Opwindend.Net
Datum: 16-01-2019
Stemmen: 70x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 14210x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Monique & Carla - 2
Door Sexlover - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Monique & Carla - 1

De knappe, blonde, achttienjarige Monique lag op haar rug in bed naar het plafond te staren. Ze kon nog niet beseffen wat er die avond allemaal gebeurd was. Na de hockeytraining had ze tot twee keer toe gezoend en seks met de negentienjarige, roodharige Carla gehad. Uitgerekend een meisje dat ze vroeger op de lagere school in groep acht gepest heeft. Dit tengere meisje heeft echter een mysterieuze uitwerking op haar. Ze hoefde Carla maar eventjes in haar felgroene ogen aan te kijken en ze verdronk in een poel van liefde en vuur. Ze verloor dan de controle over haar gevoelens en wilde dan nog maar een ding, deze jongensachtige meid met haar kortgeknipte, rood koppie zoenen en seks met haar hebben.

‘Ben ik nu verliefd?’ vroeg ze zich hardop af. Monique was bang voor de reacties van de andere meiden van haar team, die zover zij wist allemaal hetero waren. Stel dat die ontdekten dat de knappe en in hun ogen arrogante Monique, die tientallen jongens mee kon krijgen, lesbisch was. Het zou een enorme schok zijn voor hen, omdat dit wel het laatste was dat ze verwachtten. Het zou de sfeer in het team kunnen beïnvloeden en dat zou Monique jammer vinden. Mogelijk kreeg ze met negatieve reacties te maken en daar zat de zachtaardige, onzekere Monique niet op te wachten.

Ze draaide zich op haar buik en hoorde haar gsm trillen. Meteen pakte ze die en zag dat Carla haar een Whatsapp bericht gestuurd had. Carla wenste haar: welterusten, gevolgd door vijf kusjes. Monique beantwoordde dit bericht met: jij ook, schat en voegde er ook vijf kusjes bij. Daarna lag ze nog een tijdje aan Carla te denken en viel uiteindelijk in slaap.

Eindelijk was de zaterdagochtend aangebroken en Monique sprong al om 7.00 uur uit haar bed. Ze was enthousiast, omdat ze Carla vanmiddag weer op de hockeyclub zou zien. Om 16.00 uur speelde haar team een thuiswedstrijd en ze dienden zich dan anderhalf uur voor de wedstrijd te verzamelen. Echter, moest ze eerst gaan werken in een supermarkt waar ze een bijbaantje had. Ze douchte, kleedde zich aan en liep naar beneden. In de keuken smeerde ze enkele boterhammen en even later sprong ze op haar fiets en reed met een lach op haar gezicht naar haar werk. Toen ze daarmee klaar was, racete ze naar huis om zich om te kleden en voor te bereiden op de hockeywedstrijd. Ze schoot in het trainingspak van de club en stopte de rest van haar spullen in haar sporttas.

‘Kom je nog naar de wedstrijd kijken, pap?’ riep ze toen ze wilde vertrekken.

‘Nee, schat. Deze week ga ik bij Cindy kijken. Jij bent volgende week weer aan de beurt.’ Het was voor de stiefvader van Monique en Cindy altijd moeilijk om in de weekeinden naar beide meiden te gaan kijken, omdat ze vaak tegelijkertijd speelden. Daarom ging hij de ene week naar Monique en de andere week bij Cindy kijken, die keepster van een meidenvoetbalteam was.

‘Ach ja, je hebt gelijk, pap. Doei!’

‘Doei, schat,’ riep haar stiefvader en keek verbaasd dat Monique zo vrolijk was. Daarna ging hij verder met het lezen van de krant. Monique had met Carla afgesproken om al twee uur voor aanvang van de wedstrijd bij de hockeyclub aanwezig te zijn. Aan de ene kant omdat ze naar elkaar verlangden en aan de andere kant, omdat de andere meiden van het team er dan nog niet waren. Monique zette haar fiets neer, sloot deze af en liep naar de kleedkamers waar Carla al op haar stond te wachten. Het liefst had ze Carla meteen lekker gezoend, maar ze waren het er beiden over eens om dit niet bij de hockeyclub te doen. Althans, niet wanneer anderen daar getuige van konden zijn.

