Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Damian's Verhaal - 2

13 december

Het is zes uur als de wekker gaat. Ik schrik wakker en en duw geÔrriteerd de wekker uit. Bleh, waarom gaat dat rot ding? Op het moment dat ik mijn ogen sluit komt de reden binnen schieten, ik moet werken. Ik gooi het dekbed open, stap uit bed en zet de kraan van de douche aan. In mijn boxer loop ik naar de keuken waar ik snel wat brood in de toaster zet en het koffieapparaat laat voor verwarmen. In de spiegel zie ik dat ik geen scheerbeurt nodig heb en alles nog netjes glad is. Ik stap snel onder de douche, zeep me in en spoel me af. Door de tijdsdruk moet ik mijn odol helaas met rust laten maar trek er een paar keer kort aan. Na het afdrogen kleed ik me aan en ontbijt in de keuken.

Om kwart over zeven kom ik aan in het ziekenhuis en kleed me om. Als eerste hulp verpleegkundige kan ik natuurlijk niet in mijn eigen kleding werken. Het is de afgelopen tijd vrij rustig geweest op de eerste hulp maar de vuurwerkslachtoffer-golf staat op het punt van komen. Af en toe zie je ze nu al omdat niet iedereen verstandig is om het te bewaren tot de 31ste en om het wijs en veilig af te steken.

Om half elf heb ik eindelijk pauze. Net wanneer ik mijn eerste hap in mijn appel zet gaat mijn pieper af. Ik ren naar de SEH en wordt bij aankomst meteen aan een patiŽnt toegewezen. De persoon is niet bij bewust zijn en heeft meerdere steekwonden. Samen met mijn collegaís en de artsen zorgen we voor een zo goed mogelijke behandeling en zorg van de patiŽnt. Helaas heeft dit niet mogen helpen en is de patiŽnt aan de hoeveelheid bloedverlies door de steekwonden overleden. Met een rot gevoel loop ik de traumakamer uit en wil even buiten een luchtje gaan scheppen als Max samen met zijn collega binnen komen. Ik groet beide en vraag of er iets is dat ik voor ze kan doen. Het blijkt zo te zijn dat de dader zelf ook wat wonden heeft opgelopen en ook bij ons in behandeling is. Ze willen graag weten of hij bij bewustzijn is en wanneer ze hem kunnen spreken en arresteren. Op de vraag hoe het met het slachtoffer gaat kan ik helaas alleen maar het slechte nieuws brengen. Het slachtoffer is om 10.43 uur overleden aan zijn verwondingen. Vervolgens geef ik aan dat ik zal navragen hoe de situatie met de andere patiŽnt (de dader) er voor staat.

Een beetje ontdaan en aangeslagen loop ik richting de andere traumakamer. Als ik de hoek om ben voel ik een hand die mijn hand vast pakt. Ik draai me om en kijk in de mooie ogen van Max. Gaat het wel met je? Je lijkt zo afwezigÖ Sommige patiŽnten en situaties zijn gewoon heftiger dan andere en dit is zoín geval zeg ik. We hebben gedaan wat we konden en toch gaat de patiŽnt dood, het is vaak gewoon oneerlijk. Max trekt mij tegen zich aan en geeft me een stevige knuffel gevolgd door een kus. Ik kijk hem lief aan en geef hem nog een kus. Zullen we dan maar gaan kijken hoe het met de dader is? Hij glijdt met zijn hand over mijn uniform en knijpt me zachtjes in mijn billen. Ja lacht hij, terwijl hij mij een knipoog geeft, laten we dat maar doen.

