Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Keer Met Een Man

Na mijn eerste sex ervaring met man, zie mijn eerste verhaal ,,mijn eerste keer met een man,, was ik er achter gekomen dat ik het erg opwindend vond toen de man in de sexbios mijn sterretje streelde en voorzichtig een stukje van zjjn vinger in mijn kontje duwde. Ik kwam heerlijk klaar daar door

In de week daarna zat ik regelmatig achter mjjn laptop op zoek naar geile gayfilms. Steeds weer dacht ik terug aan mun eerste ervaring. Ik wilde meer. Ik maar dan niet percee in een bios. Na wat rond kijken op internet kwam ik bij bullchat. De gay dating site. Zoals ik in verhaal 1 vertelde gaat mijn intersse naar mannen ouder dan ik (40). Liefst tussen de 55 en 65 jaar. Na wat gechat werd ik aangeroepen door een man welke als profiel had. Ervaren bi 66 zoekt ...

Hij stelde zich voor als Theo. Hij vroeg mij naar mijn ervaring met mannen. Ik vertelde over de eerste en enige keer in de sexbios en dat ik meer wilde. Hij vroeg wat ik het lekkerste vond. Ik vertelde dat ik opgewonden werd van het aftrekken en pijpen van die man. Maar oom dat ik het erg geil vond tien die man mun sterrtje streelde. Hjn zei dus je hebt een gevoelig kutje. Dat hij het mijn kutje noemde maakt dat ik geiler werd dan ik al was en ook nieuwsgierig wat de man wilde. Hij zei dat hij doordeweeks alleen woonde en zijn lat partner een vrouw van 59 er alleen in het weekend was. Hij kon sus ook overdag vrij ontvangen. Ik vroeg waar hij allemaal voor in is. Hij zei tongen likken pijpen rimmen en neuken. Ik vertelde dat ik nog niet veel verder was dan tongen en pijpen. Ik kan je alles leren. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat hij met mij zou willen en doen. Hij zei dat ik langs kin komen. Hjj moest nog even douchen. We spraken af om 2 uur in de buurt bij zijn hij omdat hij eerst wilde zien wie ik was en of ik niet fake was of andere bedoelingen zou hebben. Ik stond ol de afgesproken in de straat. Er kwam een man aanlopen ongeveer 1.80 een klein buikje. Hij wad sportief gekleed. Hij stelde zich voor en zei dat ik hem wel beviel. We zijn naar huis gelopen. In de kamer gung ik op de bank zitten. Hij vroeg of ik iets drinken. Water us goed zei ik. Hij zetten mijn glas neer en kwam naast me op de bank zitten. We kletste wat. Het meeste gung langs me heen van spanning en geilheid. Ik voelde hoe zijn hand op mijn dijbeen lag. Met zijna andere hand streelde hij door mijn haar. Huj duw mijn hoofd richting de zijne kuste en en duwde zijn tong naar binnen. Na minuten lang tongen stond mijn pik erg stijf. Hij masseerde mijn pik door mij broek. Huj stopte stind op deed zijn t shirt en broek en boxer uit ging weer zitten. We tongde weer ik pakte Zijn half stijve pik en trok er langzaam aan. Hij zei kom op je knieŽn voor me zitten. Hjj deed zijn benen uit elkaar pakte mijn hoofd en bracht die naar zijn pik. Zuig me zei hij op iets dominante toon. Dat maakte me nog geiler. Ik aangekleed hij helemaal naakt en zijn pik in mijn mond. Ik likte en zoog zo gied als ik kon aan zijn pik die steeds harder werd. Hij trok zijn pik terug trok due tegrn zijn lichaam ik zag zijn ballen in zijn hangzak. Lik mijn ballen zei hij. Ik likte zijn zak en probeerde die naar binnen te zuigen. Ik hoorde hoe hij kreunde van genoot. Hij zei ga door lik mijn zak aan alle kanten. Zuig op mijn ballen. Ik likte zijn ballen toen ik de onderkant van zij zal likte deed hij zijn benen nog wijder en omhoog. Hij duwde mijn hoofd verder naar beneden. Kwam zelf iets omhoog. Lik mijn kont zei hij nu nog dominanter.

Voor het eerst likte ik een mannen kont. Hij genoot ervan. Je leert snel zei hij. Stop en kleed je uit. Ik stond op en zag dat zijn pik van denk 16cm helemaal stijf was en recht vooruit stond. Im deed wat hin zei. Kleden mij helemaal uit.

Im stond naakt voor hem. Hkn ik zie dat jij geil wordt van mijn opdrachtjes. Met iets bevende stem zei ik ja.

Hij pakte mijn pik vast en begon te trekken ... trok me naar hem toe en hij nam mijn 16cm helemaal in zijn mond. Kneden mijn ballen. Ik stond op het punt om al klaar te komen. Hij merkte dat en stopte me te pijpen. Ga op de bank zitten op handen en knieŽn. Ik deed wat hij vroeg hij kwam achter me staan. Ik voelde hoe hij met 1 hand mijn pik en ballen vast pakte. Ik voelde een natte vinger op mjjn kutje. Eerst even strelen en toen naar binnen. 1 vinger die er in. Hij spuugde op mijn kutje. Voorzichtig duwde hij een twee vinger naar binnen. Dat ging moeilijk eb deed even zeer. Ontspannen hoorde ik hem zeggen. Ik voelde hoe hij twee vingers in mij duwde en heen en weer haalde. Mijn oim stond op springen. Ik werd diep gevingerd. Hij haalde zijn vingers uit mijn kutje en begon mijn kutje te likken. Dat was zo een geil gevoel dat er voorvocht uit mijn lik druppelde. Hjj hoorde een papiertje op scheuren im keek onder mij door en zag dat hij een condoom om zijn pik deed. Begon mijn kutje weer te likken en maakte hem nat. Zo teefje zij hij. Je bent er klaar voor. Im voelde hoe zijn eikel mijn kutje raakte. langzaam duwde hij door een pijn scheut ging door mjjn lijf ontspannen zei hij. Hij duwde weer door en haalde weer terug het tempo van in en uit ging langzaam omhoog. Toen met een stoot duw hjj zijn pik diep in mijn strakke kutje.

Hij neukte diep en in een constant tempo. Trek je zelf af zei hij. Ik trok en kreunde van geilheid voelde zijn pik spannen in mijn kutje hij zei ik kom in je geile strakke kutje.

Gelijk kwam ik klaar. Hjj haalde zijn pik uit mjjn kutje deed zijn condoom af. Kwam voir me staan en zei lik mijn pik. De smaakt van sperma en rubber was overweldigend.

Na me gewassen te hebben en nog wat gedronken vroeg hij mijn of ik genoten had en of we vaker konden afspreken. Hij wilde mij wel meer leren. Ik stemde daar zeker mee in. Due ervaring vertel ik in mijn derde verhaal

Zoek naar meer verhalen van T B...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1181x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1467x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4906x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!