Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: In Bed Bij De Buurman - 1

Hoi allemaal, hieronder kunnen jullie het vervolg op het avontuur met mijn buurman lezen. Er werden een aantal verzoeken gedaan voor een vervolg en hier is dat dan eindelijk! Ook dit keer schrijf ik een waargebeurd verhaal. Zoals altijd: tips en reacties zijn meer dan welkom!

“Mag ik binnenkomen Nick”, hoor ik nadat er op mijn deur wordt geklopt. “Ja tuurlijk mam”, zeg ik vrolijk, waarna de ze de deur opent. Ik zit aan mijn bureau, dat bezaaid ligt met wiskunde aantekeningen. Het is mijn examenjaar en er zit weer een toetsweek aan te komen. Op mijn laptop staat de digitale leeromgeving open en op de grond ligt een stapel met boeken van allerlei vakken. “Wat ben je weer druk bezig lieverd, neem je ook af en toe een pauze?”, zegt ze met een bezorgde blik. Ik knip instemmend. “Je vader en ik gaan nu rijden. We verwachten morgen weer rond 13:00 uur thuis te zijn”. Een paar keer per jaar gaan ze samen een avondje weg, waarna ze ook vaak een hotelovernachting pakken. “Ga je een beetje optijd naar bed? En zorg ervoor dat je wat fatsoenlijks binnenkrijgt vanavond”. “Jaahaah mam” zegt ik plagerig. “Dan is het goed” lacht ze. “Krijg ik nog een knuffel?”. Ik draai mijn bureaustoel en sta langzaam op. Moeizaam loop ik naar haar toe. “Wat loop je moeilijk?”. “Gisteren heb ik tijdens de voetbaltraining een flinke tik gekregen op mijn hamstring. Maar het zal over een paar dagen wel beter zijn”. Ik geef haar een knuffel en roep naar beneden tegen mijn vader dat hij zich moet gedragen. Ik ga weer voorzichtig in mijn stoel zitten en een paar minuten later hoor ik de auto wegrijden. Daarna klik ik met de muis op het MSN balkje dat onder in mijn scherm oranje knippert.

“Dat ging maar net goed, of niet?” staat in het chatbericht van Jasper. Ik stuur een grijnzende smiley en laat weten dat het inderdaad op het randje was. Gelukkig hoorde ik haar optijd de trap opkomen, denk ik met een zucht. Daarna verschijnt een verzoek voor een webcam verbinding en als ik die open zie ik hem zitten: de buurman die ik inmiddels van een hele andere kant heb leren kennen. Hij zit in met ontbloot bovenlijf en draagt alleen zijn spijkerbroek. Op zijn brede borst groeit borsthaar dat voorzichtig grijs aan het worden is. Hij heeft sowieso een heerlijk sportief lijf, zeker voor een veertiger. “Zullen we verder gaan waar we waren gebleven? Je mag m er nu wel uithalen”, lees ik in zijn chat. Gehoorzaam sta ik op uit de stoel, draai mijn kontje naar het scherm en trek mijn joggingbroek naar beneden. Met mijn linkerhand trek ik een bil opzij, waarna ik met mijn andere hand de huidkleurige dildo (oftewel mijn ‘hamstringblessure”) uit mijn kontje laat glijden. Ik zucht als de kunstmatige eikel naar buiten floept en show trots mijn openstaande gaatje aan de man op het scherm. “Mmm wat ben je toch een geil joch. Ik zie je over 5 minuten?”. “Ik kom er direct aan”, stuur ik hem bevestigend. De webcam wordt uitgeschakeld, waarna ik nog 1 berichtje krijg. “Goedzo, want het is eindelijk zover. Vandaag gaat het gebeuren”, zegt hij. Daarna volgt een foto van zijn stijve paal. De paal die ik de afgelopen maanden al regelmatig van dichtbij heb gezien, maar niet meer in mijn kutje heb gevoeld na die ene keer.

