was een vrij kale ruimte met twee tafels en een paar stoelen, een paar kastjes tegen een muur en aan de andere kant, het nuttigste van allemaal: een stevige opklapbare bedbank.

Het werd duidelijk dat de blonde vrouw niet alleen de minnares en liefdesslaafje van de winkeldame was. Ze was mee partner in een sluw en doordacht spel van jagers en prooi. Zij was de aangever en dwarrelde rond in de kledingzaak op zoek naar mogelijks slachtoffers door informele peilingen te maken bij aantrekkelijke vrouwen of mooie tieners die ze tegenkwam. Het was haar werk om de openingsbewegingen te starten terwijl de winkeljuffrouw via de beveiligingscamera’s bij de kassa’s meekeek. Als de blondine haar prooi zou kunnen overtuigen om naar de paskamer te gaan, stond de winkeljuffrouw vijf minuten toe om het nodige voorspel op te starten die daarna moesten leidden tot ' de betrapping'.

'Veel lesbiennes in deze stad passeren op een bepaald moment onze handen,' zei de winkeljuffrouw met duidelijke voldoening.
'Immers, er winkelen hier natuurlijk heel vaak vrouwen en meisjes. We zijn vrij goed in het uitzoeken van de vibes van de potjes, of ze nu veertien of veertig zijn. Het is gewoon iets in de manier waarop ze naar de andere vrouwen kijken en aftastend taxeren. '

'Het is waar', bevestigde de sexy blondine, 'vooral als je kijkt hoe ze naar een mooie jonge meid kijken, of naar iemand met een korte rok of diep uitgesneden decolleté. Ik bedoel, hetero-vrouwen zullen er ook gluren en kijken natuurlijk. Het is instinctief om kennis te nemen van de competitie, maar wij lesbische vrouwen hebben een ander soort interesse, een andere manier om het te doen, met een speciaal soort blik. En wij twee zijn experts in dat te zien! '

De winkeldame waarvan ik, behalve de zichtbaar waarneembare, nog steeds geen enkel idee had over naam, leeftijd en dergelijke, nam een houding aan door achterover tegen een van de tafels te gaan leunen. Haar heupen rustten tegen de rand en haar voeten ongeveer een meter uit elkaar. De blonde vrouw deed teken dat ik moest knielen voor haar geliefde en ik haastte me om aan haar wensen te voldoen. Want zonder het te weten kondigde die blondine een nieuwe primeur voor me aan. Mijn eerste keer met een andere vrouw en mijn eerste kennismaking met een kutje waarvan ikzelf niet de eigenaar was. Terwijl ik aan mijn knielende positie dacht, trok de blondine langzaam de rok van de andere vrouw omhoog, zoals het opheffen van het gordijn in het theater voor een toneelstuk. Ik mocht meteen een prachtig zicht aanschouwen. Een zicht gevormd door een prachtig zwart slipje en een dito jarretellengordel om haar half bruine kousen op te houden. Met een gevoel van verwondering liet ik aan elke kant een vinger in de tailleband van haar slipje glijden en voelde een weelderige sensatie toen ik die langzaam langs haar benen naar beneden trok. Dit onthulde voor mijn geile blik haar vooruitstekende en volledig gladgeschoren poes, glinsterend langs de centrale spleet door een glans van nattigheid.

De winkeljuffrouw nam de taak over om eigenhandig haar rok omhoog te houden, terwijl de blonde vrouw haar aandacht op de rest van de zwartharige haar uniform vestigde. Binnen de kortst mogelijke tijd verdween haar uniformbloesje en onthulde de BH die haar lingeriesetje voltooide. Ze had stevige borsten, middelgrote maar waarschijnlijk minstens één cupmaat groter dan die van haar blonde metgezel. De laatste begon deze met één hand te strelen, terwijl ze met haar andere een bemoedigende aai op mijn achterhoofd gaf, mijn mond naar voren duwend op het poesje van haar geliefde en gretig alles observeerde wat ik deed.

Ik probeerde me te herinneren hoe de blonde me had bewerkt en deed mijn best om het na te streven. Een inspanning die behoorlijk goed bleek te zijn, zowel door de geluiden als de fysieke reacties die volgden. Tijdens mijn verkennende tocht ontdekte ik iets waarvan ik zeker wist dat het klit was. Ik zoog en likte het zo stevig mogelijk en duwde ondertussen mijn wijsvinger diep in haar vaginale toegangspoort, genietend van haar warme en natte zijwanden Ik bleef haar likken en vingeren in een steeds toenemend tempo en toen opeens:
"Oh, shittt…ik ga komen…aaaaaaargh…schat, ga door, ga door verdomme! '
Ik stond perplex en hapte naar adem toen haar heupen heftig bibberden en zoete sappen uit haar kutje liepen over mijn gezicht en hand. Ik voelde me geweldig, ik had een vrouw een orgasme bezorgd en had er evenveel van genoten dat ik dacht dat ik waarschijnlijk zelf was gekomen toen ze dat deed.

