Opwindend.Net
Datum: 28-07-2017
Stemmen: 2x
Cijfer: 6.0
Gelezen: 1779x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Esmeralda - 10
Door Harry - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Esmeralda - 9

We tutten ons op, netjes en de fantasie van zonder slipje en beha lieten we achterwege.
We reden met twee autoís naar de uitnodiging. Erik reed met Eliane mee en wij vieren in de Leon.
We reden een tien kilometer naar onze destinatie. Een inrijpoort in en een binnenkoer op, een oude woning die hier in de streek kwistig zijn neergezet. Mooie eigendommen allemaal van een historische waardee en met veel karakter.
Het ontvangstcommitť stond op de binnekoer om ons te verwelkomen. En we deden onze voorstelling en luisterden naar de hunne. Isa, de vrouw van Henri en Eliane, die we kenden, goed kenden was de vrouw van Lucas.
Isa was de kleinste van de dames, een jaar of 45, mooi gezichtje, kort bruin haar, een gezet dametje, volumineus zonder een BBW te zijn. Alle lijntjes netjes en mooi ingevuld. Henri was een betweter en degene die het vijftal in gang trok. Een vijftiger, een tengere man van 1m 80, scherp gezicht, een bijterke.
Lucas de man van Eliane, een meegaande lieve man, waar Eliane alles over te vertellen heeft.
Hij tolereerde haar drukte en deed zín zin. We zeten ons aan de ander kant, kant van de tuin.
Henri stak de barbecue aan en haalde het marinerende vlees uit het huis. De tafel netjes gedekt voor 9 personen. De wijn vloeide zoals ik het verwachtte, in beken. We waren echt hun invitťs, Eliane en Is bekommerden zich om alles behalve de barbecue dat deed Henri.
Lucas was een geboren nar, lachte veel, maakte veel grappen, kletste regelmatig op mín billen. Ik was tussen Erik en Lucas gaan zitten, leken mij het grappigst en het meest gentleman.
Hetgeen we hier mankeren, zegt Henri, dat is een zwemdok, zou prettig zijn bij deze temperaturen.
Het was een van de laatste huizen die nog te huur was voor twee maanden, zei Henri.
Van blootlopen was geen spoor en kwam niet teer sprake. Dat doe je alleen als er een zwemgelegenheid is, denk ik zo maar volgens Erik was er blootloperij. Aan Isa kon ik dat zien, die was egaal bruin, had geen bh aan en een heel kort shortje. Een mooie dame, gedistingeerd en lief.
Ze serveerden ons een gaspatchio, een cote ŗ líos, veel wijn, liters streekwijn. Na het eten legden we ons in de comfortabele lounch, overdekt terras. Erik volgde mij, en ik Erik, Je zag dat ucas goed met hem kon opschieten en vrienden waren, tussen isa en Karin klikte het ook en Michel en Henrie en Frank en Eliane waren een andere tweemanschappen. Clicskes. Ik klopte regelmatig mijn favorieten op de schouder. En dat geeft een vertrouwen en een intimiteit. Er werd niet gescharreld, er liepen blikken tussen Eliane en Frank. En dat was alles voor vanochtend.
Henri, Iemand zin om even zín benen te strekken, we hebben hierachter een mooi meer waarvan een uitzicht, niet te ver. Goed idee Henri. We liepen in peloton behalve Eliane en Frank bleven op het terras.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Eric legde zín arm rond mijn lende en kneep in mín kont en zoende me in de hals.
ik dacht, Esmerlalda, je hebt niet direct een man nodig, je bent gelukkig met je statuut, en wil niemands bezit meer zijn.
Ik zette mín lichaam zoals hij het graag had, een explosieve pose. We stonden aan de rand van het meer, een paar waterskiŽrs en een mooi verggezicht. Eric was achter me komen staan. Ik voelde zín paal tussen mín reet.
Ik zal je er meteen van afhelpen fluiterde ik en kuste hem.
De anderen vertrokken terug naar het huis en Isa draalde wat.
Jullie schijnen er wel trek in te hebben, zei ze, als jullie een bed willen ?
Ik heb ook altijd trek, wilde goesting, zei ze.
