Opwindend.Net
Ik kreeg ineens weer zin om een verhaal te schrijven. Wel eenmalig, maar toch. De 'echte' Soccerguy1996 heeft inmiddels bijna een half jaar een relatie, en ik wil mijn lezers hier graag van mijn vreugde mee laten genieten. De namen in dit verhaal zijn gefingeerd.

Veel leesplezier!


Lucas en ik, Martijn, zijn vandaag een half jaar samen. Die mijlpaal wilden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. We hadden vooraf al een beetje ons weekendje gepland. Vanavond gaan we uiteten met een lekker 'dessert' op het laatst... als je begrijpt wat ik bedoel.

Terwijl ik in de bus naar Lucas' appartement zit kijk ik ongeduldig op m'n telefoon, wachtend totdat hij appt dat hij afgewerkt is. Niet veel later verandert z'n status naar 'online' en begint hij te typen. "Hi". Zijn berichtjes zijn altijd kort en bondig, hij heeft namelijk dyslectie. Niet zo erg, want hij stuurt daardoor regelmatig gesproken berichten. En zeker als deze lieve woorden bevatten, komt het extra oprecht over. Een geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen.

"Hey schatje", typ ik terug. Ik zie dat hij een audiobericht aan het opnemen is. Het duurt niet lang; in de amper 10 seconden durende spraakmemo vertelt Lucas dat hij klaar is met werken en naar huis loopt. Hij woont letterlijk op vijf minuten loopafstand van zijn werk, wel lekker chill dus. Ik schrijf zelf terug en vertel dat ik bijna bij 'm ben. Enkele haltes later stap ik uit en loop richting z'n appartement. Net wanneer ik aan kom gelopen zie ik 'm de deur openen. "Heey Lucaaassss", roep ik meteen. Hij kijkt even verschrikt mijn kant op. Meteen verandert dit naar een glimlach. Ik loop naar 'm toen en omhels mijn vriendje stevig, waarna we elkaar even uitgebreid zoenen. In de lift naar boven kijken we elkaar aan. Het is een paar seconden stil, tot Lucas ineens zegt "Gefeliciteerd met de 6 maanden." Het klinkt wat raar om elkaar te feliciteren om zoiets, maar ik knik direct.

Lucas draait de deur van het slot. "Dames gaan voor", grapt hij. Ik grinnik sarcastisch en kaats de bal vervolgens terug. "Zegt degene die altijd kookt en het huishouden doet.", zeg ik knipogend. Lucas doet de deur achter zich dicht en legt z'n sleutels op tafel. Ik vraag meteen wat hij wil drinken. "Cola doe maar.", antwoord hij snel terwijl hij gaat zitten op de bank. Ik pak zelf een bakkie pleur.

"Zin in vanavond?", hoor ik Lucas op een afstand vragen. Ik kijk 'm even glimlachend en knikkend aan. "Natuurlijk heb ik er zin, gekkie. Ik kijk sowieso altijd uit naar de momenten dat ik bij je ben, of we nou uiteten gaan of gewoon gezellig samen bankhangen." Ik kan zelf na deze zes maanden nog altijd niet geloven dat zo'n lekker ding als Lucas voor zo'n foeilelijk misbaksel als ik heeft gekozen. Tegelijkertijd geeft het een enorme boost aan zelfvertrouwen. Want tja, hoe je het ook wendt of keert, hij koos voor mij. Hij had voor duizenden, nee miljoenen andere jongens kunnen kiezen. Maar hij koos voor mij. Daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik weet ook niet meer wat ik zonder 'm zou moeten.

"Wat ben je aan het denken, poepie?", vraagt Lucas met z'n schattige puppy-oogjes. "Niks.. Ik was gewoon aan het denken hoe blij ik wel niet met je ben. Zes maanden samen inmiddels, dat vind ik toch wel een behoorlijk getal. Ik had niet verwacht dat je na zoveel tijd nog steeds zo geÔnteresseerd in me bent." Lucas staat op en loopt mijn kant op. Ik wil hem z'n Cola geven, maar hij zet het glas meteen op het aanrecht naast ons neer en begint me te omhelzen. "Natuurlijk ben ik nog steeds geÔnteresseerd in je. Ik ben ook superblij met jou. Je bent de liefste en schattigste jongen die ik ooit heb leren kennen. Ik kan zelf niet geloven dat jij zo iemand als mij leuk vindt." Ik smelt van z'n lieve woorden en geef 'm een kus op z'n lippen. Ik moet wel even op m'n tenen staan, ik ben immers maar klein vergeleken met hem. Lucas bukt zelf wat, om het mij wat gemakkelijker te maken. Meteen na het onschuldige kusje beginnen we hevig te zoenen. Mijn handen gaan ondertussen richting z'n lekkere stevige kontje en grijpen deze goed vast. Ik voel een tong tegen m'n lippen aan drukken en sta zijn move toe. Mijn broek begint inmiddels flink te knellen en ik voel ook wat tegen mij aan. We zijn beiden enorm geil geworden, maar besluiten niet verder te gaan. We moeten immers nog douchen en dan richting het restaurant. Rustig tongen we nog even door voor een minuut.

