Opwindend.Net
Ik was weer te laat van huis gegaan en moest hard doorfietsen. Het is 40 minuten fietsen van mijn dorp naar school, maar vandaag moett ik het in -even kijken- 25 minuten doen. Kut... dat ga ik niet halen. Dan kan ik net zo goed rustig aan doen. Ik ben nog steeds een beetje in de wat van die droom waarmee ik wakker werd. De details weet ik niet meer, maar ik herinner me een mooi blond koppie, met een mooi lichaam. En seks, ik herinner me vooral veel seks. Maar dat is niet het verwarrende, ik weet niet waarom ik zo vaag wakker werd. Misschien omdat de grote blauwe ogen niet van mijn vriendin waren? Eigenlijk weet ik alleen dat nog, de rest van de droom ontglipte mee zodra ik wakker was. Alleen het geile gevoel bleef hangen, ťn dat gezicht met de grote blauwe ogen en korte blonde haren. en natuurlijk dat het een, - nee niet meer aan denken, gewoon niet aan denken -

Dat werkte eigenlijk nooit, maar je moet toch wat proberen, vind je niet?

Ik zet mijn fiets weg en loop rustig de trap op naar de wiskundelokalen. Het heeft geen zin om te rennen, de les is al een kwartier bezig. Ik hoor de onrust al in de hal, blijkbaar is mevrouw Derkse er niet. gauw ga ik zitten op mijn vaste plek en draai me om voor het nieuws.

"Er is een nieuwe".

"Derkse is hem op aan het halen"

Er wordt al flink geroddeld en gespeculeerd, maar niemand weet iets. Veel gebeurt er echter nooit hier op school dus iedereen is nieuwsgierig. Iedereen wordt stil als mevrouw Derkse binnenkomt met een kleine jongen met blonde haren - dezelfde haren als de jongen in mijn dro... nee daar zou je niet meer aan denken -

Hij wordt voorgesteld als Dennis, en iedereen kijkt natuurlijk meteen naar mij. Margot zit te giechelen en nadat hij zich heeft voorgesteld zegt mevrouw Derkse met een glimlach "ga maar naast je naamgenootje zitten". Shit... zit ik met dat noch opgescheept... "Samantha zit hier, laat hem maar ergens anders zitten" zeg ik chagrijnig.

Uiteraard helpt dit niet en komt de blonde Dennis, die verder gelukkig niet op mij lijkt, naast me zitten. Hij kijkt me verontschuldigend aan met zijn blauwe ogen en begint vriendelijk een gesprek.

Dat zit ik natuurlijk totaal niet op te wachten en ik negeer hem. Jezus wat een irritant kind. Als mijn vriendin weer beter is zoekt hij maar mooi een ander plekje.

Tijdens de pauze heeft iedereen het over de nieuwe Dennis. De meiden vinden hem fantastisch. De jongens zijn vooral nieuwsgierig. Hij komt bij ons staan en is het middelpunt van de belangstelling. Weer probeert hij een gesprek met mij te beginnen. Hij heeft een mooie mond - verdomme Den, blijf je bezig?! -. De rest van de dag loopt hij met een groepje meiden mee, en zie ik hem niet meer. Hij verlaat echter geen moment mijn gedachten.

Als ik naar huis fiets durf ik wat meer aan die jongen te denken. Hij is echt knap, kleiner dan ik, mager, een heel knap gezicht en een mooi lichaam en een - hou nou op dit moet je niet - mooi kontje.

