Opwindend.Net
Het is middag. Er scheen een zonneschijn recht in de gesloten ogen van Jur. langzaam ontwaakte hij zich. Hij strekte zijn armen en benen uit in zijn eenpersoonsbed. Met zijn handen wreef hij in zijn ogen terwijl hij gaapte. Hij keek naar rechts, waar zijn broer slaapt. Hij zag zijn broer niet liggen. Aangezien ze bij hun moeder logeren en die naar haar werk moet in de ochtend, zijn ze vaak alleen thuis door de week, in de vakanties. Jur dacht dat zijn broer al wakker was. Boven was nooit iets te doen, behalve slapen dan. Dus meestal ga je naar beneden als je wakker bent, vooral voor een game-verslaafde, zoals Finn, zijn oudere broer van 17. Zelf is hij net 16 jaar. Hij stond op uit bed, met een naakt bovenlichaam en een Calvin Klein boxershort die opgerold tussen zijn billen zat, net als een string, liep hij naar de badkamer om zijn buttplug eruit te doen. Hij vindt het fijn om met er een te slapen. Bovendien is hij homo, maar niemand weet het, zelfs zijn eigen broer niet. Maar zijn activiteit kon niet onopgemerkt. Hij had het mis. Zijn broer sliep helemaal niet. Hij was wakker, hij zat op zijn telefoon. Hij zag hoe zijn broertje zijn onderbroek droeg en mogelijk ook een grijs ding langs zijn billen. Hij stapte ook uit bed, snel liep hij naar de badkamer om te bevestigen wat hij echt zag, hij geloofde het niet. Hij trok de badkamerdeur open. Hij zag zijn broertje. Met een opgerolde donkergroene Calvin Klein boxershort tussen zijn grote, vettige, bolle billen. Jur keek naar zijn broer, hij schrok. Aangezien Finn een pracht van een lijf heeft, wondt dat hem niet op, door de schrik. Zijn geheim is uitgekomen, het enige wat hij niet wilde, is uitgekomen. ‘Waarom draag je je onderbroek zo?’ Vroeg Finn verbaasd. ‘Hij is zo opgerold in mijn slaap denk ik.’ Loog hij. Finn keek hem recht in zijn ogen, je kon gewoon aan zijn blik zien dat hij hem niet geloofde. Hij glimlachte, maar het leek wel alsof het te veel moeite kostte, zijn mondhoeken waren nauwelijks opgeheven. Jur merkte dat dat hem niks boeide of geen probleem van maakte. Dat luchtte hem op, ook al was hij nog steeds van slag. Er kwam niks uit de mond van Jur. Het was daardoor ongemakkelijk stil. ‘Nou, ik wil douchen, schiet je op?’ Jur liep rustig uit de badkamer, hij liet zijn broer eerst douchen. Finn keek naar de bolle billen, hij zag iets rubbers, leek het wel, tussen de billen. ‘Maar ben je dan homo?’ Vroeg hij rustig. ‘Niet iedereen is zoals jij, Finn’ zei Jur verlegen, maar toch hard en sarcastisch. ‘Maar ik ben geen homo.’ ‘Precies...’ zei Jur toen hij de trap al bijna was afgelopen.

Even later kwam zijn broer ook naar beneden. Hij kwam de huiskamer binnen, met nog natte haren en zijn witte Calvin Klein boxershort. Zijn broertje keek hem aan. Wat een lichaam.. Dacht Jur. Finn zag dat de onderbroek van Jur normaal was. Niet meer tussen zijn billen. In de huiskamer was het ongemakkelijk stil. Beiden zaten ze op hun telefoon met ontbloot bovenlichaam en in hun onderbroek. ‘Ik ga douchen, nu’ zei Jur en hij vertrok. Finn keek naar zijn dikke kont. Door een te kleine maat boxershort, komt zijn kont nog beter uit. Hij liep de trap weer op. Toen hij boven was liep hij naar zijn kamer. Hij pakte hij zijn nachtkastje een banaan en een schaar. Gisteren was hij al van plan om dit te doen, maar toen lukte het niet, want het was te druk. Hij knipte het bovenstukje van de banaan af, daarna knipte hij er nog rondom, zodat er geen scherpe of puntige randen aan zitten. Hij deed zijn buttplug uit zijn kontgat en legde het op zijn nachtkastje. Hij dacht totaal niet aan zijn broer, dom misschien. Hij legde de schaar ook neer. Snel rende hij naar de gezamenlijke kledingkast van zijn broer en hem, hij pakte een donkerpaarse boxershort uit. Hij rende met zijn spullen naar de badkamer, deed het licht aan en sloot de deur.

