Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 44

Op dinsdagochtend vertrok Kamal voor twee dagen. Er was een bijeenkomst voor AFS-studenten. In groep zouden ze Brussel en Antwerpen bezoeken. Kamal zag er echt naar op. En ik ? De eerste keer in al die tijd dat ik drie dagen zonder mijn broer moest doorbrengen.

Serge had vlak na de kerstvakantie een vijftal examens. Die moest blokken ! Hij vond echter wel een uurtje de tijd om op dinsdagnamiddag te komen fitnessen. Ma was naar een kerstbijeenkomst van de vrouwenbond waar ze lid van was. We hadden dus het kot voor ons alleen. Lekker sporten, in slip. Hoe lang was dat reeds geleden dat Serge en ik eens alleen waren ? Dus, slipje uit. Hoe kan een mens daar soms naar verlangen om eens samen naakt te zijn bij een andere ! Niet om zich om te kleden. Nee, gewoon een uur of langer nog samen naakt zijn. Ik vond dat enig ! Een mens is pas mens als hij in zijn zuiverste menszijn is. Naakt ! Zijn zoals hij is. In al zijn schoonheid en ook met al zijn foutjes.
Serge en ik bekeken elkaar. We wezen elkaar op de kleine schoonheidsfoutjes op ons naakte lichaam. Die linker tepel wat kleiner dan die rechtse. Die navel die niet helemaal rond lijkt te zijn. Dat bruine vlekje rechts van je piemel. Je piemel die niet helemaal recht naar beneden hangt. En je een teelbal die wat lager hangt dan de andere. We lachten. We raakten elkaar aan. Onze penis groeide. We trokken naar mijn slaapkamer.
- Wanneer heb je laatst gespoten ? vroeg Serge.
- Vanmorgen. Kamal heeft me gezogen.
- Ha !
-En jij ?
- Ook vanmorgen, in het bad.
Even stilte.
- En met Lieven ?
- Niets meer. Ik denk dat hij jaloers is omdat Kamal hier is.
Ik vertelde over die keer dat Lieven zijn neef Pol meebracht; dat ik het echt niet meer leuk vond.Even stilte. We zaten daar, Serge en ik, naast elkaar op mijn bed, beiden poedelnaakt.
- Zeg Rik, vind je het jammer dat Lieven niet meer reageert of zo ?
- Ja. Echt, ja.
- Als je hem nu eens zou vragen voor morgennamiddag. Je ma gaat toch mee met mijn ma naar de kerstmarkt in Brugge ?
- Ja. Ja….
- Telefoneer hem eens.
- Goed idee.
Ik liep naar beneden en nam mijn gms-toestel. Terug naar boven. Lieven opbellen. Het duurde een tijdje.
- Hallo…
- Hallo Lieven, Rik hier.
- Ha. Welk nieuws ? Is Kamal weg ?
- Ja, voor twee dagen. Ik zit hier met Serge.
- Ha…
- Zeg, Lieven, kom je morgen niet eens fitnessen ? Ik heb het kot alleen.
- Morgen ?
- Ja, morgen ! Je hebt toch niets te doen !
- Hmmmm…. Tegen welk uur ?
- Twee uur of zo ?
- Okido, ik zal er zijn. Dank voor de uitnodiging.
Gsm-toestel uitschakelen.
- Komt hij ?
- Ja.
- We kunnen het leuk maken, hé !
Serge keek me aan.
- Zeg, Rik… Jij bent een rappe spuiter hé !
- Ja.
- En je kunt er niet tegen dat er dan verder aan je lul en zo gevoeld wordt, hé ?
- Nee…
- Als ik nu eens aan Lieven voorstel om je op het bed vast te binden…
- Zeg !
- Haha, de een met zijn lul in je mond en de andere met zijn mond aan jouw lul Hahahaha….
- Zeg !!!
Ik greep Serge vast en sleurde hem op zijn rug op mijn bed. Het werd een heuse worstelpartij, die eindigde met elkaar wederzijds te pijpen. Serge slikte mijn zaad en hij spoot zijn sperma op mijn borst.

