Opwindend.Net
Een kort, eendelig verhaal over Youri en Ralf. Ralf is een 23 jarige student in Amsterdam:

Het was een warme zaterdagmiddag in juni toen ik hem zag in de stad. Ik wist niet hoe hij heette. Hij was iets kleiner dan ik, ongeveer 1,80 meter. Hij was ook jonger dan dat ik ben. Zijn leeftijd schatte ik op ongeveer 18 jaar. Ik zat op een terras met een paar vrienden terwijl ik hem aan zag komen lopen. Vanachter mijn zonnebrilglazen volgde ik hem. Wat een lekker ding, blond, slank, totaal mijn type. Ik bleef hem volgen totdat hij uit beeld verdween. Ik zuchtte, het was het einde van de middag en ik wilde naar huis. We betaalden de rekening en daarna scheidde de wegen met mijn vrienden. Terwijl ik door het centrum richting het busstation liep zag ik hem weer. Hij liep ongeveer 30 meter voor me, ook richting het busstation. Gedachten schoten door mijn hoofd, allemaal fantasieŽn die niet reŽel waren.

Het bleek dat hij ook naar het busstation ging, mijn hart klopte harder. Hij ging bij de terminal staan, ik stond ongeveer 2 meter bij hem vandaan, dichterbij durfde ik niet te komen. Drie bussen gingen voorbij, bussen waar hij niet in stapte. Ik hoopte heel erg dat hij in dezelfde bus zou stappen als ik. Dat was de volgende. Daar kwam hij al aanrijden. Zou de jongen instappen? Maar nee, hij bleef staan terwijl de bus alweer optrok. Optrok? Ja, de bus reed weg en ik had hem gemist! Ik vervloekte mezelf, hoe kon ik zo stom zijn? Een of andere gozer leidde mij zo erg af dat ik de bus voorbij liet rijden... Wat een dag, of zou het toch de alcohol zijn? Ik had best een paar biertjes op dus ik besloot de alcohol de schuld te geven. Tegelijkertijd besloot ik ook om dan maar de bus te nemen die die jongen zou nemen, ik had de mijne toch al gemist.

Drie minuten verstreken en kwam zijn bus. Ik zag het meteen, hand in zijn zak om zijn ov-kaart te pakken. Ik pakte die van mij en zorgde dat ik een paar personen achter hem stond om in te checken. Toen ik de bus binnenkwam zag ik hem zitten, bijna achterin. Er waren nog een paar vrije plekken maar ik besloot om naast hem te gaan zitten. Blijkbaar zorgde de alcohol ervoor dat ik me niet druk over maakte hoe dit over zou komen. Ik ging zitten, hij keek even en glimlachte waarna hij weer verder ging met zijn telefoon. Ik keek naar zijn benen in een korte broek, zijn slanke lichaam, zijn mooi gevormde gezicht waar het zonlicht nog een klein beetje op scheen. Ik voelde dat er iets groeide in mijn broek. Tot mijn schrik bedacht ik me op dat moment dat ik geen idee had waar deze bus eigenlijk heen ging. Het scherm waar het op zou moeten staan was zwart, ik had echt geen idee.

Met een rood hoofd stootte ik de jongen naast mij aan. 'Sorry hoor, maar waar gaat deze bus eigenlijk heen?' Hij keek me verbaasd aan. 'Richting zuid, dat weet je toch als je deze bus neemt?' Shit, zuid was niet de richting die ik moest hebben vanuit het centrum. 'Uhm', ik stamelde terwijl hij me vragend aankeek. 'Ik was even afgeleid I guess, maar gelukkig ben ik in de goede bus gestapt.' Hij lachte even, keek me onderzoekend aan en stak toen zijn hand uit. 'Ik ben Youri, en wie ben jij?' Youri, dus dit lekkere ding heet Youri dacht ik bij mezelf. Ik vond het een passende naam, waarom weet ik niet maar het paste bij hem. 'Ik ben Ralf, leuk dat je je zo voorstelt.'