Ik heb vooral goesting in jou, Esmeralda, zei ze, een lekker heet wijf in mín nest, dat is lang geleden.
Voordien hadden we geen, buiten een beleefdheidsgesprek en de gewone zinnetjes, geen conversatie.
Kom we leggen ons ginds op het strandje, zei zee. Daar is niemand en kunnen we wat babbelen.
We zetten ons in het zand. Ik deed mín jurkje uit. Eric zín hemdje en Isa was meteen geheel bloot, geen slipje geen bh. Schandelijk dacht ik.
Ze begon meteen aan mín borsten te zitten, te zoenen. Eric en ik verschoten. Ik liet haar begaan, want haar te zien had me ook lustig gemaakt. Begon haar te tongzoenen en haar borsten te koesteren. Mooie naar boven kijkende tepels en een gevulde cup.
Eric begon bij het zien van dit minnespel over mín kont te aaien. Ik zette die uitnodigend omhoog en begon me te vingeren. Geile zestiger dacht ik.
ik dwijlde met mín harde tepel over haar clitoris en maakte haar meteen af.
Onder haar orgasme leed ik aan hetzelfde, kort daarop. Thanks Eric.
We bleven nog wat bruinen op het strandje. Eric masseerde onze ruggen en onze tieten.
Ik weet niet of het mín uitstraling is, of de geur die ik afscheidt. Maar ik lig hier goed in de markt.
Isa was een lekkere dame, een beetje zot maar geschikt om haar in mín kring in te wijden en ik in de hare.
Henrie zal me zoeken, zei ze plots, kleedde zich aan en liep naar het huis. Eric en ik bleven alleen achter. We kusten wat en Eric vroeg of ie me mocht tietneuken.
Je mag alles, zei ik.
Zette zich op mín buik, stak zín fluit tussen mín meloenen. Zín instrument was net zo lang dat ik zín eikel kon likken bij elke stoot. Dat maakte Eric bijzonder geil en wanneer ie kwam schoot hij de hele inhoud in mín mond.
Je hebt lekker zaad zei ik, je bent een schatje. En ik kuste hem.
Hij bleef me zoenen over gans mín lichaam. Om uiteindelijk passioneel tee bekken. Ik liet drie vingers in mín spleet hun werk doen en ik kwam stotend klaar. Als een overwinnaar begon hij me te kussen.
Als het beven ophield kleedden we ons aan. En sliepen rustig richting huis.
Ze zaten allen in de tuin in een kring. De dames zonder bovenstukje en met een glas rozť in de hand, de heren ook.
Ik miszie iets aan jullie, zei Eliane.
Lekker klaargekomen zeker, zei Henrie vulgair.
Daar zijn we toch voor hier, zei ik.
Gewoon de ene ejaculatie na de andere. Vervolgde ik.
Isa was verveeld door de opmerking van haar man.
Als het zo zit, zei hij. Hij deed zín broek omlaag. En niemand lachte om deze misplaatste grap.
Henrie was een ordinaire macho. Een beetje als Michel.
Frank zat naast Eliane en had zín rechter hand in haar broekje achter. Kontje neuken.
Kan maar deugd doen. dacht ik.
Willen jullie hier zonnen, vroeg Eliane.
Als we naar ons rijden, zei Michel, dan kunnen we zwemmen, bloot natuurlijk.
Dat deden we ook maar best. We reden in karavaan naar het huis van Karin en Michel.
Het leek wel een nudistenkamp, 9 bloten lijven. We zochten de verkoeling in het zwembad.
Eric schoot beelden van dames e heren in opgezette poses.
Er waren de acteurs en de toeschouwers. Ik was een toeschouwer, toch vond Eric me af en toe fotogeniek genoeg om een foto van mij buiten de poses te schieten. Hij was de enige die nog een broek aan had. Ik zette me achter Isa, op de ligstoel, mín benen in spreidstand over de zit.
Ik zette mín kut recht achter haar staartbeen en mín tepels tegen haar lende en begon haar borsten, die ik onfatsoenlijk mooi vond, te masseren.
ik wil je bezitten, zei ik haar.
Isa legde haar hoofd naar achter op mín schouder.
Zal ik je even verwennen, vroeg ik.
Niet even, zei Is, lang en intens.