Woensdag. Kamal nog een dag afwezig. Ma reeds van in de ochtend met de ma van Serge naar Brugge. Serge kwam reeds van rond half elf fitnessen. Naakt uiteraard. Nee, enkel oefenen en zo, geen seks. Sparen voor in de namiddag !
’s Middags haalde Serge twee porties frieten met een hamburger. Dan truitje aan en kort broekje, nee, geen slipje er onder. De thermostaat op 24 graden ! Wachten op Lieven.
Vijf voor twee was Lieven er. Welgezind, dat kon je zo van zijn gezicht lezen. Blij dat ik hem uitgenodigd had ? Eerst wat warmen. Dan naar de fitnesskamer. Kleren uit. Allemaal ? Allemaal ! Oefenen met gewichten. Oefenen aan het toestel. Gekscheren. Lachen. En vooral, elkaar bekijken. Lieven kreeg een stijve.
- Héhé… kijk nu eens, lachte Serge;
- Ja, ik kan het geloven, als je hier zo bloot ligt…
- Ja, maar Rik heeft ook bijna een stijve !
- Ja, grinnikte Serge, Kamal is er niet, hé…
- Zeg …
Mijn lul ging helemaal rechtop staan.
- Zo te zien zit er wel een en ander in.
Serge kneep een oogje naar mij.
- Zeg, Lieven, willen we hem eens van zijn spanningen verlossen ?
- Ja, dat is een prachtidee….
- Hij zal wel weer onze handen wegduwen, denk je niet ?
- Hij kan er niet tegen hé, dat we voortdoen als hij schiet ?
- Ha…. Ik ken een goed middel…
- Wat ?
- Hem op het bed vastbinden !
- Godfert, ja zeg !

Wat een gesprek tussen Serge en Lieven. En hoe kon Serge het spel leiden recht op het doel dat hij en ik afgesproken hadden.
- Zeg…., replikeerde ik !
- Jij hebt niets te zeggen, wij zijn hier de baas. Is het niet Lieven ?
- Ja, zeker !
- Allez, hup naar de slaapkamer.
Ik deed gedwee wat Serge commandeerde.
- Hup op je bed !
Ik ging neer liggen. Serge trok een kastdeur open.
- Kijk hier eens….
Natuurlijk vond hij de touwen die we er vlak na de middag verstopt hadden.
- Hup, benen open !
Ik deed het. Serge en Lieven bonden elk een enkel aan mijn bed vast.
- En nu zijn polsen !
Mijn polsen werden even vakkundig vastgemaakt.
Ik lag vast gekluisterd op mijn bed, armen en benen wijd uit elkaar. En… ik genoot er van.
Lieven knielde over mijn borst en duwde zijn stijve lul tegen mijn lippen. Hij boog voorover, mijn lippen omsloten zijn stijve stamper. Op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe Serge mijn tuit in zijn mond nam.
Ik smaakte het zuur van Lieven zijn penis. Ik voelde de tong van Serge over mijn blote eikel. Ik voelde…..Ik spoot mijn zaad. Ik wilde schreeuwen. Lievens lul belette het. Ik schudde. Rukte aan de touwen. Serge deed voort. Ik smaakte zaad in mijn mond. Ik likte. Ik slikte. Ik rukte en trok aan de touwen.
Hoe lang ?
Serge en Lieven zaten elk aan een kant van mij. Ik lag uitgezogen. Mijn lulleke was amper een slap vogeltje. Lieven zijn lul lag ook slap.
Lieven voelde aan mijn balletjes.
- Aaahhh….
Lieven nam mijn ballenzak in zijn hand. Die hand omklemde mijn bolle kloten. Ik hijgde snel en zwaar. Lieven zijn vingers tokkelden op mijn opgespannen ballen.
Serge trok zichzelf af en spoot zijn zaad op mijn buik.

Ze maakten me los. Ik droogde mijn buik droog. We liepen naakt als we waren naar de keuken en dronken cola. Dan terug naar de fitnesskamer. Serge kleedde zich aan en trok naar huis. Hij moest toch nog wat studeren. Lieven en ik bleven achter. Wat praten. Nog wat sporten. Lieven genoot er van. Ik ook.

- Vond je het leuk ? vroeg ik aan Lieven.
- Nee, zeker ! Amaai !
- Ja, je vreesde al dat ik niets meer van jouw wilde weten, hé !
- Ja… Ja…
- Willen we elkaar nog eens pijpen ?
Naar mijn kamer. Over elkaar heen gaan liggen op mijn bed, Lieven over ik. Elkaars penis in onze mond. Voor mijn ogen bengelden de balletjes van Lieven. En er boven zag ik zijn anusoogje. Mijn vingers voelden er aan. Lieven voelde aan mijn ballen. We spoten bijna tezelfdertijd. We slikten elkaars zaad. We bleven nog een hele tijd over elkaar liggen. Dan naast elkaar. Gewoon liggen en genieten.
Voor we ons aankleedden voelde we nog eens aan elkaars ballen. We lachten.

