Opwindend.Net
Bastiaan trapte een balletje tegen de muur van de garage. Zín moeder en haar vriend waren bezig met het inpakken van de auto. Hij begon te lachen: als zijn moeder ergens niet van hield was het kamperen, terwijl Johan dat juist heel graag deed. Zijn moeder was een luxe poppetje, zo was ze opgegroeid en dat was ze gebleven. Hoe luxer het hotel hoe beter. Bas had zich juist altijd stierlijk verveeld op die vakanties; altijd netjes aangekleed aan chique tafels dineren, en zijn vrienden stuurden intussen fotoís van bbq-ende families in zwembroek op de campings. Daar was hij dan weer jaloers op. Johan was een aardige vent en ze hadden al snel in de gaten dat ze niet veel overeenkomsten hadden en Johan was verstandig genoeg om zich niet als vader op te willen werpen. Niet dat hij afstandelijk was, Bas kon bij hem terecht als het nodig was, maar dat was zelden, zeker nu hij in het laatste jaar van zín studie zat.

Gek genoeg hield de chirurg Johan juist wel van vissen, de bossen, het buitenleven. Eenmaal met hem op een kampeerweekend had hij Johan gezien in de douches, en hij begreep waarom zín moeder zo blij was met de man; hij was grůůt geschapen. Hij had zichzelf zelfs een paarkeer klaar getrokken met het beeld van die pik en ballen in gedachten. Tijdens diezelfde kampeertocht was na een gesprek met (te) veel alcohol ook Bastiaans voorkeur voor jongens ter sprake gekomen. En wat hij met zijn moeder niet kon, en haar ouders al helemaal niet, was met Johan wel mogelijk, een normaal gesprek daarover. Johan bleek een moderne opvatting te hebben dan zijn voorkeur voor muziek of autoís deed vermoeden. Weken later had hij een sexfilmpje in de camera gevonden dat ze waren vergeten. De stijve pik van Johan was indrukwekkend, en hoe hij zijn moeders kont had ondergespoten helemaal. Maar hij was druk bezig die beelden te vergeten.

Bas? Zijn moeder riep, Bastiaan! Oei, zijn hele naam; dan moest hij oppassen. Hij pakte de bal en liep om de garage. Ja mam? We zijn bijna klaar en gaan zo, na de koffie, kom je? Ik kom eraan! Hij legde de bal weg en liep de keuken in. De hulp was bezig met het avond eten voor hem: pizza zag hij. Gelukkig hadden zijn ouders haar vrij gegeven; na vanmiddag had hij het rijk alleen. Johan kwam fris gedouchte naar beneden, ha Bas, weet je zeker dat je niet mee wilt? Hij knikte, ja ik blijf lekker hier het zwembad bewaken. Johan knipoogde en schonk koffie in, dat zou je ook liever doen hť, terwijl hij Angelique aankeek. Maar die lachte terug; we zullen zien hoe het gaat; en waar je me mee naar toe neemt. Ze dronken de koffie, praatten over ditjes en datjes en voor hij er erg in had stond hij ze uit te zwaaien. En was de auto verdwenen om de hoek van de straat. Bas keek eens op zín mobiel en zag dat de komende paar dagen het weer niet echt zomers zou zijn, maar het daarna echt beter werd, met temperaturen boven de 25 graden. Mia, de hulp riep uit de keuken dat ze zou gaan. Snel stond hij op van de bank en liep naar de keuken. Hey Mia, weet je; ik ben alleen en red me wel, waarom neem je niet ook een weekje vakantie? Ons geheim, en dan zie ik je over een week weer OK? En als het nodig heb ik je nummer toch? Ze sputterde voor de vorm tegen, en nam afscheid met een vette knipoog. OK dan, tot over een week, en bellen als er wat is! Ja doe ik, dag!

Hij plofte op de bank en pakte de mobiel erbij; sinds kort had hij Grindr ontdekt en hij wilde kijken of het hier net zo leuk was als in zijn studentenstad. Maar hij zag al snel dat de afstanden in deze buitenwijk groter waren, en de leeftijden een stuk hoger. Niet veel later stond hij met de bal weer tegen de garage te trappen. Hoewel hij druk in de weer was deed een windvlaag hem toch ff huiveren van de kou. Hij liep naar het tuinhuisje en schakelde de saunaís in; om na het voetballen even lekker in te liggen. Korte tijd later was hij al weer druk bezig de bal tegen de markeringen op de muur proberen te trappen. Na een tijdje ging het steeds beter en hij werd steeds fanatieker. Toen een bal mislukte trapte hij deze loeihard weg, en deze verdween met een boog over de heg van de buren. Met zín gezicht op onweer begon hij naar de schutting te lopen om bij de buren, die hij niet kende, aan te bellen. Volgens zijn moeder waren er afgelopen maand nieuwe mensen komen wonen.

