Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 52x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 3771x
Lezers Online: 3
Lengte: Lang
Jongens Hormonen - 26
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 25

Maandag. Een halve dag TV-kijken. Op de Duitse zenders Rosenmontag in Keulen.

Dinsdag. Prachtig weer. Ik voelde me zenuwachtig. Vandaag zou het gebeuren. Me overgeven aan zes anderen.
Tegen half een naar het huis van Franky. Samen met de fiets naar het huis waar het allemaal zou gebeuren. Ik voelde me niet het op mijn gemak. Ik zou me laten bepotelen door vijf, zes anderen. Ik zou hun speelbal zijn. Puur seks voor de seks. Niets te maken met elkaar graag zien, met verlangen naar elkaar. Gewoon spelen met elkaar, elkaar laten spuiten, elkaar….
Een alleenstaand huis, een eind van de weg af. Franky reed achter het huis. Ik volgde hem. We plaatsten onze fietsen in een loods. Franky leidde me naar binnen. Een kleine keuken. Er zat een kerel, groot, zwaar gebouwd.
- Hoi, Dirk, dat is Rik.
De kerel bekeek me.
- Die bengel die zich aan ons wil onderwerpen ?
- Ja.
De kerel stond op en kwam vlak bij mij staan.
- Kun je tegen een stootje ?
- Ja… Ja, als het niet te geweldig is.
- Haha… Nee, we gaan je niet al te veel pijn doen hoor. Gewoon een beetje spelen.
En tot Francky
- Je weet de weg, hé !
Francky verdween. Ik stond alleen bij Dirk. Mijn hart klopte snel. Wat angstig.
- Oke, man… ’t is Rik hé !
- Ja.
- Oke, je mag hier je kleren uit doen.
Ik trok mijn bovenkleren uit. Stond in slip.
- Jaja, dit ook hoor ! Of ben je bang ?
- Nee… Nee…
Ik trok mij slipje uit. Ik had een stijve lul.
Dirk monsterde me van top tot teen.
- Niet slecht. Nee, absoluut niet slecht ! Kom maar mee.
Ik volgde Dirk, de trap naar de eerste verdieping. Ik hoorde praten en lachen. De trap naar de zolder. Enkel één dakvenster verlichtte de zolder wat. Ik zag een tafel, ik zag een oude zetel, ik zag kartonnen dozen.
- Kom maar hier staan…
Ik ging vlak voor Dirk staan.
- Armen omhoog.
Ik stak mijn armen omhoog. Dirk bond mijn polsen vast aan touwen die ergens over een balk hingen.
- Benen uit elkaar.
Ik spreidde mijn benen. Dirk bond mijn enkels vast aan touwen. Ik stond vast geketend. Armen en benen wijd uit elkaar. Mijn lul stond stokstijf. Dirk bekeek me. hij glimlachte.
- Oke…
Dirk verliet de zolder.

Ik stond daar. Poedelnaakt. Alleen; Vast gebonden. Wat zou er gebeuren ? Ik hoorde lachen. Ik huiverde even. In welk nest had ik mij nu gewaagd ?
Franky had ergens in mij een verlangen los geweekt. Onderdanig zijn. Kletsen krijgen. Soms droomde ik daar van.
En nu stond ik hier. Weerloos. Dat gaf me een kick. Echt.
Hoe lang zou het nog duren vooraleer de anderen op de zolder kwamen ? En wat zou er dan gebeuren ?

Plots vloog de deur van de zolder open. Vier, vijf, zes naakte kerels kwamen binnen gestormd. Ze droegen carnavalmaskers. Voor de rest naakt, helemaal naakt.
Ze maakten een rondedans rond mij. Ze klapten in de handen. Ze schreeuwden Indianenkreten. Nu eens dansten ze dicht bij mij, dan weer verder af.
Plots kreeg ik een klets op mijn blote billen.
- Auw…
Nog een klets en nog een klets. En dan greep er een mijn stijve lul vast. Trok er aan.
- Auw…

Het dansen hield op. Ze kwamen met zijn allen dicht bij mij staan. Drumden samen, drumden tegen mij aan. Handen wreven over mijn hals. Handen wreven over mijn rug. Handen overtastten mijn gelaat. Handen wreven over mijn borst. Handen wreven over mij buik. Vingers trokken mijn billen uit elkaar. Vingers voelden aan mijn zakje. Vingers voelden aan mijn lul. Vingers trokken mijn anus open. Vingers, handen, overal, over mijn hele lichaam, overal. Ik kon niet bewegen. De gemaskerde kerels zaten dicht tegen mij gepakt. Hun handen en vingers bepotelden mij zoals ik nog nooit bepoteld of betast werd. Lippen kusten mijn borst. Lippen kusten mijn rug. Tongen likten hier en daar en overal.

