Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 47

Ook jongens met homo-gevoelens kunnen uit de bol gaan bij meisjes.

Halfvasten. Voor de AFS-studenten Zuid-Westvlaanderen was er een tweedaagse uitstap naar Parijs. Voor mij dus een weekend zonder Kamal !
De week voordien kreeg ik van Lieven een leuke enveloppe met daarin een uitnodiging voor het verjaardagsfeest van zijn zus Kathy. Het feest ging door in een buitenverblijfje van familie van hen. We konden er overnachten, zodat we ’s avonds laat niet naar huis hoefden.
- Je komt toch, hé !
- Ja, waarom niet ?
- We zullen met vier jongens zijn en zes meisjes !
- Potverdkke, dat wordt leuk !

Zaterdagochtend. Tegen zes uur bracht pa onze Kamal met de auto naar de Expo-gebouwen in Kortrijk, waar de bus klaar stond om naar Parijs af te reizen. Terugkomst voorzien op zondagavond rond elf uur.
Raar, zo een dag zonder mijn Indiase broer. Ik werkte aan een tekst over de haven van Antwerpen. Herinneringen van in mijn jeugd.
Tegen vijf uur met de fiets naar het huis van Lieven. Ik had een sporttas mee met mijn wasgerief en zelfs een pyjama. Zijn ma bracht ons, ook Kathy, naar een onooglijk dorpje juist voorbij de Franse grens. Via een modderig karrespoor bereikten we het buitenverblijfje, een leuke woning, volledig verbouwd. Van de stalling naast het vroegere huis hadden ze een prachtige bar gemaakt, met toog en al, en lage zetels en tafeltjes. Echt gezellig en voorzien voor twintig personen, op zijn minst.
Een voor een kwamen ze aan. Joke, de vriendin van Kathy, met haar broer Jean-Pierre – Jempi - en nog een meisje, Dorthy. Jempi was twintig, een bonk van een kerel. Dan kwamen nog twee meisjes, Carla en Ann, met een jongen die Arnold heette en aangesproken werd met Nolle. Ik,schatte hem negentien of zo. Als laatste kwam een zekere Etienne, met nog een meisje? Mieke, een nog jong uitziend maagdeke.. Ik schatte haar met moeite zestien, als ze al zo oud was ! Etienne was een eerder kleine knaap, zestien, hoogstens zeventien, met pikzwart haar en vinnige oogjes. Die stond me meteen aan. Echt.

Zoentjes geven bij aankomst. Toffe meiden. Jassen aan de kapstokken hangen. Samen zitten in de leuke zetels in de living. Lieven kwam naast mij zitten. Elkaar even voorstellen.
Rond zeven uur kwam een restauranthouder met een prachtig buffet. Met alles erop en eraan. Vlees, vis, groenten, veel te veel om op te noemen. Elk vulde zijn bord en ging aan de lange tafel plaatsnemen. Er was frisdrank aanwezig en ook wijn. Dus, een wijntje proeven. Waarom niet ? Thuis dronk ik ook wel eens een glas, op zondagmiddag aan tafel.
Smullen. Babbelen. Lachen. Gekscheren. Een toffe bende.
Na het eten nog even in de grote zetels zitten. Vertellen over… ja, waarover eigenlijk ?

Tot rond negen uur. Kathy nam het woord. Ja, het moest een leuke avond worden. En daar moesten de jongens meteen maar voor zorgen.
- Ja, jongens, kom eens hier in het midden staan….
Met zijn vier midden de living.
- En nu, nu gaan jullie eens een leuke striptease houden….
- Nee, zeg, riep Etienne.
- Toch wel ! Maar… je mag je slipje aanhouden !
- Ha, dacht ik al !
- Allez, nu beginnen.