Diep in gedachten verzonken had hij niet in de gaten dat de bal al op hem afkwam en met een doffe plof voor zijn voeten stuiterde. Tering! Hij schrok zich te pletter. Ja krijg ook de typhus, klonk het vrolijk van de andere kant van de heg. En geen dank he! De stem klonk jong en vrolijk.

Hey, sorry maar je verraste me. Hij stond voor de schutting deur van de buren en belde aan.

Niet lang daarna deed een leuke blonde knul open. Hoi ik ben Bas, van hiernaast, bedankt voor het teruggooien van de bal. Hoi, Bob, en de jongen stak zijn hand uit, en vervolgde met, geen dank.

Een koude windvlaag bracht Bas terug in de werkelijkheid. Hij had naar Bob staan kijken, de jongen, was een plaatje, knap, even groot, blijkbaar ook sportief aan zijn lichaam te zien, en heerlijke blauwe stralende ogen. Hey, woon je hier al lang? Stomme vraag, maar hij wist niet anders en Bob gaf zonder omhaal antwoord, nee net een maandje, nu. En ik ken bijna niemand nog hier, en zeker niet van die leuke buurjongens als jij. Gevolgd door een knipoog. Ik hou trouwens ook van voetbal mag ik mee doen? De jongens liepen achterelkaar aan en schoten via de muur de ballen naar elkaar. Het bleek dat ze niet veel voor elkaar onderdeden. Na nog een paar koude windvlagen gaf Bob aan naar huis te willen. De zomer heeft er geen zin in he? Nop. Helaas niet, ik duik zo de sauna in antwoordde Bas. Oh lekker, mijn pa wil dat niet, houd er niet van. Ik wel. Nou dan kom je toch hier? We hebben een droge en natte, en handdoeken genoeg. Ik haal ff mín Phone OK, voor als ma belt en ongerust is. Prima, ik begin in de natte sauna, zie ik je zo daar? En hij wees naar het gebouwtje achter het zwembad. Is goed, tot zo. En weg was bob. Bas liep naar de sauna, kleedde zich uit en begon te douchen. Eenmaal schoon en fris pakte hij een handdoek van de stapel, en een van de badjassen die klaar hing. Niet lang daarna lag hij op een van de stenen banken te genieten van de sauna.

Het duurde niet lang of Bob kwam binnen. In boxer! Toen hij Bas zag, wijdbeens en naakt, wist hij niet hoe snel hij zijn boxer uit moest doen. En gooide deze naar buiten. Daarna stond hij onhandig met de handdoek te kijken. Super cute en verlegen. Bas hielp hem uit de brand, je mag rustig op een handdoek liggen hoor, doe ik soms ook, maar ik lig liever direct op de warme plaat. Bob knikte en legde de handdoek op de plaat, eens kijken hoe dit gaat zei hij. Ondertussen had Bas uitzicht op het zaakje van Bob dat goed zichtbaar was toen deze wijdbeens en gebukt de handdoek goed legde. Damn! Flinke ballen in kale zak, met daarachter, loom zwaaiend een flinke pik. Toen hij zich omdraaide om te gaan liggen zag hij een gladde buik tot de pik die hij lekker op de buik legde. In het plafond was met led lapjes een soort sterrenhemel gemaakt, die langzaam aan en uit knipperden en van kleur veranderden. Hij zag hoe de ogen van Bob deze lichtjes volgden dat gaf hem de kans om met zijn hoofd gedraaid het lijf van de buurjongens een goed te bekijken. Gespierd, glad, mooie strakke buik, geschoren pik en ballen, mooie benen. Op dat moment pakte Bob zijn zaakje ff vast om het wat te verleggen. En draaide om naar Bas. Lekker hoor dit. Bas knikte, heerlijk. En lachte, omdat ze het over totaal verschillende dingen eens waren. Jij vind mij heel lekker he? Bas schok op van zijn dagdromen. Huh wat? Nou je pik staat nogal strak zo te zien. Bas durfde bijna niet aan zijn pik te zitten maar de jongen had gelijk, hij had een keiharde pik. Ja sorry, de warmte enzo. Bob stond op, liep naar hem hoe en bekeek zijn pik, je hebt een mooie. Eh mag ik er ff aan zitten? Bas knikte, stommelde ja met een schorre stem. Wat gebeurde er in hemelsnaam. Maar voor hij dit had gedacht voelde hij de vingertoppen van de jongen bij zijn ballen.