Na een tijdje ging Finn naar boven. Ook liep hij naar hun slaapkamer. Hij kwam de kamer binnen. Hij keek naar de slaapkant van zijn broertje. Hij zag niks vreemds, totdat hij plotseling naar zijn nachtkastje keek. Er lag een donkergrijze, rubberen, puntige, kleine dildo met een handvat, leek het voor hem. Daarnaast lag een schaar met afgeknipte bananenresten. Hij werd nieuwsgierig. Hij liep zachtjes naar de badkamerdeur en beluisterde. Veel hoorde hij niet, behalve dat een douche aan het stromen was, op niks. Zachtjes hoorde hij geklets. Alsof er iemand met zijn hand op het water aan het slaan was dat op de grond lag. Hij pakte de deurklink vast, heel voorzichtig, millimeter voor millimeter trok hij het omlaag. Het geklets ging door. De deur zat op een kier. Vanaf die kier kan je de douche net zien. Eerst geloofde hij zijn ogen niet. Hij vond het een beetje vies om naar te kijken, eigenlijk. De hand van Jur lag op de grond, terwijl hij op zijn vinger aan het rijden was. Dat was dat geklets, dus, dacht Finn. In zijn andere hand had hij een banaan. Een banaan die hij aan het pijpen was. Soms duwde hij hem nog ver naar binnen. Dat verbaasde hem. Eventjes later was hij gestopt met het berijden van zijn vinger, hij ging nu in doggy-style liggen. Met bijna zijn knieën in een split, met zijn borst tegen de grond, deed hij de banaan in zijn kont. Langzaam verdween de banaan tot het eindstukje, waar de banaan aan vastzit, aan de tros - helemaal in zijn kont. Finn hoorde een lichte kreun van de badkamer afkomen. In zijn eigen boxershort was er ook iets aan het groeien. De hetero broer geilde op zijn homo-broertje dat hij aan het bespioneren was.

Hij stopte met gluren, het was echt verkeerd. Hij kon dit niet maken tegenover zijn eigen broer. Hij liep naar beneden, gewoon als altijd nam hij plaats in zijn favoriete bankstoel. Zijn gedachte dwaalde af naar zijn broer, die tevens in de badkamer zat. Hij besloot maar gewoon te gaan spelen op de PlayStation, zijn favoriete bezigheid. Even later kwam Jur weer naar beneden. Finn keek om, hij zag zijn jongere broertje aangekleed. ‘Dat mocht wel even duren, Jezus.’ ‘Ja, sorry. Het was gewoon te warm, ik kon er niet vandaan komen.’ Loog hij. Jur ging op ‘zijn’ bank liggen. Stiekem achter zijn telefoon pakte hij een glimp op van zijn halfnaakte broer. Ondanks dat Finn nu weet dat hij homo is, moet hij nu oppassen wat hij doet, nu wordt het anders geassocieerd. ‘Ik ga dan maar ook eens aankleden, voordat mama komt’. ‘Is het dan al zo laat?’ ‘Ja, het is al 16:30. Het is vakantie, we hadden tot iets te laat uitgeslapen.’ Zei Finn en stond op. Finn strekte zich uit. Natuurlijk kon Jur dit niet voorbij laten gaan. Snel keek hij naar rechts, hij zag daar zijn broer uitgestrekt staan, met een mooie bobbel in zijn witte Calvin Klein boxershort en zijn donkerblonde okselhaar. Dat is geil, dacht Jur in zijn hoofd en snel keek hij weer op zijn scherm.

