Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Rare Wending - 2

Welkom bij een nieuw deel van dit verhaal, ik wil iedereen eerst bedanken voor de lieve reacties, en de opbouwende kritiek. Ik zal proberen mee te nemen in mijn volgende verhalen! Veel lees plezier :)

De volgende dag werd Max wakker in zijn bed, het voelde allemaal als een droom wat er gister was gebeurd. Hij keek op zijn telefoon en ging alle appjes die had gekregen beantwoorden, na poosje zag hij een appje van Thijs..

*Hey man, nog sorry dat ik gister niet kon maar ik kan vandaag wel als je wilt!*

Heel enthousiast typte Max terug, dat als hij het adres van zijn huis door zou geven vanavond na het eten wel langs zou komen op de fiets.

(de deur van max ging open)

*Hey daar is mijn kleine broertje dan!* riep Richard enthousiast, hij stond in zijn zwarte calvin klein boxer en ontblote bovenlichaam, hij was niet perse gespierd maar was wel dun.

*Hey..* Zei Max een beetje verdrietig *Wat is er broertje?* zei Richard bezorgd.

Max dacht bij zichzelf, zou hij dan echt niet weten dat ik heb gezien dat hij Thijs heeft geneukt?

*Niks hoor, ben alleen net wakker* lachte Max weg *Ooh oke, nou ik ben inieder geval ervan door want ik moet werke zo meteen, ben laat thuis dus zie je vanavond wel weer!* nog voordat Max doei kon zeggen had hij de kamer al verlaten.

Max was opgelucht dat zijn broer hem dus echt niet heeft gezien gister, aan de ene kant vindt hij het ook wel een beetje jammer, want hij zou best wel eens genomen willen worden door alle twee, maar dat zijn fantasieŽn die toch nooit uitkomen..

Max gaat maar zijn bed en trek en joggingsbroek aan en een witte trui en gaat naar beneden om eten klaar maken, hij loopt naar beneden en kijkt even naar de deur.. Hmm dat is raar geen witte vlekken meer op de deur, hij heeft het er zelf niet afgehaald dus wie zou dat zijn geweest..

(hij opent de deur)

Zijn moeder zit op de bank *Hey lieverd, papa en ik gaan zo meteen naar de IKEA kijken voor een nieuw bed voor Richard, omdat die er gister door heen gezakt is..*

Die hebben geen rustige nacht gehad dacht Max bij zichzelf..

"Oh dat heeft hij goed voor elkaar gekregen dan hahaa* lachte Max

"Ja, achja zijn bed was toch al oud, dus hij moest nodig een nieuwe dus het maakt niet echt uit, maar ga je nog mee?*

"Ik had graag gewild mam, maar ik ga zo meteen ook weg dus kan helaas niet.." "Oh geeft niet, dan gaan papa en ik wel alleen" doe je deur goed opslot al ga je weg" riep zijn moeder nog terwijl ze wegliep richting de voordeur *Ja mam komt goed en veel plezier!* riep max haar nog achter na en toen klapte de deur dicht..

Het hele huis weer voor mezelf dacht Max, misschien kan Thijs beter naar mij komen, weetje wat ik app hem wel gewoon dacht Max.

(Max: Hey, je kan trouwens ook naar mij komen als je zin hebt.)
(Thijs: Ohja is ook goed, is het al goed al kom ik eraan?)
(Max: Uhm ik maak wel even wat eten klaar, maar dat is zo gebeurd je bent welkom!)
(Thijs: Oke is goed! ik zie je zo meteen..)
(Max: Tot zo!)

Max was helemaal enthousiast! hij had geen zin meer om eten klaar te maken, hij sprong gauw even de douche in want hij wou wel helemaal fris zijn al was thijs hier.

Max rent naar boven de trap, gooit zijn kleding uit en springt onder de douche..

Hij pakt ook zijn scheermesje en scheert zijn oksels helemaal kaal en bij zijn ballen scheert hij ook alles eraf, de rest van zijn schaamhaar scheert hij een beetje bij, maar niet alles..

In de tussentijd poetst die zijn tanden meteen onder de douche en probeert vrolijk mee te zingen met een nummer.. Hij vergeet de tijd een beetje en hoort de bel opeens!

Shit, denkt max bij zichzelf dat zal Thijs al zijn.. wat moet ik nu doen? hij slaat een handdoek om zijn zij heen en loopt naar beneden..

(Max opent de deur)

"Wow ook hallo* zegt Thijs terwijl hij naar binnen wilt lopen
*Uhm ja sorry, ik eh was nog niet klaar..* zei Max beschaamd
"Geeft niet! ik wacht wel even op de bank beneden, ga jij me maar aankleden, of wat je ook nog moest doen" zei hij grinnikend..
"Haha oke is goed ik kom er zo snel mogelijk weer aan zei Max!" en rende weer naar boven

Pfoee gelukkig is hij niet afgeschrokken door dit dacht Max bij zichzelf, naja als ik opschiet dan ben ik zo beneden

Max begon met het afdrogen van zijn haren, daarna onder zijn oksels, op zijn boven lichaam, op zijn rug, zijn ballen en penis.. en toen hij bukte om zijn benen af te drogen, voelde hij vinger in zijn kont gaan..

Max kreunde van genot..

