63.083 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-07-2014 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 12288x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Eindelijk na een jaar hard zwoegen konden we weer naar onze favoriete nudisten camping in zuid Frankrijk. De reis ging vlot en na een dag reizen zaten we heerlijk voor onze tent in de zon. Wij dat zijn Ine mijn vrouw 53 en ik John 51 jaar

Het leuke vonden we altijd de nieuwkomers herkenbaar dat ze nog gekleed liepen met een plattegrond om een goed plekje uit te zoeken. Zo zagen we onze nieuwe buurtjes ook verschijnen een stel van rond de 40. Uitmetend bekeken ze de plek recht tegenover ons keken naar de stand van de zon, knikten even gedag naar ons en liepen verder.

Jammer hoor zei ik nog leek me een leuk stel en Ine haalde haar schouders op en vond dat de vrouw er leuk uit zag. NU zijn we beide biminded dus ik wist wat ze bedoelde en idd de vrouw was een lekker ding niet te dik een mooi en lekker figuurtje. Inmiddels verdiepte ik me maar weer in me boek maar mijn gedachten waren elders tot er een auto aankwam aan de overkant stopte en ja hoor ze hadden besloten om die plek te nemen. Uit de auto stapten vervolgens nog een jonge meid van rond de 15. Uiteindelijk ging de aanhanger open en kwam de tentzakken naar buiten. Ine begroette het stel en vroeg of ze eerst een bakkie koffie wilden dat is haar gewoonte bij nieuwkomers moet je weten. Nou dat was dus een schot in de roos. We stelden ons voor de vrouw heette Brigitte haar man Eric en dochter lief Lisa Voor dat ze koffie kwamen besloten ze ook uit de kleren te gaan om net zoals wij lekker in je blootje verder te genieten. Bri had een heerlijk figuur een D cup klein buikje en helaas een heel bos haar voor haar deur, Bij Erik kon je geeneens zien wat hij in huis had door al het haar. Wij scheren ons uit hygiënische oogpunt maar vinden het ook geiler. Lisa bleek 15 te zijn en had duidelijk meer moeite om zicht bloot te geven wat voor haar ouders even een punt was maar ik zei meteen al dat dat vanzelf wel zou komen. Lisa zat nu op een krukje recht tegen over mij en ik zag dat ze haar ogen niet van mijn kale paal kon houden, waarbij ik weer de kriebels kreeg en voelde dat het bloed zich daar weer ging vormen zodat er een kleine lichte stijging ontstond. Zag ik het nu goed likte die meid haar lippen af , zal wel mijn verbeelding geweest zijn.

Na de koffie was er voor hun werk aan de winkel met veel kabaal besloten ze de tent op te zetten waarbij op een gegeven moment ik Lisa hoorde foeteren van Ja fijn hoor , ik wil dit niet en kwaad zoals ze was liep ze weg.

