Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 60x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 13257x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Met Tante Naar De Bioscoop - 2
Door Sabine - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Met Tante Naar De Bioscoop - 1

Nadat wij de eerste keer in de bioscoop hadden gevingerd en geproefd van elkaars lichaam en daarna enkele malen op mijn tante haar appartement samen naar bed waren geweest werden we wat voorzichtiger. Ik had al een vriendje gehad die me stuntelig en pijnlijk had ontmaagd. Na enkele seksmomenten met dat vriendje die enkel maar snel wou klaar komen hield ik het bij de jongens voor bekeken.

Het genot dat ik met mijn tante beleefde was niet te evenaren.

Mijn ouders vonden het al vreemd dat ik als jonge vrouw met mijn oudere tante optrok en andere familieleden fluisterden dat mijn tante, trouwens de zus van mijn moeder, "voor de vrouwen" was.

Ze heeft nooit kinderen gekregen, draagt haar haren kort en heeft een robuust uiterlijk.

Enkel bij ons bioscoop bezoek draagt ze een rokje, in de andere gevallen altijd een lange broek.

Daar verbergt ze haar zware benen mee.

Mijn tante heeft een boezem om u tegen te zeggen. Dikke joekels die zwaar naar beneden hangen als ze haar BH uit doet. Met grote donkerbruine tepelhoven, maar met minuscule gevoelige tepeltjes.

Als ze op haar ene zijde in bed ligt, rusten haar borsten op de matras. Ik zuig er dan graag aan terwijl zijn mijn mini borstjes streelt. Haar borsten kneden en haar tepeltjes likken is een van mijn favoriete houdingen. Ik geniet van die massa warm vlees. Ik speel haar kindje en zij mijn vertederde nanny.

Ze heeft een buikje en brede heupen. Haar buik is zacht en warm en ook daar lig ik, graag lepeltje/lepeltje tegen. Ik friemel dan mijn mager kontje tegen haar welvende buik en geniet van haar strelingen. Ik heb geen buik en dat vindt tante dan weer tof.

Haar dijen zijn zwaar en tante heeft al wat last van cellulitis wat ik niet merk. Ik daarentegen heb sprietige benen. Dit deert me allemaal niet. Ik ben zelfs wat jaloers op haar fraaie rondingen

Ze bezorgt me ontzettend veel genot en daar doen we het beiden voor. Maximaal genot.

Ik denk dat ze de situatie tussen ons al langer had voorbereid. Ze droeg telkens een rok bij ons bioscoop bezoek, anders nooit, haar handen lagen steeds onschuldig op mijn dij, soms schoof ze haar hand wat hoger in de richting van mijn kruis, zogezegd onbewust, tot ik er op een dag bloedgeil van werd en zelf haar hand tegen mijn kruis aanduwde. Gewoon omdat ik gek werd van geilheid en bevredigd wilde worden. Door wie of wat dan ook. Ik zou en moest me seksueel ontladen. Tante had me opgewonden en ze heeft me passend bevredigd.

.

We hielden ons geheim goed bewaard. Ik zweeg voor haar welzijn en zij voor mij. Ik was verslaafd geraakt aan dat stiekeme gedoe, ik kon niet zonder, was een seks slavinnetje geworden, bang om dat genot te verliezen, en dat het mijn tante was maakte me gloeiend geil. Ik speelde het stout meisje en zij geraakte aan haar "gerief".

Zoals na ieder cinema bezoek zakten we af naar haar flat, dronken wat wijn en begonnen elkaar op te vrijen.

Steeds in dezelfde volgorde. We tongzoenden elkaar, ontdeden ons langzaam van al onze kledij, stukje per stukje, een kleine striptease voor elkaar en streelden elkaars opgewonden lichamen. Ik hield er van om me te ontkleden voor haar. Haar geile verlangende blik wondt me op. Mijn kut werd er kletsnat van.

We likten elkaars borsten, kreunden van genot, we toonden ons natte kale kut, streelden elkaars aangezicht en haren en begonnen dan langzaam elkaars schaamstreek te verkennen. We begonnen de schaamlippen te strelen, likten de sappen van elkaars vingers staken de vingers in onze mond en begonnen elkaar duchtig te vingeren.

Om beurt kwamen op die manier klaar. Onze natte kut stond opengesperd en daarna likten we elkaar in een 69 standje.

Niet altijd makkelijk met die zware dame, ik lag altijd boven op haar zachte welvingen, maar we sperden onze benen zo wijd open dat we makkelijk in en aan elkaars foef konden met onze tongen. Dan kwamen we alweer klaar. Soms gelijktijdig wat niet altijd lukte maar we gaven elkaar maximaal genot tot we uitgeput op onze rug rolden om lachend elkaar verder te beminnen als waren we een koppeltje.

Ik had al gemerkt dat tante graag met haar tong tussen mijn dijen likte. Ik vond dat heel leuk.

Bij haar voelde ik geen enkel schaamtegevoel over mijn mager lichaam. Integendeel, ik vroeg haar om toe te kijken hoe ik mezelf streelde, terwijl zij haar heel grote klit zat te bespelen. We experimenteerden als gek.