Plots hield alles op.
De kerels trokken achteruit, gingen op de vloer voor mij zitten.
Eén kerel kwam op mij af. Hij had een geselroede in de hand.
De geselroede kletste op mijn blote billen. Ik schreeuwde.
De geselroede kletste op mijn dijen. Ik schreeuwde.
De geselroede kletste op mijn lul. Ik schreeuwde.
De maskers lachten.
Een andere kwam met een plastiek stok voor mij staan. Hij toonde die stok. Hij ging achter mij en perste de stok in mijn anus. Ik schreeuwde.
Twee maskers kwamen voor mij staan. De ene hurkte neer. Die nam mijn ballen in de hand. De andere omklemde mijn lul. Die laatste molk me terwijl de eerste mijn ballen kneedde.
Ik rukte en trok aan de touwen. Niets baatte. Iemand sloeg op de stok die in mijn kont stak. Ik schreeuwde. Ik spoot. Ik spoot. God, ik spoot ! De handen bleven me betasten. Ik slingerde aan de touwen, heen en weer. De maskers scandeerden.
- Droem… droem… droem…;
Handen kletsten op mijn blote lichaam. Ik schreeuwde niet langer. Ik onderging, onderging, onderging. Ik zweefde. Ik hing in het ijle.

Ze lieten me los. Handen knoopten mijn polsen en enkels los. Een van de maskers gebood me rond de zolder te kruipen op handen en voeten. Een masker gebood me zijn lul te likken. Ik deed het. Ik voelde de stok in mijn kont zitten.
Applaus. Gejuich.
De maskers gingen van de gezichten af. Ik herkende Francky. Zijn gezicht lachte me toe.
- Je hebt dat goed gedaan, man !
Iemand schoof de stok uit mijn kont. Ik stond op. Iedereen reikte me een hand.
Er werden doeken op de vloer gelegd. Iedereen ging neerzitten. Iedereen voelde aan zijn buurman. Het werd een ware orgie. Masseren, pijpen, zuigen, neuken, spuiten. Iedereen over de anderen, iedereen onder de anderen. Wie was met wie bezig ? Kreunen, zuchten, hijgen, lachen…
Iemand trok me bij de hoop. Ik vierde mee. Vierde ik mee ? Ik deed mee. Als een zombie. Genoot ik er van ? Niet echt. Dat was voor mij geen feest. Het was het ontploffen van het dierlijke in de mens. Niet van het heerlijke genieten.

Hoelang duurde die orgie ? Ze lagen met zijn allen op de doeken. Slappe lullen. Leeggespoten.
We gingen met zijn allen op de stoelen zitten. Dirk bracht blikjes cola.
Iemand vroeg van waar ik kwam, omdat ik niet de taal van de Westhoek sprak. Iemand bewonderde mijn uithoudingsvermogen. Ik gaf een demonstratie van sit-ups.
Na een half uur begon de orgie opnieuw. Seks om de seks. Melken zuigen, vingeren, neuken, spuiten.
Ik spoot ook nog eens.

Francky en ik fietsen naar huis.
- Nee, dat is in feite niet mijn ding.
- Nee ?
- Nee….
- Je hebt er toch van genoten ?
- Ja en nee.
- Hoe ?
- Te geweldig. Ze mogen me overal betasten, doch niet zo geweldig. En dan die orgie ! Mens. Je weet niet eens wie er aan je lul zit te prutsen en wie aan je kont en wie zijn lul jijzelf in je mond hebt en wie zijn zaad op jouw spuit. Beestachtig ! Ronduit, beestachtig.
- Ja,ik vond het ook wat te ver gaand. Niet wat ik van Dirk verwacht had.

Ja, ik had er naar verlangd. Maar het was niet dat wat ik ervan verwacht had. Dat had met elkaar graag zien, elkaar verwennen, niets, maar dan ook niets te maken. Het was een bruut feest geworden.
Nee. Ik was ergens ontgoocheld.

’s Anderendaags vertelde ik het aan Serge. Die was ook niet te vinden voor zo’n brute seks. Serge was een vriend van mij. Daar kon ik heerlijk mee seksen. En genieten. en blij zijn dat hij ook genoot. En Lieven was ook mijn vriend. Nog meer misschien dan Serge dit was.