Ja, en dan begonnen we… Op het ritme van een leuk liedje. Truitjes uit… Schoenen uit… Sokken uit…Hemdjes uit.
Ho’s en ha’s van de meisjes. Begerige blikken.
Vier jongens met blote torso. Amaai, wat had die Jempi een gespierde borst ! Whaw !
Wat deed die voor sport ?
De vier jongens stonden even stil. Spanden hun biceps. Lieten zich door de meisjes begerig bekijken. Kathy verbrak de rust.
- Allez, jongens… Verder…;
- Ja, ja, ja….
Zes meisjesmonden scandeerden samen.
En de jongens ? Voorzichtig hun broeksband los knopen. Voorzichtig de broeksband wat lager duwen. Even ophouden. Nog wat lager duwen. De slipjes werden wat zichtbaar.
- Ja, ja, ja…..
De jongensbroeken werden nog lager geduwd. Tot over de billen. Tot over de knieën. Vier jongensbroeken werden in de hoek van de kamer gezwierd. Zes paar meisjeshanden applaudisseerden.
- O… Oôôô….
Jongens, jongens, wat had die Jempi een bobbel in zijn minuscule slipje ! Amaai, wat moest dat worden, als het de vrije lucht kreeg ?
Etienne had een boxershort aan. Ik was ontgoocheld. Ik wou hem liever zien in een minuscuul slipje.

Zo met enkel ons slipje aan tussen de meisjes zitten. Heerlijk ! De meisjes bekeken ons. Ann voelde aan mijn borst en Mieke legde een hand op mijn dij, helemaal bovenaan. Er golfde een rilling door me heen.
Lieven stond op. Ik zag een forse bobbel in zijn broekje.
- En nu gaan de meisjes eens strippen voor de jongens !
- Ho…
- Helemaal ?
- Je slipje mag je aan houden !
De meisjes gingen in het midden staan. Vier paar jongensogen keken begerig naar de langzaam bloot wordende meisjeslichamen. Na enkele minuten stonden ze nog met enkel een slipje en hun behaatje aan.
- Beha… beha … hahaha….
De behaatjes werden los geknoopt. De behaatjes werden weg gerukt.
Luid applaus wanneer de zes paar meisjesborstjes bloot kwamen. Whaw ! Machtig prachtig !
De meisjes gingen opnieuw tussen de jongens zitten.
Tien jonge mensen, met enkel een slipje aan.
Wat drinken.
Tateren. Gekscheren. Verlangen naar…..

Kathy stond op. Ze had een leuk fleurig gekleurd slipje aan. Haar bolle borstjes leken wel appelbloesems. Ze klapte in de handen.
- Meisjes… jongens… zo kan het niet verder hé !
Iedereen keek haar aan.
- Ja.. die stoere knapen, hier aanwezig, zijn stuk voor stuk sportkerels. En sportkerels moeten gemasseerd worden. En ik stel daarom voor dat wij, het zwakke geslacht, eens tonen dat we meer kunnen dan enkel maar tateren. Wij… wij gaan nu eens die stoere knapen aan onze handen onderwerpen. En die handen van ons, die zullen eens die stoere jongenslijven zachtjes, heel zachtjes masseren.
- Ja.. Ja…
De meisjes waren een en al enthousiasme.
De jongens moesten op hun buik gaan liggen op het tapijt. Bij elk jongen ging een meisje zitten, geknield tussen zijn gespreide benen.
Joke zat bij mij. Kathy stond voorons en legde uit wat de andere meisjes moesten doen.
- Zachtjes de handen op de schouders… Ja… en dan langzaam over de rug laten glijden… Ja… en dan langs de zijkant van de romp opnieuw naar boven… Ja…En dit driemaal herhalen…
Ik voelde Jokes zachte handen over mijn rug, langs mijn lichaam. Ik rilde even. Het gaf een enorm aangenaam gevoel. Ik voelde hoe mijnpiemel stijver werd.
- Oke, meisjes, en nu de onderrug. Jouw handen steunen even op die gespierde onderrug. Ja, en dan beweeg je die naar buiten, ja.. naar binnen.… Ja.. wat lager… Zit de boord van dat broekje in de weg ? Ja ?.. dan duw je die even verder.. Ja… tot dit spleetje bloot komt… Goed zo !
De jongens lachten. De meisjes ook.
De stem van Kathy ging verder. En Ik voelde hoe Joke telkens de daad bij het woord voegde.
- Nu de bolle billen.. Ja, duw dit broekje maar verder achteruit.. Goed, ja tot die billekens bloot liggen… Goed zo ! Nu laat je jouw vingers even over die spleetjes glijden.. Ja, goed zo… duw ze maar wat dieper in die spleet.. Ja…
Ik hoorde de jongens zuchten, net zoals ik deed.