Finn ging de trap op, richting hun kamer. Hij keek weer dezelfde kant op, net als eerder vandaag. Maar nu zag hij het donkergrijze ding niet. Waarschijnlijk zit hij al in zijn kontje. Hij liep naar zijn bedkant naar zijn kleerkast en hij pakte daar een donkerblauwe Calvin Klein onderbroek met een witte rand, een zwarte coltrui, een spijkerbroek en als laatst gewoon paar sokken. Hij liep naar de badkamer, spoot snel wat deo onder zijn oksels en bracht zijn haar in model. Daarna deed hij zijn kleding aan en liep maar beneden. ‘Ga je ergens heen?’ Vroeg Jur. Hij schudde zijn hoofd. Finn ging op zijn knieën om de afstandsbediening te pakken. Zijn broek schoof naar beneden. Jur zag het, hij geilde enorm op Calvin Kleins, dus nu ook. Finn merkte dat zijn broek naar beneden was geschoven. Hij tilde de onderkant van zijn coltrui naar boven, je zag nu een licht gespierde buik met een dons buiksnorretje. ‘Riem?’ Vroeg Finn aan zijn broertje. Hij knikte ja. Hij rende weer de trap op en deed een riem aan. In de broek van Jur begon er iets te groeien, wat waarschijnlijk door zijn broer komt. Hij had echt zin om zich te masturberen. Met zijn hand wreef hij over zijn penis heen. Hij kreeg een tinteling door heel zijn lichaam. Met een zachte kreun bevestigde hij het. Hij zat lekker in zijn genot toen het werd verstoord door zijn broer die al naar beneden kwam. Hij had nu een riem aan gedaan, hij had zijn trui zo verplaatst dat je zijn riem goed kon zien, zijn merkriem. Je zag ook een stukje van zijn onderbroek. Dit beeld maakte Jur nog geiler. Hij had nooit op deze manier naar zijn broer gekeken. ‘Is het feest?’ Vroeg Jur sarcastisch. ‘Ja, ik ga naar een feest.’ Beantwoordde hij. ‘Ga je veel zuipen?’ Vroeg Jur met een enige glimlach. ‘Ha. Ik hoop alleen niet dat ik lam thuiskom’ zei Finn. ‘Jij kan jezelf lekker verwennen, nu dat ik niet thuis ben’ zei Finn en hij dook op zijn broertje, hij knuffelde hem om hem te plagen. ‘Hoezo?’ Zei Jur uit pure verdediging. ‘Nu kun je porno kijken, jezelf aftrekken, kontvingeren, wat jij wilt, ik kan je niet storen.’ Zei Finn. ‘Hoezo, mama kom zo thuis. Ik ga gewoon met mama kletsen.’ ‘Nou, ik ga alvast naar Tim toe. Ik beloof het niet laat te maken.’ Zei Finn. Hij keek naar zijn broertje en hij gaf hem een kus op zijn wang. ‘Moet dat nou?’ Zei hij licht geïrriteerd. Toen was hij vertrokken. Het was al diep in de avond. Zijn moeder was ook al thuis.

Het was al laat. Bijna twaalf uur en zijn broer was nog niet thuis. Finn en Jur’s moeder lag al te slapen. Jur besloot ook al richting bed te gaan, ook al was hij totaal niet moe. Hij deed zijn shirt uit. Er kwam een mollig lichaam tevoorschijn. Jur was niet dik, maar eerder slank met een dun vetlaagje, zo kan je het beter omschrijven. Hij deed zijn sokken en broek uit. Hij deed zijn buttplug in zijn dikke, bolle kont en daarna deed hij de zijkanten van zijn boxershort tussen zijn billen, zodat het net een string lijkt. Hij ging in bed liggen, hij staarde naar het plafond. Tot hij opeens de deur open en dicht hoorde gaan. Zijn broer was thuis. Hij beloofde hen om het niet laat te maken, dat was hem nog aardig gelukt. Even later kwam hij naar boven, naar de kamer. Hij maakte de deur dicht en zette het licht aan. ‘Ahh.. moet dat nou? Doe dat k*t licht uit.’ Zei Jur gefrustreerd. ‘Sorry hoor’ zei Finn. Hij zette het licht uit. ‘Was het leuk?’ Fluisterde Jur. ‘Ik ben echt kapot,’ hij deed zijn schoenen uit, ‘te veel gedronken, denk ik.’ Nu deed hij zijn coltrui uit. Het was nog redelijk licht door het maanlicht en de lantaarnpalen buiten, dus hij kon het mooie lichaam van zijn broer bewonderen. Finn was niet heel erg gespierd. Hij had een voetballerslichaam, slank maar met enig spier. ‘En, heb je nog porno gekeken?’ Grapte Finn terwijl hij zijn broek uitdeed. Jur was afgeleid door zijn halfnaakte broer, ‘uhh... nee..’ zei Jur onzeker. Er groeide iets in Jur’s onderbroek, hij was duidelijk opgewonden geworden van zijn broer. Finn liep naar zijn bed. ‘Ik vraag mij altijd af, als je homo bent, hè, en je houdt niet om in je kont geboord te worden, hoe wil je dan seks hebben, want ja..’ ‘Nou, je hebt een bot en een top. Bot, oftewel bottom, houdt van om in kont geneukt te worden. Top houdt om iemand anders in zijn kont te neuken. Je vormt eigenlijk een ‘stel’ met een top en bot. Voor jou gaat het makkelijker, want jij moet gewoon een meisje zoeken. Ik moet daarentegen meer moeite doen.’ ‘Ja, want jij bent bot, toch?’ Vroeg Finn. Op die vraag kwam geen antwoord. Finn kwam langzaam naar Jur’s bed toe.

