Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Appie Boy - 7

Hoe beschamend was dit… Je hebt net je boy klaar gepijpt, zijn zaad zit nog op je kin, hij staat nog half naakt tegenover je en net terwijl je opstaat kom je met een klap terug in de realiteit, we waren nog steeds in dat kleedhokje in de Bijenkorf en net nu werd het gordijn open gerukt. Twee donker bruine ogen boorden zich in de mijne en daarna in die van Sam. Er was niet veel fantasie voor nodig om te raden wat er zich zojuist had afgespeeld.

Snel veegde ik Sam’s zaad van mijn kin en Sam trok snel zijn broek omhoog. ‘Dit heb ik echt nog NOOIT meegemaakt.’ Beschaamd keek ik naar de man. Het bleek iemand van de beveiliging te zijn. Bij nader inzien bleek hij de enige buiten het pashokje te zijn. ‘We zijn al 10 minuten geleden gesloten. Meekomen jullie, NU.’ Hij draaide zich om en beende weg. Ik wisselde een blik met Sam, onwetend wat er nu zou gebeuren. Met een rood hoofd keek hij me aan. Hij had de kleding van de Bijenkorf nog aan dus pakte hij snel zijn eigen kleren en samen liepen we achter de beveiliger aan. Het was een grote donkere man. Ik schatte hem ruim 2 meter, rond de 30 jaar. In zijn pak beende hij door de lege Bijenkorf heen. Hij loodste ons naar een kantoor met veel cameraschermen en plofte neer op een stoel. Beschaamd keken Sam en ik naar de grond. Niet wetend wat te doen. De man zat daar en keek ons aan. ‘In de vier jaar dat ik hier nu werk heb ik nog nooit meegemaakt wat ik nu meemaak.’ Hij keek ons aan. ‘Twee jonge homo’s die na sluitingstijd aan het pijpen zijn in een pashokje. Waarom doen jullie dat?’ ‘Uhm we waren de tijd een beetje vergeten’, stamelde ik. Hij trok een wenkbrauw op, ‘de tijd vergeten? Ging jullie zo op in jullie spel?’ Ik dacht even een glinstering in zijn ogen te zien. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen. ‘We waren gewoon geil en dit moest gewoon even.’ Sam zei het snel waarna hij zijn ogen weer neersloeg. De beveiliger keek ons beurtelings aan, zijn armen achter zijn hoofd. ‘Tja, wat moet ik nu met jullie? Eigenlijk zou ik de politie hierover moeten bellen. Jullie mogen hier om deze tijd niet meer zijn en doen ontoelaatbare handelingen in een pashokje.’ Sam keek snel van mij naar de beveiliger, paniek in zijn ogen. ‘Nee alstublieft, geen politie, ik doe echt alles maar geen politie alstublieft.’ Sam had een paniekerige blik in zijn ogen en ik snapte hem precies. Hij was nog minderjarig dus als de politie zou komen zouden zij zijn ouders inlichten. Alleen al bij de gedachte hoe zijn ouders hierop zouden reageren kneep mijn keel ook dicht. Hij had niet alleen gelogen over met wie hij was maar ook waar hij was en wat hij deed. Als dit zou uitkomen zou hij echt diep in de shit zitten.

‘Kunnen we dit niet anders oplossen, zonder politie?’ Ik vroeg het, hopend op een beetje compassie van de beveiliger. Hij keek mij weer aan. Nu wist ik zeker dat ik een glinstering in zijn ogen zag. ‘Misschien kunnen we dit zonder politie oplossen.’ Sam keek hem hoopvol aan. ‘Als dat zou kunnen, echt we doen alles.’ Ik zag een grijns komen op het gezicht van de beveiliger. ‘Echt alles dus?’ De beveiliger schoof zijn stoel naar achteren en stond op. Zijn armen leunend op het bureau. Sam keek me vertwijfeld aan. ‘Ik denk het ja…?’ ‘Geldt dat ook voor jou?’ Ik keek naar Sam en wist dat ik hem niet in de steek kon laten. Ik knikte instemmend. Zijn grijns werd breder. ‘Volgens mij ben jij (hij wees met zijn vinger naar mij) ergens erg goed in en ben jij (hij wees naar Sam) er net zo goed in. Want ik geloof echt niet dat hij alleen jou gepijpt heeft!’ Geschokt keken Sam en ik naar elkaar en daarna weer naar de neger. Tientallen gedachten waren door mijn hoofd geschoten sinds we in dit kantoor waren maar dit was er niet eentje. Werden we serieus gechanteerd door een beveiliger die wilde dat we hem zouden pijpen? Zou hij ons anders aan de politie overdragen?