Op donderdag zat er een overlijdensbericht in de bus. De pa van Pierre was overleden. Zomaar, zonder aanwijsbare reden, hartstilstand. Vierenveertig jaar. Pierre zat bij mij in de klas. Een stille jongen, absoluut geen hoogvlieger. Hij had nog een jongere broer, veertien jaar of zo.
Op zaterdag waren we met alle jongens van de klas op de begrafenis. De schooldirecteur en veel leraars waren er ook. Pierre weende. Na de plechtigheid reikten we hem een hand. Ik keek hem in de ogen. Zegde niets. Pierres ogen traanden. Je pa verliezen wanneer je zeventien bent. Ik mocht er niet aan denken.

De week van de krokusvakantie was zo voorbij. Back to school…. Lieven zien. Naast Lieven zitten in de klas. Nee, ik vertelde hem niet over dat – voor mij althans -- mislukte carnavalfeest.
Eerste lesuur. Meneer Detillieux, onze klassentitularis, bood aan Pierre namens de gehele klas nogmaals zijn deelneming aan bij het plotse overlijden van zijn pa. Pierre vertelde wat er gebeurd was. Zijn pa had een verzekeringskantoor. Terwijl hij met een klant bezig was, dan zakte hij plots in elkaar. Pierre weende. Het was muisstil in de klas. Toen Pierre ophield, toen barstte er een spontaan applaus los in de klas. Een eerbetoon aan zijn pa.

Tweede dag na de krokusvakantie, onze klassentitularis kondigde een klasreis naar Parijs aan. Pasen kwam dit jaar zeer laat en de paasvakantie begon twee weken voor Pasen. En tijdens de eerste week zouden we voor vier dagen naar Parijs reizen. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Met twee klassen samen. Overnachten even buiten Parijs in een oud klooster, speciaal ingericht voor jeugdgroepen. Kamers van twee personen, met douche en toilet.
Iedereen was meteen enthousiast. Iedereen ?
Lieven stak zijn hand in de lucht.
- Ja, Lieven.
- Meneer, ik kan niet mee. Ik ga twee weken met mijn ouders op bezoek naar mijn oom in Amerika.
- E… ? zuchtte ik.
Lieven keek me aan. Hij knikte.
- Zijn er nog jongens of meisjes die niet mee kunnen ?
Alle anderen konden mee naar Parijs. Enkel nog de ouders ervan overtuigen.

Dat was nu echt eens tegenslag hebben. Lieven niet mee op klasreis !
- Ja, de reis is al geboekt. Mijn oom Raphaël woont in Amerika dicht bij de Grote Meren. We gaan de Niagarawatervallen bezoeken.
Lieven was een en al enthousiasme over de Amerikareis. Ik niet. Met wie zou ik nu de kamer delen in Parijs ?

Twee weken na de krokusvakantie was er het jaarlijkse medische onderzoek voor de leerlingen van onze klas. Dit ging door in de gebouwen van het Centrum van Leerlingenbegeleiding. Dat was niet zo ver van de school af. In de voormiddag kwamen de meisjes aan de beurt, in de namiddag de jongens. We moesten wachten in een leuk lokaal. We hadden een boek mee om te lezen. Wie aan de beurt kwam moest zich tijdig uitkleden tot op slip en dan het dokterscabinet binnengaan. Zo zaten er altijd een of twee jongens in hun ondergoed. en ja, enkelen hadden een ferme bobbel in hun slipje. Nochtans, bij het omkleden voor de zwemles zagen we elkaar ook gewoon naakt.
Mijn beurt. Het cabinet binnen.
- Trek maar je slipje uit.
Er was een dokter en een verpleger.
Mijn slipje uit. Mijn lul stond op half vier.
Ik werd gewogen en gemeten. Dan luisterde de dokter naar mijn hartslag, nam mijn bloeddruk, luisterde naar mijnlongen. De verpleger maakte aantekeningen op een groot blad.
- Ga maar op de tafel liggen.
Een groene dokterstafel. Ik lag op mijn rug. De dokter klopte op mijn borst, op mijn buik. Dan nam hij mijn penis vast en schoof het velletje naar achteren. Ik voelde hoe mijn lul stijver werd. De dokter voelde aan mijn teelballen en aan mijn liesstreek.
- Hoest eens… Ja, goed doorhoesten.
Ik deed het.
- Trek eens je knieën tot tegen je borst.
Ik lag half opgerold. De dokter voelde aan mijn anus. Hij duwde er een buisje in. Ik moest bijna lachen, doch kon me inhouden.
- Oké, Rik. alles in orde. Je mag terugkeren.
Slipje aan, terug naar de wachtplaats, kleren aan.
Tegen kwart voor vier waren alle jongens de revue gepasseerd. De dokter kwam de wachtplaats binnen.
- Oke jongens, ik wil graag wat uitleg geven over het onderzoek.
Hij legde uit waarom hij de penis controleerde en de anus.
- Sommigen hebben wel eens last van begin van aambeien. In deze klas gelukkig niemand.
Met zijn allen terug naar school. Goedgekeurd !

