Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tijdje In De Vs - 1

Het megascherm licht fel op onder de kleurige reclames en voorbeschouwingen van aankomende films. De twee dagen voor de herfstvakantie die Mark naar Walden Grove High School ging waren voor hem weinig speciaals. Beetje kennisgemaakt met sommige leerkrachten waar zijn klas die dag les van heeft en verder niks. Het enige wat hem vreemd aandeed was dat hij de enige met een “auditieve handicap” was. Mark moest stilletjes er nog om lachen hoe Mr. Styk, de leerkracht die de twijfelachtige eer had hem te introduceren, aan de klas deze woorden koos. Alles op deze school was zo... even zocht Mark in zijn gedachten naar het juiste woord… Iedereen probeerde te voorkomen om discriminerend over te komen, dus woorden zoals doof en slechthorend werden gewoon gemeden. “Teer”, dat was het woord, ze zijn zo teer hier.

Met een theatrale roffel werd de openingstune van de film ingezet. Zijn tante moest wat in het stadje doen, nieuw kleurtje om de beginnende grijze haren weg te werken had Oom Adam met een knipoog gezegd. Iets wat hem een flinke stoot tegen de schouder van tante Susan opleverde. De speelse liefde tussen die twee was iets wat Mark in geen tijden meer had gezien bij zijn eigen ouders. Maar oké, dus hier zat hij dan: in de lokale bioscoop terwijl zijn tante uitdrukkelijk “niet een nieuw kleurtje” ging halen.

Omdat hij wist dat er natuurlijk geen ondertiteling zou zijn, had Mark zijn gehoorapparaat bij zich gestoken. Wat hij niet verwachtte was dat de bios een ringleiding zou hebben waar hij zijn toestel op in kon stellen. Zelfs in de lokale boerendorpen was alles op inclusiviteit gericht. Mark betwijfelde of er naast hem nog meer dove of slechthorende mensen in deze bios zouden komen, maar toch was hij blij dat het er was.

Even liet hij zijn ogen van het scherm zakken en over de andere aanwezigen gaan. De grote bioscoopzaal leek alleen maar immenser door de weinige stoelen die bezet waren. Vijf rijen voor hem zat een oudere man, een rij of tien daarvoor zat een jong koppeltje en bijna helemaal voorin zat een moeder met, wat Mark aannam, haar dochter. Toen de muziek met het bijbehorende titelscherm langzaam wegzakte, keek Mark enthousiast weer op naar het scherm.

Na een paar minuten zag Mark vanuit zijn ooghoek beweging, de zware deur ging open en een schemerige verschijning glipte de zaal binnen. In het licht wat terug van het scherm reflecteerde, kon hij zien dat het een jongen was, niet veel ouder dan hijzelf. Na even rondkijken besloot de jongen in dezelfde rij te gaan zitten als Mark. Voordat hij ging zitten viel het hem op dat Mark naar hem zat te kijken. Een snel knikje als groet werd door Mark beantwoordt en vervolgens keken ze beide naar het scherm.

De film was door zijn tante met hoge aanprijzing beschreven, maar hoe verder de film vorderde, hoe meer hij door kreeg wat voor bagger het eigenlijk was. Mark kon het op een gegeven moment niet meer aanzien en stond op om richting het toilet te gaan. Schijnbaar was hij niet de enige die moeite had om zijn aandacht bij de film te houden. De man op vijf rijen voor hem zat met zijn hoofd voorover gebogen en was duidelijk in slaap gevallen. Het koppeltje had meer aandacht voor elkaar dan de film. De enige die de ogen niet van het scherm konden scheuren waren de moeder en dochter voorin. ‘t Is dan ook niet voor niets een meiden film dacht Mark bij zichzelf.

Net voor hij bij de jongen aan het einde van de rij kwam, struikelde hij over een stuk los liggend tapijt. Met een gemoffelde klap viel Mark zowat in de schoot van de jongen. Door de zaal klonk een gilletje van de schrik, iets wat iedereen deed omkijken. Waar zij vaag de jongen verschrikt naar beneden zagen kijken, was hij degene die Mark languit voor zijn voeten zag liggen.

