Opwindend.Net
Hoi. Ik heb altijd al aan sport gedaan, want ik hou ervan om mijn lichaam strak en hard te houden. Voor ik zou beginnen werken trok ik al liftend en stappend door de Benelux. Op een morgen vertrok ik van de camping waar ik twee overnachtingen had gedaan en stapte op weg naar mijn volgende bestemming. Het was nog vrij vroeg maar het was toch al erg warm, ik had dan ook enkel een paar stevige wandelschoenen, sokken en een kort atletiekshortje aan.

Halverwege de voormiddag kwam ik, na een stevige klim, op een open plek waar je een prachtig uitzicht had. Er stonden wat bankjes en een paar tafels en ik besloot om er wat uit te rusten en van de omgeving te genieten. Even later stopte er een auto en een al wat oudere man stapte uit. Hij groette me en ik beantwoordde zijn groet. Dan vroeg hij hoe ik het maakte, wat ik daar deed en waar ik naar toe ging. Toen hij bemerkte dat ik niet van het Groot Hertogdom Luxemburg was vroeg hij me wat ik van zijn land vond en of ik al het dialect onder de knie had. Behalve hier en daar een woord versta je er dus niets van. De man kwam naast me staan en wees me een paar dingen in het landschap aan waarbij hij, ongedwongen, zijn hand op mijn arm en schouder legde. Hij bleef maar vertellen en ik was blij om zo mijn, niet al te beste, Frans op te frissen. Steeds raakte hij me aan en ik dacht dat zal wel de gewoonte zijn, ik vond het ook wel aangenaam.

Terwijl we daar stonden het landschap te bewonderen, zei hij dat het vandaag wel heel erg heet zou worden en dat hij me wel naar mijn volgende bestemming wilde voeren.
"O, dat zou ik bijzonder waarderen" antwoordde ik.
"Werkelijk?"
"Ja hoor. Ik zou je erg dankbaar zijn."
"Hoe erg dan?"
Terwijl hij dat zei gleed zijn hand van mijn schouder omlaag over mijn rug en een rilling ging door me heen.
"Heel, heel erg dankbaar."
"Wel ik hou wel van dankbare mooie jongens."
Zijn hand was onder het spreken op mijn billen belandt en als gevolg daarvan begon mijn pik te groeien. Ik keek hem aan en glimlachte.
"Hoe kan ik je bedanken?" vroeg ik, nogal overbodig.
"Hoe dacht je?"
Zijn hand zat nu in mijn broekje, kneedde mijn billen en dan drukte een vinger tegen mijn gaatje. Ik kreunde en mijn lul was nu al behoorlijk hard.
"Ik ben van jou. Doe maar wat je wil."
"Zal ik doen."

Hij trok mijn shortje omlaag. Mijn bevrijde stijve sprong vrolijk tevoorschijn en priemde fier in de lucht. Mijn billen en zakje werden heerlijk gekneed door hem en ik vond het heel erg opwindend om daar in mijn blote kont te staan. Dan trok hij me tegen zijn kruis aan en ik voelde dat hij een stijve in zijn broek verborg. Het was heerlijk om de stof van zijn broek tegen mijn billen te voelen schuren. Ik hoopte dat hij me zou nemen en was nogal teleurgesteld toen hij me losliet en me zei mijn broekje terug op te trekken.
"Niet hier. Het is hier veel te warm en ik ken een beter plekje, beneden in het bos waar het veel frisser is."
Ik was gerustgesteld, trok mijn shortje terug op en terwijl ik mijn rugzak in zijn wagen stopte hoorde ik hem bellen in zijn dialect waar ik dus geen woord van verstond. Hij zei me dat hij verwittigd had dat hij wat later zou zijn.

Na een tijdje kwamen we beneden in het bos, bij een kleine parking waar ook wat bankjes en tafeltjes stonden. Het was er inderdaad een stuk minder heet. Hij parkeerde en we stapten uit. Hij nam me bij de hand en leidde me naar de achterste tafel, waar we wat aan het zicht onttrokken waren.
"Trek je broekje maar uit en laat me je eens goed bekijken."
Zoals gevraagd trok ik mijn shortje uit en stond dan in mijn blootje voor hem. Ik vond het echt leuk om door hem bekeken te worden en ik genoot van de complimentjes die hij me gaf. Het werd pas echt leuk toen hij mijn lijf begon te betasten en ik daar met een geweldige erectie stond. Ik genoot enorm toen hij me liet voorover buigen, mijn billen uit elkaar trok en me begon te likken. Nadat hij mijn aars geruime tijd had verwend liet hij me voor hem neerknielen. Hij opende zijn broek, duwde zijn onderbroek wat omlaag en haalde zijn halfharde lul tevoorschijn. Meteen begon ik hem te pijpen. In geen tijd werd zijn pik heerlijk hard en ik genoot om die in mijn mond te hebben en langs mijn gezicht te wrijven.

