Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8

DaniŽl voelt hoe het neuken stopt, maar de zachter wordende pik blijft nog even waar hij is. Dan begint Marco de jongen weer te zoenen en maakt Peter zich los, een teken voor DaniŽl om zich op zijn rug te laten rollen, Marco met zich meetrekkend. Het grote, sterke lichaam van de man vlijt zich over de jongen heen. Marco en DaniŽl verstrengelen in een innige omhelzing, zoenend, likkend, elkaar zachtjes her en der bijtend, hun pikken tegen elkaar aan drukkend. Het lijkt wel, bedenkt DaniŽl zich, alsof Marco hem beloond omdat hij zich zo netjes heeft laten nemen door Peter. Die gedachte windt de jongen op en zijn pik groeit tegen de stevige erectie van Marco aan. Als op afspraak vinden hun handen elkaars pik en beginnen ze, nog steeds heftig zoenend, elkaar af te trekken.

ďHť, hallo!Ē horen ze opeens Peter zeggen. ďAls iemand me zou kunnen neuken, zou dat heel fijn zijn. Ik heb dringend behoefte aan een flinke pik in mijn reet.Ē Glimlachend verbreken de man en de jongen hun zoen en kijken naar Peter, die uitgeteld tegen de bedrand na zit te genieten van zijn orgasme diep in DaniŽls jongenskontje.

ďKom, grijp je kans!Ē fluistert Marco in DaniŽls oor. Die had erop gerekend dat Marco op Peters verzoek in zou gaan, maar voelt direct een golf van geilheid stromen naar zijn pik, die nog steeds door Marco vastgehouden wordt. Wanneer Peter hoort hoe Marco DaniŽl aanspoort, draait hij zich om en vlijt zich, met zijn knieŽn nog steeds op de grond zittend, met zijn bovenlichaam over het tweepersoons bed heen. ďKom op DaniŽl! Na zo lekker klaargekomen te zijn, wil ik geneukt worden.Ē

Marco zoent DaniŽl nog een laatste keer op diens mond en staat op. Hij wenkt DaniŽl en geeft hem het glijmiddel. Daarna begint hij Peter op dezelfde manier te bewerken als Peter dat eerder met DaniŽl gedaan had. Nieuwsgierig kijkt de jongen toe, terwijl Marco met lange halen zijn tong over het kontgaatje van Peter laat glijden. Wellustig masseren Marcoís handen Peters billen, trekken ze uit elkaar zodat hij er met tong en lippen beter bij kan. Smakkend en slurpend rimt Marco zo een tijdje Peter en kijkt dan op. ďKlaar?Ē vraagt hij. DaniŽl heeft zijn pik met glijmiddel ingesmeerd en knikt. Marco gaat opzij, zodat DaniŽl vrij zicht heeft op Peters van speeksel glimmende anus. Daaronder hangen slap Peters grote ballen en zijn nog nadruppelende pik. De pik die zonet nog in zijn eigen neukholletje heeft gezeten, denkt DaniŽl geil. Oh, wat heeft hij hier zin in! Zijn tweede kontgaatje!