Ineens rijdt hij naast me. "Hoi Dennis!" lacht hij, "woon jij ook in Tienhoven? Grappig heh, dat we hetzelfde heten!" Ik schrok me kapot, en word rood, gelukkig kan hij mijn gedachten niet lezen. Ik mompel wat terug, maar hij praat gewoon door. zijn enthousiasme is aanstekelijk, en ik moet aan mezelf toegeven dat ik hem aardig vind. Een kwartier later fietsen we rustig kletsend langs de weilanden, we praten over voetbal, gamen en hij praat over natuurkunde... wat het normaal gesproken moeizaam gaat om een lang gesprek te moeten voeren met iemand die je niet kent - dat heeft iedereen toch? of ligt dat aan mij? - gaat het nu vanzelf, ik vind natuurkunde totaal niet interessant. maar hij praat er zů gepassioneerd over dat ik alles om mee heen vergeet, behalve de knappe blonde jongen die me probeert uit te leggen dat niemand weet of schrodingers kat dood is, of zo iets.

Als we bij mijn huis aankomen moet ik hem met tegenzin afkappen maar we spreken meteen af om morgen samen te rijden.

De hele avond denk ik aan die nieuwe jongen, en aan de droom. was hij dat in die droom? Hij lijkt er wel op (voor zover ik het me nog kan herinneren tenminste). 'S nachts in bed valt het kwartje pas, zo logisch! ik heb hem natuurlijk in het dorp gezien, wat kan het anders zijn? Zo, dat is opgelost, nu niet meer aan jongens denken. En droom maar gewoon over Samantha, of Margot. Maar ik droom over Dennis...

Als ik de volgende ochtend wakker word is hij het eerste waar ik aan denk. Mijn hand gaat naar mijn kruis - niet doen, niet denken gewoon NIET - maar zoals ik al zei, dit werkt eigenlijk nooit. Dus trek ik me langzaam af. Met mijn ogen dicht denk ik terug aan mijn dromen over Hem. Die mooie mond, tegen de mijne... Hij staat dicht tegen me aan... ik voel hoe hard zijn pik voelt tegen de mijne... Ik begin harder te trekken, en speel met mijn andere hand met mijn tepels. Terwijl ik fantaseer hoe zijn ene hand onder mijn shirt glijdt terwijl zijn andere hand mijn pik van me overneemt, voel ik mijn ballen tintelen, en kom ik met een onderdrukte kreun klaar. Mijn hart klopt in mijn keel terwijl ik met mijn ogen dicht tot rust probeer te komen.

Shit, ik denk dat ik verliefd op hem ben.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Dennis - 2

Zoek naar meer verhalen van Dennis Vb...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Max En Jos - 6Door: Jean
Gelezen: 725x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
7.7
:: Aangenaam Verrast Door... - 19Door: Jean
Gelezen: 831x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 80Door: Jaakske
Gelezen: 855x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
16-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 18Door: Jean
Gelezen: 1544x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.3
:: Steffie In Het Bos BekekenDoor: Penpaal
Gelezen: 5322x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vuist, Vastgebonden, Masturberen, Boom, Voyeur, Hond, Prolapse
14-07
7.3
:: Geile BuschauffeurDoor: Anoniem
Gelezen: 5526x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.0
:: TrioDoor: Henk
Gelezen: 6335x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Vriend, Trio
12-07
8.6
:: Aangenaam Verrast Door... - 17Door: Jean
Gelezen: 2292x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Neuken In De DuinenDoor: Penpaal
Gelezen: 6494x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Voyeur, Pijpen, Kontneuken, Naaktstrand, Duinen, Debuut
12-07
8.8
:: Jongens Hormonen - 69Door: Jaakske
Gelezen: 1128x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-07
8.6
:: De Fapklas - 3Door: Thpdl
Gelezen: 3455x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen,
11-07
8.5
:: De Lobbyboy In...Door: Anthony64
Gelezen: 3962x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken En Zaad
11-07
8.0
:: Weggestopte Gevoelens - 10Door: DaniŽl
Gelezen: 2254x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.9
:: Dinant In Griekenland - 8Door: Grumpy Loe
Gelezen: 2385x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Tongzoenen, Sandwich
11-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 16Door: Jean
Gelezen: 2099x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.9
:: Nieuwe DaddyDoor: Nick
Gelezen: 5746x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen, Neuken, Bare
10-07
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!