Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 49

Kamal ging van me af. Ik krasselde recht.
- Hé, Johan, ik dacht dat je pas morgen zou komen, zegde Patrick.
- Ja, maar ik wilde kennis maken met jouw werklui. En ik moet zeggen, ze hebben allen een mooi kostuumpje aan.
- Ja, hé !
Johan zag er mij echt een toffe knul uit. Blond golvend haar, atletisch lichaam.
- Ik zal me ook maar omkleden zeker ?
Meteen verdween hij en na enkele minuten was hij er terug. Naakt ! En wat een lichaam ! Echt een sportman. Gespierde borst, gespierde armen, gespierde dijen. En dan die lul ! Slap neerhangend, en toch zeker zestien, zeventien centimeter. Wat een kerel !
Johan schonk zichzelf een cola in en kwam tussen Kamal en mij zitten.
- Indiër ?
- Yes.. Ja…
Johan stelde allerlei vragen aan Kamal. Hij was echt geïnteresseerd in India en in Kamal. Het was zeker over elven wanneer we naar bed gingen. Kamal sliep boven mij. Jammer dat het geen gewone tweepersoonsbedden waren, doch stapelbedden.
Nog even wat babbelen en dan de zalige rust… Slapen… Slapen…

Dinsdagochtend. Opstaan rond half acht. Naakt naar de badkamer. Wesley en Winand ook. Ze hadden elk een erectie. Na een plasje gemaakt te hebben hadden ze een slappe. Leuk. Kort werkbroekje aan. Patrick had het ontbijt klaar. Rond negen uur aan het werk. Zo in ons halve blootje, met enkel dat veel te korte broekje aan. Johan zorgde voor het middagmaal. Daarna werken tot rond vijf uur. En hup, naakt de oude wal in. Een half uur zwemmen en stoeien en lachen. Na het avondmaal samen rustig zitten praten. Ja, natuurlijk, helmaal in ons blootje ! Zalig ! Nee, elkaar niet aanraken, niet masturberen. Gewoon samen zitten genieten van elkaars verhalen. Lachen. En tegen elf uur naar bed. Enkel om te slapen.

Woensdag. Opnieuw de hele voormiddag werken in de tuin. Struiken kortwieken, onkruid uittrekken, wat harken en spitten. Tegen de middag begon de lucht te overtrekken. En tijdens het middagmaal begon het ook te regenen.
- Shit, vloekte Patrick.
Ja, wat nu ?
Even rusten. Doch rond twee uur regende het nog harder. Dus, niet meer werken die dag. Ja, dat was wel jammer.

Het was Johan die een voorstel deed.
- Jullie zijn alle vier toffe gasten. Misschien willen jullie wel eens iets meer over je lichaam te weten komen ? Als toekomstig arts kan ik jullie wel een en ander vertellen.
Iedereen ging akkoord. Samen naar de studeerkamer van Johan.
- Laat ons beginnen met de buitenkant. Doe jullie broekje uit.
Hup, een-twee-drie, allen naakt, ook Patrick en Johan. Wesley had meteen een stijve.
Johan gaf uitleg over de penis en het scrotum. Mens, wat een geleerde woorden ! Hij schakelde zijn pc aan en de beamer en projecteerde prachtige beelden op de witte muur. Hij legde uit hoe de penis in elkaar steekt, hoe je een erectie krijgt. Wesley en Winand stelden heel wat vragen. Voor mij was dit niet echt nieuw. Johan legde ook uit waarom de teelballen iets buiten de buikholte liggen. Het had iets te maken met de optimale temperatuur waarbij spermatozoïden geproduceerd worden.
- Wie heeft er al eens spermatozoïden gezien ?
Stilte.
- Niemand ?
Ja,ik had dat al eens gezien, doch ik zweeg. Kamal ook.
- Wie wil dat eens zien ?
- Ik, flapte Wesley er uit.
- De anderen ook ?
Ik knikte. Winand ook. Kamal ook.
- Oke… Dan maken wij er, hé !
Johan keek ons aan.
- Met wie beginnen we ?
Stilte. Mijn hart sloeg wat sneller.
- Ik wil wel.
Het was er uit.
- Oke, ga maar op mijn stoel liggen.
Ik ging op de onderzoeksstoel liggen. Johan hielp mijn benen in de halsters te leggen, zodat ik met mijn benen omhoog lag. Johan trok me nog meer naar voren, zodat ook mijn kontje helemaal bloot kwam. Hij nam mijn penis in zijn hand. Ik verbeet het zalige gevoel, dat ik amper kon uitstaan. Johan schoof mijn eikel bloot. Gaf uitleg aan de anderen. Dan voelde hij aan mijn teelballen. Ik lachte. Dan begon hij mij te melken. Mijn vuisten krampten samen. Het zaad ving Johan op in een klein glazen schaaltje.
- Amaai, riep Wesley, zoveel !
Ik kwam van de stoel af. Johan zette de microscoop klaar en projecteerde het beeld op de muur.
- Whaw !
- Amaai zeg !
- Je moet dat eens zien !
Mijn zaadcellen ! Die van mij ! Als een leger soldaten.
- Hoeveel zijn er wel ? vroeg Johan.
- Duizend ? raadde Wersley.
- Let op, je ziet er enkel een deel van…
- Tienduizend ?
- Meer…;
- Honderdduizend ?
- Wel, bij een gezonde man kunnen er in één zaadlozing tot 150 miljoen spermacellen zijn !
- Nee !
- Toch wel ! Let op, een zaadcel is maximum 5 honderdsten van een millimeter lang en hoogstens 5 duizensdsten millimeter dik. Dat is, even rap rekenen.
Johan nam zijn rekenmachientje.
- Dat is dan ongeveer 250 miljoensten van een kubiek millimeter. Als je 5 milliliter sperma hebt, dat is vijf kubiek centimeter of vijfduizend kubiek milliliter. Het aantal zaadcellen neemt ongeveer twee en een half procent van het sperma in, dus, in een zaadlozing is dit ongeveer 125 kubiek millimeter…Je ziet dus, hoeveel spermacellen er in jouw sperma kunnen zitten !
- En er is er maar één die een eicel zal bevruchten ! zegde Patrick.