Het is al donker als ik richting zijn huis loop. Mijn gedachte dwalen af naar de afgelopen keren dat ik bij hem langs ging. Het waren vaak korte bezoeken, maar dat had ook een voordeel: door hem heb ik echt goed leren pijpen. Waar hij zich bij de eerste afspraakjes nog zelf moest aftrekken om klaar te komen, lukte het mij de laatste keren om hem in 5 minuten klaar te zuigen. Een compliment, omdat hij aangaf dat het bijna niemand lukte hem klaar te pijpen. Voor mij was het geen probleem om te oefenen: zijn lul haalt iets in mij naar boven wat ik nog niet van mijzelf wist. Die heerlijke besneden pik met volle, donkerode eikel. Zijn lange schacht die in het midden zo dik is als een redbull blikje. Zijn warme ballen die daaronder hangen en de heerlijke smaak van zijn zaad die daar met kracht wordt uitgeschoten. Na die keer dat zijn pik niet in mijn kontje paste hebben we het niet meer geprobeerd. Zonde om te overhaasten, vond hij. In plaats daarvan had hij een dildo voor me gekocht om mee te oefenen. Niet zo dik en lang als zijn paal, maar perfect om mij daarop voor te bereiden. Sindsdien heb ik regelmatig op die dildo gezeten, die door de zuignap op meerdere manieren te bevestigen was. Af en toe liet ik via de webcam zien hoe het ging, wat altijd mega opwindend was. Maar vanavond was het tijd voor het echte werk. De dildo ligt weer op mijn kamer opgeborgen, de tijd van oefenen is nu voorbij. Tegen de tijd dat ik het grindpad naast zijn huis opstap drukt mijn knalharde pik door de stof van mijn joggingbroek. De lustgevoelens gieren door mijn lijf, ik ben benieuwd of dat ook voor hem geldt. Als ik door de zijdeur naar binnenstap krijg ik al snel het antwoord.

Ik heb de deur nauwelijks achter mij dichtgetrokken als hij poedelnaakt uit de zijkamer komt lopen. Zijn pik is halfslap, maar zijn glinsterende eikel verraad dat er al behoorlijk wat voorvocht is vrijgekomen tijdens onze webcamsessie. Hij begint mijn jas uit te trekken terwijl ik behendig mijn schoenen en sokken uittrap. In 1 beweging trekt hij mijn trui en T-shirt over mijn hoofd en ik laat mijn broek op mijn voeten vallen. Er is even een korte pauze als hij mijn naakte lijf bekijkt, waarna hij met zijn handen op mijn schouders laat weten dat ik op mijn knietjes moet gaan zitten. Zonder verdere hints nodig te hebben leg ik mijn handen op zijn heupen en neem ik zijn eikel tussen mijn lippen. De zilte smaak van zijn voorvocht tintelt op mijn tong, waarna ik zijn lid rustig naar binnen laat glijden. Ik zit gewoon voor de voordeur en met een beetje pech zouden mensen op straat mij door het raam kunnen zien. Maar inmiddels voelt zijn pik zo vertrouwt dat ik mij toch veilig voel. Al denk ik niet dat ik überhaupt zou willen stoppen als iemand het ziet, zijn paal is te verslavend. Gulzig en dankbaar draait mijn tong rondjes om zijn eikel, terwijl ik hem in zijn ogen aankijk. Dat vindt hij het geilste en dat blijkt ook uit zijn pik die in mum van tijd op volle sterkte is. Op dat moment past zijn pik niet meer helemaal in mijn mond, daarvoor is die te dik. Maar met mijn hand aansluitend aan mijn lippen kan ik hem toch het gevoel geven dat hij helemaal in mijn keeltje zit en dat werkt goed genoeg. Zo goed, dat hij zijn pik al na een paar minuten weer uit mijn mond trekt. “Kom, we gaan naar boven”.