DaniŽl valt op zijn knieŽn achter Peter, pakt zijn stijve en laat zijn eikel glijden door Peters bilnaad, nat van Marcoís speeksel. Dan plaatst hij zijn pik tegen Peters kringspier aan en begint te drukken. Er is niets geilers, bedenkt de jongen zich, dan je eigen lul in een kontgaatje te zien verdwijnen. Hij rekt zijn genot door maar langzaam, heel langzaam naar voren te stoten, zodat het een paar minuten duurt voor hij echt helemaal erin zit. Dan pakt hij de bedrand waar Peter tegenaan zit vast en begint zijn heupen te bewegen. Peter kreunt zachtjes, terwijl DaniŽl hem rustig, beheerst neukt. Geen haast, de nacht is nog jong. Later vanavond wil ik Marco ook nog neuken, denkt DaniŽl bij zichzelf, maar eerst wil ik door Marco geneukt worden. En nu neuk ik Peter. En gisteren was ik met Alex en die wil ik zeker ook nog een keer neuken. Marco onderbreekt zijn gedachten doordat hij naast de jongen gaat zitten en hem omhelst. Ze zoenen weer, terwijl DaniŽl door blijft gaan Peter te neuken. Marco laat zijn handen over DaniŽls lichaam glijden. Hij knijpt de jongen in zijn tepels, wat DaniŽl wellustig doet kreunen. Dan dwaalt hij met een hand naar beneden en omklemt de ballen en onderkant van DaniŽls pik. Lekker, denkt DaniŽl, als je ballen gekneed worden terwijl je aan het neuken bent. Hij zoent Marco opnieuw, om aan te geven dat de man door moet gaan met hem te betasten. Marcoís andere hand dwaalt over de rug van DaniŽl, kneedt diens billen en glijdt dan de bilspleet in. De jongen geeft een verbaasde kreun als hij opeens een nieuwsgierige vinger op zijn anus voelt drukken. Oh ja. Daís ook lekker! Zijn kringspier is goed uitgerekt en glibberig van het sperma van Peter dat er nog uitdruppelt en de zachte druk die Marco uitoefent is genoeg om de vinger in ťťn keer naar binnen te laten glijden. Het lijkt wel, denkt DaniŽl bij zichzelf, alsof mijn kontje die vinger naar binnen zuigt. Het resultaat is fantastisch: terwijl zijn pik door Peters pulserende, krampende kringspier gemasseerd wordt en zich nestelt in de warme omhelzing van de nauwe endeldarm daarachter, wordt zijn eigen gevoelige kringspier gekieteld door Marcoís vinger. En al snel wurmt de man een tweede vinger naar binnen. DaniŽl begint zwaar te hijgen van genot, maar laat dan een teleurgesteld geluid horen wanneer Marco de zoen verbreekt en zijn vingers terugtrekt.

Nou ja, denkt DaniŽl, er blijft genoeg lekkers over. En hij concentreert zich weer op het neuken. Hij voert het stoten wat op en geniet van het ritmische kreunen van Peter onder hem, iedere keer als hij zijn pik naar voren ramt en weer terugtrekt. Maar dan slaakt de jongen weer een verbaasd gilletje, want opnieuw verrast Marco hem. Met zijn pik, dit keer, die hij tegen het holletje waar zonet zijn vingers in zaten drukt. DaniŽl staakt het neuken, en Marco omvat hem, zoent hem in zijn nek en zegt: ďLet op dat je hem er niet uit laat glijden!Ē DaniŽl stoot zijn pik wat naar voren, zodat hij er zeker van is dat hij in Peter kan blijven, terwijl hij zelf van achteren genomen wordt. En dan voelt hij dat inmiddels vertrouwde gevoel van een grote, ribbelige erectie die zich een weg zijn endeldarm in boort. Vertrouwd, maar zo anders dit keer, omdat zijn eigen pik ook in een warm, krampend neukholletje zit.

Dan houdt opnieuw al het denken op. Marco begint hem meteen te neuken, eerst rustig en dan, als DaniŽl weer goed opgerekt is, stevig. Onder hem ligt Peter over het bed gevlijd zacht te kreunen, achter hem hijgt Marco terwijl hij zijn pik in DaniŽls kontje ramt. En DaniŽl hoeft zich alleen maar over te geven. Door het stoten van Marco, stoot zijn eigen pik als vanzelf in Peters neukgaatje: Marco bepaalt het ritme en DaniŽl neukt als vanzelf Peter en hoeft alleen maar af en toe bij te sturen zodat hij niet helemaal uit Peter glijdt.