Even rust.
- Wie is de volgende ? vroeg Johan.
Kamal ging op de stoel liggen. Johan maakte Kamals penis stijf.
- Whaw, zo’n nen tuit ! riep Wesley.
Kamal spoot als nooit eerder. Zijn sperma was dikker als dat van mij. Johan legde uit dat dit heel normaal is.
Wesley was de derde. Zijn pietje stond meteen helemaal stijf. Hij probeerde Johan zijn handen weg te duwen wanneer die Wesleys piemel vast nam. Kamal en ik hielden zijn handen achter zijn hoofd gedrukt. Wesley schaterde het uit. In geen tijd drupte zijn sperma uit zijn eikelgaatje. Johan legde uit dat niet bij iedereen het sperma er uit spuit, soms gewoon er uit druppelt.
Wesley keek opgetogen naar zijn eigen zaadcellen.
- Je bent lekker gezond, lachte Johan en kletste de kleine op zijn blote billen.
Winand ging als laatste op de tafel liggen. Het duurde een hele tijd vooraleer hij spoot. hij lag daar gewoon stil te genieten. Doch Johan kneep even zachtjes achteraan in de stijve piemel, en floep, ze waren er !

We hadden onze zaadcelen gezien.
- Maar, vroeg Winand, als de zaadcellen slechts enkele procenten van het sperma vormen, wat is de rest dan ?
- Dat, antwoordde Johan, is vocht uit de prostaat en uit de zaadblaasjes. De prostaat ligt vlak tegen jouw anus en de zaadblaasjes liggen daar vlak bij. Wanneer je masturbeert, dus als je jouw piemel masseert, dan wordt de prostaat geactiveerd en de zaadblaasjes ook. Ze produceren hun vocht. De zaadcellen komen daar bij en je verkrijgt sperma. Het is dus niet zo dat je, tijdens het aftrekken, je teelballen ledigt. Nee, nee. Die balletjes produceren de hele tijd zaadcellen, ook wanneer je slaapt. Die zaadcellen worden opgeslagen in een kluwen van zaaddarmpjes, dat noemen we de bijbal. Je ledigt dus niet je ballen, maar wel de bijballen en de prostaat en de zaadblaasjes. Je kan ook de prostaat activeren door een voorwerp in je anus te steken, zodat het tegen de prostaat drukt.
- Kun je die prostaat voelen ? vroeg Winand.
- Ja, natuurlijk. Als je wat geoefend bent, dan kun je de prostaat met je vinger betasten. Wanneer ik die nu bij jou zou betasten, dan denk ik bijna zeker dat je nog eens zou ejaculeren.
- Ejacu… ?
- Ja, dat is een geleerd woord om te zeggen je sperma spuiten.
- En is dat leuk, wanneer iemand aan je prostaat voelt ?
- Natuurlijk. Je geraakt opnieuw opgewonden.
- Whaw.
- Moet ik eens proberen bij jou ?