Onder aan de trap zegt hij dat ik eerst voorover moet buigen. Mijn voeten staan op de koude vloer als ik mijn handen op de traptrede leg. Voordat ik er erg in heb voel ik zijn baardje tussen mijn billen en zijn warme tong over mijn gaatje. Een ongeneerde, hoge kreun klinkt door de gang, waarna ik mijn kontje verder naar achter druk. Mijn billen worden uit elkaar getrokken en zijn tong dringt dieper mijn jongenskutje in. Ik geniet van onze onbegrensde, bijna dierlijke geilheid en gniffel tussen het kreunen door om de gedachte dat we elkaar nog niet eens gedag hebben gezegd. Naast mijn gezicht zie ik zijn hand verschijnen en hij steekt een vinger uit. Braaf neem ik die in mijn mond en begin er aan te zuigen alsof het zijn pik is. Nadat mijn speeksel zijn werk heeft gedaan, glijdt de vinger weer uit mijn mond. Zonder waarschuwing laat hij de gladde vinger in mijn gaatje glijden, die geen moment tegenstribbelt. Ik kijk verrast om en kijk hem met geile, zaadvragende ogen aan. Hij lacht, geeft een zachte tik op mijn billen en zegt dat ik de trap op moet lopen. Dat valt nog niet mee, zo met zijn warme vinger in mij. Af en toe drukt hij op mijn prostaat, wat een rilling door mijn lijf veroorzaakt. Eenmaal boven aangekomen glijdt de vinger weer naar buiten. Ik wil weer omdraaien om zijn pik te proeven, maar dat staat hij niet toe. Met zijn sterke handen duwt hij mij voor zich uit de slaapkamer in. Op zijn bed liggen vier bondage touwen, die elk aan een bedpoot zijn vastgebonden. “Mmm, dat is echt geil” zegt ik hardop. Zo verleidelijk mogelijk kruip ik op zijn bed en ga ik op mijn buik liggen. Kennelijk is dat inderdaad de bedoeling, omdat ik direct voel hoe hij de touwen om mijn voeten en handen begint vast te knopen. Uiteindelijk lig ik niet muurvast, maar ik kan niet met mijn handen bij de knopen komen: het is duidelijk dat ik niet zonder zijn hulp los ga komen. Op het nachtkasje zie ik een fles met glijmiddel en een kleiner flesje staan, waarna het ineens donker wordt. Hij doet een blinddoek voor en knoopt deze achter mijn hoofd vast.

Alles voelt zoveel intenser als je niet meer kunt zien. Ik word normaal al ongecontroleerd geil als ik gerimd word, maar dat is nu nog 100 keer heftiger. Ik kreun, piep en smeek om meer, terwijl zijn warme tong opnieuw over mijn gaatje danst. Zijn baardje is ruw en scherp tussen mijn gladgeschoren billen, zijn handen masseren mijn billen hard en stevig. Het maakt het contrast met zijn zachte tong nog duidelijker. Af en toe verdwijnt een vinger naar binnen, soms twee vingers, waarna de warme adem op mijn ster de komst van zijn tong weer aankondigt. Mijn gaatje is inmiddels al iets meer gewend, maar klemt zich toch strak om alles wat naar binnen komt. Het voelt daardoor misschien nog wel lekkerder. Ik luister naar de geluiden die in de kamer klinken. Zijn ademhaling, de tong over mijn steeds natter wordende gaatje, zijn vingers die een zacht soppend geluid maken, mijn eigen hoge kreetjes en piepjes. Mijn vingers begraven zich in het dekbed en mijn tenen krommen van genot. De druk van mijn eigen lijf op mijn pik wordt bijna teveel in combinatie met zijn aanval op mijn sterretje. Hij merkt het ook en stopt net zo abrupt als hij begon. Heel even is het stil, waardoor ik mijn hart voel stampen in mijn borst. Daarna voel ik de matras voor mijn gezicht iets worden ingedrukt. Ademloos wacht ik op wat er gaat gebeuren, waarna ik iets warms en zachts tegen mijn lippen voel. De mannelijke geur herken ik inmiddels uit duizenden en dankbaar lik ik over zijn eikel. Pijpen krijgt zo’n andere dimensie als je niets kunt zien en beperkt kan bewegen. Ineens merk je hoe vol je mond en keel voelen, hoeveel vocht er in je mond ontstaat, hoe intimiderend het kan voelen. Ik ben in extase en wil alleen maar meer. Voor zover het lukt probeer ik zijn lul zo diep mogelijk in mijn keel te nemen. Meer, meer, meer. Ik kreun bij elke haal, een soort smeekbede om zijn paal niet terug te laten trekken. Ik proef steeds meer voorvocht dat zich vermengd met mijn speeksel. Zijn paal is spekglad. “Nou mam”, denk ik bij mezelf, “ik zei toch dat ik iets fatsoenlijks binnen zou krijgen”.

