Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 16248x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Onze Eerste Vakantie Op Cap D Agde
Door BenM - Mijn Profiel Pagina

Na jaren doorgebracht te hebben op de swingerscamping Le Ran du Chabrier waagden we ons dit jaar voor het eerst aan Cap dAgde. Officieel het grootste naturisten resort in Europa en officieus het grootste swingersresort van Europa.

By the way, ik ben B, het mannelijke deel en M is het vrouwelijke deel

We verbleven op camping Oltra. Prima camping met alle faciliteiten maar hou er wel rekening mee dat het een familiecamping is en bijgevolg openlijke seksuele activiteiten niet gewenst zijn.

Cap biedt voor elk wat wils. Vrijheid, blijheid waar plaats is voor iedereen. We hadden vooraf tickets gekocht voor een pool party georganiseerd door Secret Underground. Gezien de organisatie werkt met Nederlandse DJs waren we hoopvol over de muziekstijl (EDM en Trance) en werden hierin niet teleurgesteld. De sfeer zat er snel in. Veel gefeest en gedans rond de pool. Dat feesten en dansen ging al snel over in een ware orgie. Al snel zagen we overal pijpende, likkende en neukende mensen. Naast het zwembad, in de jacuzzi, in het zwembad: overal geile actie.

Onze date (die we vooraf via SDC geregeld hadden) kwam ook aan. Drankje en kennismakingsbabbel waarna mijn vrouwtje al snel de lul van de man aan het ontdekken was. Die liet zich ook niet onbetuigd en was al snel haar kutje aan het vingeren. Het geil stroomde al snel rijkelijk uit haar geile spleet maar wat wil je in zon setting.

Mijn speelvriendinnetje bleek ook een verschrikkelijk geil wijf te zijn. Terwijl ik in mijn ooghoeken de man zijn lul in mijn vrouw haar mond zag verdwijnen verkende ik het kutje van mijn sexpartner. Ze was al lekker nat en mijn vingers gleden soepel naar binnen terwijl mijn duim over haar klitje wreef. Dat allemaal met een mooi uitzicht op een paal die stevig door mijn vrouwtje werd gepijpt.

Plots stond mijn sexpartner op. Ze was bang de bank te besmeuren. Ze ging voor me staan met haar benen uit elkaar en duwde haar kut richting mijn gezicht. Ik likte (beregeil als ik was) enkele halen over haar kletsnatte spleet en kreeg prompt een heerlijke straal kutgeil in mijn gezicht. Dan nog lekker 2 vingers in haar kutje en ze spoot lekker het terras onder.

Ondertussen zag ik de man tussen de benen van mijn vrouw verdwijnen. Ze kronkelde van geilheid terwijl haar klit en kut vakkundig gelikt werden en ja hoor, nummer 2 spoot ook terras en man onder. Gelukkig is er niemand op uitgegleden

Ik ken mijn vrouwtje, na lekker gevingerd en gelikt te zijn geweest, heeft ze een lekkere stijve lul in haar geile kut nodig. Een verzoek dat de man graag inwilligde. Condoompje aan en vlotjes gleed zijn stijve paal tot aan zijn ballen naar binnen. Het geil stroomde uit haar kut en het terras werd nog meermaals onder gespoten.

Ondertussen was mijn partner ook wat bekomen van haar spuitfestijn en begon ze me met veel overgave te pijpen. Afwisselend zachtjes en traag om dan stevig en diep lekker af te pijpen. Daarbij dat zicht op mijn vrouwtje dat lekker afgeneukt werd en I was in heaven. Wat heb ik toch een geil wijf.

Tegen 1:00 liep het feestje stilaan ten einde en beslisten we met ons vieren het voor bekeken te houden. Het laatste beeld van de party was er nog eentje om in te kaderen: 3 meiden waren elkaar tegelijk aan het zoenen terwijl ze alle drie op zn hondjes geneukt werden. Zon geil plaatje. We spraken af enkele dagen later er nog een gevolg aan te breien op hun appartementje. Zo gezegd zo gedaan. Op het afgesproken uur begaven we ons naar hun appartementje. Voor de leesbaarheid zal ik hen namen geven: Jef en An (deze zijn uiteraard fictief).

