Opwindend.Net
Heyhoi ik heb wel eens vaker verhalen hier gelezen maar zelf nog nooit een geschreven, dus ik waag me er maar een keer aan, veel lees plezier! Het verhaal is trouwens fantasie en personen in het verhaal zijn boven de 16 | Richard (17) | Max (16) | Carmen (18 voor mocht het interessant zijn)

Het was een gewone vrijdag middag, ik was zoals gewoonlijk alleen thuis want mijn ouders waren werken en mijn broer was op school dus daar zat ik dan alleen op de bank, een beetje scrollend op twitter en op instagram. Ik hoefde vandaag gelukkig ook niet te werken dus ik had lekker de tijd om te doen waar ik zin had. Normaal zou ik Netflix gaan kijken totdat opeens de bel ging. Ik verwachtte niemand al zo vroeg, dus vond het raar dat de deurbel ging, maar goed ik deed de deur toch maar open.

Hey! riep mijn broer terwijl die me bijna omver stootte omdat die in een sprint naar de wc vertrok. Ik was nog een beetje verbaast na deze onverwachtte gebeurtenis maar het was mijn broer maar gelukkig. Ik was wel benieuwd waarom die zo vroeg thuis was dus liep ook richting de wc, alleen zag tot mijn verbazing dat de wc deur op een kier open stond, ik was altijd wel benieuwd hoe groot mijn broer geschapen was dus probeerde stiekem mee te kijken door de opening heen alleen toen ik keek, keek ik mijn broer recht in zijn ogen aan, dit wordt heel akward als ik dit moet uitleggen dacht ik. "Hey Max hoezo sta je daar heb je iets nodig toevallig ofzo?" vroeg mijn broer "Uhmm.. Ja staat mijn deo daar toevallig?" vroeg ik.

"Hahaha nee dat weet je zelf ook sukkel, die had ik geleend toch dat had ik je vannochtend nog geappt".. Ohja kut dat is ook zo dacht ik bij mezelf.

"Oh had ik niet gelezen, laat maar dan riep ik!" terwijl ik gauw weer naar de woonkamer liep. Ik had gelukkig nog wel even naar zijn pik kunnen kijken in die paar seconden en dat zag er wel goed uit waarschijnlijk wel 17cm al was hij stijf. alleen had helaas niet langer de tijd, maar dat is misschien maar beter ook, mijn broer is gewoon familie daar hoor je niks mee te doen. Bovendien valt hij ook niet op jongens, ik bovendien wel maar hij weet niet dat ik wel op jongens val maar dat vertel ik ooit nog wel.. In de tussentijd komt mijn broer Richard de kamer binnen. "Hey kleine is er nog wat te eten of heb jij alles weer opgegeten?" Ik grapte "Als alles op is kan je teminste nog pussy eten van je vriendin!" er viel een stilte..

"Uhm ja daarover het is uit tussen Carmen en mij het liep gewoon niet zoals we het wouden dus het is maar beter dat het voorbij is."

"Oh sorry man wist niet dat.. "

"Nee kon je ook niet weten maar nu heb ik wel meer tijd voor me broertje!"

hij nam een aanloop en sprong vol op me

"Auw Richard dat was echt veelste hard riep ik"

"Weetje Max volgens mij vind jij het helemaal niet erg dat ik zo op je lig, want ik zie nog iets anders hards, al kijk ik naar je joggingsbroek."

In de tussentijd was mijn boner aardig groot geworden door dat incident en de gedachten over zijn pik vandaar net. Ik bleef stil en was erg geschrokken van die opmerking.

"Geeft niet hoor ik weet wel wat je ermee kan doen zei Richard" en trok mijn broek naar beneden, waaruit mijn 16cm pik kwam.

Zozo die is inderdaad aardig groot bijna zo groot als die van mij! zei Richard

Maar.. maar.. probeerde ik te zeggen maar er kwam weinig uit.

Hij streelde over mij penis en rolde mijn voorhuid naar achter, hij ging met zijn hoofd richting mijn penis en gaf er zachte kusjes op, het voelde heerlijk ik was zo geil dat het me allemaal niet meer uitmaakte dat het mijn broer was die op dit moment bezig was met mijn pik.

Hij deed hem voorzichtig in zijn mond en begon te zuigen en het tempo steeds ietsjes sneller op te voeren. Ik kreunde zoals ik nog nooit gekreund had, het voelde geweldig een ervaring die niet te omschrijven viel, als hij nog een tijdje door ging dan kwam ik zeker klaar. Tot opeens de deurbel ging, we schrokken allebei heel erg en mijn broer stopte met zuigen, ik deed snel mijn broek en onderbroek weer aan terwijl ik samen met mijn broer naar de deur liep. Toen we de deur open deden bleek het de ex van mijn broer te zijn. "Hoi! stoor ik?" begroette ze "Nee hoor" Zei Richard en vroeg wat er was.

Het bleek dus dat er nog lingerie van haar op mijn broers kamer lag dus kwam ze het ophalen. Mijn broer ging met haar mee naar boven de lingerie zoeken aangezien het zijn kamer was. Ik ging teleurgesteld weer op de bank zitten. En kwam tot het besef wat er zojuist gebeurd is, ookal vond ik het een fijne ervaring is het toch raar hoezo mijn broer dat opeens deed. Is hij dan ook gay? of had ie gewoon zin in sex of wat was er aan de hand, ik snapte er niks meer van. De tijd ging best snel en kon alleen nog maar wat er net gebeurd was denken, dus ik ging maar ook naar boven naar mijn kamer, mijn broer zijn kamer zit naast die van mij dus toen ik er langs kwam hoorde ik opeens gekreun. Mijn hart klopte in mijn keel je gaat me toch niet vertellen dat...

Ja hoor mijn broer ligt op bed en wordt zo te zien gepijpt door Carmen, zijn ex nog wel! Ik voelde me aan de ene kant een soort in de steek gelaten, of gebruikt iets in die richting maar toch wondt iets me op om er naar te kijken. Ik zie hoe zijn inderdaad 17 of misschien wel 18 cm pik met een klein beetje schaamhaar helemaal naar binnen wordt gewerkt door Carmen, oh wat zou ik dat toch graag ook op dit moment doen.. Ik loop een klein beetje teleurgesteld maar toch geil mijn kamer in, en zet mijn computer aan en dan ga ik maar weer fappen wat ik normaal ook zou doen. Ik trek mijn tommy trui uit en mijn zwarte joggingsbroek en dan zit ik daar op mijn bureau stoel in mijn grijze calvin klein onderbroek die ook niet lang meer aanblijft want ik ga klaar komen dan maar zonder mijn broer ookal had ik het graag anders gewild.. Ben benieuwd of dit ooit zal gebeuren. *zucht*

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Rare Wending - 2

Zoek naar meer verhalen van Geen Idee...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1187x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1472x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1150x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 785x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2344x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4908x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2330x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!