De patiŽnt op tafel is duidelijk nog in leven en mankeert bijna niets. Hij heeft veel praatjes en maakt nare opmerkingen richting mijn collegaís. Ik tik mijn collega Roos op haar schouder en vraag haar wat de situatie is. Met deze informatie vertrek ik richting Max en zijn collega welke op hun beurt de traumakamer binnengaan en de dader arresteren. Na een verbandje en wat pijnstillers wordt hij ingerekend en afgevoerd naar de politiewagen. Terwijl ze naar buiten lopen stopt Max nog even bij me en vraagt of ik zin heb om morgen avond na de training nog een afzakkertje te doen in de kantine. Ik bevestig dat ik mee zal gaan na de training en terwijl we naar buiten lopen streel ik nog even snel over de harde bobbel in zijn strakke broek. Max duwt me buiten tegen de muur en geeft me een uitgebreide tongzoen. Als hij stopt spreekt hij me streng toe. Zo meneer, dat krijgt u ervan als u een agent in functie opwindt. Hij lacht nog even lief naar me en loopt dan naar de wagen en vertrekt richting het bureau.

14 december

Na een hectische werkdag is het altijd heerlijk om de volgende dag vrij te hebben. Tijd om mijn appartement op te ruimen, boodschappen te doen, mijn lichaam goed te verzorgen en zorgen dat alles weer heerlijk glad is en natuurlijk even op bezoek bij mijn ouders. Als ik om half 6 thuis kom pak ik een maaltijdsalade uit de koelkast en kijk op de bank nog even een aflevering van Sex Education op Netflix. Door de hilariteit en seksuele sfeer besluit ik om me nog even te spoelen voordat ik mijn tas in pak voor de training.

Om half acht loop ik het kleedlokaal in en alleen Rick, Bas, Bram, Max en onze trainer Mark zijn er. We zijn compleet, roept Mark. Iedereen kijkt elkaar vragend aan. Hoezo dat dan vraagt Bram. Ja er is ergens een feest van een vriendengroep waar Jesse en Toby heen gingen en de rest is ziek. We zijn dus maar met vijf zegt Mark. Hup omkleden en over 5 minuten onder in de zaal en hij verdwijnt uit het lokaal. We kleden ons snel om en vertrekking richting de zaal. Na een redelijk relaxte training met wat spellen en vooral baltechniek is het tijd voor het verdiende biertje in de bar. Max en Mark sluiten zich bij mij aan terwijl de rest naar de kleedkamers vertrekt om te douchen. Onder het genot van een goed gekoelde hertog-jan evalueren we de training en hebben het over de wedstrijd van komend weekend. Het komt er op neer dat als de situatie blijft zoals vandaag we zondag niet spelen omdat we dan met te weinig spelers zijn. Max geeft me een knipoog en zegt dan dat hij anders wel iets leuks gaat doen met iemand die hij heeft leren kennen door zijn coming out. ik word rood maar gelukkig heeft Mark niks door.

na 3 biertjes is het Max die aangeeft te gaan douchen. Ga je mee Damian? Dan ben ik niet zo alleen in dat hok waarop we alle drie lachen. Max en ik staan op en Mark geeft aan naar huis te gaan. Ga maar vast ik betaal wel omdat jullie zo goed gepresteerd hebben vanavond. We bedanken hem en lopen richting de douches waarop Max in mijn oor fluistert Ďwij gaan zo samen nog veel beter presterení en geeft me snel een kusje op mijn wang. In de kleedkamer doen we beide aan een kant de deur op slot zodat we ongestoord kunnen douchen en omkleden. Ik kleed me snel uit, pak mijn handdoek en shampoo en loop naar de douche. Onderweg krijg ik nog een pets op mijn billen van Max die me vol lust aankijkt.

