Opwindend.Net
Hoi!
Jan, die me had gefotografeerd en genomen op de kade, liet de foto's zien aan zijn oude vriend William. Hij vertelde erbij hoe bereidwillig ik me door hem liet bestijgen en berijden. Toen ik Jan even later ontmoette vertelde hij me erover. Hij zei dat William me wel eens wilde ontmoeten om me te neuken. Ik zou er zeker van genieten zo zei Jan, want William had een penis van 15 cm omtrek en 21 cm lengte. Hij was een dominante, bedreven top en ik had zijn interesse opgewekt. Toen Jan me dit vertelde kreeg ik er zin in en mijn lul begon lekker hard te worden. Ik stemde ermee in om hem te ontmoeten in een gaybar, die ik niet kende, maar op zo'n twintig minuten van mijn woonst lag, in een afgelegen villaatje.

Toen ik er binnenkwam zag ik Jan zitten in gezelschap van een oudere man, die werd voorgesteld als William en me met een stevige handdruk verwelkomde. Een drankje werd besteld.
"Zo, Ronny vertel eens. Heb je ervan genoten om in het openbaar geneukt te worden?"
"O ja. Het was fantastisch en zo heerlijk opwindend."
"Fijn. Zal ik je eens in je kont nemen?"
"Lijkt me fijn."
"Kom."
Hij stond op en ik ook, mijn stijve tekende zich duidelijk af in mijn jeans en dat leek William te plezieren.
Ik volgde hem naar de toiletten.

Er stond iemand te plassen maar dat deerde William niet. Meteen duwde hij me met mijn rug tegen de muur, opende mijn jeans en duwde die omlaag. Mijn bevrijde pik priemde fier vooruit. Zonder aarzeling nam hij dan mijn shirtje beet en trok het in één beweging over mijn hoofd uit. Met mijn jeans halverwege mijn dijen, mijn lul trots rechtop, mijn billen en schouders tegen de koele tegels stond ik daar. De plassende man bezag het allemaal en dat wond me danig op.

William gaf een speelse tik op mijn stijve en zei me om hem te pijpen. Gehoorzaam knielde ik voor hem neer, opende zijn broek en viste zijn lul uit zijn onderbroek. Meteen nam ik zijn pik in mijn mond en die werd heel vlug heel erg groot. De andere man was klaar met plassen en bleef toekijken met zijn lul spelend tot ook die mooi hard werd. Het was ongelofelijk opwindend en ik werd supergeil. William beval me om op te staan en mijn jeans uit te trekken. Ik trapte mijn sneakers uit en stapte uit mijn jeans. Volledig naakt stond ik nu voor twee kerels, beiden met een erectie. Het verwonderde me dat ik het echt leuk vond en dat het zo lekker opwindend was. Ik genoot er werkelijk van.

William zei me om met gespreide benen en armen tegen de muur te leunen, wat ik dadelijk deed. Mijn billen werden gekneed en uit elkaar getrokken en ik werd gevingerd. Steeds keek de andere man, aan zijn paal rukkend, toe. Een grote, natte eikel duwde tegen mijn gaatje. Ik kreunde luid toen die binnendrong. Kreunend, zuchtend en hijgend van genot voelde ik hoe zijn roede steeds dieper in me binnendrong. Het was fantastisch, niet alleen om die paal steeds dieper in me te voelen maar ook omdat het in het openbaar gebeurde met een, verwoed aan zijn stijve rukkende, toeschouwer. Die lekkere, grote en harde lul verdween volledig in me en dan begon William me heerlijk te neuken. Het werd de toeschouwer teveel want plots hoorde ik hem diep kreunen en zag hoe hij een grote kwak sperma spoot.