Jef en An verwelkomden ons hartelijk. Kennis maken hoefde al niet meer aangezien we elkaar op de pool party al ontmoetten. Gezien ze beide ook wappen, namen we onze middeltjes en installeerden ons op het terras. Rustig jointje gedraaid en opgerookt.

Ondertussen begonnen de WAP-middeltjes ook al binnen te komen. Met zn allen naar binnen dan. Algauw gestreel en gezoen tussen M en Jef enerzijds en B en An anderzijds. Het duurde niet lang of ik zag Jef zijn hand tussen M haar benen verdwijnen terwijl hij met haar borsten speelde. Ondertussen liet An zich ook niet onbetuigd en na een tijd met mijn lul gespeeld te hebben, verdween die tot aan de wortel in haar mond. Ze wisselde dit af met kortere halen, sneller, dan weer traaaaag, dan weer langs alle kanten aflikkend. Erg lekker. Aangezien M en Jef op een matras op de grond aan het spelen waren en wij op het bed, kon ik helaas niet altijd volgens wat daar gebeurde. Jammer want dat is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de pret maar je kan helaas niet alles hebben.

Na een tijdje gespeeld te hebben, namen we een pauze op het terras. An merkte plots op dat het al middernacht was. Dat betekende dat ik jarig was. Ik zal het geweten hebben want prompt werd ik door 3 monden gepijpt. Ja, Jef liet zich ook niet onbetuigd.

Na de pauze terug naar binnen. We stonden eigenlijk nog wat te chillen en de vrouwtjes stonden erg dicht bij elkaar. Spontaan begonnen ze met hun geile tieten tegen elkaar te schuren terwijl ze elkaar tongzoenden. Wat een geil zicht voor ons mannen.

Jef bleef niet aan de kant staan en begon M langs achterlangs te vingeren. Daar werd hij blijkbaar goed geil van want zn paal groeide zienderogen. Ik kon er dan ook moeilijk aan weerstaan en begon hem te pijpen. Zo geil met in mijn ooghoeken de dames met elkaar bezig, Jef M aan het vingeren en ik hem aan het pijpen. Moet een mooi plaatje geweest zijn. Ik kon Jef best wel diep pijpen en speelde ondertussen ook nog wat met zijn ballen.

Plots schoof onder M haar benen door en begon zo terwijl de dames nog steeds rechtstaand elkaars borsten verwenden, haar kutje te likken. Ik vond het zon geil gezicht dat ik me niet kon weerhouden hetzelfde te doen bij An. Die deed haar benen wat uit elkaar zodat ik goed aan haar kutje kon likken en zuigen. Al snel kreeg ik een spetterende douche van kutgeil. Hetzelfde bij M en Jef. Het kutgeil spoot in het rond, de ganse living nat. Echt niet overdreven al moet gezegd worden dat de appartementjes op Cap klein zijn

Daarna nog een tijd verder gespeeld op de matras en bed tot An vroeg of we wat voelden voor een WAP-wandeling. Dat hadden we al wel meer gedaan en gezien de setting van CAP zagen we dat zeker zitten.

We wandelden richting strand. Koel briesje voelde bijzonder lekker op onze huid. We zagen een prachtige sterrenhemel maar 1 bepaald lichtpuntje trok mijn aandacht. Het was veel helder dan de sterren en het bewoog. Eerst durfde ik niets zeggen omdat ik dacht dat het door de WAP kwam maar na een tijd was ik zo overtuigd dat het iets bijzonders was dat ik Jef vroeg of hij het ook zag. Ja hoor. Ook beide dames bevestigde dat ze het zagen en dat het bewoog. UFOs? Who knows. Later vernamen we dat het om het ruimtestation MIR ging.

