Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 2816x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Mark En Eric - 6
Door Wespje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mark En Eric - 5

Yes eindelijk is het zover, ik heb mijn huisje verkocht, sleutel overdracht is volgende week en dan is het officieel dat Mark en ik samen wonen. Had flink wat winst behaald met mijn huisje en in overleg hebben we het eerst even apart gezet om er goed over na te denken wat we er mee gingen doen.

Mijn spullen die ik had en die we wilde bewaren waren opgeslagen elders en de rest had ik verkocht of weg gegeven. Mijn huisje was nu helemaal leeg en slaap sinds een week al naast Mark. Wel even wennen zo samen nu maar we zijn beide onwijs gelukkig.

Het is vrijdagmiddag en kon lekker naar huis, naar Mark wel te verstaan. Ik kwam thuis en Mark was al druk met eten koken, ik gaf hem een kus en maakte de tafel klaar.

Na het eten ging ik douchen en kwam naakt de douche uit, liep Mark voorbij en hij gaf mij snel een tikje op mijn billen. Ik liep door en liet niks merken, ik ging niet naar de slaapkamer maar naar onze speelkamer. Ging liggen in de sling en wachtte tot Mark kwam. Het duurde even maar Mark kwam toch kijken waar ik nou was. Daar vond hij mij hangend in de sling. Hij bleef in de deur opening staan en bleef na mij kijken en zei verder niks. Hij bleef mij aan kijken en moest inwendig lachen. Toch liep hij naar mij toe, pakte mijn voeten vast en maakte deze vast, mijn handen werden geboeit en er werd een blinddoek omgedaan. Hij vroeg of ik hem vertrouwde en gaf aan dat te doen. Hij liep terug naar de keuken en haalde een glas water op en pakte wat uit de kast, ik had door dat hij een pilletje pakte en liet mij dat innemen. Gaf weer aan dat hij pas terug kwam als het pilletje ging werken. Ik was helemaal in extase maar bleef rustig, wel ging er van alles door mijn hoofd. Ik hoorde dat Mark een douche pakte en plots hoorde ik de deur bel. Mark liet diegene binnen en groette hem, ik kon hem niet thuis brengen. Bij de deur opening stonden ze te kijken maar bleven muis stil. Er kwam iemand naar mij toe en betaste mijn kontje en gaf en een tik op en liep weer weg. Het werd stiller en weer ging de deur bel, 2 mannen kwamen binnen en het zelfde van net gebeurde weer. Weer de bel en weer kwamen er een paar naar binnen. Gggrrrr werd ongeduldig maar erg geil. Ik werd helemaal wappie en begon Mark te roepen, Mark kwam naar mij toe en vroeg of er wat aan de hand was, gaf aan dat ik helemaal wappie was en nu wel wil weten wat er ging gebeuren. Lachend liep hij weg en hoorde dat hij aangaf dat het zover is. Verschillende voetstappen kwamen dichterbij en opeens werd mijn blinddoek afgehaald, wennend aan het licht zag ik bekenden, onze vrienden waren er en een gejoel kwam op. Een house-warming en welkoms feest voor mij. Mark had mij totaal verrast en was er erg blij mee, paul, remy, rob, renee en zelfs Bjorn was aanwezig. Bjorn was nieuw voor iedereen en zag aan ze dat hij in de markt viel.

Iedereen was naakt in de speelkamer en al snel werd ik overal betast, werd gerimt, gepijpt en werd een pik in mijn mond gedaan. Mijn handen werden los gemaakt om meer vrijheid te krijgen en we gingen helemaal los. Iedereen had wat ingenomen en iedereen werd lekker wap. Heerlijk om zo bezig zijn, licht wat gedemt een relaxt muziekje op en tv aan met porno. Zag dat Mark met Ramy en Bjorn bezig was en ik had de rest aan mij hangen. Krioelen ging ik in de sling te keer en smeekte om geneukt te worden, al snel voelde ik een pik in mij glijden en werd heerlijk geneukt.

Denk dat we zo'n uurtje bezig waren met z'n allen tot dat de deurbel ging. Mark keek op en zag aan hem dat hij niemand verwachtte, de deur van de speelruimte werd dicht gemaakt. En Mark ging naar de deur, hij keek door het gaatje en zag 2 man staan. Hij deed de deur open en liet ze binnen, eerst gingen ze naar de woonkamer. Omdat Mark naakt was merkte ik dat het bekenden waren van Mark. Maar wij gingen gewoon door in de speelkamer en omdat we wappie waren maakte het ons eigenlijk niet veel uit wie het waren.

De deur ging open en daar zag ik Ferry en Pa staan, naakt wel te verstaan. Ze wilde even langs komen om mij te verwelkomen alhier en wisten niet dat ik op zo'n manier welkom geheten werd. In preciepe weet iedereen dat de pa's van Mark homo waren maar hadden niet verwacht dat ze daar naakt zouden staan. Even werd het stil tot dat ik ze verwelkomde met een kus en ze mee trok de kamer in. Het ijs was gebroken en iedereen ging bezig met waar ze mee bezig waren. Ik zag pa en Ferry verwonderd kijken naar de speelkamer en complimenteerde ons, ik bedankte ze en ging door mijn knieŽn en begon pa te pijpen. Renee kwam er bij staan en begon met pa te zoenen en zijn handen begonnen over zijn lichaam te gaan. We waren weer helemaal los en omdat iedereen nog midden in het wap zijn waren behalve pa en Ferry, hoorden en roken we sex. Pa en Ferry kregen ook nog wat op aandringen van de rest. Ik ging op het bed liggen met mijn buik en met mijn kontje omhoog, voor mij lag paul die geneukt werd en pakte zijn pik vast om te pijpen, achter mij had pa zich geplaats en begon mij te rimmen. En achter pa had renee het kontje vast van pa en begon deze te rimmen. De smakende geluiden van soppende kontjes en pikken ging door de ruimte heen. Om mij heen krioelde iedereen in en om elkaar heen. Iedereen was met elkaar bezig en dit hield zich wel enkele uren vol. Soms met pauzes tussen door, om wat te drinken en op adem te komen. De sling en de speeltjes werden veel voudig gebruik van gemaakt. Ook de Pa's genoten van het 'jonge grut' en andersom ook.