We raakten met elkaar aan de praat en Youri bleek naast lekker ook nog is intelligent, grappig en makkelijk in de omgang te zijn. Hij vertelde veel en maakte me aan het lachen. Hij bleek 19 te zijn en was alleen thuis want zijn ouders waren op vakantie voor twee weken. Wat een kans. Na een half uur zei hij ineens: 'ik moet zo uitstappen, zullen we nummers uitwisselen?' Ik schrok op en bedacht me dat ik nog steeds in de verkeerde bus zat en met iedere seconde verder van mijn eigen huis vandaan ging. Het viel Youri op dat ik schrok. Ik zei dat ik waarschijnlijk, niet geheel per ongeluk maar toch door onoplettendheid in de verkeerde bus gestapt was... Het bleef een paar seconden stil en ik keek hem recht in zijn ogen aan. Ik wist niet goed wat ik moest denken of zeggen dus dacht en zei ik helemaal niets. Toen kwamen zijn woorden en meteen werd mijn vermoeden bevestigd. Ik wist het al bijna zeker nadat hij nummers wilde uitwisselen. Hij moest gay zijn en was op hetzelfde uit als ik. 'Anders kom je toch mee naar mijn huis?' De blik in zijn ogen, hoe die nog even naar mijn lichaam keken en even bij mijn kruis bleef hangen. Het leek wel alsof de leuke, intelligente en grappige Youri ineens veranderd was in een zaadvragende slet die enorm behoefte had aan seks. Ik stemde natuurlijk meteen toe en stapte met hem uit. Een stuk stiller dan 10 minuten eerder liepen we met zijn tweeŽn naar zijn huis.

Terwijl ik naar hem keek besefte ik dat ik echt keek. Ik keek naar zijn haar, zijn lichaam, hoe hij liep en bewoog. Wat een lekker ding. Ik voelde weer iets groeien in mijn broek terwijl ik zo naar hem keek. Hij keek terug en lachte verlegen. Dit werkte aanstekelijk en ik lachte terug terwijl mijn fantasie op hol sloeg en ik geil werd. Toen we zijn huis binnenkwamen kon ik me niet meer inhouden en kuste hem meteen. Onze tongen vonden elkaar, onze armen om elkaar heen geslagen en zo stonden we daar. Ik weet niet hoe lang het duurde maar het was lang. We zeiden niets maar stonden daar alleen, onze lippen op elkaar, onze tongen vervlochten, onze lichamen stevig vasthoudend, dicht tegen elkaar aan. Na een lange tijd lieten we elkaar bijna helemaal los. Hij hield mijn hand vast en leidde me de trap op.

Ik werd nog geiler terwijl ik naar zijn kont keek toen hij voor me de trap opliep. In zijn kamer aangekomen liet hij zich achterover op zijn bed vallen en nam mij mee. Terwijl we zo op elkaar lagen zoenden we weer lang, heftig en intens. Terwijl hij op zijn rug lag kwam ik omhoog zodat ik op hem zat en trok mijn shirt uit. Ik voelde zijn stijve door zijn broek heen tegen mijn kont. Ik stond op terwijl hij naar me keek. Maakte mijn riem en broek los en gooide ze op de grond. Verlekkerd zag ik Youri naar mijn boxer staren of beter gezegd wat er in mijn boxer zat. Inmiddels stond ik voor hem terwijl hij daar op de bedrand zat met al zijn kleren nog aan.