Terwijl de kerel nog wat na hijgde kwam er nog een man het toilet binnen. Met een brede grijns keek hij hoe ik heerlijk werd geneukt, en haalde zijn pik ook uit zijn broek tevoorschijn. De man die zonet gespoten had verliet het toilet en de nieuwe man kwam nader. William nam zijn groeiende lul beet en na een paar rukken was ook die op bedrijfsgrootte.
"Neem eens over, wil je?"
William's grote pik werd uit me getrokken en even later vervangen door de kleinere maar zeer harde lul van de nieuwkomer. Met een flinke stoot ramde hij zijn stijve in me en begon me dan hard en ruw te neuken. William was naast me komen te staan, nam mijn kin beet en dwong me hem aan te kijken. Grijnzend vroeg hij me of het lekker was. Kreunend zei ik dat ik het heerlijk vond.

De man ging woest en wild in me tekeer, ik moest me echt schrap zetten om zijn stoten op te vangen. En dan: met een luide, woeste grom kwam hij in me klaar. Hij was amper uit me verdwenen toen ik de grote lul van William weer in me kreeg. Nadat hij me weer een tijdje staande neukte trok hij zich weer terug uit me. Hij opende een WC-hokje, deed de pot dicht, duwde zijn broek en onderbroek wat omlaag en ging op de pot zitten, zijn paal trots omhoog priemend. Ik ging naar hem toe, draaide mijn rug naar hem toe en ging dan op zijn stijve zitten. Op en neer bewegend genoot ik weer van zijn fantastische roede. Terwijl ik dat deed, mijn stijve mee wippend op het ritme, kwamen er twee kerels binnen. Eerst bemerkten die niets, maar al vlug veranderde dat. De twee begonnen te lachen toen ze zagen hoe ik William's knuppel bereed en begonnen dan te filmen met hun smartphones. Het wond me geweldig op, wat nog verhevigde toen ik bemerkte dat ook zij een stijve kregen.

Even later zag ik twee verse erecties tevoorschijn komen. "Ga ze pijpen" beval William. Gehoorzaam stond ik op en knielde dan voor beide mannen neer, die me met plezier aan hun lullen lieten lurken.
"Wie wil hem in zijn kontje nemen?" vroeg William.
Een van hen ging dan met zijn billen op een lavabo leunen. Ik boog voorover om hem te pijpen en werd meteen aan een paal geregen. Onder toekijkend oog van William, die zijn ferme lid lekker hard hield, zoog ik ‘vol overgave’ aan een lul en werd ik weer heerlijk bereden.
De man in mijn kont begon rapper en heviger in me te bewegen en de man in mijn mond begon steeds gejaagder te ademen. Bijna gelijktijdig werden mijn kont en mond gevuld met heet sperma. Ik hou wel van zaad in mijn mond en dus slikte ik het goedje gretig in.

Beide heren kwamen aldus aan hun trekken en nu nam William me terug rechtstaand. Weer genoot ik toen die grote penis dieper en dieper in me verdween en ik terug heerlijk door hem werd bereden. Hij liet me voorover leunen op een lavabo en terwijl hij me lekker neukte greep zijn hand mijn stijve beet. Lang voor hij klaar kwam ging er een hevige rilling door me en spoot ik mijn goedje in het rond. Langzaam voerde William dan het tempo op om uiteindelijk, met een geweldige stoot, diep in me klaar te komen.

Na wat te zijn bijgekomen en gereinigd zei William dat ik een prima slaafje was en dat hij nog vele mogelijkheden voor me zag.
"Noem me maar meester. Ik denk dat ik nog veel plezier aan je ga beleven. Lijkt je dat wat?"
"Als vandaag een voorbeeld was, ga ik je met plezier meester noemen."
"Prima. Geef je email en telefoonnummer maar, dan zal ik je spoedig weer gebruiken."
"Absoluut, meester."

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 4886x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4100x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 1806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 5448x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2459x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3569x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2342x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2512x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 4860x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.1
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 7954x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5148x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3090x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1502x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
:: Onmogelijke Verlangens - 1Door: Rens24
Gelezen: 5926x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo
13-05
8.6
:: Betrapt Door Mijn... - 20Door: Jean
Gelezen: 2852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!