‘Hoi, Carla,’ groette Monique haar vriendin zachtjes alsof ze bang was dat alle andere meiden van haar team op dit moment achter haar stonden.

‘Dag, schat!’ reageerde Carla lachend, ‘Kom, dan gaan we sleutel van onze kleedkamer bij de beheerder vragen. Daar hebben we ten minste wat privacy.’

Ze liepen naar het kantoortje van de beheerder, maar die deed in eerste instantie moeilijk: ‘Nu al? Jullie spelen toch pas om 16.00 uur! Ieder team krijgt pas anderhalf uur voor de wedstrijd de sleutel. Dat weten jullie toch!’ Monique keek de man met haar grote, opengesperde, blauwe ogen onschuldig aan het zei: ‘Ach toe, meneer. We hebben nu eenmaal veel meer tijd nodig dan de anderen en we willen al aan de warming-up beginnen.’

De man verdronk in haar ogen en gaf Monique de sleutel van kleedkamer acht.

‘Dank u wel, meneer,’ riepen ze in koor en even later betraden ze de kleedkamer.

‘Doe maar weer op slot!’ waarschuwde Carla, ‘Dan kan niemand onverwachts binnenkomen.’ Monique sloot de kleedkamerdeur van de binnenkant af en toen ging het allemaal vanzelf. Ze keken elkaar aan en Monique legde haar armen op Carla haar schouders. Die greep de billen van haar vriendin en kneep daar zachtjes in. Ze keken elkaar aan en Monique belandde in een toestand waar ze geen controle over had. Ze begonnen te tongzoenen en genoten van elkaars warme, natte tong. Eerst rustig met alleen het puntje van hun tong fluwelen rondjes draaien, maar al snel zoenden ze elkaar stevig waarbij hun speeksel zich rijkelijk vermengde. Carla schoof haar handen in Monique haar slipje en streelde haar billen. Monique voelde een tinteling in haar onderbuik en haar kutje werd nat van opwinding. Ze begon zachtjes een borst van Carla te strelen en merkte dat haar tepel hard werd. Carla verplaatste haar rechterhand en schoof die tussen Monique haar benen in. Ze friemelde haar vingers in haar slipje en streelde zachtjes haar kutje. Monique begon lichtjes te kreunen toen Carla met het puntje van haar vinger rondjes op en om haar clitoris maakte. Beide meiden genoten intens maar plotseling werd er aan de deur gerammeld. Ze schrokken, lieten elkaar los en wisten even niet wat ze moesten doen.

‘Hallo, daarbinnen! Is er iemand?’ riep een voor hen bekende stem.

‘Shit! Dat is Annelies. Wat is die vroeg zeg,’ fluisterde Monique, ‘wat doen we nu?’

Carla haalde haar schouders op en nu hoorden ze Annelies buiten met iemand anders praten. Ze herkenden Linde en hoorden dat ze weer weg liepen. Annelies en Linde gingen naar de beheerder, omdat de deur van de kleedkamer nog op slot zat.

‘Ze zijn weer weg. Doe de deur maar open, dan kleden we ons om.’ Monique knikte en opende de deur. Daarna begonnen ze zich om te kleden en nog geen twee minuten later stonden Annelies en Linde bij hen in de kleedkamer.

‘Nou zeg, jullie twee zijn al hier? Waarom was die deur net op slot?’ vroeg Annelies snibbig.

Carla antwoordde met een pokerface: ‘Op slot? Ik weet niet waar je het over hebt.’

‘Tom zei net dat jullie de sleutel van de kleedkamer al tien minuten geleden afgehaald hebben.’ Carla en Monique keken elkaar aan en Monique reageerde: ‘Wij zijn net binnen.

Nadat we de sleutel afgehaald hadden, hebben we eerst nog wat gedronken in de kantine.