Maar nog was mijn avontuur niet voorbij. Ten slotte gaven ze me de laatste stap in mijn inwijding in het volwaardige lesbisch bestaan, mijn eerste ooit volledige penetratie door een andere vrouw. De winkeljuffrouw verwijderde haar rok en hemd en zorgde voor een waarachtig beeld van vrouwelijke dominantie in haar laarzen, kousen, jarretellengordel en bh, terwijl haar blonde metgezel zich volledig ontkleedde. Uit een van de kluisjes haalde de winkeljuffrouw een strap-on- dildo en deed die aan. Mijn ogen puilden uit naar hetgeen hier voor mijn ogen gebeurde. Ik voelde een moment van angst, maar niets zou me nu stoppen. Ik werp alles behalve mijn witte kniekousen uit en ging op de bank liggen, de benen opengesperd. De winkeljuffrouw knielde tussen mijn dijen en duwde met een stevige voorwaartse duw haar dildo in mijn poesje. Deze voelde toch heel wat anders aan dan de vibrator van mijn ma die ik al een paar keer had geleend. Steeds vlugger en dieper verdween die voorbindpenis in mijn kletsnatte neukdoos. Ik was te onervaren om mijn orgasme nog lang te kunnen uitstellen. Binnen de paar minuten of zo stootte ik mijn heupen in de lucht, mijn vuisten sloegen op de zijkant van het bed en ik gaf een kronkelige kreet van extase.
‘ Vlugger, vlugger… neuk me …harder !! Whooa ..ik kooommmmm !!! ‘

Het was ontegensprekelijk geweldig, maar ik kreeg de tijd niet om de zindering van geilheid en extase uit mijn lichaam te laten lopen of de volgende fase bood zich al aan. Nadat de zwartharige zich uit me had teruggetrokken, liet haar blonde metgezel me op mijn handen en knieën plaatsnemen. Ze krabde een ogenblik lang op mijn rug (erg sensueel, ik raad het aan), reikte naar beneden om mijn tieten wat te kneden en het volgende ding dat ik voelde was het puntje van dildo die tussen mijn gapende schaamlippen stootte. Waar die plots vandaan kwam heb ik zelf nooit geweten. De blonde nam me in een stevige greep rond mijn middel en schoof met een soepele stoot de plastic fallus diep in mijn goed gesmeerde grotje. De opwinding en erotiek waren onbeschrijflijk en op deze manier ontdekte ik mijn favoriete sekspositie. Ik gilde van plezier en kermde smekende aanmoedigingen uit om harder, sneller en dieper te gaan. Ik voelde me alsof ik het einde van een stormram was die hard de poorten van een kasteel sloopte. Mijn ademhaling werd waarlijk afgesneden en ik huiverde toen ik in het grootste, beste, meest schuddende orgasme van allemaal mocht ervaren.

Daarna was ik zwak en uitgeput, maar waanzinnig gelukkig. Terwijl ik op de bank tussen hen lag en mijn lijf hun zachte fladderende kussen en liefkozingen ontving, keerde de rust over mijn jonge lichaam terug. Ik bedankte ze allebei omdat ze me mijn eerste lesbische ervaringen op zo'n fantastische en complete manier gaven.
Voordat ik wegging, gaf de blonde vrouw me haar mobiele telefoonnummer en zei ze te bellen als ik meer wilde; Als ik dat deed, zouden ze me aanwijzingen geven naar hun huis, waar ik de hele dag op zondag zou kunnen geneukt worden. Ik liep de straat op, stopte onder de luifel aan de voorkant van de winkel en belde meteen het nummer. De blonde vrouw antwoordde en lachte toen ze zich realiseerde wie het was.

'Vertelme nu, alsjeblieft, ik zal er zijn', zei ik, 'ik kan gewoon niet wachten!'


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 4864x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
9.0
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 3767x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
9.2
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 4264x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.7
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 11503x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 5263x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 12481x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 16004x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 9826x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 11213x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 10704x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6984x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 9159x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 17309x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 17767x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 9074x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net