Johan liet Winand op handen en knieën zitten op zijn onderzoekstafel. Hij trok een witte dunne handschoen aan, duwde een vinger in Winand zijn kontje en voelde. Winand lachte. We zagen tussen zijn dijen door hoe zijn penis opnieuw stijf werd.
- Voel je iets ? vroeg Johan.
- Ja. Leuk….
Johan hield op.
- Er zijn mannen die een dildo in hun kont duwen en daarmee hun prostaat stimuleren.
- Ik heb eens gehoord dat er ook dildo’s zijn die kunnen trillen..;
- Ja, dat is zo.
- Ik steek soms een dikke balpen in mijn holleke, bekende Wesley. Dat is leuk.
- Vroeger stak ik er de steel van een beitel in, zegde Patrick.
- Ja, je kan natuurlijk ook een andere zijn stijve lul er laten in steken, zegde Johan. Het gevoel van een voorwerp of penis in je kont, die dan nog tegen die prostaat drukt, dat is inderdaad zeer aangenaam.

We zaten nog een hele tijd over die dingen te praten. Johan haalde twee dildo’s uit de lade. We mochten die in elkaars anusgaatje duwen. We lachten. En we raakten geleidelijk aan weer meer en meer opgewonden. We hadden een erectie. Dit vroeg duidelijk naar meer.
Kamal duwde zijn lul in mijn kont. In geen tijd spoot hij mijn darmen vol. Winand deed hetzelfde bij Wesley. En… Patrick penetreerde zijn vriend Johan. Wij keken toe hoe ze beiden geweldig te keer gingen. Patrick schudde helemaal, zodat zijn lul in en uit de anus van Johan schoof en ondertussen was Johan zich aan het aftrekken. Ze kwamen tezelfdertijd klaar.
We zaten nog de hele avond te vertellen. Johan projecteerde leuke filmpjes op de muur. We zaten ze met open mond en stijve lul te bekijken. En af en toe voelde een hand aan een piemel. Wesley spoot op de blote buik van Kamal en ik zoog Winand zijn zaad op.
Lang leve het slechte weer !

Donderdag opnieuw prachtig weer. Dus hard werken in de tuin. Naakt. Ja, poedelnaakt, op een paar sandaaltjes na. Lekker in de zon.
’s Avonds gezellig bij elkaar zitten praten. Vertellen over wat er zoal kan gebeuren op seksgebied. Johan haalde nog een leuke film boven. Terwijl we keken, speelden we na wat we te zien kregen. Winand neukte zijn neef Wesley en ik spoot de darmen van Kamal vol.
’s Avonds in bed lagen we met zijn vier nog lekker na te praten en te genieten. Ik trok me nog eens af.

Op vrijdag bracht Patrick ons terug naar huis. Niet nadat we beloofd hadden elkaar nog eens, of nog meer dan eenmaal opnieuw te ontmoeten.
Wel leuk, zo’n leraar die amper enkele jaren ouder is dan jezelf, met moderne ideeën. Nee, ik kreeg geen les van Patrick, maar hij leidde wel de worstelgroep van onze school.

Derde trimester. Hop naar het einde van mijn middelbare school.
Op maandag kwam er een brief van het AFS voor Kamal. Op 7 juli zou hij bij ons vertrekken. Eerst nog vier dagen Parijs en dan naar huis.
Het was als een donderslag bij heldere hemel. Over drie maanden was Kamal weg bij ons. Kon dat wel ? Niet te geloven. Zou ik hem dan ooit nog terugzien ?
Kamal was blij. Terug naar zijn familie. En tevens was hij ook triest. Ja, hij genoot er van bij ons te zijn. Ik, zijn broer. Mijn pa en ma zijn ouders.
’s Avonds lagen we een hele tijd te praten in bed. Kamal beloofde zeker nog eens terug te komen. Ja, en via skype konden wij contact houden.
- Spuiten ga je alleen moeten doen, lachte hij.
We zogen elkaar af en slikten elkaars kracht.
Op woensdag kwam er een brief van het AFS voor mij. Ik zou een volledig jaar in Darwin, Australia verblijven. Adres van het gezin volgde !
Onmiddellijk zoeken op de pc via Google. Darwin. De stad genaamd naar de grote Charles Darwin, in het noorden van Australië.

