Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gescheiden - 2

dit is een heel kort deel, maar zeker niet minder actionpacked.

We zijn terug thuis en we kunnen meteen bij het avondeten aanschuiven, ik en Niels hebben nu allebei ons shirt uit en we zitten tegenover elkaar. We kijken elkaar de hele tijd geil aan, maar ik heb verschirikkelijke honger dus concentreer me vooral op het heelijke eten. Plots voel ik iets tegen mijn pik aanduwen en ik kijk voorzichtig onder tafel. Ik zie daar blote voeten die mijn pik aan het masseren zijn. ik kijk Niels verbaasd aan maar ik doe niks, hij gaat door en het lukt hem om mijn loszittende broekje uit te krijgen. Nu zit ik daar in mijn slip, maar gelukkig heeft niemand iets door. Niels is namelijk best lang dus hij kan er makkelijke bij. Ik ben te klein dus ik kan niet bij zijn pik. Door de spanning om gesnapt te worden en de verbazingwekkende techniek van Niels, ga ik al snel richting mijn hoogtepunt en ik sein in gebarentaal dat hij moet kappen. Hij snapt het maar hij stopt niet, hij gaat zich focussen op mijn ballen, wat mij een lekker gevoel geeft, maar waar ik niet klaar op kom.

We zijn klaar met eten en ik probeer on opgemerkt mijn broek weer aan te trekken. We moeten de tafel afruimen. Ik pak een paar borden en loop richting de keuken en doe ze in de wasmachine. Ik buk om de borden in de vaatwasser te zetten en opeens voel ik een hard voorwerp tussen mijn kont. Het blijkt Niels’ pik te zijn en begint mij droog te neuken. Hij masseert ook mijn pik en ik masseer zijn pik. Pap gaat zo met mijn stiefmoeder naar de film en zijn zich nu aan het klaar maken dus we hebben even de tijd. Mijn slip schuurt de hele tijd tegen mijn anus en dat geeft een heerlijk gevoel, hij gaat steeds harder en dat is het teken dat hij gaat komen, alleen is dat op dit moment niet zo goed idee. we horen iemand de trap aflopen dus we gaan snel verder met de vaat. Pap zegt gedag en vertrekt, we zijn nu alleen en ik word meteen op het aanrecht getild. Hij trekt mijn broek en slip uit en begint gelijk te pijpen. Een ongelofelijk goed gevoel overwelmt me en ik begin goedkeurend te zuchten. Ik pak Niels nu bij zijn hoofd en ik begin het ritme aan te geven, ik duw mijn pik helemaal in zijn mond en niels krijgt de tranen in zijn ogen. “oh wat is dat lekker” zegt niels geil. “laten we boven verder gaan. Ik sla mijn benen om niels heen en we lopen zo samen de trap op. Op de trap beweegt Niels nog al veel en ik zak langzaam af. Ik zak helemaal af, totdat ik zijn eikel recht tegen mijn anus voel. Ik twijfel geen moment, en ik laat me anus langzaam over Niels dikke eikel glijden. Niels schrikt en stopt maar weet dan dat hij mij aan het neuken is. Het gaat niet zo soepel want mijn anus is nog een beetje stroef. Niels zet me tussen de muur en hijzelf in en heeft zo de mogelijkheid om even wat spuug te gebruiken. Nu heeft hij de mogelijkheid om het tempo te bepalen en hij boort zijn pik er meteen in, en begin hard te kreunen. Mijn prostaat wordt met dit standje heerlijk gestimuleerd en ik kom nu al klaar. Ik spuit schreeuwend 4 stralen die belanden op de bezwete buiken van mij en niels. Niels blijft doorgaan en mijn pik wordt direct al weer stijf. Niels begint nu ook harder te kreunen en verhoogt nog een keer het tempo. Ik kan het niet aan en ik kom nog een keer klaar. Nog heftiger dan de vorige, met wel wat minder sperma. Hij tilt mij naar de slaapkamer en we ploffen samen op bed en vallen in een diepe slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1945x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.5
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2910x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1721x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6628x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5873x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2116x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6728x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3211x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4202x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2602x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2842x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5520x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9202x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5715x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3285x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1647x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!