Om polshoogte te nemen en te kijken of ik hun kon helpen vroeg ik problemen ? Ja zei Bri kan je wel zeggen we zijn het tentje van Lisa vergeten en nu wil ze niet in onze tent slapen en eigenlijk willen wij dat ook niet waarbij er een knipoog achter aan kwam. Oh is dat het probleem Nu wil het geval omdat we een grote bungalow tent hebben en het veel werk is om op te zetten en af te breken wij voor onderweg en voor de laatste dag een klein koepeltentje hebben. Dus ik stelde voor dat als ze het goed vonden dat Lisa die wel mocht gebruiken. Nou dat was dus een schot in de roos. Maar ging ik verder ben bang dat jullie plek te klein is hiervoor , wij hebben een grotere plek en als Lisa daar geen probleem mee heeft om op onze plek te staan is het bij deze geregeld. Bri en Erik vonden het een geweldig plan maar ja Lisa was in een kwade bui weggegaan. Ach die komt wel terug hoor en ik moet toch even naar de toilet gebouwen dus kijk wel of ik ze nog tegen kom. Helaas kwam ik ze niet tegen maar nadat ik terug op onze plek was zag ik het overleg tussen moeder en dochter. Lisa had alleen nog maar haar bikini broekje aan en keek mijn kant op , ze kwam op me af en vloog me om me nek en gaf me een dikke kus ik voelde haar jonge borstjes tegen me aan en me pik begon weer te stijgen. Dank je zei ze en ik maak het nog wel goed met je en heel geniepig kneep ze in mijn half harde pik. Maak het wel goed met me mmm die meid is minder onschuldig dan dat haar ouders denken. Maar goed zo gezegd zo gedaan ging ik aan de slag om ons tentje voor Lisa op te zetten. Ik besloot de ingang naar onze ingang te zetten onder het motto dat ik ze in de gaten kon houden. De rest van de dag was iedereen druk bezig met het inrichten. Bri en Erik waren in de tent bezig en ik had meer het idee dat ze niet aan het inrichten waren, Ine lag lekker in de hangmat te slapen, Lisa was in haar tentje bezig inmiddels had ze haar bikini broekje verwisseld voor een kleine pareo. Vanuit mijn stoel had ik vol zicht op haar en genoot van die billen partij en af en toe kon ik een glimp opvangen van haar kutje. Dit werd me teveel en ik besloot om dan maar even naar de zee te gaan om een koele duik te nemen. Op het moment dat ik me handdoek pakte keek Lisa me aan en vroeg me wat ga je doen. Zwemmen zei ik. Mag ik mee heb ook wel zin in een duik. Tuurlijk kom maar mee hoor gezellig , Ine moet je weten houd helemaal niet van de zee dus ik ga altijd alleen. Onderweg pakte Lisa me vast en vroeg me waarom ik en Ine ons schaamhaar scheerden. Nou antwoorde ik we vinden het alle 2 prettig hygiënisch en geil. Zou ik ook wel willen maar papa vind dat dit alleen maar voor homo’s is en lesbiennes. Nou ik ben zeker geen homo hoor verklaarde ik. Nee he lachte Lisa je geilt wel op andere dingen he. Ik moest even slikken want die meid was duidelijk uit op meer dan alleen zwemmen.

Bij de zee aangekomen sprongen we samen meteen het water in , Lisa dook regelmatig onder en zwom tussen mijn benen door. Na een paar keer dit gedaan te hebben dook ze nog een keer onder en pakte me meteen bij mijn pik vast ze kwam boven water en keek me aan en zei mmmm je hebt iets heel lekkers en ik wil die. Meteen dook ze weer onder en oeps ik voelde haar mond om me eikel. Gelukkig waren er maar weinig mensen in de buurt zodat ik ze haar gang liet gaan. Ga je mee naar de douches vroeg Lisa ik wil je bedanken en ik zie aan je ogen dat je ook zin heb in mijn jonge geile kutje ja toch. Ik was echt stomverbaasd dit kon niet waar zijn. Zo verlegen als ze bij haar ouders is zo ondeugend en uitdagend is ze nu. Ik moest eigenlijk nee zeggen maar kon dit niet de verleiding was te groot dus besloten we terug te gaan en even langs de douche ruimtes te lopen.

Daar stond ik dan in een douche hokje met een meid van 15 het water kletterde over me heen en Lisa ging door haar knieen en nam mijn pik in haar mond, je wat kon die zuigen dat was zeker niet de eerste keer, ze likte me eikel over me toompje beetje er zachtjes in ging daarna van de top naar de stam nam me ballen een voor een in haar mond om vervolgens me pik diep in haar mond te nemen. Ze zoog hem helemaal naar binnen ik voelde me bloed naar een plek gaan en de geilheid nam de overhand. Niet lang hield ik het meer vol ik werd volleerd leeggezogen, en hoe ze het wist of voelde op het moment dat ik een orgasme aan voelde komen duwde ze nog net een vinger in me kont waardoor ik het niet meer hield.

Stralen zaad spoot ik in dat geile jonge bekkie en ze kreunde met genot toen ze mijn zaad proefde. Nog na schokkend likte ze me pik schoon keek me aan en zuchtte. Daar was ik aan toe lekker dank je wel . Maar maar we zijn nog niet klaar ik wil zeker ook nog snoepen aan die geile kut van je opperde ik. Nee dat mag je vannacht want ik wil dat je vannacht me tent binnen sluipt dan mag je je gang gaan.