Er gebeurde niet veel speciaals. Serge was druk bezet met zijn studies en kwam nog sporadisch eens fitnessen. Natuurlijk, als pa en ma niet thuis waren, in zijn blootje, met de nodige gevolgen. Lieven zag ik om zo te zeggen niet veel meer. Ja, blijkbaar was hij ferm op zijn tenen getrapt omwille van Kamal.
Kamal en ik trokken elkaar af en toe eens af, of zogen elkaar en af en toe – af en toe – neukten we elkaar. Zat er sleet op ons samenzijn ? De dag naderde dat hij afscheid zou nemen. Daar dacht ik wel eens over na.

En dan kwam plots alles zo snel op me af. De week van Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart was er voor de AFS-studenten in West-Vlaanderen een zesdaagse tocht doorheen België, met bezoeken aan Brussel en Antwerpen en Luik en Doornik. Een hele week zonder Kamal !
En dat was niet alles !
- Volgende week gaan ma en ik voor vier dagen naar Frankfurt… Er is een handelsbeurs waar wij met de firma een stand hebben. Ik ga er op woensdag naartoe tot en met de zondag !
Dat waren juist de dagen dat Kamal weg was !
- En.. En dan ben ik voor vijf dagen helemaal alleen ?
- Ja.. Ja…. Kun je niet bij een kameraad op vakantie gaan ?
Ja. Waarheen ?
Het was Kamal die de oplossing voorstelde.
- Meneer Laisnez ! Perhaps, er is werk in de garden…
Meneer Laisnez !
- Telefoneer eens, zegde ma.
Ik draaide het nummer van meneer Laisnez. Of ik misschien…?
- Ja ?... Van de woensdagmiddag tot de zondagmiddag ?
Ik legde de hoorn neer.
- Ik mag. Er is veel werk, zegt hij !
Dus, opgelost.

Zondagavond, Kamal vertrok met de bus naar Ieper.
Woensdagochtend vijf uur. Afscheid nemen van pa en ma. Een chauffeur van de firma bracht hen naar Zaventem voor de vlucht naar Frankfurt.
Ik bleef op. Maakte mijn rugzak klaar. Korte broekjes en sandaaltjes. Tegen acht uur naar school.
Na de lessen, om kwart voor twaalf, mee met meneer Laisnez naar zijn hoevetje. Meneer Laisnez was blij dat ik enkele dagen bij hem en Johan ging logeren.
- Als het mooi weer is, dan kunnen we wat buiten werken.
Hij keek me aan.
- In ons blootje… Wat denk je ?
- Leuk.
- Maar ik heb nog een verrassing voor vandaag.
- Ha… Wat ?
- Wel, Mieke, de zus van Johan, viert haar twintigste verjaardag. En er is een klein feestje, bij ons. Claudine en nog drie vriendinnen komen haar verjaardag vieren en blijven overnachten…
- Vier meisjes ?
- Ja, allen zo om en bij de twintig.
- Leuk zeg. En wat gebeurt er ?
- O… wat denk je ? Wat drinken en….
- Denk je dat ze zich uitkleden ?
- Zeker om te gaan slapen hé… maar wellicht ook eerder… Ze komen speciaal bij ons vieren om meer te kunnen dan haar ouders misschien wel goed zouden vinden.
- Ja, en wij dan ?
- Mee doen, hé !
Patrick lachte.