De beveiliger kwam vlak voor ons staan. ‘Dus jullie kunnen kiezen. Of jullie helpen mij hier vanaf’, hij pakte door zijn broek heen zijn lul vast, die zo te zien erg groot was, ‘of ik bel de politie en laat hun het afhandelen. Maar ja, jullie zouden alles doen zolang de politie er niet bij betrokken zou worden toch?’ Met grote ogen keek ik hem aan. Daarna keek ik naar Sam. Ik glimlachte, dit zou nog wel is een goede oplossing kunnen zijn bedacht ik me. De beveiliger keek ons afwachtend aan. ‘Nou zeg het maar.’

‘Makkelijke keuze toch?’ Stout keek ik de beveiliger aan terwijl ik over zijn broek wreef. ‘Ik denk dat we hier wel wat mee kunnen.’ Sam keek me ongelovig aan maar zei daarna toch: ‘let’s do it.’ De beveiliger lachte, ‘dat dacht ik al.’ Snel maakte ik zijn broek los. Eronder zat een witte Calvin Klein boxer met daarin een reusachtig formaat. Ik slikte. Zoiets had ik nog nooit gezien. Ik zag Sam met grote ogen kijken. Ik zakte door mijn knieën en trok de boxer naar beneden. Een half stijve, zwarte lul hing voor mijn gezicht. Half stijf schatte ik hem al zeker 22 cm lang en enorm dik. Met mijn ogen gebaarde ik Sam om mijn voorbeeld te volgen. Zachtjes pakte ik de enorme lul vast met een hand. Onder mijn aanraking werd die nog harder. ‘Kom op sletjes zuig me’, klonk het hard en dominant van boven. Ik zette al mijn twijfels opzei en nam de enorme eikel zo goed als het ging in mijn mond en begon te zuigen. Sam begon de onderkant van de lul te likken terwijl hij met zijn hand de kale zak masseerde. Van boven kwam goedkeurend gegrom. Binnen een mum van tijd was de zwarte paal keihard en zeker 25 cm lang. De eikel paste al bijna niet in mijn mond. Ik liet de eikel uit mijn mond glijden en begon de zijkant van de lul te pijpen. Sam begon aan de andere zijkant. Over de lul heen keken we elkaar aan. Eigenlijk was dit best wel geil om samen te doen. We bewogen ritmisch richting de eikel die we aan beide kanten omsloten. Terwijl we allebei de eikel likten en zijn ballen kneedde begon de beveiliger als een gek aan zijn lul te trekken terwijl die luid kreunde. Onverstoorbaar gingen Sam en ik door. Soms voelden we elkaar tong en bewogen we samen over de eikel op en neer. De beveiliger begon steeds harder te kreunen. Het zou niet lang meer duren. Sam was precies aan de voorkant van de eikel toen de beveiliger met een luide kreun zijn eerste zaad half in Sam’s mond en half over zijn gezicht spoot. Sam schrok en trok zijn gezicht weg waardoor de tweede straal een spoor trok van zijn haar, over zijn voorhoofd en neus tot aan zijn lippen. Snel schoof ik mijn mond naar de voorkant en ving de 3e straal op terwijl ik de grote eikel zo diep en hard mogelijk naar binnen zoog. ‘Fuck wat zijn jullie geile sletjes’, hoorde ik boven me kreunen. Er volgden nog twee stralen die ik zo goed en zo kwaad als het ging probeerde door te slikken en toen was het klaar.