Dan liet hij me opstaan en voorover, op de tafel, leunen. Zijn natte paal gleed langs mijn bilspleet omlaag en duwde dan tegen mijn gaatje. Ik kreunde toen zijn eikel binnendrong. Langzaam, met steeds kleine stootjes, drong zijn stijve steeds dieper in me en ik vond het heerlijk. Dat liet ik duidelijk merken ook.
Hij was me heerlijk aan het berijden toen er een auto kwam aangereden, dan stilhield en er een kerel uitstapte.
Mijn eerste impuls was om me te verbergen, maar dat was toch onmogelijk, ook al omdat mijn neuker onbekommerd verder deed.
"What the fuck" dacht ik. Het is veel te lekker om ermee op te houden en bovendien was het ook veel te opwindend. Ik werd in mijn kontje geneukt en zou zo meteen ontdekt worden.
De tweede man zag nu duidelijk dat ik bereden werd en tot mijn verbazing zei die echter enkel "Salut Pierre" en nog het een en ander in het dialect.
Het bleek dat Pierre hem had opgebeld toen we boven stonden en hem had uitgenodigd om een lekkere jonge knul te komen neuken. Dat kwam ik pas later te weten.

Terwijl Pierre me lekker verder neukte kwam de andere man dichter en streelde dan mijn rug en gezicht.
"Je bent echt knap en ook bijzonder geil, hé joh?" zei hij, alvorens zijn gulp te openen en er zijn pik uit te halen.
Pierre, zijn roede nog steeds diep in me, trok me van de tafel weg waar de tweede kerel op ging zitten met zijn lul in zijn hand.
"Kom" zei hij enkel.
Weer werd ik naar de tafel geleid en begon dan die nieuwe pik te verwennen. Ook deze werd heel vlug heel hard en nog steeds werd ik lekker bereden door Pierre. Plots begon die het tempo op te drijven om dan met een geweldige laatste stoot diep in me klaar te komen. Het is een fantastisch gevoel om een kerel diep in me te voelen exploderen en dat was het dit keer ook.

Nadat hij even in me stil hield trok hij zich uit me terug en de man op de tafel stond op, zijn lul helemaal bedrijfsklaar.
Wat later drong die ook lekker in me binnen.
Pierre zat geamuseerd toe te kijken hoe ik werd geneukt en dat was behoorlijk opwindend.
Mijn eigen pik was al een tijdje heel erg hard en ik wist dat ik spoedig zou klaarkomen. Met een luide kreet begon ik te spuiten en het leek alsof ik nog nooit zo geweldig was klaargekomen. De man in me ging lekker verder tot ook hij schreeuwend in me klaar kwam.
Terwijl ik nog aan het bekomen was van die twee heerlijke lullen die me zo lekker hadden geneukt zag ik dat de tweede kerel afscheid nam van Pierre, dan in zijn auto stapte en vertrok.

Pierre kwam naar me toe en vroeg of het lekker geweest was en dat kon ik enkel beamen. Hij haalde wat zakdoekjes uit zijn auto en reinigde me. Hij had ook een fles wijn uit zijn wagen meegenomen, die opende hij, nam er een slok uit en gaf die dan aan mij.
De wijn was verbazend fris en koel en best lekker.
Dan pas legde hij me uit wat hij boven had gedaan en vroeg me of ik er boos om was. Het was veel te lekker geweest om er boos om te worden, maar hij had het me wel mogen vertellen.
Nog steeds in mijn blote kont zat ik op een bankje met Pierre naast me, om beurt een slok van de wijn nemend.
"Je leek er wel van te genieten om in het openbaar geneukt te worden."
"O ja. Het wond me erg op toen je vriend uitstapte en zag hoe jij me nam. Heerlijk."
Pierre was met mijn piemel aan het spelen en die begon zich weer op te richten.
"O. Wil je meer?" vroeg hij grinnikend.
"Graag."

Hij stond op en zei me hem te volgen. Ik deed zoals gevraagd en werd naar de kant van de weg gebracht. Het was heel erg opwindend om daar zo open en bloot te staan met weer een erg harde lul.
Waar ik op hoopte gebeurde dan ook.
Pierre haalde zijn stijve uit zijn broek en onmiddellijk bood ik hem mijn kontje aan.
O wat was het heerlijk opwindend toen ik daar, onbeschermd, zijn paal weer in me voelde dringen.
Wat een beurt kreeg ik dan van Pierre. Ik denk dat ik nog nooit zo lang door een vent werd geneukt. Hij leek onvermoeibaar. Gedurende heel die tijd kwam er niemand langs, maar het was wel heel erg opwindend want de kans op ontdekking bleef natuurlijk bestaan.
Na een tijdje kwam er uit mijn trillende pik nog wat sperma gedruppeld en wat later kon Pierre ook nog wat zaad uit zijn ballen persen.

Ik vond mijn shortje terug en trok het aan waarna Pierre, zoals beloofd, me naar de volgende camping bracht.
Bij het afscheid zei hij dat ik altijd terug mocht komen voor een volgende beurt.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 753x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1280x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 5953x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4876x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2011x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6178x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2774x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3966x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2471x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2670x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5223x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.0
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 8651x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5503x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3184x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1587x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7346x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!