Opwindend.Net
Hey ik zal me even voorstellen. Ik ben bryan. Ik ben 17 jaar. Ik heb mooie blonde haren, blauwe ogen en ben mooi gebruind. Ik zwem dus ik ben redelijk gespierd. Mijn armen zijn redelijk breed en kheb een lekkere sixpack

Het verhaal dat ik nu vertel is echt gebeurt

Ik heb een knappe jongen in mijn klas. Hij is ook mijn bedte vriend en ik ken hem al redelijk lang. Zijn naam is melvin. Hij is ook 17, ik vind hem super knap. Hij heeft zachte zwarte hare, een schattig gezichtje en een sexy kaaklijn. Ik kan ni stoppe met naar hem te gape. Wij hebben veel les same behalve gym. Dat vind ik suuuuper spijtig want ik wil hem wel eens in zijn boxer zien. Hij is normaal niet gay. Toch probeer ik zoveel mogelijk naar hem te kijken. Hij is dus super gespierd dus ik moet mij vaak inhouden om niet gwn in zijn armen te knijpe en te voelen. Ook draagt hij altijd super lekkere onderbroeken. Mooie bjorn borghs en calvins in mooi blauw groen of oranje. Als hij bukt of springt zie je dan altijd de rand van zijn boxer net boven zijn riemen een deel van zijn mooi bruine sixpack. Daar geil ik helemaal van op. Ook als hij zijn trui uitdoet omdat het te warmis en die nomt mee omhoog geil ik helemaal op. Het lekkerste en geilste momentis altijd in de toilette. Wij laten altijd eên plaats tussen maar de manier waarop hij als hij klazr is zijn broek terug dicht doet is zoooo hot. Hij heft de helft van zijn trui omhoog om zo zijn rirm vast te doen ook plaatst hij zijn rand van deboxer net boven zijn riem. Ik kijk dan altijd stiekem naar die heerlijkr bobbêl in zijn broek.

En dan nu het verhaal:

Omdzt mijn leerkraacht ziek was hadden we same gym. Onze 2 klasse moesten zich samrn in 1 kleedkamer omklede. Wat genoot ik ervan. Iedereen is toch eo lekker. Iedereen is super gespierd in zijn klas en heeft lekkere onderbroeken aan. Melvin kwam naadt mij zzitten en begon zich uit te kleden. Ik deed het zelfde. Toen hij enkel nog zijn trui uit had bokste ik een paar keer bewust tege hem om eens goe te voelen. 'Seg bryan stop daar eens mee' zei hij om te lache en hield mijn armen stevig vast en duwde mij tegen de muur. Het was opvallend dat hij me lang vasthield en toen zei hij "amai brede gast lekkere armen heb je" waarop ik zei kijk naar u knapperd. Hij keek me zwoel aan en zei niets meer en kleede zich gwn verder uit en ik ook. Heel de les lang ontwijkde hij mij. Ik dacht dat ik het had verpest want hij was niet gay. Op het einde van de les moesten ik melvin en dries blijven om op te ruime dat had wel het voordeel dat we de kleedkamer achter af alleen voor ons 3 hadde want iedereen zou al weg zijn.

We ginnen naar de kleedkamer en dries had zich goe ingespannen en was bezweet. Hij trok zijn shirt uit en ook hij had een herrlijke sixpack. Melvin en ik deden exact het zelde en toen zei melvin tegen mij "wacht tot dries weg is" in mijn oor kwerd helemaal geil weer omdat hij met zijn tong mijn lippen raakte. Dries was gelukig snel weg en net toen hij weg gibg stond melvin weer recht van de bank namme vadt en duwde me tegen de muur zoals derjuis.

"Mmmmh uw body is zo zalig " zei hij en hij kneep lichtjes in mijn armen en voelde aan mijn sixpack.

#"de jouwe ook bro" zei ik en ik wist nu wat melvin wilde en was daar heel blij mij.

"Je mag meer voelen zei hij" maar voor ik dat kon doen begon hijterug te knikpen in mij armen en streelt hij over al mijn blokjes tot net boven mijn short waar ondertussen een paal un stond en toen was het aan mij. Ik begon met zijn armen te kusse, ging dan naar zijn nek en dan naar zijn sixpack blokje per blokje likte ik tot net boven zijn groene boxerrand. Dan kwamik omhoog en begon hem los op te lippen te kussen. Af en toe beet ik op zijn tong want dat vond hij geil. Ik opende mijn mond en zijn tong ging naar binne. In de tussentijd begon ik in zijn kontje te knijpe en trok zijn short uit. Hij deed het zelfde bij mij en daar zatten we dan allebeiin boxer ik blauwe en hij groene calvin elkaar te kussen in demond, de nek de sixpack.

Na 5 min stopte hij en zei ik "kwil dit al zo lang" en hij zij ik u ook spijtig dat we het ni wisten vqn elkaar. Hij nam mevqst bij de hand en vroeg om mee te kome. Dzt deed ik en ik mocht zelfs op zijn rug. Dat deed ik ook. Ik zat op zijn rug met mijn boner plat gedrukttussen zijn rug en mijn buik. Ik hield hem stevig vzst en maakte gebruik ban om nog eens goe tevoelen. Hij ging naar de turnzaal en legde me plat neer op een val mat

Er komt nog een verhaal wat er daar gebeurt

Xxx

Zoek naar meer verhalen van Bryan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1839x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2890x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6615x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5831x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6715x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4194x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5513x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9193x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3282x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!