In plaats van in een pashokje zat ik nu op mijn knieën met Sam naast me en had ik wéér zaad op mijn kin en Sam over zijn hele gezicht. Ik liet de lul voor wat die was en kuste Sam. Met mijn tong haalde ik bijna al het zaad van zijn gezicht af. Hij kuste me terug en likte het zaad van mijn kin. ‘Tering wat een geile sletjes, ik ben in maanden niet zo goed gepijpt als vandaag.’ Grijnzend keek hij op ons neer. Hiernaast is een wc, ik zou me even fatsoeneren als ik jullie was. Hij wees naar een deur aan de zijkant van het kantoor. Snel stonden Sam en ik op en liepen we erheen. In de spiegel zag ik dat ik nog zaadresten op mijn gezicht had, Sam ook. Snel maakten we onze gezichten schoon. ‘Zou hij ons nu laten gaan?’ Sam keek me bezorgd aan. ‘Dat komt wel goed schatje’, ik gaf hem een kus en sloeg een arm om hem heen. ‘Kom, wegwezen hier.’ We liepen terug het kantoor in. ‘Kunnen we dan nu gaan?’ De beveiliger had zijn kleren weer gefatsoeneerd. ‘Afspraak is afspraak toch?’ Ik breng jullie naar buiten. Snel pakten we onze spullen en liepen met hem mee. In de gang naar het kantoor bleek nog een trappenhuis te zitten. Hij liep voor ons de trap af naar beneden. Beneden kwamen we in een andere gang en bij een deur. ‘Ik laat jullie hier naar buiten, buiten het zicht van de camera’s. Die outfit mag je trouwens houden, staat je goed.’ Hij knipoogde naar Sam en deed de deur voor ons open. We stapten naar buiten en de deur klapte achter ons dicht. We stonden aan de zijkant van het gebouw.

Ik keek Sam aan en slaakte een zucht van verlichting. ‘Pfff dat hebben we ook weer overleefd… Je hebt er nog een leuke gratis outfit aan over gehouden ook.’ Hij keek me aan met een glimlach, ‘en een geile ervaring.’ Ik kuste hem snel.

Het was nog druk in de stad ondanks dat de grote winkels gesloten waren. Het was ook nog warm. ‘Zullen we wat gaan eten?’ ‘Goed plan, ik ben hongerig geworden van deze ervaring’, een brede lach op Sam zijn gezicht. Ik sloeg een arm om hem heen en zo liepen we terug naar het centraal station. Vanaf daar namen we het pontje naar de overkant van het IJ. Even later zaten we op het terras van een restaurant, wat bekend was door de biefstuk, te eten en drinken. We hadden het super naar ons zin.

Na het eten gingen we terug met het pontje en pakten vanaf het station de trein terug naar huis. ‘Ik zal even naar mijn moeder sturen dat ik zo thuis ben. Dat willen ze altijd graag.’ Sam zat dicht tegen me aan in de trein, zijn hand stevig in de mijne. ‘Het is zo raar, ze zijn zo van de kerk en toch hebben we gewoon televisie, computers en telefoons thuis… Waren ze over andere dingen ook maar wat moderner, zoals over ons.’ Ik zuchtte diep. ‘Helaas kunnen we dat niet dwingen.’ Al snel kwam de trein aan op het station en liepen we naar de parkeerplaats. ‘Bedankt voor een hele leuke en bijzondere dag’, Sam keek me aan en ging verder, ‘helaas is die alweer voorbij.’ De laatste zonnestralen van de dag schenen op zijn gezicht, het zonlicht speelde met zijn blonde haar. Mijn hart stond in brand. Ik streelde zijn wang en trok hem dicht tegen me aan. We zoenden hartstochtelijk. ‘Dankjewel schatje, ik zie je snel.’ Met een laatste kus stapte ik in mijn auto en liep hij richting de fietsenstalling. Wat had ik hem graag mee naar huis genomen. Maar ja, je kan helaas niet àlles hebben…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Appie Boy - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2898x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1713x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6620x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5844x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6718x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3208x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4196x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2600x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2838x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5517x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9195x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5709x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3284x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!