‘Geef is je hand.’ Zei Finn met fluistertoon. Hij pakte de hand en bracht hem naar zijn onderbroek. Jur voelde aan de halfstijve paal in zijn boxershort, waarvan de witte rand van Calvin Klein erg zichtbaar was. Finn gooide de dekens van hem af. Hij zag zijn broertje met ontbloot bovenlichaam en wederom een boxershort die opgerold tussen zijn billen zat, met daarin een stijve lul. Finn kwam met zijn hoofd dicht bij dat van Jur. Hun lippen kwamen tegen elkaar. Jur schrok even, zijn hartslag steeg, dit was voor hem de eerste zoen. Jur voelde nog steeds aan de paal. Langzaam, schoof de tong van Finn naar binnen. Het voelde vreemd aan voor hem. Binnen de kortste keer, kon hij eindelijk zijn ogen sluiten en genieten van dit moment. Ze waren zo geil op dat moment. Ze raakten met hun tongen verstrengeld. Finn liet de hand van Jur los, hij mocht nu zelfstandig voelen aan de paal. Finn pakte met zijn vingers de zijkant van zijn broertjes hoofd vast. Finn zoent echt als een puppy, heel teder en lief. Inmiddels was de pik helemaal stijf. Langzaam opende Finn zijn ogen, daarna stopte hij met zoenen. Hij kwam dichter bij het hoofd van Jur staan. Hij liet zijn onderbroek tot aan zijn knieën vallen. Er kwam een pik tevoorschijn. Een lekkere dikke pik van 16 cm. ‘Pijp me.’ Zei Finn smekend. Jur nam hem in zijn mond. Eerst maakte hij met zijn tong cirkelende bewegingen rond de eikel. Finn hijgde het uit, dit heeft al superlang niet meer gevoeld. Even later schoof hij de pik dieper zijn mond in. Finn pakte het hoofd vast en kreunde goedkeurend. Langzaam begon hij neukbewegingen te maken. Bij elke stoot hijgde hij, hij kon het niet meer, zijn hoogtepunt was in opkomst. Zijn benen verstijfden, zijn onderbroek zakte nu helemaal naar zijn enkels. Hij stopte met met neuken. Dit was het perfecte moment de paal helemaal in zijn mond te nemen. Dit deed Jur ook. Langzaam, centimeter voor centimeter schoof de pik dieper zijn keel in, totdat de gehele 16cm erin zat. Met zijn neus en lip kwam hij tegen het getrimde schaamhaar. Met zijn waterige puppy oogjes keek hij naar zijn broer, hij verdronk in zijn mooie groene ogen. Het leek wel of de beide groene ogen in contact waren, de spanning steeg en Finn nam het initiatief voor de volgende stap.