Het duurde even voor Mark zelf van het voorval was bekomen en verontschuldigend opkeek. Maar toen hij naar de jongen opkeek, stond zijn hart even stil. In het vage schijnsel van het scherm zag Mark twee heldere ogen op hem gericht. Een kaaklijn die wel van blank gehouwen marmer leek, liep van oor naar oor en korte as-blonde haren maakten het beeld compleet. Wat in werkelijkheid misschien tien seconden was geweest, leek voorbij te kruipen als een ruime minuut.

Toen Mark doorhad dat hij de jongen een hele tijd had zitten aanstaren, wees hij vanuit zijn positie naar waar globaal de deur was en stamelde: “Euh.. toilet.” Gelijk kwam er op het gezicht van de jongen een brede glimlach. “Well sure, no problem.” Hij stond op en stak toen een hand uit om Mark overeind te helpen. “There you go.“ Zodra Mark overeind stond, schoof hij langs de jongen heen. Door de krappe doorgang, was er voor een kort moment vol lichamelijk contact tussen de twee jongens. Door de spanning ademde Mark diep door zijn neus in en snoof een mengsel van zweet en zoete deodorant op. Snel verontschuldigde hij zich nogmaals, draaide zich om weg te lopen, draaide zich weer terug en prevelde nog een “Thanks” uit en haastte zich toen naar de uitgang van de zaal. “Stom stom stom”

In de hal stond Mark met halve aandacht te zoeken naar het herentoilet. Eenmaal de bordjes gevonden, liep hij die richting op. Ruw duwde hij twee deuren achter elkaar open en liep het krappe hokje in. “Hoe stom kan je zijn!” Zittend op het koude porselein sloeg Mark zijn handen voor het gezicht. Wat moest de jongen niet van hem denken? Gelukkig dat de film niet veel aan was, dus besloot Mark dat hij dadelijk maar gelijk naar buiten zou gaan.

Om zijn gedachten actief te verzetten, greep hij naar zijn broekzak om zijn mobiel er uit te halen. Even stond zijn hart stil toen Mark een leegte voelde waar zijn mobiel hoorde te zitten. Dan schoot het door zijn hoofd dat hij zijn mobiel in zijn jaszak had gedaan en die had hij... Weer stond zijn hart stil bij het besef dat hij zijn jas vergeten was in de zaal. “Godver...” Zou hij hier wachten tot de film voorbij was of de moed bijeen rapen en nú terug de zaal in gaan?

Even gingen zijn gedachten terug naar de gebeurtenis bij Circus Krone een paar jaar geleden. Toen had hij ook de durf om de dag erop terug te gaan, hij had zelfs Kurt en Karst naderhand opgezocht. Jammer genoeg hadden die geen interesse meer in hem, maar Mark zou graag voor een tweede ronde zijn gegaan.

Door de dikke muren en afstand tot de ringleiding, hoorde hij een krakerige versie van wat zich op het scherm afspeelde. Blijkbaar was het een romantische scene, want de muziek was zwijmelig en zoet. De mix van de gedachten aan wat er toen met Kurt en Karst gebeurde, de muziek en de jongen, maakte dat Mark een kriebel in zijn buik voelde. Duizenden vlinders leken in zijn maag wakker te worden en overal naar toe te willen fladderen. Toen de muziek en daarmee ook het kraken in zijn oor aanzwelde, werd hij uit zijn gedachten gehaald.

Zijn gedachtes gaven hem op een of andere manier genoeg lef om terug de zaal in te gaan. Daadkrachtig stond hij op, waste snel zijn handen en liep van de toiletten door de hal naar de zaal en na één keer diep ademhalen naar binnen. Door het licht wat op het scherm weerkaatste kon Mark alles in de ruimte onderscheiden. Het koppeltje was weer druk bezig met te zoenen en de man die voor hem had gezeten, was terug onderuit gezakt in zijn diepe slaap. Toen zijn ogen naar de achterste rij gleden, zag hij hoe de jongen niet naar het scherm keek, maar recht naar Mark.