Hoe gulzig ik ook ben, uiteindelijk voel ik zijn warme staaf weer uit mijn mond glijden. Er volgt nog een natte tik tegen mijn wang, waarna ik hem weer voel verplaatsen op de matras. Het geluid van een dop die van een fles klikt, een vloeistof die eruit wordt geknepen en daarna koude, glibberige vingers die mijn gaatje insmeren. Gelukkig hoor ik niet het geluid van een condoomverpakking. We zijn allebei getest en weten dat we niets kunnen oplopen. Dat betekent dat ik zijn pik in volle glorie kan gaan ontvangen. De touwen bij mijn voeten worden losgemaakt, waardoor ik op mijn knietjes kan gaan zitten. Doordat mijn handen nog vast zitten komt mijn kontje hoog boven mijn lijf uit. Ik merk dat ik met de seconde zenuwachtiger word wanneer ik zijn harige benen tegen die van mij voel. Warme handen spreiden mijn billen, waarna zijn gloeiende eikel tegen mijn kutje drukt. Met open mond voel ik mijn gaatje steeds wijder worden, waarna deze weer achter zijn eikel sluit. Met elke centimeter die daarna volgt wordt de pijn heftiger. Ik probeer mij te concentreren, maar ik ben te gespannen. Jasper merkt het gelukkig ook en drukt niet verder door. In plaats daarvan hoor ik dat de dop van een flesje wordt gedraaid, maar het is niet dezelfde klank als net. Hij komt over mij heen hangen, zijn eikel nog steeds in mijn gaatje. “Snuif eens een keer diep”. Ik gehoorzaam en voel een penetrante, chloorachtige lucht door mijn neus en hoofd schieten. Jasper beweegt weer snel weg en zit weer achter mij. Ineens begint mijn hoofd te gloeien en kort daarna spoelt een golf van ontspanning en geilheid door mijn lijf. Een zachte giechel ontsnapt uit mijn mond en ik voel mijn snoeiharde paal slap worden. En dan, zonder waarschuwing, begint de paal in mijn kutje te glijden. Geen pijn. Ik kreun als een ware porno actrice: wat voelt dat fucking lekker. Mijn gaatje rekt maar en rekt maar en het voelt alsof mijn maag tegen mijn keel wordt gedrukt. Jasper en ik kreunen hard en tevreden als zijn zak tegen die van mij drukt en zijn pik geen centimeter verder kan. Eindelijk is het gelukt.