Mark en ik gingen na een tijdje even uit de kamer en lieten de mannen verder gaan, ik bedankte hem voor deze fantastische house warming en dat hij mij erg verrast had hier mee. Ik kuste hem uitbundig en speelde even met zijn pik. Wat ben ik toch blij met mijn ventje, hij betekende alles voor.

Bjorn kwam vervolgens bij ons staan en moest even kwijt dat hij het erg naar zijn zin had en super vond dat hij hier bijj mocht zijn. We gaven aan dat hij een vriend van ons was en dat hij altijd welkom is.

Met z'n 3en gingen we weer terug, en zagen dat ieder elkaar aan het neuken was, de ene in de sling de ander op bed en in de stoel. Ik kroop bij ramy en paul op bed en bood mijn pik aan bij ramy die geneukt werd. Paul was met flinke halen ramy heen en weer aan het schudden wat Ramy moeilijk maakte om mij te pijpen. Het was aangenaam om te zien hoe ieder genoot, ik zag Ferry in de sling hangen die geneukt werd door Renee en kreunde van genot. Zag Mark met zijn kontje omhoog die door zijn eigen vader diep en hard geneukt werd, pa hield zijn haren vast van zijn zoon en liet Mark zijn mond vullen door Bjorn zijn pik. Ik pakte vervolgens mijn telefoon en begon fotos en videos te maken voor het archief. Niemand die er bezwaar tegen had omdat iedereen wist dat deze privť werd gehouden.

De nacht was al ruim over de helft en we zagen dat iedereen een beetje indutte, we waren een beetje aan het chillen. Velen lagen in elkaars armen en praatte wat, de eersten gingen alweer weg en namen afscheid van elkaar. Pa, Ferry, Bjorn en wij bleven tot slot achter. Bjorn bleef slapen omdat hij te ver woonde en Pa's hadden nog geen zin om weg te gaan.

Langzaam kwamen we weer op gang, elkaar pijpen en kontjes voelen en omdat ik vandaag in middelpunt stond, (volgens de rest) moest ik in het midden liggen. Mijn voeten werden omhoog gedaan en der kwam een dildo tegen mijn kontje aan. Ik zag dat het de 1 na grootste was, Ferry was deze aan het bedienen en langzaam liet hij hem naar binnen glijden. Ik nam nog een snuif poppers om het nog soepelder te laten verlopen. Ik begon te kreunen van genot, Bjorn en pa waren ondertussen hun pikken bij mijn hoofd aan het brengen en om de beurt begon ik deze te pijpen. Nadat Mark wat fotos had gemaakt had hij de pik van Ferry te pakken en begon deze te pijpen. Wederom waren we geil bezig. Ik werd gevuld van alle kanten en gekreun ging door de kamer. Om de beurt werd ik vervolgens geneukt, Ferry begon en pa eindigde. Niemand kwam klaar omdat dat niet lukte.

Het was 5 uur en idereen was het zat. Ik gaf aan dat ik ging slapen, iedereen had dit wel, pa en Ferry hadden de puf niet om naar his te gaan en vroegen of ze mochten blijven slapen. We hadden maar 2 bedden en Bjorn was gelijk van dat de Pa' wel bij hem in bed mochten slapen. We vonden het allemaal prima en zo vielen we al snel in slaap, rond 13 uur werd alweer de eerste wakker. Zaterdag was aangebroken en een nieuwe dag was voor ons aangebroken.

Wat deze zaterdag ging brengen lees je de volgende keer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mark En Eric - 7

Zoek naar meer verhalen van Wespje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Diepe VriendschapDoor: Nick
Gelezen: 2986x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong, Pijpen, Neuken, Bare
22-04
9.2
:: Boyjim - 5Door: BoyJim
Gelezen: 1663x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.8
:: 3 GeneratiesDoor: Cas
Gelezen: 5200x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Pa, Papa, Vader, Zoon, Incest, Geil
21-04
7.4
:: Jongens Hormonen - 57Door: Jaakske
Gelezen: 2389x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-04
8.7
:: Zwart - 9Door: Kevin-K
Gelezen: 5419x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Verliefd, Zoenen
18-04
9.1
:: Dennis - 3Door: Dennis Vb
Gelezen: 3728x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 10Door: Jean
Gelezen: 5162x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 9Door: Jean
Gelezen: 4896x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-04
8.9
:: Alex En Linus - 4Door: Alex
Gelezen: 3316x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-04
9.0
:: De Zes Van Klas 6a - 67Door: Jaakske
Gelezen: 1819x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
16-04
8.9
:: Betrapt Door Mijn... - 8Door: Jean
Gelezen: 5034x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: Beste Vriend - 3Door: 17jr
Gelezen: 5802x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
14-04
7.2
:: Dennis - 2Door: Dennis Vb
Gelezen: 7174x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 7Door: Jean
Gelezen: 6193x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.6
:: Dennis - 1Door: Dennis Vb
Gelezen: 10573x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-04
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net