"Sorry schatje, maar we moeten nog even douchen. Lijkt me wel zo handig, voor we uiteten gaan.", zeg ik morrend. Ik vind het zelf ook niet leuk, maar het moet wel even. Lucas kijkt terneergeslagen, maar snapt het wel. Het goede nieuws is dat we vanavond alle tijd hebben om onze gang te gaan. Die gedachte levert weer een glimlach op bij ons.

We kleden ons uit en stappen de douchecabine in. Ik pak de douchegel naast me en smeer het geile lichaam van m'n vriendje in. Z'n lul is nog altijd stijf van het tongen net. De mijne ook trouwens. Als een stel kinderen die voor het eerst andermans piemeltje zien giechelen we naar elkaar. Lucas pakt de douchegel en smeert mij nu in. Tegelijkertijd doen we wat shampoo in onze haren en spoelen vervolgens alles goed uit. Wanneer dat gebeurd is stappen we uit de douche en drogen onszelf af. Lucas pakt wat kleding uit z'n kast. Hij wil er op dit soort gelegenheden altijd op z'n paasbest uitzien, terwijl ik zelf genoegen neem met een shirt met een blouse eroverheen, verder een spijkerbroek om het af te maken. Even later verschijnt Lucas voor me in een net jasje. "Jeetje, moet je weer zo compleet uitgedost gaan?", zeg ik grappend. Hij weet uiteraard dondersgoed dat ik er enorm op geil als hij z'n nette jasje aan doet. "Jaaaa, dat moet", antwoordt hij. Hij maakt dan het gebaar voor 'geil' naar me. Ik gebaar 'jij altijd' terug. Lucas spuit nog een lekker geurtje op m'n nek en die van hemzelf. Ik kijk m'n vriendje verlekkerd aan en geef 'm nog even een kus. "Mijn God, wat is hij toch knap", denk ik bij mezelf.

"Hebben we alles bij? Telefoon, portefeuille mťt geld en goede zin?", vraag ik. Lucas knikt lachend. We lopen naar de bushalte en hoeven niet lang te wachten tot de bus aan komt gereden. Het is gelukkig niet ver weg. Tien minuten later komen we dan ook bij de halte aan waar we er weer uit moeten en lopen naar het restaurant. Het is niet al te groot. Voor mij is dat extra prettig, omdat ik slechthorend ben. We lopen naar binnen en vragen de ober naar onze tafel. Deze hebben we vooraf gereserveerd. Doorgaans is dat niet snel nodig tegenwoordig, maar ik had geen zin in gedoe op het laatst moment op zo'n dag als deze. De ober begeleidt ons naar de tafel, waar we gaan zitten. Het avondje gaat als een speer en het is alweer tien uur geworden als we net een dessert hebben gehad. We besluiten dat het tijd wordt om te gaan, dus ik vraag naar de rekening. Na netjes te hebben gepind lopen we naar buiten terwijl we het personeel gedag zeggen.

"Dat was lekker, niet?", vraagt Lucas. Ik knik hevig. "Het was inderdaad lekker, zeker voor het geld." We stappen in een bus die net aan kwam gereden en gaan terug naar Lucas' appartement. Eenmaal binnen stormt hij naar z'n slaapkamer. "Huh, wat ga je doen?" Hij reageert pas enkele tellen later. "Wacht maar schatje, je zult het vanzelf zien." Hij maakt me nieuwsgierig. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat ik kan verwachten. Mijn geduld wordt gelukkig snel beloond wanneer hij z'n deur open doet. Hij heeft zich snel omgekleed. En hůe. Voor me staat ineens mijn knapperd in een voetbaltenue. Hij wist dat ik hier op kick, maar ik had niet verwacht dat hij hier aan zou denken vanavond.