Langzaam begint mijn geile buurman mijn jonge kontje te neuken. Elke stoot voelt lekkerder dan de vorige. Zijn dikke paal drukt tegen de wanden van mijn binnenste, zijn zak tikt speels tegen de mijne. Zijn handen kneden mijn volle billen, die bij elke stoot heerlijk tegen zijn harige buik duwen. Ik kan allang niets zinnigs meer uitbrengen en heb me volledig aan hem overgegeven. Naarmate hij harder en sneller begint te stoten merk ik dat het dronken effect van zojuist is verdwenen, maar mijn gaatje is gelukkig helemaal gewend. Zijn krachtige lijf begint steeds harder te bewegen en mijn billen kletsen steeds harder in zijn schoot. Mijn heupen worden naar achteren getrokken terwijl hij stoot, waardoor het steeds ruiger wordt. “Jaaa, jaaa, jaaa, ooooowww, neuk mijn kleine kutje, maak me je sletje” kreun ik tussen het geweld door. Het moedigt hem aan, zijn stoten worden steeds harder. Mijn kontje staat in brand, bij elke beuk kletst mijn slappe pik tegen mijn buik. Dan gaat hij met zijn volle gewicht op mij liggen, waardoor ik plat op mijn buik kom te liggen. Al neukend begint hij de touwen aan mijn handen los te knopen. Als ik los ben, trekt hij zijn pik weer terug, gooit mij op mijn rug, trekt mij naar de rand van het bed en legt mijn benen tegen zijn schouder. In een vloeiende beweging zet hij zijn pik tegen mijn kutje en glijdt weer diep naar binnen. Het voelt alsof alles in mijn lijf een andere kant op wordt geduwd als hij mij opnieuw begint te neuken. Ik gris de blinddoek van mijn hoofd en kan eindelijk weer wat zien. Boven mij uit torent het glinsterende lijf van mij buurman. Ik zie hoe zijn zware paal onder mijn zak verdwijnt, diep mijn lijf in. Bij elke stoot zie ik mijn lichaam schudden. Ik pak zijn heupen en spoor hem aan dieper te neuken. Het voelt alsof ik uit elkaar ga scheuren, maar het voelt zo fucking goed. Ik voel zijn lul verder opzwellen en zijn gekreun wordt harder en zwaarder. “Doe het, spuit je buurjongetje vol, ik wil je zaad diep in mij hebben” smeek ik. Nog één diepe stoot en dan gebeurt het. Ik voel het zaad door zijn paal gieren en daarna een warme golf. Schokkend en trillend word ik volgespoten. Vlug trekt hij zijn paal uit mijn kutje, waarna de stralen op mijn buik, borst en gezicht spetteren. Zo snel als ik kan breng ik mijn mond naar zijn paal. Intens sluit ik mijn lippen en begin zacht te sabbelen. Het resterende zaad stroomt over mijn tong mijn keel in terwijl ik hem weer dankbaar aankijk. En zo verdwijnt het lawaai uit de slaapkamer en hoor ik alleen nog het zachte gehijg van mijn buurman en het soppen van zijn eikel in mijn mond waar ik de laatste druppels uit probeer te zuigen.

Even later loop ik weer door de donkere, koude nacht richting huis. Zo gaat dat tussen ons: het is puur lichamelijk en daar ben ik ook blij mee. Tijdens de korte wandeling voel ik mijn gaatje nog wat naschokken. Zijn inmiddels koude zaad sijpelt naar buiten, tussen mijn billen en langs mijn benen. Wat een geil gevoel. Thuis aangekomen kleed ik mij uit in de badkamer, ga in het lege bad zitten en begin mijzelf te vingeren. Mijn vingertoppen spelen met het koude, plakkerige zaad terwijl ik met mijn andere hand begin af te trekken. Heel langzaam, waardoor het zoveel lekkerder voelt. Langzaam begint mijn lichaam te schokken en met zachte kreuntjes kom ik klaar. Er word nog een restje sperma uit mijn kutje geperst terwijl mijn eigen zaad over mijn hand begint te stromen. Ik lik mijn warme vingers af waarna ik het bad aanzet. Die avond ontspant mijn lijf zoals ik nog nooit gevoeld heb en val ik eenmaal in bed in een diepe slaap.

Het bleek de laatste keer met mijn buurman te zijn. Kort na onze stomende neukpartij kreeg hij een vriend, waarna hij met hem is verhuisd. We hebben daarna geen contact meer gehad en dat was ook prima. Mocht hij dit toevallig lezen, dan wil ik hem bedanken voor de heerlijke momenten en hem heel veel geluk wensen. Ik heb misschien nog niet alles geleerd, maar de basis zit er door hem aardig in ;-)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1829x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2888x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6615x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5824x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6714x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4194x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2598x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5511x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9192x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3282x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!