- Ho.. voel je daar niet een klein holleke ? Ja ? Duw er maar een vinger tegen. Ja.. Goed zo.
Miljaard, hoe kwam ze daar op ? Ik probeerde mijn billen samen te knijpen, doch Joke duwde ze meteen uit elkaar en pitste met een vinger tegen mijn anusoog. Ik hoorde Lieven lachen en ook Nolle.

- Zeg, meisjes, zouden we niet beter die broekjes helemaal afstropen ?
- Ja.. Ja….
Ik voelde hoe mijn slipje over mijn dijen en kuiten en voeten gesleurd werd. Ik lag poedelnaakt. De andere jongens blijkbaar ook. Etienne kermde.
- Nee… O….
- Zeg, ben jij misschien nog een moederskindje ? Hup, in je blote kont !
- Hé, Kathy, Nolle hier heeft waarschijnlijk koorts… Hij schudt helemaal.
- Koorts ? O, we gaan die eens opmeten… Kathy verliet even de ruimte. Kwam terug Ik hief mijn hoofd omhoog en zag hoe ze vier, of vijf plastiek stokjes in de hand hield. Tedju…. Ze gaf ze aan de meisjes die over een jongen zaten.
Ik voelde hoe Joke zo’n ding tegen mijn holleke plaatste. Ik hoorde Etienne schreeuwen;
- Aaaa… Aaaahhhh….
- Hahaha, lachte Kathy, leuk hé !
Ik voelde hoe dat stokje in mijn anus schoof. Wat een genot.
- En nu, op, neer, op, neer…. commandeerde Kathy.
Joke duwde het stokje dieper, trok het even terug, weer dieper, opnieuw achteruit…. Ik schaterde het uit. Nolle ook. Lieven zei voortdurend “O..O…O…”
Het duurde zo’n minuut, iets langer misschien.
Stok uit mijn kont.

Kathy klapte in de handen.
- En nu gaan die stoute jongentjes netjes op hun rug liggen….
- O, nee, kermde Etienne.
- Jaja….
Ik keerde me op mijn rug.
- O, kijk eens… Drie pikken, vier pikken recht omhoog.
De meisjes bekeken ons. Lachten om onze erectie.

- We laten ze even bekomen, zegde Kathy. Straks kijken we eens wat ze allemaal in hun zak zitten hebben !

De jongens stonden op. Oef… even verpozen. Zo naakt als we waren tussen de meisjes zitten, die enkel nog hun broekje aan hadden. Fruitsap slurpen. Hmmm… ik smaakte alcohol.
Lieven ging midden de living staan.
- Jongens, de meisjes moeten ook wat opgewarmd worden, hé !
- Ja.. Ja… Jaaaa….

Nu was het de beurt aan de jonge deernen om op de grond te gaan liggen. Elke jongen ging tussen twee meisjes knielen. Lieven had de leiding. Ruggen masseren… slipjes over de bolle billetjes sleuren. Slipjes over de dijen en benen en voeten sleuren. Vingers tussen de dijen duwen. Zoeken naar een harig spleetje. Schrille meisjesgillen. Vrolijk jongensgelach.

Met zijn tienen poedelnaakt bij elkaar zitten. Bacardi-cola drinken. Chips snoepen. Lachen. Jongenshanden die op een meisjesdij rustten. Meisjeshanden die op zoek gingen naar zachte eitjes.