Terwijl ik net het eerste water over mijn lichaam voel stromen word ik subtiel tegen de muur geduwd en wordt door Max in mijn nek gekust. Wat een gevoel! Zijn handen op mijn lijf, zijn lichaam tegen het mijne en dat terwijl we door de douche beiden nat worden. Via mijn nek kust hij zich omhoog om me uiteindelijk na tientallen kusjes eindelijk die heerlijke tongzoen te geven waar ik vol verlangen op aan het wachten was. Tijdens het tongen gaan onze beide handen over elkaar lichaam, ik voel aan zijn heerlijke paal terwijl Max een vinger tegen mijn kontje zet. Al zoenend zak ik langzaam door mijn knieŽn en kus via zijn nek, over zijn borst en buik richting zijn paal. Voor mij zie ik een prachtige stijve paal die vol spanning staat te wachten op mijn warme mondje. Vol verlangen neem ik zijn paal in mijn mond en begin hem te pijpen terwijl het warme water over ons heen stroomt. Ik lik over zijn eikel en vergeet ook zijn ballen niet waar ik lekker mee speel. Steeds neem ik zijn paal iets dieper in mijn mond en voel hoe Max mij het bij het laatste stukje helpt. Na een kleine stoot zit zijn volledige paal er helemaal in. Ondanks dat ik met deepthroaten nog geen ervaring had is dit een mega geil gevoel en ik hoor aan Max zijn gekreun dat ook hij hier van geniet. We zien in elkaars ogen dat ons dit goed bevalt en herhalen dit dan ook een aantal keer. Mijn kontje begin inmiddels te jeuken en merk dat het tijd wordt dat daar iets mee gaat gebeuren. Ik sta op en terwijl ik Max een snelle tongzoen geef fluister ik in zijn oor dat ik graag door hem genomen wil worden. Hij pakt me bij mijn armen en zet me tegen de douchemuur. Wacht hier even en hij vliegt in een flits naar de kleedkamer en weer terug. Even wat glijmiddel op oliebasis want water is maar stroef zegt hij. Voor een groentje weet je er wel veel van lach ik en hij slaat me lief op mijn kontje. Ik heb me voorbereid op deze douchesessie met jou fluistert hij in mijn oor.

Hij brengt wat glijmiddel aan op en in mijn gaatje en doet dan een condoom om welke hij ook voorziet van glijmiddel. Terwijl ik met mijn handen tegen de muur sta en het water deels over ons heen stroomt voel ik hoe hij zijn paal tegen mijn gaatje zet. Langzaam dringt hij bij me binnen en vrij eenvoudig gaat hij steeds verder tot hij volledig in mij zit. Meteen gaat hij er weer helemaal uit om hem er direct weer helemaal in te steken. Dit gevoel is zo heftig dat ik kreun en smeek voor meer. Hij voert het tempo op en gaat telkens helemaal uit mij om direct weer helemaal erin te gaan. Heerlijk om je zo te plagen zegt hij maar nu komt het echte werk en hij voert het tempo direct op en begint me nu heerlijk te neuken. Ik moet me goed ondersteunen tegen de muur want dit is gewoon fantastisch. Ik voel hoe hij me in een flink tempo neukt en het warme water geeft een extra dimensie aan deze heerlijke beurt.

Mijn eigen paal is mega hard en bij elke stoot voel ik dat ik steeds meer richting een orgasme ga. Ik kreun inmiddels behoorlijk en laat Max weten dat ik bijna klaarkom. Met een pets tegen mijn kontje en een nog sneller tempo kreunt hij dat ook hij bijna klaarkomt. Knijp maar met je kontje terwijl ik je neuk schat dan persen we zo samen tegelijk ons zaad eruit. Gehoorzaam volg ik zijn orders op en begin met mijn kontje te knijpen terwijl hij me neukt. Het gevoel is onbeschrijfelijk en mijn ballen staan op exploderen. Ik kom roep ik, ik ga spuiten roep ik nogmaals en met een harde kreun spuit mijn zaad eruit zo tegen de tegelwand. Achter mij hoor ik Max grommen en met eveneens meerdere luide kreunen komt ook Max klaar.

Totaal uitgeput leunen we nu tegen elkaar aan en knuffelen en kussen we elkaar. Het condoom wordt dichtgeknoopt en weg gegooid. Onder de douche soppen we elkaar lekker in en spoelen we ons af. Afgedroogd en aangekleed staan we buiten bij onze fietsen en geeft hij me nog een kus. Als de wedstrijd zondag niet doorgaat, wil je dan met mij op date? Ik kijk Max aan en er verschijnt een lach op mijn gezicht. Heel graag..

Reacties zijn van harte welkom!

Zoek naar meer verhalen van IkbenDamian...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1259x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1578x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1187x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 796x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2356x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1804x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2933x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3055x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3971x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1853x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4940x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2333x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1895x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3888x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1633x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!