Hij haalde de paal uit zijn mond. Hij kwam met zijn knieën op bed zitten. Hij pakte de randen van de ‘string’ en trok hem naar beneden. Een pik van 12cm sprong de vrijheid in. Dat is niet waar Finn opgewonden van werd, maar zijn kontje. Een lekker, dik, bol en vol kontje. Jur ging op zijn rug liggen met zijn benen omhoog. Finn trok de buttplug uit zijn kont. Hij mikte zijn eikel tegen het gat, en langzaam schoof hij zijn paal erin. Ondanks dat de paal niet bijzonder groot was, deed het nog steeds pijn, door de dikte werd het gat nog meer uitgerekt. Jur siste terwijl Finn hijgde. De pik zat er helemaal in. Hij plaatste zijn handen in de knieholtes van Jur, hij drukte die uit elkaar, hij zat nu in een soort split houding. Hij duwde zijn benen zover mogelijk naar achteren, zodat zijn knieën tegen het matras aankwamen. Door de gedomineerde positie ging de kont van Jur omhoog staan. Nu moest Finn in een soort push-up positie staan om zijn kont penetreren. Dat deed hij ook. Hij begon eerst langzaam zijn pik in en uit te schuiven. Je hoorde Jur duidelijk sissen. Nu dat het soepeler gaat, begint hij harder te stoten. Jur deed zijn ogen dicht. Hij begon te genieten en dat merkte Finn ook, want hij begon zacht te kreunen. Bij elke harde stoot kreunde hij iets harder. Maar natuurlijk moesten ze hun gedeisd houden, want hun moeder sliep. De halflange haren die hij eerder vandaag in model had gebracht, vielen nu voor zijn hoofd. Dit maakte hem niet uit, hij ging voort met neuken, hij voelde wederom zijn orgasme naar boven komen. Hij stopte met neuken. Hij verplaatste zich naast Jur. Hij ging nu zelf op zijn rug liggen. Hij trok hem over zich heen. Jur kwam tussen zijn lichaam in en nam plaats op de pik. Langzaam zakte hij naar beneden totdat de paal er helemaal inzat. Hij kreunde. Met een zeer geleidelijk tempo begon hij langzaam heen en weer te bewegen. Finn pakte Jur’s billen vast. Door zijn billen omhoog en omlaag te duwen bepaalde hij het tempo. Hij voerde het tempo steeds meer op. Je hoorde de billen van Jur kletsen op de dijbenen van Finn. Gelukkig was de deur dicht, anders kon moeder het horen. Jur pakte met een hand zijn pik vast en begon eraan te trekken. Met zijn andere hand leunde hij op de borst van Finn. Beide hijgden en kreunden. ‘Ik ga komen.’ Zei Finn zacht. ‘Spuit mijn kontje helemaal vol.’ Zei Jur kreunend en hij begon nog harder aan zijn paal te trekken. ‘Ahh.. ah...’ kreunde Jur en kwam klaar op de buik van Finn. Hij gaf hem nog een goede stoot en hield zijn paal er helemaal in. Hij brulde zacht en spoot wel 8 stralen sperma in de gat van Jur.

Jur pakte zijn onderbroek die nog in bed lag en hij veegde het sperma van zijn broers buik. Kort erna pakte hij ook zijn buttplug, hij haalde de paal voorzichtig uit zijn kont en de buttplug kwam ervoor inplaats. Hij deed dit, zodat al het sperma er nog in blijft zitten. Hij ging van zijn broer af. Met dezelfde onderbroek veegde hij nog de laatste restjes sperma van Finn’s lul en zijn eigen lul. ‘Dit had ik echt even nodig. Superlang al geen seks meer gehad, een jaar of twee al niet.’ Zei Finn opgelucht en hij stond op. ‘Ik ben altijd beschikbaar, dus je kunt mij altijd lenen om je behoeftes te uiten.’ Grapte Jur. Finn lachte. ‘Kun je mij even een onderbroek aangeven, een nieuwe?’ vroeg Jur. ‘Hier, heb je de mijne. Ik slaap wel naakt.’ Beantwoordde Finn en gaf zijn donkerblauwe Calvin Klein met een witte rand aan zijn broer. Finn ging naar zijn bed toe en viel eigenlijk meteen in slaap toen hij onder de dekens kroop. Zijn broertje daarentegen deed de boxershort van Finn aan, nu wel normaal en viel daarna ook in slaap.

Dit is een eendelig verhaal, hierop komt waarschijnlijk geen vervolg. Maar als je ideeën hebt, zet ze in de reacties en misschien schrijf ik nog een verhaal met deze personen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1936x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2908x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1720x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6626x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5870x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2116x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6728x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3211x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4202x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2602x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2842x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5520x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9202x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5715x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1647x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!