In zijn gedachten sprak Mark zich wat meer moed toe en liep richting zijn oude zitplek. Als teken van een nieuwe groet stak hij zijn hand op en wees naar zijn jas die hij had achtergelaten om een excuus te geven aan het opnieuw moeten passeren. Weer stond de jongen op en moest Mark langs hem schuiven. De gedachten aan het volle lichaamscontact en de geur van de eerste keer, zorgde voor een ongewild effect. Net voor hij langs de jongen heen wou gaan, vulde zijn pik zich met bloed en zwelde op tot de strakke stof van zijn spijkerbroek het niet verder toeliet.

Terwijl hij langs de jongen schoof, wist Mark dat deze in geen mogelijkheid zijn opwinding niet had kunnen opmerken. Toen Mark voorbij de jongen was, keek hij weer op om zich te verontschuldigen en hem te bedanken, maar waar hij afkeuring verwachtte, keek de jongen hem met een kleine twinkeling in de ogen aan. Verward liep Mark snel door naar zijn plaats. Ergens voelde hij zich opgelaten terwijl hij zijn opties overwoog. Het zou raar staan als hij naast de jongen zou gaan zitten, maar gevoed door zijn geil gevoel besloot hij uiteindelijk om een paar stoelen richting de jongen op te schuiven.

Het koste hem oprecht veel moeite om te doen of zijn aandacht bij de film was en niet telkens richting de jongen rechts van hem te kijken. Maar na een paar vluchtige blikken viel het Mark op dat ook de jongen zijn aandacht meer op hem dan op de film had. Elke keer als hij zijn blik kruiste met hem, zag hij hoe de jongen een brede glimlach gaf. En elke keer als hij die glimlach zag, kreeg Mark het weer, het geile gevoel van warme kriebels in de buik.

Opeens stond de jongen op en ging in de stoel naast hem zitten. Terwijl zijn hart de overgeslagen slag probeerde in te halen door in een rap tempo te kloppen, zag Mark dat de jongen iets tegen hem zei. In de schemering van de donkere zaal was het moeilijk te liplezen en zijn gehoorapparaat stond nog op de ringleiding. Snel streek Mark het haar voor zijn oor weg en wees naar het kleine toestel dat er aan hing. Even keek de jongen verward naar de donkere plek waar Mark zijn vingers had, maar gelukkig dat net op dat moment het scherm feller oplichtte. Als teken dat de jongen het begreep stak hij zijn duim op.

Terwijl Mark in een ongemakkelijke spanning probeert te bedenken hoe hij dit zal aanpakken, heeft de jongen schijnbaar al een plan klaar. Mark schrikt uit zijn gedachten op als hij een warme hand op zijn been voelt. Hij kijkt naar de jongen die recht vooruit kijkt, zijn vinger naar zijn lippen brengt ten teken dat Mark stil moet zijn en wijst naar het scherm. Even kijkt Mark de zaal in om te zien of er niemand naar hen kijkt, maar de aandacht is overal behalve op hen gericht. De hand op Marks been streelt langzaam op en neer, telkens iets hoger en naar de binnenkant van zijn lies. Als de hand tegen de bult in zijn kruis aankomt, kan Mark een zachte kreun niet onderdrukken.

In zijn ooghoek ziet Mark hoe de jongen glimlacht. De kreun als toestemming beschouwend, streelt de jongen nu vol over Marks harde kruis, af en toe speels erin knijpend. Wanneer Mark denkt van geiligheid te knappen, voelt hij hoe de knopen van zijn spijkerbroek worden losgemaakt. Zijn pik wil naar buiten ontsnappen zodra de meeste knopen los zijn, maar wordt tegengehouden door de stof van zijn boxer-briefs. Als de jongen de uitpuilende boxer begint te strelen, probeert Mark een nieuwe kreun binnen te houden. Met een speelse kracht omsluit de jongen Marks pik door de stof heen en begint langzaam op en neer te bewegen.