Kathy had onze namen op papiertjes geschreven. Ze trok de naam van een jongen en van een meisje. Nolle en Joke. Die moesten in het midden van de living gaan liggen en elkaar betasten. Overal betasten. De anderen moedigden aan.
- Ja… Pak hem vast…
- Ja, vinger ze !
Ze lagen over elkaar heen, in soixante-neuf-houding, Joke over Nolle. Joke masseerde het ballenzakje. Nolle vingerde het spleetje. Ze schaterden het uit. Ze genoten ervan. De toeschouwers ook. Plots begon Joke enorm te schudden.
- Aaa… Aaahhhh….
Nolle schreeuwde.
Zijn zaad spoot tot in Joke haar gezicht. Joke viel over Nolle heen. Zo lagen ze daar, uitgeteld, genietend.

- Etienne… en…Ann….
Het aangeduide tweetal op de vloer. Etienne had een heel leuk pietje. Lang en smal, als een potloodje. Het velletje zat helemaal naar voren, en vormde een mooi tuitje. Etienne lag op zijn rug. Ann schoof het penisvelletje naar beneden. Ik zag hoe Etienne zijn vuisten samen kneep, en zich helemaal strekte. Ann hield even op. Etienne duwde zijn tegenspeler op haar rug, duwde haar benen open, duwde vingers in haar spleetje. Ann greep het kogelharde pietje van Etienne vast. De ene vingerde, de andere molk. Ze kwamen samen klaar. Etienne viel op zijn rug, schudde en beefde helemaal. Zijn melk spoot de lucht in. Wij applaudisseerden.

- Rik en….Dorthy.
Dorthy ! Een toffe meid, met twee leuke borstjes en nog weinig schaamhaartjes. Hoe jong was ze ? Zeventien ? Achttien?
We gingen naast elkaar op de grond liggen. We lieten onze handen over elkaars borst schuiven. Lager, over elkaars navel. Lager, tot tegen onze schaamhaartjes. Ik voelde hoe mijn zaadstengel pijlrecht stond. Ik voelde hoe de hand van Dorthy mijn jonge genotstaaf omklemde. Ik wipte op mijn knieën, ging over Dorthy heen zitten, mijn lul vlak boven haar hoofd, mijn gezicht vlak boven haar leuke spleetje. Vingers van mij trokken het spleetje open. Vingers voelden aan mijn zakje. Vingers van mij schoven in het spleetje. Vingers omklemden mijn zaadpaal. Dorthy sloeg haar benen omhoog, klemden ze over mijn hals. Ik zag haar leuke kontgaatje. Vingers van mij voelden er aan. Vingers van haar voelden aan mijn kontgaatje. Trokken het open. Een vinger van mij drong in haar kontgaatje. Dorthy kromp bijna in elkaar. Ze hijgde zwaar, kreunde, lachte. Een hand kneep mijn ballen samen. Ik schreeuwde. Ik wipte half omhoog. Ik verloste me uit de greep van haar benen, viel naast Dorthy neer. De hand van het meisje hield mijn ballen vast. Vingers van mij drongen in haar leuke spleet, schoven er in en uit, in en uit. Een hand kneep mijn ballen, sleurde er aan. Ik schreeuwde. Ik spoot. O, ja, ik spoot. Ik schudde. Ik stampte. Die hand aan mijn ballen koste niet. Ik brulde. Mijn vingers gingen geweldig te keer tussen het zachte schaamhaar van Dorthy. Zij lachte. Zij spartelde zich los, liet mijn zak los.
Gejuich van de naakte toeschouwers. Ho’s en ha’s.

Als vierde koppel moesten Lieven en Carla. Lieven spoot als een stier en schaterlachte het uit.

Vier koppels waren aan de beurt geweest. Dat was allemaal niet zo snel gegaan als ik het hier kan vertellen. Nee. Elk spelletje duurde een tijdje, doch verveelde absoluut niet. Ik kreeg de gelegenheid om de meisje te bekijken, om hun kutjes te zien en om hun sterretjes te zien en ik genoot natuurlijk ook van de ferme jongenslullen en de slingerende ballenzakken.