Onze klassetitularis gaf uitleg over de reis naar Parijs.
- Weet iedereen reeds met wie hij de kamer wil delen, Nee ? Oke, regel dat dan tegen morgen.
Tijdens de speeltijd kwam Pierre me opzoeken.
- Zeg Rik, heb je al iemand voor in Parijs op de kamer ?
- Nee.
- Willen we samen de kamer delen ?
- Mij goed. Ja, graag.
- Dank je.
Dus, samen met Pierre. Brave jongen. Jammer van zijn pa. Als we samen de kamer zouden delen, dan zou ik hem zeker naakt zien. Ja, bij het omkleden voor de zwemles zag ik hem ook in zijn blootje. Een leuke kerel. Een mooi getaande huid. Een leuke piemel, die steevast helemaal slap hing. Blijkbaar kende Pierre weinig schroom om naakt te zijn.

Met onze collegevoetbalploeg speelden we nog twee matchen. Een winnen en een verliezen.
Na de laatste match – we wonnen het van die van het college van Oostende – kwam meneer Vervaecke, onze trainer, de doucheruimte binnen. Hij was meer dan tevreden van de prestaties van onze ploeg.
- En volgend jaar nog beter !
Gejuich en een rondedans, de enen poedelnaakt, de anderen met enkel een slipje aan. En wie kwam er op het idee ? Ineens werd meneer Vervaecke vast gegrepen en onder de douchekranen gesleurd, water op ijskoud ! Gieren en lachen. En meneer Vervaecke ? Die speelde gewoon zijn trainingspak uit en zijn slipje, en stond poedelnaakt naast ons onder de douchekranen. Zomaar, ongegeneerd, zoals hij was. Wat een atleet ! En wat een voorbeeld.

De periode naar Pasen toe is meestal vrij kalm. Vastenperiode. Mag je dan masturberen ? Is dit in deze periode geen zonde ? Masturberen was voor onze grootouders zware zonde. Deden zij het dan niet ? Gek dat ik daar aan dacht. En zou mijn pa zich ook afgetrokken hebben ? En zou hij het ook met andere jongens samen gedaan hebben ? Daar werd gewoon niet over gesproken. En ik durfde er zeker niet over beginnen. Was masturberen niet van alle tijden ?

Halfvasten. Zondagnamiddag. Pa en ma waren met de ouders van Serge naar een carnavalstoet gaan kijken.
Serge kwam fitnessen. Kleren uit. Poedelnaakt wat oefenen. Gedurende een dik half uur onszelf in zweet werken. Dan uitrusten.
We lagen op mijn bed. Naast elkaar. Naakt.
- Wanneer heb je laatst gerukt ? vroeg Serge.
- Gisteravond.
- Ik vanmorgen. In het bad.
Stilte. Enkele minuten niets zeggen. Denken.
- Zeg, mag ik je nog eens neuken ?
Serge ging rechtop zitten.
- Mag ik ?
- En ga jij me dan afzuigen ?
- Ja. Natuurlijk !
Ik ging op handen en knieën zitten. Serges vingers trokken mijn aarsgat wat open en wreven er speeksel rond. Ik voelde hoe Serge zijn lul tegen mijn anusoog drukte. Hoe hij duwde en perste.
- Auw…
Een vliemende pijn, kort, doch hevig wanneer Serges lul mijn anusspier doorboorde. Ik voelde de warmte van zijn lul in mijn anus. Serge bewoog vooruit en achteruit, vooruit en achteruit. Ik voelde hoe zijn paal door mijn aarsopening schoof, heen en weer, heen en weer…. Serge sloeg zijn armen om mijn lichaam en drukte zich helemaal tegen me aan. Ik zakte op mijn buik. Serge lag op mij, in mij, omklemde mij. Zijn gezicht tegen mijn hals. Hij zuchtte en kreunde. Ik kreunde. Serge begon heftig te schudden.
- Aaahhhh….
Ik voelde zijn zaad in mij lopen.
- Aaaahhhh….