Met iedere opwaartse gang voelt Mark hoe er voorvocht uit hem stroomt en als de hand terug gaat voelt hij hoe de met voorvocht gevulde stof verkoelend tegen zijn eikel aan spant. Verlangend naar meer, trekt Mark het elastiek van zijn boxer-briefs naar beneden. Weer ziet hij een goedkeurende glimlach op het gezicht van de jongen verschijnen. Als hand zijn hete vlees weer omvat, kan Mark met moeite voorkomen dat zijn volgende kreun niet door de zaal klinkt. Met gesloten ogen zit Mark zo een paar minuten te genieten. Keer op keer voelt hij hoe het tempo wordt gewisseld, als zijn ademhaling snel wordt, gaat de hand langzamer en als zijn ademhaling weer rustig is, wordt het tempo opgevoerd.

Opeens voelt Mark hoe hij wordt losgelaten. Bang dat de jongen zijn interesse verloren heeft, opent hij zijn ogen en kijkt naast zich. Daar ziet Mark wat hij bijna niet kan geloven. De jongen is bezig met zijn broek en slip naar beneden te trekken. Een flinke lul trilt stijf mee met de bewegingen die de jongen maakt. Pas als hij weer terug in de stoel gaat zitten, ziet Mark hoe groot zijn pik is. Aarzelend reikt Mark naar de staaf die op een hartslag lijkt mee te kloppen. Voor hij de paal beet pakt kijkt hij op naar de jongen om zeker te zijn van toestemming. De jongen geeft alleen een klein knikje, maar dat is voor Mark meer dan genoeg om verder te gaan.

Het voelt raar om een andere pik dan de zijne in de hand te hebben, temeer als deze groter is als wat hij gewend is. Met een stevige grip imiteert Mark de bewegingen die de jongen daarnet nog bij hem maakte. Langzaam omhoog en weer terug, omhoog en omlaag, op en... Bij de volgende beweging stroomt er een flinke klodder helder voorvocht uit de kop. Het glinstert in het schijnsel wat terugkomt van het scherm.

Een grote drang maakt zich meester van Mark, hij zal en moet dit nectar proeven. Met zijn vinger lepelt hij het op en brengt het naar zijn mond, waar hij het gulzig oplikt. De zoete smaak vult zijn mond en gelijk weet Mark dat hij méér wil. Zonder aarzeling buigt hij voorover en neemt in één keer de paal in zijn mond. Naast de zoete smaak van het voorvocht, proeft hij ook zoutige zweet en een smaak die niet te omschrijven is, maar hetzelfde als die hij jaren geleden geproefd had: lulvlees. Met zijn tong glijdt hij overal waar hij kan komen, gulzig om elke centimeter van deze heerlijke staaf te proeven. Als hij iets omlaag schuift voelt Mark hoe hij tegen het kokhalzen aan zit. Om dit tegen te gaan glijdt hij met zijn lippen iets terug omhoog.

Maar de jongen heeft schijnbaar andere plannen. Twee handen duwen zijn hoofd weer omlaag en daarmee de pik dieper zijn mond in. Terwijl Mark begint te kokhalzen voelt hij hoe zijn keel wordt gevuld. Even maakt er paniek zich meester van hem, tot hij zich de pikken van Kurt en Karst herinnert. Door zijn neus haalt hij een diepe teug lucht binnen en als een reactie lijkt zijn keel het kokhalzen op te geven. Wanneer Mark kort schaamhaar op zijn lippen voelt prikken, weet hij dat de laatste paar centimeter zijn mond in is gegaan. Even wordt zijn hoofd daar gehouden en dan voelt hij hoe de druk op zijn hoofd wordt opgeheven. Na een paar tellen zichzelf te dwingen niet terug te trekken, beweegt hij zich weer omhoog. Zijn keel proest even als het de lul prijsgeeft. Mark ziet hoe een slijmdraad zijn mond en de paal verbindt, wel een geil gezicht vindt hij.

Maar lang kan Mark niet van het uitzicht genieten. De twee handen duwen zijn hoofd weer omlaag en zijn keel over het stijve vlees. Als de handen hem weer ruimte geven om omhoog te komen richt Mark zich een beetje op. Maar nog voor dat de handen hem weer omlaag willen leiden, schuift hij de pik weer terug zijn mond en keel in. Als hij weer het schaamhaar op zijn lippen voelt prikken, probeert Mark als een geil sletje de pik nog dieper in zijn keel te krijgen. Zijn platgedrukte neus doet bijna pijn door de kracht waarmee hij zichzelf tegen de lenden van de jongen drukt.