Als de recensies goed zijn komt er zeker een vervolg
Trefwoorden bij dit verhaal: Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Online Met Een ThaiseDoor: Cornus_mas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Slet, Sletje, Squirten, Tinder,
" Dit verhaal is de start van een mogelijk nieuwe serie en is deels werkelijk gebeurd, deels aangevuld met fantasie n. Het begin is geschreven vanuit de verleden tijd, waarna is toegewerkt naar de tegenwoordige tijd. Achtergrond br..."
17-05
8.8
De Nieuwe Leraar - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener,
"Maandag 11 november 2012. Vandaag zijn er twee dingen gebeurd. Voor de eerste keer kreeg ik een klas niet stil. Het was ontgoochelend dat ik de controle over 3b verloor en niet kon herstellen. Dat gebeurde in de voormiddag. s Namiddags had ik een s..."
17-05
9.5
Sugardaddy - 6Door: Lizaaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Het hek was van de dam. Paul kon geen genoeg krijgen van Liza. Hij wilde haar zo vaak mogelijk zien om dan haar heerlijke kutje vol te spuiten. En Liza genoot er ook heerlijk van. Ze merkte hoe graag Paul haar wilde en speelde het lekker mee. Het lag..."
17-05
9.4
Logeren Bij Een ... - 4Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Studenten,
"Tanja en ik zitten samen op de bank om even televisie te kijken. Hoewel we niets tegen elkaar zeggen voelt het niet ongemakkelijk. We zijn voornamelijk aan het bijkomen van de heerlijke seks van net. Mijn hart klopt nog steeds in mijn keel. Deels van..."
17-05
9.7
Secretaresse BetraptDoor: Fellatti
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Beffen, Betrapt, Neuken, Pijpen, Secretaresse,
"De klap kwam hard aan. De man viel achterover en sleepte een stoel in zijn val mee. Hij krabbelde overeind, maar Frank torpedeerde diens poging. In de hoek zag Frank zijn secretaresse staan. Ze hield haar handen voor haar naakte bovenlichaam. Hij was..."
16-05
8.8
Stiefmoeder - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Pijpen, Sandwich, Stiefmoeder, Trio,
"Tim en Rob liepen terug naar hun eigen slaapkamers. Onderweg keken ze elkaar aan en met de blijk die alleen tweelingen herkennen wisten zij wat de ander dacht. Nooit meer zelf rukken, we hebben nu een priv hoer tot onzer beschikking. Dus to..."
16-05
8.7
Wat Me Nu ... - 48Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cougar, Trio, Voyeurisme,
"Toen de twee dames de slaapkamer verlaten hadden, maakte ik Mary wakker en vertelde haar dat de dames thuis waren gekomen. Oh neen, heeft Karen mij hier zo zien liggen vroeg Mary. Ik knikte en Mary sloeg haar hand voor de mond Neen, neen . jamm..."
16-05
9.3
PijplessenDoor: Dick Brommer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Pijpen,
"John, roept Susan mijn partner vanuit de keuken, geen flauwe seksgrappen vanavond als mijn vriendinnen hier zijn hoor. Ik weet dat er een paar van mijn vriendinnen goed bedeeld zijn vervolgt ze op doordringende toon, maar niemand zit te wachten op gr..."
16-05
9.7
Hoe Bedenk Je Het - 4Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Pijpen, Slet, Sletje,
"Voor al degenen die de taalfoutjes door het autocorrectie niet kunnen verdragen, lees het dan niet. Voor de anderen veel plezier. Weer zag ik moeder en dochter een poosje niet. Er scheen thuis een gespannen sfeer te hangen tussen pa en ma. ..."
16-05
9.1
Mijn Stille WatertjeDoor: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Vreemdgaan,
"Mijn verhaal begint zo n 38 jaar geleden, ik was toen nog net 17 jaren jong Tijdens een feest leerde ik mijn vrouw Astrid kennen.In een feestzaal kregen we oogcontact en ik viel direct voor haar lieve, warme blik en zij blijkbaar ook voor die ..."
16-05
8.8
Zinderende Vakantie - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hoer, Jacuzzi, Lingerie, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie,
"De luchthaven gonst met activiteit terwijl ik naast de goeduitziende, wat oudere man liep, gehuld in mijn zakelijke outfit. Zijn strakke pak straalde autoriteit uit en zijn zelfverzekerde houding deed vermoeden dat hij een belangrijke persoon was. Sa..."
16-05
9.3
Nadine 15 Jaar ... - 3Door: Klenne74
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"De volgende weken maanden hebben we regelmatig met elkaar geneukt telkens als nadine er zin in had. Iedere keer was dave dan wel voor zijn werk in het buitenland. Dit heeft 8maanden geduurt, dan kreeg een andere functie waardoor hij niet meer naar..."
16-05
9.0
Klik hier voor meer...