Lieven vertrok. Voldaan, denk ik toch.
’s Avonds kwam Kamal terug. Hij had twee fantastische dagen beleefd. Toen we in bed lagen vertelde ik van wat er in de namiddag gebeurd was. Hij vond het leuk. Ik masturbeerde mijn broer. Hij genoot er van.

Oudejaarsavond.
Om zes uur ’s avonds zocht Kamal contact met zijn familie. Ze zaten allemaal samen. Ja, internet is voor zo’n zaken de ideale partner.
Tegen acht uur kwam de familie Vandamme bij ons met Johan en Manu en Eveline. Sinds ik haar gezien had in Les Lauzons was Eveline nog mooier geworden. Geen uitgebreide maaltijd. Nee. Allemaal kleine hapjes die we konden eten terwijl we in de zetels zaten. De ouders samen in het salon. De jongeren samen in de annex van de eetkamer. Vertellen, gekscheren, elkaar wat plagen.

Tegen middernacht riep ma de jongeren naar het salon. Nieuwjaarwensen uitdelen. Nieuwjaarszoenen uitdelen. Na al de plichtplegingen stond pa op. Hij zegde zeer verheugd te zijn met de aanwezigheid van zijn Indiase zoon. Van ma kreeg Kamal een stel boeken over Vlaanderen. Kamal dankte op zijn manier, luimig, gemeend.
- En, ging pa verder, ik heb een kleine verrassing voor onze zoon Rik.
- Een verrassing ?
Pa knikte. Ma glimlachte.
- We hebben gezien hoe Kamal en onze eigen zoon het prima met elkaar kunnen vinden. En hoe het voor Kamal een echte belevenis is, hier ver van zijn eigen land, nieuwe ouders te hebben gevonden.
Pa zweeg even. Keek ma aan. Meneer en mevrouw Vandamme zaten er ook glimlachend bij. Wisten zij er van ?
En, ging pa verder, we hebben gedacht, ma en ik, dat wij ook de kans moeten geven om een dergelijke ervaring aan onze eigen zoon, aan Rik te mogen gunnen. En daarom, beste zoon, ma en ik hebben je ingeschreven voor een jaar AFS-ervaring in het buitenland.
- Nee, riep ik.
- Toch wel. De formulieren zijn reeds opgestuurd en we hebben reeds een antwoord gekregen: je bent aanvaard !
- Nee zeg !
Ik sprong op. Ik stond daar. Overweldigd, niet wetend wat ik moest doen. Ma stond op en nam mij in haar armen. Knuffelde mij. Pa nam mij in zijn sterke armen, klopte, drie vier keren op mijn rug. Kamal omhelsde mij. De deugniet wist er van ! Knuffels van meneer en mevrouw Vandamme, van Eveline, Johan en Manu. Ik had tranen in de ogen. Ik mocht voor een jaar naar het buitenland ! Een heel jaar !
- Danke… Danke….

Het was reeds een heel eind in het nieuwe jaar wanneer onze bezoekers vertrokken. Het was echt een ongelooflijke avond geweest. Gezellig, leuk, en voor mij een enorme verrassing ! Wat zou dat nieuwe jaar ons allemaal brengen ? Nog tot half juli mijn Indiase broer Kamal bij mij. Ergens half augustus zelf naar het buitenland. Waar naartoe ?

Nieuwjaarsdag 2012. Slapen tot een gat in de voormiddag. Wakker worden omdat mijn broer aan mijn piemel voelde.
- Eh… Eh…
Ik moest even nadenken.
- Ha, jij potverdikke !
Ik greep Kamal vast.
- A good year, Rik…
- Een zalig en gelukkig Nieuwjaar, Kamal.
Ik merkte dat zijn laptop reeds aan stond.
- Heb jij geskyped met je ouders ?
Kamal lachte zijn hagelwitte tanden bloot.
- Yes…
- Wanneer was je wakker ?
- Acht uur….
Ik keek op de radiowekker. Het was half elf. En alles nog stil in huis. Enkel Kamal, die duivelse rakker, was vroeg wakker. Ik stampte het dekbed van me weg. Lag naakt. Kamal zat ook naakt. Hij bekeek me. Zijn hand voelde aan mijn zakje.
We gingen in 69-houding liggen. Kamal over me heen. Onze lippen schoven over elkaars penis. Likken, zuigen. Een vinger van mij drong in dat leuke anusoog van mijn AFS-broer. Kamal kreunde. In geen tijd verloren we allebei ons zaad. Ik slikte Kamal zijn sperma. Hij slikte mijn sperma. Kamal rolde van me af.
- Happy New Year….
We lachten, stilletjes, want we hoorden lawaai in de badkamer.