Na een paar tellen dit vol te houden, laat hij de lul weer uit zijn keel glijden. Weer ziet Mark hoe slijmdraden hem met het vlees verbinden. Met zijn hand veegt hij de draden van zijn lippen los en gebruikt ze als glijmiddel bij het trekken aan de heerlijke paal. Maar deze terugschakeling in genot is blijkbaar niet wat de jongen in gedachten had. Met stevige handen pakt deze Marks hoofd en duwt hem weer omlaag. Met gelijke kracht stoot hij zijn kruis omhoog en een zachte klap van huid om huid wordt overstemd door het geluid van de film.

Met gelijkmatige halen begint de jongen ruw de mond van Mark te neuken. De kracht en dominante houding van de jongen geilen Mark alleen maar meer op en gewillig laat hij het allemaal gebeuren. Wanneer de stoten, waarmee zijn mond gebruikt wordt, in een onregelmatig ritme beginnen te komen, weet Mark dat hij zijn beloning voor het harde werken in ontvangst mag nemen. In een poging om gelijk met de jongen tot een orgasme te komen, begint hij snel aan zijn eigen pik te trekken. De buik tegen zijn wang lijkt te gloeien en als de pik in zijn keel begint te schokken, voelt hij hoe zijn eigen orgasme vanuit zijn tenen op komt.

De eerste stralen spuiten diep zijn keel in, slikken hoeft hij niet eens met de kracht die erachter zit. Door de ontlading geven de handen hun druk op en kan Mark de eikel vanuit zijn keel in de mond nemen. Daar voelt hij hoe nog eens drie stralen een zilt bittere lading over de tong spuit. Na even het zaad over de pik en door zijn mond te laten gaan, slikt hij het door. De jongen trekt zijn lul nu helemaal uit Marks mond en de twee laatste stralen krijgt hij in het gezicht. Dit gebaar van dominantie is wat Mark over de lijn trekt en hij voelt hoe zijn eigen orgasme tot ontploffing komt. De ene na de andere straal spuit hij eerst over de stoel voor hem en even later tegen diens rugleuning. Om zijn eigen kreunen te moffelen, duwt hij zijn mond weer over de pik. Terwijl het laatste beetje uit zijn lul stroomt, zuigt hij ook bij de jongen het restant op.

Met waterige ogen komt Mark de bioscoop uit, de zon verblindt zijn ogen maar dit is natuurlijk niet de reden. Als het zicht weer terug begint te komen, ziet hij hoe zijn tante net de hoek om komt lopen. Het nieuwe kleurtje in een opgefriste versie van haar kapsel valt gelijk op, maar Mark houdt wijselijk zijn gedachten voor zich. “Hoi schat!” Opgewekt begroet zij hem, maar als zij dichter bij komt wijst ze naar zijn bovenbeen. “Wat zijn dat voor vlekken?”
Verschrikt kijkt Mark omlaag. “Ow... euh... ik heb denk ik te veel boter op mijn popcorn gekregen... het zal vast door het karton zijn gelekt.” Bedenkelijk kijkt ze nog even naar de bleke vlek en dan weer op. “Nou dat, was ik er vanavond wel uit.” Ze slaat een arm om Marks schouder en zo lopen ze terug naar de auto.

Als ze de dorpsgrens over rijden kijkt Susan naar haar neefje naast zich. “Maar vertel, hoe vond je de film?” Mark kijkt even op van zijn mobiel. “Och, het begin was moeilijk om in te komen, maar het was wel een spetterend einde.” Als zijn tante hem een knikje geeft van instemming, kijkt Mark weer terug op zijn mobiel. Met een glimlach van oor tot oor staart hij naar het nummer dat hij onder de naam “Biosguy” heeft staan.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1738x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2868x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1705x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6607x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5795x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6707x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3201x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2594x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5508x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9180x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3280x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!