De jongen kreunt hard van genot: hij is alleen nog maar gat en pik, terwijl hij door de twee oudere mannen gesandwicht wordt. Dat is al snel teveel. Terwijl Marco rustig doorneukt, voelt DaniŽl zijn ballen samentrekken. Zijn pik begint te zwellen. Krampachtig grijpt hij zich vast aan Peters schouders terwijl zijn orgasme in golven door hem heen spoelt en dan schreeuwt hij hard. Zijn pik braakt de eerste straal sperma uit. Omdat Marco hem blijft neuken, duurt en duurt het orgasme, ook nadat hij geen druppel sperma meer te spuiten heeft. Het schreeuwen is kermen geworden en de jongen heeft zich over Peter heen gevlijd omdat hij de kracht niet meer heeft om zich overeind te houden. Zijn kringspier blijft zich, door het voortdurende klaarkomen, om Marcoís pik spannen, die harder begint te stoten en nu duidelijk zelf ook voor de eindsprint gaat. En dan ontploft voor de tweede keer die avond een pik in zijn endeldarm en voelt de jongen het hete zaad van Marco naar binnen stromen, zich vermengend met Peters zaad dat daar al is.

Zwaar valt Marco over DaniŽl heen, die zijn hoofd draait om de man opnieuw te tongzoenen. Onder hen kreunt Peter protesterend en ze rollen van elkaar af, kruipen samen op bed en laten hun lichamen zich met elkaar verstrengelen. DaniŽl ligt in het midden terwijl Peter en Marco hem zoenen, om de beurten en tegelijk: duwend glijden de drie tongen over elkaar en hun lippen. Ze zijn op dat moment alle drie volkomen verzadigd, maar hun handen blijven over de van sperma kleverige pikken, ballen en kontgaatjes wrijven, die van zichzelf en die van de anderen.

Na een tijdje staat DaniŽl op om naar de wc te gaan. Als hij terugkomt, liggen Peter en Marco nog steeds na te vrijen, maar heftiger nu: Peter heeft alweer een stevige erectie en Marco is begonnen hem af te trekken. Het is duidelijk dat er een nieuwe ronde aan zit te komen. De mannen verbreken hun zoen als DaniŽl de kamer weer inkomt en kijken hem met hongerige ogen aan.

ďGod, wat is het toch een lekker ding,Ē hijgt Peter. Marco bromt instemmend, terwijl hij Peter blijft aftrekken. DaniŽl geniet van de aandacht, gooit zijn armen dramatisch in de lucht en draait een rondje. Dan bukt hij zich om het bier dat Marco eerder meegenomen had op te pakken. Hij geeft de mannen ieder een flesje, pakt er zelf ook een en kruipt weer op bed. Marco zit inmiddels met zijn rug tegen de muur, met Peter tussen zijn gespreide benen. Nog steeds trekt hij Peter zachtjes af, terwijl ze hun bier opdrinken. DaniŽl zit voor Peter en Marco op bed en geniet van het schouwspel, dat zo geil is dat hij zichzelf af begint te trekken. Als zijn bier op is, buigt hij zich over zijn seksmaatjes en zoent eerst Peter, dan Marco, om vervolgens op zijn buik op bed te gaan liggen, zodat hij de ballen van Peter, die steeds heftiger afgetrokken wordt door Marco, kan likken. Met lange halen, terwijl Marcoís pompende hand af en toe tegen zijn neus aan botst, likt hij over Peters gladgeschoren zak, neemt vervolgens om de beurten diens ballen in zijn mond om erop te zuigen, om daarna zijn tong weer over de ribbelige zak te laten dwalen.