Daarom was de deur net nog op slot.’ Carla knikte en voegde toe: ‘Ik denk dat we ons net gekruist hebben.’

Annelies keek beide meiden met een ongelovige blik aan en reageerde: ‘Ik houd jullie in de gaten. Iets klopt hier niet.’

Ondertussen kwamen de andere meiden ook binnengedruppeld en toen ze allemaal omgekleed waren, konden ze met de warming-up beginnen. Ze wonnen de wedstrijd met 5-2 en Monique scoorde twee doelpunten en Carla eentje. Wel speelden ze allebei met een nat kutje en verlangden ze al naar de avond. Na de wedstrijd dronken ze samen met de andere meiden iets in de kantine. Het liefst waren ze na de wedstrijd meteen weggegaan, maar ze beseften dat het ging opvallen wanneer ze, net als op de donderdagavond, met hun tweeën al meteen vertrokken. De andere meiden, zeker Annelies, zouden dan gegarandeerd over hen gaan kletsen. Het was ruim na zessen toen ze vertrokken en Monique fietste eerst naar huis om zich om te kleden. Ze trok een kort, rokje aan met daarboven een spannend blouseje. Ze had met Carla bij een gezellig café afgesproken en Monique wist zeker dat de andere meiden van hun team daar niet kwamen. Monique verheugde zich op de avond en wilde, nadat ze met haar stiefvader en zusje samen gegeten had, direct vertrekken.

‘Wat ben je gehaast?’ merkte de eveneens, blonde, Cindy op, ‘Heb je soms een afspraakje met een jongen?’

Monique stak haar tong uit naar haar jongere zusje en haar stiefvader riep haar na: ‘Op tijd thuis zijn, hè schat!’ Monique hoorde dat al niet meer, want zo graag wilde ze naar haar vriendin toe. Vijftien minuten later trof ze Carla in café De Brouwketel. Ze namen

plaats achter in het café en Monique zag tot haar opluchting dat er verder geen bekenden aanwezig waren. Voor zover ze het kon zien, waren het allemaal vreemden voor haar. Ze bestelden wat te drinken en toosten op de overwinning die ze met het hockeyteam behaald hadden en op een gezellige avond. Na een uurtje gezellig kletsen moest Carla naar het toilet. Ze stond op, gaf Monique een stevige zoen op haar mond en zei een beetje plagend: ‘Niet weg gaan, hè lieverd.’ Monique schrok en keek even beduusd om zich heen. Het leek erop dat niemand het gezien had. Monique haalde opgelucht adem, maar ze had Judith, die bij haar op de opleiding tot schoonheidsspecialiste zat, over het hoofd gezien. Die zat vlak bij de ingang van het café en vanuit de plek waar Monique zat, kon ze Judith net niet zien zitten. Een grote spiegel aan de muur naast Monique had ervoor gezorgd dat Judith de zoen in volle glorie had gezien. Haar mond viel open van verbazing; is Monique lesbisch?

Carla was zelf ook geschrokken van de zoen die ze Monique gegeven had. Het ging vanzelf en ze deed dit puur uit liefde voor haar knappe vriendin. Onder het plassen, streelde ze zachtjes over haar gezwollen clitoris. Zachtjes kreunde ze en besefte dat dit niet meer te lang moest gaan duren. Toen ze klaar was, verliet ze het toilet en liep naar Monique die ongeduldig op haar zat te wachten.

‘Kom, we gaan naar mijn kamer toe!’ zei Carla en deed haar jas aan. Monique knikte en even later verlieten ze het café waar Judith met open mond hen verbaasd nakeek.

Ze fietsten naar Carla’s kamer, want ze verlangden naar elkaars lichaam.

‘Sorry, van die zoen in dat café, schat!’ verontschuldigde Carla zich, toen ze op haar kamer waren, ‘Het ging vanzelf.’

‘Maakt niets uit, lieverd. Niemand heeft iets gezien en gelukkig zijn we hier nu alleen.’