- En Kathy en Mieke ? vroeg Etienne.
- Mieke is wel hier, maar ze wil zich nog niet tot enig spel over geven, legde Kathy uit.
Dat vond ik nu eens jammer. Zo’n mooi kind.
- En jij, Kathy ? vroeg Nolle.
- Nog even geduld, antwoordde Lieven. Straks, om middernacht verjaart ze. Dan geven wij haar met zijn allen een flink verjaardagscadeau.

We zaten met zijn allen naakt in de zetels. Dronken Bacardi-cola en ook gewoon frisdrank en snoepten chips en nootjes. Af en toe gleden handen over naakte dijen, schoven handen tussen gespreide dijen, klonken er schrille gilletjes wanneer een vinger onverwachts een spleetje binnen gleed, of klonken er een vloek wanneer een meisjeshand zich van een ballenzakje of van een halfstijve lul meester maakte.

Opnieuw in de zetels zitten. Vervelen ? God, nee zeg ! Wat een ervaring, zo met zijn allen in zijn blootje te zitten. En weten dat er nog iets moest komen;

Lieven stond op.
- Vrienden, nog één minuut !
Iedereen keek naar de grote klok. Iedereen telde de laatste seconden mee af. Vijf… Vier… Drie… Twee… Eén…
- Happy birthday to you…
- Hip, hip, hip, hoeraaa !
- Proficiat, Kathy !
Zoentjes van iedereen. Ze straalde.
- En nu, onze verrassingsact….
Kathy moest op de grond gaan liggen. Wij knielden er naast neer. Op bevel van Lieven begonnen negen paar handen Kathy overal te betasten, haar hele lichaam, haar gezicht, haar hals, haar borsten, haar armen, haar buik, haar dijen, haar benen, haar handen, haar voeten. Kathy kronkelde zich in alle bochten, lachte, schaterlachte. Handen schoven tussen haar dijen. Vingers drongen haar vagina binnen. Handen trokken haar benen omhoog. Vingers drongen in haar poepgaatje.
- Stop… stop… Oooo…..Nee….
We deden door. Kathy viel haast flauw van genot.

We hielden op. Kathy viel languit neer.
- En nu gaan we haar ook nog eens dopen… hé, jongens !
- Ja, ja, ja….
De vier jongens knielden naast Kathy neer, twee langs weerszijden. Meisjes begonnen de jongenspiemels te melken. Joke was bij mij bezig. Het duurde niet lang. Nolle en ik spoten bijna tezelfdertijd ons zaad op Kathy’s buik en borst. Dan volgde Lieven en een beetje later, onder luid gebrul als van ene bronstige stier, loosde Etienne zijn sperma op Kathy.
- Bravo !
- Jahoe….

Lieven haalde een grote handdoek en kuiste daarmee het lichaam van zijn jarige zus droog.
- Champagne !
Het werd een glaasje Cava.

We zaten nog een hele tijd bijeen. Vertellen, moppen tappen, lachen.
Hoe laat hielden we op ? Half twee ?
De jongens sleurden luchtmatrassen aan en bliezen die op. Dekens kwamen van god-ik-weet-niet-waar. Met zijn allen naar buiten. De jongens gingen gewoon tegen de haag plassen. De meisjes gingen schaterlachend op hun hurken op het gras zitten….
Terug naar binnen. Met zijn allen gingen we gewoon naakt naast elkaar liggen, jongens en meisjes doorheen.
Slapen ?
Ik voelde een hand aan mijn pietje;
Mijn hand zocht een borstje.
Slapen… Sla…..

Het was tegen negenen wanneer iedereen wakker werd. Naar de badkamer. Wassen. Terug beneden. Aankleden. Lieven had verse broodjes gehaald in het dorp. Kathy had koffie gezet. Lekker smullen.
Tegen half elf vertrok iedereen. Ik, mee met Lieven en Kathy en hun ma naar hun huis. Daarna ik met de fiets naar huis.

- Hoe was het ? vroeg ma.
- Leuk.
Meer vroeg ze niet. Gelukkig maar.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 49

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1660x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5212x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4291x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3823x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2050x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7493x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7070x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2330x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7610x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3505x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4558x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2791x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2987x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5964x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10231x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!