Kamal en ik bleven liggen tot elf uur. Dan samen naakt naar de badkamer. Pa ontmoeten op de overloop.
- Haha, onze twee engelen !
- Goeie morgen, pa.
Kamal en ik samen in de douche. Elkaar wassen. Elkaar afdrogen. Aankleden en naar beneden.
- Goeie morgen, ma.
- Goeie morgen, deugnieten !

Rond één uur de restjes van de avond voordien opeten. Gezellig samen in het salon. In de namiddag telefoontjes naar de familie. Met zijn vier een gezelschapsspel spelen. Tegen zessen ’s avond s kwamen Serge en zijn ouders. De twee moeders bakten pannenkoeken. De twee vaders praatten over de politiek. De drie jongens zaten spelletjes te spelen op internet.

Dinsdag na Nieuwjaar. Pa was terug gaan werken. Ma was bij mevrouw Vandamme. Serge kwam even verpozen tussen zijn vele uren blokken door. Hij had vlak na de nieuwjaarsvakantie vijf examens ! Samen met Kamal op de fitnesskamer. Enkel in slip. Werken met gewichten en stangen, terwijl er een op het toestel bezig was.
- En ik ga je dan een vol jaar lang niet zien, als je weg bent ? vroeg Serge.
- Ja… Nee…
- Mij ga je ook niet zien, zuchtte Kamal.
Even stilte.
- Nee…
- Nee, hé….
- Je gaat jezelf moeten rukken, lachte Serge.
- Tenzij….
- Ergens bij de negers. Die hebben kolossale lullen !
- Hoe weet jij dat ?
- Internet, hé !

Serge zijn gsm speelde zijn liedje af. Serge nam op.
- Hé, Djoren ! Gelukkig Nieuwjaar !
Luisteren.
- Ja, natuurlijk !
Luisteren.
- Nee… zit hier bij Rik, je weet wel, ik heb erover verteld. … Ja, we sporten wat.
Serge keek me aan.
- Djoren – Joris noemt hij en we zitten samen in Kortrijk in de lessen– wil ook wel eens wat fitnessen. Hij kan nu komen. Wat denk je ?
- Waar woont die ?
- Ieper. Hij heeft een auto.
- Zou hij ook in slip willen?
- Denk het wel ! We zijn al twee keren gaan zwemmen. Hij heeft een leuke lul !
- Wil ik eens zien, zegde Kamal.
Serge opnieuw aan de gsm.
- Ja, kom maar af. Je weet me wonen ? Er naast !

Een half uur later werd er aangebeld. Serge, met enkel zijn slipje aan, naar beneden en liet zijn kameraad binnen. Samen naar boven.
- Dag..
- Dag !
Handjes geven.
- Ja, we lopen er sportief bij, hé, zegde Serge.
- Ja, vulde ik aan, en soms ook helemaal naakt !
Joris ontdeed zich van zijn bovenkleren, stond in slip. Een ferme bobbel voorin. Ik legde hem de werking van het toestel uit. Serge hielp zijn kameraad. Ik keek toe. Wat een kerel ! Ergens tegen één meter negentig groot, gespierd, blond haar, lachend gezicht en… voortdurend een ferme bobbel in zijn slipje.
- Zeg, mannen, als we nu eens dat slipje uit deden…., stelde Serge voor. Djoren, je doet toch mee, hé !
- Ja… Ja….
Slipjes uit. Whaw, wat een lul ! Minstens twintig centimeter, halfslap, en twee duimen dik ! Blote eikel. Verder sporten. Naakt. Ik moest wel voortdurend naar die Joris kijken. Mens, mens, wat een kerel ! We sportten tot na vier uur. Nee, er gebeurde niets ! Niets ! Niets !
Kleren aan. Joris vertrok.
Serge en Kamal zaten in het salon nog een hele tijd te praten.
Nee, er was niets gebeurd wat ik toch wel had gewild. Nee, geen zaad, niets !
Niet met Joris. Niet met Serge. Niet met Kamal.
O ja, toch wel, ’s avonds in bed, Kamal en ik, elkaar pijpen en zuigen en slikken. Hmmmm…. lekker !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 46

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1660x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5212x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4291x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3823x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2050x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7493x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7070x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2330x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7610x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3505x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4558x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2791x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2987x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5964x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10231x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!