Marco stopt met aftrekken en richt Peters pik recht naar voren. DaniŽl begrijpt te hint en begint Peter te pijpen, terwijl Marco onder Peter vandaan glijdt. Peter gaat liggen op bed, Marco ook, maar dan omgekeerd zodat hij zijn eigen pik in Peters mond kan duwen terwijl hij zelf DaniŽls neukstaaf naar binnen zuigt. Zo liggen ze in een kringetje elkaar te likken en pijpen. Omdat ze nog niet zolang geleden klaargekomen zijn, is de seks nu loom, minder heftig. Maar niet minder lekker, denkt DaniŽl bij zichzelf, terwijl hij Marco zachtjes in diens mond neukt en zelf Peters pik diep in zijn keel laat glijden. Lang genieten ze zo van elkaar en dan voelt DaniŽl hoe Peter wat heftiger zijn pik naar voren begint te stoten. Niet lang daarna voelt hij het zoetzilte sperma dat eerder in zijn kontje belandde nu ook zijn mond in stromen. Dat maakt hem nog geiler dan hij al was en voor hij het weet begint hij zelf ook weer te spuiten in Marcoís gulzige mond. De jongen kreunt van genot, terwijl Marco zijn nog nadruppelende pik blijft likken, maar dan wordt het hem teveel en maakt hij zich los van de man. Hij ziet dat Peter Marco nog steeds aan het pijpen is en staat van het bed op, loopt eromheen en manoeuvreert zich zo dat hij Marcoís ballen kan likken terwijl Peter de man blijft pijpen. Dan duurt het niet lang meer voor Marco ongecontroleerd begint te schudden met zijn bekken. Schokkend komt Marco klaar in Peters mond en even later ziet DaniŽl hoe Peter zich iets opricht, hem aankijkt en het glinsterende sperma van Marco over zijn lippen laat druipen. Marco aarzelt geen moment en likt het zaad van de lippen van Peter, waarna ze in een heftige zoen verstrengeld raken boven Marcoís slapper wordende pik.

De rest van de nacht verliep in een roes. Af en toe sliep DaniŽl in, maar steeds weer werd hij wakker doordat hij gepijpt werd, een pik tegen zijn kontgaatje voelde duwen, of doordat Marco en Peter een lawaaierige vrijpartij naast hem hadden. Toen de schemer van de ochtend er al was en hij opstond om naar de wc te gaan, stroomde het inmiddels waterig geworden sperma uit zijn neukholletje over de binnenkant van zijn dijen, zo vaak was hij die nacht al geneukt. En hoe pijnlijk en beurs zijn eigen pik op dat moment al was van het vele klaarkomen, ook daarna volgden er nog vele rondes, zo diep waren ze in geilheid ondergedompeld met zín drieŽn. Het was zaterdag en niemand had verplichtingen. Ze kwamen alleen de slaapkamer uit om te eten, en zelfs dan konden ze niet van elkaar afblijven. Wel werden de pauzes tussen het neuken, pijpen en aftrekken langer en rond vier uur Ďs nachts vielen ze in een diepe slaap waar ze pas tegen het middaguur op zondag uit wakker werden. Nog ťťn keer pijpten ze elkaar en toen waren ze echt compleet op. Peter besloot dat het tijd was om naar huis te gaan om daar verder te slapen en Marco en DaniŽl brachten de rest van de dag op bed, televisiekijkend door. Ze zoenden wel, en konden zeker niet met hun handen van elkaar afblijven, maar tot seks kwam het niet meer. Ze lieten pizza bezorgen, aten die op bed op en besloten daarna maar weer te gaan slapen.

ďDoen we snel nog een keer,Ē zei DaniŽl, zoende Marco en drukte zijn lichaam tegen dat van hem aan.

ďHet was inderdaad zalig,Ē bromde Marco. Hij pakte DaniŽls pik en wreef die tegen zijn eigen aan. Ze zoenden opnieuw, terwijl Marco hun beiden naar een orgasme trok. Daarna waren ze te uitgeput om het sperma weg te vegen, zodat DaniŽl, toen hij later die nacht wakker werd, merkte dat zijn been, dat hij over de heupen van Marco geslagen had, vastplakte aan het lichaam van de man. De jongen glimlachte, kroop nog dichter tegen Marco aan en viel opnieuw in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1836x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2890x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6615x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5827x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6715x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4194x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5513x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9193x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3282x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!