"Ja dat vind je wel lekker he?" Zei Thijs "Uhu" zei Max een beetje beschaamd "Dacht ik al zei, ga jij maar opschieten met afdrogen, kleintje!" en Thijs liep weer richting beneden.. Max was erg opgewonden van wat er zojuist was gebeurd en droogte zich snel af en deed zijn kleren weer aan..

(hij loopt naar beneden en doet de deur open)

Thijs zit op de bank met joysticks van de playstation in zijn hand..

"Als jij wint, trek ik al mijn kleding uit en verwen ik je voor deze keer.. Maar als ik win, doe je alles wat ik zeg. Is dat begrepen?" opgewonden schudde Max zijn hoofd op en neer.

"Oke laten we dan maar beginnen met een potje fifa!" zei Thijs enthousiast..

Max pakte de controller uit zijn hand en was er klaar voor, hij had vaker Fifa gespeeld tegen zijn broer, maar verloor eigenlijk altijd.

Ze gingen de eerste helft in met 2-1 voor Max en Hij was Thijs al een beetje aan het teasen dat hij al kon beginnen met zijn kleding uitrekken, maar toen kwam het 2-2 te staan en niet kort daar na 3-2

Uiteindelijk was de eindstand 4-2 voor Thijs..

"Nou jochie, je weet wat de afspraken waren.." zei Thijs een beetje bazig.. Max vond het aan de ene kant jammer dat hij had verloren, maar was benieuwd wat er nu ging gebeuren..

"Ja, Thijs dat weet ik" zei Max onderdanig "Oke goed je leert al snel zo te horen.. volgens mij vind jij het niet zo erg dat ik je beveel he?"

"Uhmm.." Thijs onderbreekt Max "Had ik gezegd dat je mocht antwoorden?" Max knikte nee.. "Goed zo brave jongen!"

"Nou laten we maar beginnen dan, nu je het een beetje snapt.."
"Trek mijn sokken, maar uit en stop mijn voeten, maar in je mond.."

Max had het niet zo met voeten, maar goed hij moet gehoorzamen dus deed wat hij zei.. Na een tijdje gezogen te hebben aan zijn voeten moet Max stoppen..

"Doe alles behalve je onderbroek uit" Zei Thijs erg belevend..
Max deed het maar en stond nu in zijn witte calvin klein onderbroek voor Thijs, Max was gewoon slank maar voorderest niet gespierd.."

"Hmm wat hebben we hier? is deze een klein beetje opgewonden.." Hij keek naar Max zijn half harde pik "Je mag antwoorden hoor, wees niet bang.." Zei thijs "Ja een beetje wel, zoals je kunt zien" Antwoorde Max braaf..

"Oke daar gaan we dan maar wat aan doen" Thijs trok de onbroek van Max uit en begon de eikel van hem te kussen. Max kreunde en zijn pik werd harder, ook Thijs merkte dat nam de piemel in zijn mond, hij ging zachtjes op en neer en steeds iets sneller.. Toen Max nog een keer kreunde stopte Thijs..

"Ik wil nog langer van je genieten" zei Thijs en liet Max zijn pik met rust.. "Het is nu tijd je mijn kleding uit doet wat je niet laten kan.." zei Thijs

Max gehoorzaamde en trok alles wat Thijs aan had, zijn zwarte gaten spijkerbroek, zijn zwarte trui en zijn witte shirt allemaal uit tot hij in zijn Roze jack and jones onderbroek stond..

Max kon niet geloven wat hij zag een mooie grote bobbel in de onderbroek van zijn crush, dit is moment waar die naar toe geleefd heeft en nu kan hij er eindelijk voor gaan!

Hij pakt het randje van de onderbroek vast, kijk nog even naar Thijs en Thijs knikt voor bevestiging.. Hij trekt de onderbroek van Thijs naar beneden en daar komt de volledig hard geworden pik net iets groter als zijn eigen uit.. Max geniet vol van dit moment en neemt gauw Thijs zijn lul in zijn mond. Hij is vastberaden dit is het moment dat ik ga komen en Thijs ga laten komen.. Hij duwt hem zover mogelijk in zijn keel, hij probeert niet te kokhalzen maar het lastig maar hij krijgt het wel voor elkaar.. Thijs kreunt het uit van genot en roept dat hij Max wilt neuken.

Max kan zijn oren niet geloven, en zegt enthousiast "Ja Thijs alsjeblieft.. ik wil niet liever"

Thijs likt de kont van Max en Max geniet er erg van hij kreunt zoals die nog gekreunt heeft en dit is de beste dag van zijn leven.. Thijs tilt Max een beetje omhoog en steekt voorzichtig zijn lul in Max, eventjes doet het pijn maar de pijn schiet al snel over in genot..

Thijs voert het tempo op en roept! "Max ik hou het niet langer, ik ga komen!" Max houd het ook niet langer en spuit al zijn zaad over de bank.. Ze komen allebei klaar en Thijs en vallen allebei uitgeput neer op de bank.. Ze zijn zo moe dat ze in slaap vallen na deze intense gebeurtenis..

Wat gebeurd er de volgende keer?

Zoek naar meer verhalen van Geen Idee...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1188x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1473x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1152x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 786x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2344x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4908x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2330x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: DaniŽl
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!