Johan stond in de keuken. Gewoon in slip, met niets anders aan. Hij verwelkomde me hartelijk.
- Het eten is klaar….
- Maar eerst ons weekendkledij aantrekken, zegde Patrick.
Meteen kleedde hij zich uit – helemaal. En Johan trok ook zijn slipje uit. Ik volgde hun voorbeeld. Leuk, zo met zijn drieën in ons blootje aan de keukentafel. Spaghetti met gehaktballetjes. Na het eten wat liggen luieren in het salon. Zo maar, naakt zoals we geboren werden. Ik vond het zalig.
Tegen twee uur naar de grote stal. Verder opruimen. Een houten muur nagelen. Ik hielp duchtig mee. Ik genoot er van Patrick en Johan naakt te zien. En zelf naakt te zijn, op een paar sandaaltjes na. Onze piemels hingen slap, zwiepten heen en weer bij het stappen. Ik dacht aan Adam in het Aards Paradijs. Ik dacht aan Les Lauzons, het jaar voordien. Zou ik opnieuw mee kunnen met Pierre en zijn ma en zijn broer Filip naar een nudistencamping ?
We werkten tot rond half vijf. Dan waren we een en al vuil en stof.
- Een goeie douche zal ons deugd doen, besloot Johan het werk.
Met zijn drieën naar de badkamer.
- Kunnen we er alle drie in ? vroeg Patrick.
- Natuurlijk, dicht bij elkaar.
Dus alle drie de grote douchecabine in. Ik stond bij Patrick en Johan. Ik voelde hun lichaam tegen het mijne. Het water sproeide over onze naakte lichamen. Ik voelde hoe Johan mijn rug begon te wrijven. Hoe zijn handen lager en lager daalden. Tot tegen mijn billen. Ik voelde hoe Patrick mijn borst wreef. Hoe zijn handen lager en lager daalden. Tot tegen mijn…
Ik kromp bijna ineen wanneer een vinger zich een weg zocht in mijn anusgaatje. En op hetzelfde ogenblik omklemde een hand mijn teelballen. En een hand begon zachtjes, heel zachtjes mijn penis te masseren.
Een hand duwde tegen mijn rug. Ik boog voorover.
- Aaahhhh….
De stijve lul van Johan boorde doorheen mijn anusspier. Ik stond voorover geboden. De lul van Patrick vlak voor mijn neus, vlak voor mijn mond. Ik smaakte het zuur van Patricks eikel. Patricks hand hield mijn hoofd vast, bewoog het heen en weer, op het ritme van Johans heen en weer schuiven.
Ik smaakte sperma en ik voelde sperma in mijn darmen.
- Aaahhh…. Oooohhhh….
We stapten uit de douchecabine. Mijn tuit stond stokstijf. Johan duwde me op mijn rug op de badkamervloer. Hij knielde tussen mijn benen en begon me te pijpen. Patrick knielde achter mij en hield mijn polsen vast. Ik schudde en spoot.
- Leuk ?
- Nee, zeker ! Amaai !
- Jonge gasten moeten regelmatig hun spermaleidingen uitspuiten. Dat is gezond voor de productie, zegde Johan.
We gingen naar de slaapkamers en kleedden ons aan: een kort broekje, een truitje en een paar sandaaltjes. Meer niet. Zelfs geen slipje !
- Zeg Rik, een vraagje.
- Ja.
- Zeg, zou jij vanavond volledig bloot durven gaan bij die meisjes ?
- Ik alleen ?
- De meisjes zullen ook wel bloot gaan hoor. Maar wil jij ermee beginnen ?
- En mogen ze me aanraken ,
- Hahaha, wat denk je ? Als ze je daar zien staan met jouw speer in de aanslag.
Ik moest lachen. Ik, helemaal naakt bij de meisjes. Het trok me wel aan. Ik showde graag mijn body. En dan nog bij meisjes !
- Doe je het ?
- Ja.
Wat zou er nog allemaal gebeuren in die weekend ?

Johan kleedde zich aan en vertrok om zijn zus en haar vriendinnen op te halen. Patrick en ik waren in de keuken bezig met hapjes klaar te maken.
- Jij werkt graag in je blootje, is het niet ? vroeg Patrick.
- Ja, ik vind dat enig !
- Ik heb een werkje voor jou, vanavond…
- Graag…
- Kom mee.

Patrick leidde me naar de slaapkamer. Uit een lade haalde hij een minuscuul tangaslipje.
- Trek dat eens aan.
Ik wroette mij in dat kleine slipje. Vooraan met moeite een driehoekig lapje stof, felrood. Een smal lintje rond mijn middel en een smal lintje dat tussen mijn billen het driehoekje onderaan vasthield. Mijn piemel groeide en duwde het driehoekje vooraan fel vooruit.
- Wat denk je ervan ?
- Leuk.
- Wel, straks mag jij de hapjes rond dragen, met enkel deze striptanga aan.
- Echt ?
- Ja !
- En nu trekken we een kort broekje aan en een hemdje. Straks komen de meisjes. Ze mogen niet te veel in eens ontdekken, hé boy !
Met zijn linkerhand klopte Patrick op mijn rug. En met zijn rechterhand kneep hij in dat minuscule tangadriehoekje. Ik lachte.
Patrick en ik waren amper terug beneden als de we auto van Johan hoorden aankomen

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 51

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1662x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5214x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4291x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3824x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2051x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7495x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7070x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2330x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7611x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3505x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4559x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2791x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2987x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5965x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10232x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!