Op een avond vroeg ze me om op mijn rug te liggen en mijn benen te openen. Ik deed dat natuurlijk heel gewillig. Ze tilde mijn benen omhoog en likte aan mijn kaal spleetje. Plots ging ze verder en dieper met haar tong. Ik voelde het natte tongpuntje tegen mijn bruin holletje. Dit was een onverwachte wending en een heel geile ervaring. Ik opende mijn benen zo wijd als mogelijk en liet haar tong door mijn bilspleet glijden. Daar werd ik opgewonden door. Ik kreunde als bezeten. Haar tong ging van mijn anus naar mijn vagina tot aan de navel steeds maar over en weer en met lange halen en hete tongstrelingen likte ze mijn ganse intieme zone. Ik werd er wild van en schokkend kwam ik opnieuw klaar. Tijdens het klaarkomen bleef ze me likken. Toen kuste ze me heel lang en intens op de mond. Haar tong smaakte naar geil en ranzige smaken beroerden mijn gehemelte. Ik kuste haar innig terug en stak mijn tong diep in haar mond om ons decadent gedoe te verhevigen.

Daarna ging tante zonder een woord te spreken in bed op haar knieŽn zitten. Haar kont omhoog. Met haar ene hand opende ze haar bruine bilspleet en liet me in dat donker hol kijken.

"Kijk naar mijn dik gat" vroeg ze stilletjes, "lik me aub maar enkel als je dit echt wil schatjelief" smeekte ze, terwijl ze haar dikken billen uit elkaar trok zodat ik dat verborgen lichaamsdeel goed kon bekijken.Ik bekeek haar kartelige bruine darmopening. Ik begreep dat ik op mijn beurt haar kont zou likken. Aarzelend kwam ik dichterbij, slikte even en keek verwonderd maar ook bewonderend om zoveel lef, in haar donker gat. Het schrok me niet af maar het trok me ook niet aan. Daar werd ik niet geil van.

Ik maakte toch de beweging die zij verwachtte en likte traag en voorzichtig aan haar anus. Ondertussen legde ik mijn handen op haar brede heupen en streelde haar warme zachte vette dijen. Ze had warempel parfum gebruikt om haar hol te besprenkelen, iets waar ik uiteraard niet aan had gedacht. Voorzichtig likte ik aan haar holletje. Het moest wennen, de smaak was ranzig, de geur viel goed mee, het gegeven was nieuw voor mij. Wie had ooit gedacht dat ik tante Denise haar holletje zou likken.

Ik was snel vertrouwd met die ranzige smaak en likte maar door. Het viel mee. Deze gewaarwording was nieuw en super intiem. Ze moest me heel goed vertrouwen dacht ik om zich zomaar bloot te geven aan haar nichtje. Ik had haar gekust, haar borsten en kut gelikt, samen gevingerd en intens gevreeŽn maar dat overtrof alles.

Dit gaf bij mij een extra stimulans. Ik werd er wat week van en beminde haar meer dan ooit.

Ondertussen stak zij twee vingers in haar hete gleuf terwijl ze nog op haar ene hand steunde en ze begon te genieten. Ze streelde haar clitoris die inmiddels opnieuw nat was van het voorvocht maar ook van mijn speeksel dat ik overvloedig liet vloeien om de smaak van haar gat wat te verdoezelen. Ik likte als bezeten duwde haar hand opzij en begon zelf haar clitoris te strelen. Eerst zacht en dan harder en harder. Na enkele minuten eindeloos gelik kwam ze klaar en ik bleef maar doorgaan met mijn tong tegen haar darm. Haar kont was kleddernat van mijn speeksel.

Ze rolde met haar dikke memmen op haar zij en bedankte mij met een langgerekte tongzoen. Opnieuw vermengden de smaken zich en dit vormde een spetterend slot van onze vrijpartij.

We lagen naakt naast elkaar om te bij te komen. Beiden waren we in de zevende hemel. We vormden vanaf nu een onverbrekelijk stel.

Maar ... mijn tante werd resoluter en extremer. Enkele weken later kwam ze aandraven met verschillende dildo's, wou ze enkel nog sliploos naar de bioscoop, stak ze kunstpenissen in haar en mijn anus, nam ze foto's van onze extreme seks beleving en kwamen er alsmaar meer extreme toestanden bij.

Ze werd onstuimig en onvoorzichtig. Dit maakte plots een einde aan mijn oprechte gevoelens. We deden enkel nog seks om de seks. Geil om het geil.

Mijn ouders roken onraad, de buren roddelden en ik moest me meer en meer verantwoorden bij mijn jaloerser wordende tante over mijn vrienden en vriendinnetjes.

Ik heb de knop wat terug gedraaid. We ontmoeten elkaar nog sporadisch en stiekem. Beleven nog onze orgasmes maar in plaats van iedere week zien we elkaar om de maand.

Zij wordt ouder en leeft enkel nog voor haar genot. Ik wil een normaal leven opbouwen en verder werken aan mijn loopbaan.

Ik hou nog veel van mijn tante Denise, kus haar graag en vrij sporadisch nog met haar maar ik kies nu meer voor mijn carriŤre na enkele jaren van gekke dolle spielerei.

Kus

Zoek naar meer verhalen van Sabine...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 4905x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
9.0
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 3787x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
9.2
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 4272x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.7
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 11515x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 5266x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 12494x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 16006x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 9826x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 11213x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 10704x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6985x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 9159x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 17310x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 17767x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 9075x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net