Serge lag nog een hele tijd op mij. Ik voelde hoe zijn paal slapper werd, hoe zijn lulletje uit mijn anus schoof.
Serge stond op.
- Whaw… Amaai zeg !
Ik keerde me op mijn rug. Mijn penis stond stokstijf.
- Die is blijkbaar goed geladen, zeg !
- Ja hé… Ga je mij eens van die last verlossen ?
- Zoals je wil.
Ik keek Serge aan.
- Mag ik iets vragen ?
- Wat ?
- Wel… als ik mijn zaad schiet, dan kan ik er niet tegen dat je voort doet…
- Nee hé…
- Wil je…
Ik aarzelde even;
- … wil je me vastbinden en dan toch voortdoen ?
Serge schoot in een lach uit.
- Haha, jij snoeper…
- Wil je ?
- Maar dan achteraf niet janken hé !

Ik haalde enkele touwen op de zolder. Ik ging op mijn rug liggen. Serge bond touwen rond mijn enkels en polsen en spande de touwen naar de zijkanten van mijn bed en knoopte ze daar goed vast. Ik lag als in kruis vastgeketend. En ik genoot er van! Ik genoot er van weerloos te zijn. Ik genoot er van te weten dat Serge me zou afmaken.
Serge bekeek me.
- Haha, manneke, nu zul je er van genieten !
Serge knielde tussen mijn gespreide benen. Zijn ene hand begon mijn stijve lul te masseren, zijn andere hand kneedde mijn ballen. Ik genoot. In geen tijd voelde ik hoe mijn hele lichaam zich opspande. Ik voelde hoe ergens in mijn buik de opmars van het spermaleger begon. Mijn lul gloeide. Mijn ballen gloeiden.
- A… Aaaahhhh.
Ik spoot zoals ik nog nooit gespoten had.
- Nee.. Nee… Stop…
Serge lachte.
- alsjeblieft, Serge stop.
Serge lachte.
Zijn hand masseerde nog geweldiger. Zijn hand kneedde nog geweldiger.
Ik rukte en trok aan de touwen.
Serge lachte.
- Nee.. Asjeblieft…

Hoelang duurde het ? Voor mij een eeuwigheid.
Serges handen hielden op.
Serge bekeek me. Ik lag uitgeteld, uit gemolken, kapot.
Voldaan !
Serge knoopte me los.
- En ?
- Godfert…. je hebt me liggen gehad hé !
- Je hebt het gevraagd.
Ik trok Serge op het bed. Er volgde een verwoede worstelpartij. Serge haalde het.

Zouden onze ouders ook zo’n spelletjes gespeeld hebben ?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 27


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Diepe VriendschapDoor: Nick
Gelezen: 2962x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong, Pijpen, Neuken, Bare
22-04
9.2
:: Boyjim - 5Door: BoyJim
Gelezen: 1647x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.8
:: 3 GeneratiesDoor: Cas
Gelezen: 5196x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Pa, Papa, Vader, Zoon, Incest, Geil
21-04
7.4
:: Jongens Hormonen - 57Door: Jaakske
Gelezen: 2389x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-04
8.7
:: Zwart - 9Door: Kevin-K
Gelezen: 5416x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Verliefd, Zoenen
18-04
9.1
:: Dennis - 3Door: Dennis Vb
Gelezen: 3724x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 10Door: Jean
Gelezen: 5160x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 9Door: Jean
Gelezen: 4895x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-04
8.9
:: Alex En Linus - 4Door: Alex
Gelezen: 3316x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-04
9.0
:: De Zes Van Klas 6a - 67Door: Jaakske
Gelezen: 1819x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
16-04
8.9
:: Betrapt Door Mijn... - 8Door: Jean
Gelezen: 5034x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: Beste Vriend - 3Door: 17jr
Gelezen: 5801x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
14-04
7.2
:: Dennis - 2Door: Dennis Vb
Gelezen: 7171x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-04
8.8
:: Betrapt Door Mijn... - 7Door: Jean
Gelezen: 6193x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.6
:: Dennis - 1Door: Dennis Vb
Gelezen: 10570x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-04
8.4
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net