Ik pak Lucas meteen vast bij z'n kontje terwijl onze lippen elkaar raken. Hij wil m'n riem uitdoen, maar ik houd 'm tegen. "Wacht, laten we naar de slaapkamer gaan." Lucas zwijgt en loopt me achterna zijn kamer in. We doen snel onze schoenen uit en gaan hurkend op het bed zitten. Ik begin Lucas te tongen en duw hem rustig naar beneden. Ik stop even met tongen en geef allemaal kusjes op z'n lichaam. Rustig dwaal ik af naar beneden. Ik begin bij z'n nek, gevolgd door het optillen van z'n voetbalshirtje om bij z'n borst en hard geworden tepels te kunnen. Ik lik deze en zie mijn vriend meteen genieten. Mijn tong gaat over z'n lichaam, via de haartjes die van de navel naar beneden lopen, tot deze zijn aangekomen bij het sportbroekje. Mijn ogen bedriegen me niet: ik zie Luca's lul als een tentstok in het shortje staan. Ik zal 'm niet langer gevangen houden en trek z'n broekje voorzichtig naar beneden waarna zijn paal omhoog schiet. Ik kijk Lucas glunderend aan en pak z'n lul vast. Mijn tong gaat langzaam over de balzak en komt dan aan bij het pronkstuk. Ik maak een likkende beweging van beneden naar boven en maak cirkelbewegingen over de eikel. Ik hoor ondertussen wat zachte kreuntjes uit de mond van Lucas komen. Mijn mond gaat nu over z'n hele eikel en ik begin langzame pijpbewegingen te maken. Een van mijn handen gaat onder het voetbalshirt, strelend over z'n slanke lichaam. "Hmmmmmm", hoor ik weer. Hij geniet duidelijk.

Mijn broek knelt nu wel enorm van de keiharde penis die erin ligt. Ik stop even en ga weer op m'n hurken zitten om m'n riem los te kunnen doen. Lucas volgt mij en haalt m'n hand weg bij de riem. "Laat mij maar", zegt hij terwijl hij de riem losmaakt. Hij trekt mijn broek en slip omlaag, waarna een piemel van ongeveer 15 cm tevoorschijn komt. "Die heeft veel te lang daar binnen gezeten", grinnikt Lucas. Hij begint meteen met pijpen. Ik pak Luca's hoofd voorzichtig vast en laat een hand zachtjes door z'n haren gaan. Het duurt niet lang voor het hoogtepunt aandringt. Ik kom altijd zo snel klaar, dat is wel minder. "Ik kom bijna, geilerd", zeg ik. Lucas stopt direct en geeft me tijd om even 'aan te vullen'. Mijn mond gaat weer richting de zijne en we zoenen weer een tijdlang.

"Martijn, ik wil je neuken", hoor ik ineens. Dat had ik niet zien aankomen. Hij heeft me namelijk nog niet eerder geneukt, ik hem echter wel. Hij lijkt vastberaden en pakt zonder te vragen een tube glijmiddel en wat condooms uit z'n nachtkastje. Ik trek m'n bovenkleding uit en ga op bed liggen. Lucas doet ondertussen wat glijmiddel op z'n vinger en in m'n jongenskutje. Ik kreun wat van het vingertje. "Dat wordt nog wat als hij z'n hele lul in me stopt zometeen", denk ik bij mezelf. Maar ik ben wel blij dat hij het eens wil proberen en laat hem vooral over me heen komen. Lucas doet een flinke klodder glijmiddel op zijn nog altijd harde pik. Deze drukt hij tegen het gaatje aan en duwt 'm voorzichtig naar binnen. "Ahh", kreun ik meteen. Lucas kijkt even verschrikt op, maar gaat snel weer door. Langzaam gaat z'n paal steeds een beetje verder naar binnen. Het is zeker niet pijnloos, maar tegelijkertijd voelt het wel lekker. Zodra hij niet verder kan begint Lucas met het maken van rustige pompbewegingen. Met iedere keer dat ik z'n lul heen en weer voel gaan in me klinkt er gekreun uit m'n mond. "Aaah hmmm..." Ik kijk geil naar m'n schatje die nog altijd zijn voetbalshirt aan heeft. Voor het eerst geneukt worden door een echte 'soccerboy'. Die gedachte maakt me extra geil en zonder dat m'n lul ook maar aangeraakt wordt voel ik orgasme aankomen. "Aaarghh, fuckkkk", kreun ik hard, terwijl vier grote klodders op mijn buik landen.

Blijkbaar heeft mijn gekreun Lucas ook geiler gemaakt, want zijn gekreun wordt heviger. Hij haalt z'n penis uit me en schuifelt naar me toe. Hij begint me weer te tongen. Niet veel later komt hij nog altijd tongend klaar. "Hmmmmmpff aahhh", probeert hij eruit te krijgen. Helemaal uitgeput valt hij naast me neer. Ik geef 'm nog een goede zoen. "Thanks babe, je was heerlijk bezig. Sowieso bedankt voor deze geweldige dag. Ik wil je echt nooit, maar dan ook nooit meer kwijt.", zeg ik tegen Lucas. "Nee, jij bedankt, Martijn. Je weet mijn dagen altijd volmaakt te krijgen. Ook vandaag - zeker vanavond - weer."

Voldaan vallen we in elkaars armen in slaap. Ik had me geen betere manier kunnen voorstellen om te vieren dat we een half jaar samen zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ons Eerste Half Jaar Samen - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1231x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1545x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1171x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 792x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2349x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1799x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2925x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3049x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3959x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1849x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5163x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4928x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2332x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1892x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3884x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1632x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!