Ik duwde zijn gezicht tegen mijn boxer en mijn half stijve lul aan. Daarna trok hij mijn boxer naar beneden. Voor zijn gezicht hing mijn half stijve lul die toch al zo'n 16 cm was. Verlekkerd keek hij me aan terwijl hij hem vastpakte. Zachtjes begon hij te trekken. In een mum van tijd was mijn lul op oorlogssterkte en kwam er voorvocht uit. Voorzichtig stak Youri zijn tong uit en likte het voorvocht uit mijn lul. Daarna was mijn eikel aan de beurt. Hij zette zijn lippen rond mijn lul en begon zachtjes te likken met zijn tong. Terwijl hij dit deed trok hij mijn voorhuid naar achteren. Hij zoog op mijn eikel en ik kreunde terwijl ik met mijn handen door zijn haar ging. Steeds dieper zoog hij mijn lul naar binnen. Tot hij op ongeveer 3 kwart was van mijn nu volledig stijve- 20 cm- lul. Dat was enigzins teleurstellend. Als deze jongen mijn slet is dan zou hij ook mijn hele lul in zijn bek krijgen. Zachtjes begon ik hem in zijn bek te neuken. Hij kon nergens heen omdat ik mijn handen stevig om zijn hoofd hield. Ik neukte steeds harder in zijn bek en heel snel zoog hij op mijn hele lul. Hij moest een paar keer kokhalzen maar ik was tevreden. Toen ik hem los liet viel hij hijgend achterover op bed terwijl zijn speeksel in combinatie met mijn voorvocht van mijn lul afdroop. Veel tijd om bij te komen kreeg hij niet. Ik trok zijn shirt uit, er kwam lichaam tevoorschijn met een lekker strakke buik. Nu was zijn broek aan de beurt. Ik zag een flinke bobbel in zijn boxer en twee hele mooie billen. Dit zou helemaal goed komen.

We zoenden en streelden elkaar en verkenden elkaars lichaam. Mijn lul streek de hele tijd heen en weer langs zijn bovenbeen en maakte me met de minuut geiler. Na een paar minuten zo gevreeŽn te hebben trok ik zijn onderbroek uit. Zijn lul klapte meteen tegen zijn buik aan, zo geil als Youri was van dit voorspel. Het was een mooie 16 cm lul die ik meteen naar binnen zoog. Ik zette gelijk flink wat zuigkracht op zijn eikel en likte zachtjes rond zijn pisgaatje. Kreunend en zwaar ademend lag mijn slet te genieten van zijn pijpbeurt. Eerst verleiden, dan geil maken met een heerlijk voorspel en dan hard neuken, dat was hoe ik het deed en Youri had er veel plezier in. Toen ik zijn lul uit mijn mond liet glijden en hem aankeek lachte hij zachtjes 'Wat nu?', vroeg hij. 'Daar kom je nu achter lekkere slet'. Ik draaide hem om en de slet kromde gelijk zijn rug waardoor zijn billen omhoog kwamen. 'Volgens mij weet je al precies wat nu.' Verlekkerd keek ik naar zijn ster, helemaal kaal, zoals ik het graag heb. Een echt twinkkutje. Ik begon met likken en hoorde goedkeurend gekreun uit Youri zijn mond komen. Wat een heerlijk gaatje. Met mijn tong draaide ik er rondjes omheen en liet hem genieten. Langzaam duwde ik mijn tong zijn kutje binnen, doordat hij zo ontspannen was ging dat vrij makkelijk. Ik likte zijn kutje helemaal nat. Terwijl ik hiermee door ging deed ik twee vingers in Youri zijn mond. Hij snapte de hint en begon ze gelijk nat te likken. Toen ze nat genoeg waren trok ik ze terug en stopte met het likken van zijn kutje. Met mijn natte vingers streek ik over de huid naast zijn kutje. Hij was zo nat en hard dat het me iets later niet veel moeite koste om mijn vingers naar binnen te laten glijden. Ik verkende zijn holletje en rekte Youri goed op voor wat ging komen.

Ik duwde zijn rug nog verder naar beneden en zijn hoofd in een kussen. Ik pakte zijn heupen vast met ťťn hand terwijl ik met de andere mijn lul naar zijn kutje begeleidde. Ik zette mijn lul tegen zijn kutje aan duwde langzaam. Heel langzaam opende zijn ster zich en kon ik met het topje van mijn eikel naar binnen. Met dit tempo zou het een halfuur duren voordat ik in hem zou zitten dus als verassing zette ik ineens kracht en duwde mijn eikel bij hem naar binnen. Dit zorgde voor een harde, enigszins pijnlijke kreun van Youri. Ik voelde de warmte van Youri zijn kutje om mijn eikel en dat maakte me zo nog geiler. Gestaag duwde ik mijn lul bij hem naar binnen, af en toe een cm terug om vervolgens 3 cm verder te gaan. Binnen een minuut zat mijn volledige lul in Youri die, ik moet het toegeven, beter meewerkte dan ik veracht had van dit sletje, maar ik moest nog beginnen.