Ik nam haar hand en troonde haar mee naar de badkamer. We douchten samen in slow motion.
Wat was zij een lieve, lieve vrouw. We bekten, zuigden tongden, en bleven mekaar strelen en legden ons languit op mín bed. Ik ging op handen en knieŽn over haar staan, Zij spreidde haar benen weids zodat ik haar kut en aars kon likken. Het deeltje haar spleet en haar gaatje, noem het niemandsland jende ik met mín duim en haar adem begon te versnellen. Haar tong tongde mín kut, zeiknat en dat deed haar af en toe mín geilvocht doorslikken. Om tot het uiteinde door te rukken begon ik haar te vingeren en ze spoot mín gezicht onder. We likten mekaars gelaat af en vonden dat het goed was.
Wat begon als een puberale flirt kan hier uitmonden in een passionele verhouding tussen twee vrouwen.
Nu wil ik zaad in mín bek hebben, zei ik.
Ik belde Eric op zín mobieltje. Na enkele minuten stond hij voor ons, ontdeed zich van zín broek en Isa begon hem te pompen en gaf de pijp aan mij door.
We likten beiden zín dikke eikel en ballen. Wacht even, zei Isa. Ik heb wel zin in een dubbele penetratie, laten we naar beneden gaan en onze keuzes bepalen.
Roepen we Karin, zei ik en binden haar haar penis voor en dan hebben we twee jonge heren en twee dames. Mannen kunnen jaloers worden, nu hoeven ze van niets te weten. Karin was maar al te blij en geil voor het voorstel.
Wie is er eerst aan de beurt ? vroeg Karin.
Esmeralda, jij bent het proefbeest; eric leg jij je op het bed, we likten gemeenschappelijk zín eitjes, pompten het zaad op en de penis stijf, Eric kreeg een complet.
En ik liet mín corpus op Eric zakken, tongde hem. Karin priemde de penis in mín gaatje en bewoog deze op en neer. Het deed pijn van genot. Ik spuwde na enkele minuten mín orgasme. Ik wou Eric het genot geven maar zín zaad laten sparen. Er waren nog twee wachtenden; De volgende op Eric was Karin en ik deed de penis om. En ik verkrachte Karin uit lust met het plastieke ding.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Esmeralda - 11


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: EenmaligDoor: Coolgeil
Gelezen: 5477x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.5
:: Naaktstrandverrassing - 2Door: Bisub919
Gelezen: 8865x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaktstrand, Bosjes
13-04
8.9
:: Onverwacht Bisex FeestjeDoor: Robert
Gelezen: 8160x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseks, Trio
10-04
8.5
:: Naaktstrandverrassing - 1Door: Bisub919
Gelezen: 10325x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eeste Keer, Cockring, Naaktstrand
09-04
7.9
:: De Buurman - 3Door: Bas Bi
Gelezen: 4404x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Homo, Trio,
09-04
8.5
:: Travowinkel - 16Door: Travestiet
Gelezen: 2341x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Femdom, Travestie, Spanking, Anale Sex, Deepthroath
06-04
9.1
:: De Buurman - 2Door: Bas Bi
Gelezen: 7572x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Sex, Anaal, Buurman, Safesex
05-04
8.1
:: Travowinkel - 15Door: Travestiet
Gelezen: 2382x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Stel, Dildo, Slikken
04-04
9.1
:: De Buurman - 1Door: Bas Bi
Gelezen: 10033x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Condoom, Buurman, Sex
03-04
8.3
:: Broertje Van Mijn VriendinDoor: Dennis
Gelezen: 9891x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin, Broertje, Sex
02-04
7.9
:: Bi PaarDoor: Naishaa
Gelezen: 10882x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, XXL, Sperma, Zaad, Pijpen
18-03
7.9
:: Helemaal Los Op Mallorca - 3Door: Peter
Gelezen: 12860x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.3
:: 1e Keer Bi - 2Door: Corretje
Gelezen: 10836x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-02
8.8
:: Helemaal Los Op Mallorca - 2Door: Peter
Gelezen: 17392x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-02
9.0
:: Gemaskerde LustDoor: Shadow666
Gelezen: 9969x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Twee Geile Vrouwen, Domineren, Strap On
26-02
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net