‘Kom, dan gaan we eerst samen lekker douchen,’ stelde Carla voor. Monique knikte en ze kleedden zich uit. Met alleen hun slipje en bh nog aan, slopen ze over de gang naar de gezamenlijke douche van de woning. Vijf minuten later genoten ze van het warme water op hun naakte lichaam. Ze begonnen te zoenen en hun tongen vonden zich voor een innig liefdesspel. Ze waanden zich in de hemel en van binnenuit werden hun kutjes drijfnat.

‘Streel mijn klitje!’ hijgde Carla, die een gevoel tussen haar benen had alsof een kleine ballon op klappen stond. Monique schoof haar wijsvinger in haar vriendins kutje en begon zachtjes haar clitoris te strelen. Carla begon te kreunen van genot en duwde Monique haar hoofd naar beneden. Die begreep wat Carla wenste en ze ging op haar knieën zitten en terwijl het warme water over haar heen stroomde, begon ze Carla te likken. Met haar lange, natte tong likte ze eerst de schaamlipjes en daarna concentreerde ze zich op haar clitoris. Carla begon steeds harder te kreunen vanwege dit hemelse genot en het duurde niet lang voordat ze tot een heerlijk orgasme kwam.

‘Oh dat was heerlijk, Monique. Dankjewel.’ Monique kwam recht, zoende Carla en reageerde: ‘En nu ben ik aan de beurt!’ Nu ging Carla op haar knieën zitten en met haar tong speelde ze subtiel met Monique’s schaamlippen. Langzaam duwde Carla haar tong dieper bij haar vriendin naar binnen en voelde dat ze steeds natter werd. Gulzig likte Carla de lichaamssappen van Monique op en toen ze het intiemste plekje van haar vriendin begon te bewerken, duurde het niet lang of Monique kwam bijna spuitend klaar. Trillend en hijgend op hun benen hielden de meiden elkaar daarna stevig vast, terwijl het warme water nog steeds over hun lichamen stroomde. Ze zochten elkaars mond en bleven nog zeker vijf minuten lang tongzoenend onder de warme douche staan. Ze wreven daarbij hun borsten tegen elkaar aan en hun tepels bleven daardoor keihard. Daarna droogden ze zich af en gingen lekker naakt tegen elkaar in bed liggen. Ze begonnen weer te tongzoenen en streelden elkaars borsten. Heerlijk vonden ze dit en de passie voor elkaar droop er vanaf.

‘Zou je vannacht hier willen blijven slapen? Dan hoef je vanavond niet meer laat over straat,’ stelde Carla onverwachts voor.

‘Ja, geen slecht idee!’ antwoordde Monique enthousiast, ‘Ik zal het mijn vader even vragen. Ze stuurde een Whatsapp bericht en vijf minuten later kreeg ze antwoord dat het goed was.

‘Ja, het mag,’ straalde Monique toen ze haar gsm weglegde, ‘heerlijk dat ik vannacht bij je mag blijven, Carla.’

‘Hoe is je stiefvader eigenlijk en weet hij het al van ons?’

‘Hij is de liefste man die ik ken en hij zorgt al vijf jaar voor Cindy en mij. We mogen hem pap noemen en dat is hij ook al die tijd voor ons geweest. Nee, ik heb hem en Cindy nog niets over ons verteld.’

‘Hoe zijn jullie dan bij hem terecht gekomen en waar is jullie moeder?’

Monique keek Carla aan en tranen schoten in haar ogen. Zichtbaar geëmotioneerd snikte ze: ‘Die heb ik al vijf jaar niet meer gezien en Cindy en ik weten niet of we haar ooit nog eens zullen zien.’ Carla pakte Monique stevig vast en zei: ‘Maar nu heb je mij en ik zal er altijd voor je zijn, schat!’ Ze zoende Monique en die reageerde aangedaan: ‘Ja lieverd, maar ik hoop mijn moeder ooit toch nog eens te zien.’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Monique & Carla - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 9646x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7703x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
9.1
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 5547x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 14471x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 5619x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 14562x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 16933x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 10101x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 11532x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 11048x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 7141x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 9302x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 17569x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 18058x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 9214x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net