Het voelde zo goed dat hij zijn benen spreidde en hij sloot zijn ogen. De vingers van Bob gleden over zijn ballen en af en toe plagend over zijn pik, die hij voelde kloppen van geilheid. Het duurde ook niet lang voor een hand zijn pik vast pakte en de voorhuid langzaam naar achteren trok, trillend van geilheid lag de pik in de hand van de jongen. Hij voelde wat warms, nats glads bij zijn eikel. Toen hij tussen de haren van zijn ogen door keek zag hij hoe de jongen met 2 natgemaakte vingers zijn eikel verkende. En hij liet zijn hoofd weer zakken, spreidde zijn benen nog meer en gaf zich over aan het genot. Het duurde niet lang of het gevoel waar hij op hoopte werd waar. De mond van de jongen sloot om zijn eikel, en hij werd heerlijk gepijpt. Verbazingwekkend diep liet hij de pik van hem in zijn keel glijden. Daar waar zijn ex begon te kokhalzen leek hij ervan te genieten. Bas genoot! Zijn eikel leek te ontploffen in de heerlijke strakke keel van zijn buurjongen en de ballen werden heerlijk verwend. Toen hij een natte vinger in zijn kontje voelde glijden wist hij dat hij dit niet lang vol ging houden.

Zijn hand gleed opzij en botste tegen de keiharde erectie van Bob. Met het harde hete vlees van hem in zijn hand gaf hij zich over aan het gevoel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij kon nog net fluisteren, ik kom, maar Bob ging in zijn hemelse tempo door. Waarna hij met een diepe grom de eerste lading zaad in het keeltje spoot, en zeker niet de laatste, zijn lijf schokte en kronkelde van het orgasme. Toen hij bijkwam liet Bon zijn pik uit zijn keel glijden. En likte de laatste druppel van zijn eikel. Hmmmmmm lekker zaad, knipoogde hij. Bas keek naar de staaf van Bob die naar hem wees, en gleed van de saunabank af op zijn knieŽn voor hem. Trok de voorhuid naar achteren en begon te zuigen. De jongen legde zijn handen op zijn hoofd, en gaf het tempo aan. Het leek er meer op of Bob zijn mond aan het neuken was dan hij hem aan het pijpen. Maar de pik was te groot en na paar keer kokhalzen liet Bob het initiatief aan hem. Hij verwende om en om pik en ballen en was niet vergeten hoe Bob hem over het randje had geholpen. Hij maakte een vinger nat en zette deze tegen het sterretje van de jongen. Deze zakte spontaan wat door de knieŽn over de vinger en liet zich daar door neuken. Het duurde niet lang of Bas voelde de pik verharden, en de eikel opzwellen, ik ga spuiten, hoorde hij Bob zuchten. Hij deed nog meer zijn best, en toen voelde hij de spieren van het kontje verstrakken. Golf na golf zaad voelde en proefde hij in zijn mondje spuiten. Met het zaad op de tong verwende hij de eikel in zijn mond nog meer. Bob wankelde op zijn benen en ging zitten, Bas ging door tot de pik begon te verslappen en de jongen hem uit zijn mond haalde. Beetje gevoelig nu, klonk het bijna verontschuldigend. Ze begonnen de warmte nu te voelen, en waren toe aan een douche en afkoeling. Bas liep voorop en gaf bob een handdoek, na de douche zakten ze in de loungebank weg in het zitje voor de saunaís. Nadat Bas had gezorgd voor een paar zachte badjassen.

Bob lag lekker tegen hem aan en Bas keek verlieft naar de vent die tegen hem aan lag. Moet je niet naar huis? Zijn je ouders niet ongerust? Bob schudde van nee. Ik pas alleen op het huis, mijn zus komt pas volgende week met haar vriend. Bas keek hem aan, waarom sluit je daar niet alles af en kom je hier logeren, is veel gezelliger toch? Bob knikte. Hij sloeg een arm om zijn buurjongen. Weetje, dit kon wel eens een leuke vakantie worden. Veel leuker dan in had gedacht.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1673x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5244x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4311x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3828x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2056x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7503x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7083x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2332x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3509x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4560x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2795x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2988x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5968x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10238x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6044x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!