Ik begon Youri in zijn kutje te neuken. Wat ik eerst gedaan had met zijn bek deed ik nu met zijn kut. In lange halen stoot ik mijn lul zijn kutje binnen. De warmte van zijn binnenkant iedere keer verwelkomend. Hard kreunend lag hij nog steeds met zijn gezicht in het kussen. Ik neukte hem lang en hard en genoot van iedere stoot totdat ik het zat was om zijn gekreun in het kussen te horen. Ik sloeg en arm om zijn nek en trok zijn lichaam omhoog. Hierdoor neukte ik hem minder hard maar wel net zo diep. Youri reageerde amper op deze verandering en leek wel in extase. Zijn lul wees keihard vooruit en ging op en neer bij elke stoot die bij hem binnendrong. Hij kreunde hard terwijl ik hem tijdens het neuken een zuigzoen gaf in zijn nek. Dat zou zijn aandenken zijn aan deze ervaring.

Ik neukte Youri in verschillende standjes voor ruim een uur toen ik vond dat het genoeg geweest was. Ik wilde mijn sletje volspuiten. Ik legde hem op zijn rug op de rand van het bed. Bezweet en uitgeput keek hij me aan. Zijn ogen vroegen om een einde maar hij genoot er teveel van om erom te vragen. Ik stond naast het bed, legde zijn benen op mijn schouders en bracht mijn lul weer voor zijn kutje die nu open stond om me te verwelkomen. In een harde stoot bracht ik mijn lul bij hem naar binnen, mijn ogen gesloten, zijn warmte om mijn lul heen verwelkomend. Toen opende ik mijn ogen. 'Je mag jezelf aftrekken slet.' Hij lacht terwijl hij meteen zijn stijve vastpakt en begint te trekken. Ik begin te neuken en we lijken wel ťťn, een stoot van mijn lul en een ruk van zijn hand. Hij begon steeds harder en harder te kreunen terwijl ik hem zo diep en zo hard mogelijk neukte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en wist dat het niet lang zou duren voordat ik mijn zaad diep in hem zou lozen. Maar Youri was me voor, terwijl hij hard kreunde trok hij ineens al zijn spieren samen en hij begon te spuiten. De eerste straal van zijn zaad schoot hij over zijn lichaam heen en kwam in zijn haar, de tweede straal kwam op zijn gezicht, de derde op zijn borst en vierde op zijn buik. Doordat hij al zijn spieren samentrok op het moment dat ik mijn lul bij hem naar binnen beukte werd hij zo strak dat het leek alsof mijn lul vacuŁm gezogen werd. Het was de meest heftige ervaring ooit. Ik schreeuwde terwijl ik mijn zaad diep in zijn darmen spoot. Vier, vijf, misschien zelfs zes stralen zaad spoot ik in Youri zijn geile kut. Uitgeput viel ik bovenop hem. Zijn zaad tussen onze lichamen in. Terwijl mijn slapper wordende lul uit zijn kontje kwam en er druppels van mijn zaad op de vloer vielen rusten we uit van de intense seks...

Twee minuten later kwam ik van hem af. Hij keek me vragend aan maar ik negeerde hem. Ik trok mijn kleren aan en liep van de trap af naar beneden, terug naar de bushalte. Youri liet ik achter met een steeds roder wordende vlek in zijn nek, mijn aandenken voor hem.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1906x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2902x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1716x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6624x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5859x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6724x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4199x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2602x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2841x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5518x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9199x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5712x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1647x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!