We stonden dan nog wat lekker te spelen op het strand maar een al te opdringerige single maakte dat we ermee stopten en ook rustig terugkeerden naar het appartementje waar we nog een tijdje verder speelden. Helaas komt aan fysieke paraatheid ook een einde en na een hele tijd trokken we moe maar voldaan terug richting camping.

Een aantal dagen later werden we via de site SDC.com gecontacteerd door een Zwitsers/Litouws echtpaar. Ze stelden voor elkaar te ontmoeten op jawel, een andere poolparty maar deze keer in de namiddag. Ook op die party hetzelfde scenario. Na een tijdje overal sexende mensen. Het was bloedheet en al gauw sprongen we met zn vieren het zwembad in. Beetje uitdagen, beetje voelen maar voor het overige hielden we het netjes. Terug uit het zwembad van die heerlijke Mojitos besteld en afgesproken dat we ons spel op hun appartementje zouden verder zetten. Dat was zon wandelingetje van 10 minuutjes waarbij we ook even de tijd namen de Zwitser zijn Maserati te bewonderen.

Aangekomen op het appartementje zette de man een lekker muziekje op en serveerde een heerlijk wit wijntje. De kleren moesten niet meer uit want die hadden we na de pool party toch niet meer aan en gezien gans Cap naturistisch is, kan je gewoon in je blootje over straat.

Al snel lagen we met zn vieren op bed. Zal ik je eens lekker pijpen vroeg die lekker geile blonde Litouwse me. Zeg ik natuurlijk geen neen tegen. Plagerig begon ze mijn eikel en lul te likken om hem dan plots volledig in haar mond te laten verdwijnen. Ondertussen genoot ik van het zicht. Mijn vrouwtje nam wat glijmiddel en gaf de man een lulmassage. Nu weet ik hoe goed ze daarin is dus ik kan me voorstellen hoe hij op zn tanden moest bijten. Daarbij kwam dan nog eens dat hij zichtbaar genoot van het zicht op zn vrouwtje haar pijpkunsten op mijn lul. Na zo een tijd waanzinnig genoten te hebben vond ik het tijd om de rollen om te draaien.

De Litouwse comfy op haar rug gelegd. Tijd dus om haar eens lekker met mijn tong te verwennen. Zachtjes liet ik die over haar klitje en lipjes glijden. Dat zorgde blijkbaar ook voor inspiratie bij de Zwitser die nu ook mijn vrouwtje haar kutje begon te likken terwijl beide vrouwen elkaars borsten streelde. Wat een geil zicht. Het wond ons beide mannen evenzeer op dan de vrouwjtes en we deden dan ook zeer ons best het de dames naar hun zin te maken. Het Litouwse klitje en kutje kreeg het dan ook zwaar te verduren onder mijn tong en het geil stroomde er rijkelijk uit. Niet veel later had ze een spetterende orgasme. Ik liet haar nu even op adem kopen terwijl we van het uitzicht op mijn vrouwtje en de Zwitser genoten. Na een tijdje kreeg ook mijn vrouw een spetterend orgasme en spoot ze de Zwitser onder. Vond hij heel erg lekker.

Bijgekomen begon de Litouwse me terug lekker stijf te pijpen en gaf ze me een condoompje aan. Duidelijk :-). Terwijl ik vroeg wat haar favoriete standje was, ging ze spontaan op handen en knien zitten en en draaide ze eens verleidelijk met haar kont. Vlotjes schoof mijn keiharde paal tergend langzaam helemaal tot mijn ballen in haar kutje waar ik hem even stil hield. Na een tijdje begon ik haar zachtjes te neuken maar al snel was duidelijk dat deze dame van het stevigere werk hield en liefst keihard geneukt werd. Een verzoek dat ik graag inwilligde.

Ondertussen hadden ze naast ons blijkbaar ook wel zin een een kutvullende oefening. Ook daar ging het condoompje aan en zag ik een stijve lul in mijn vrouw haar natte kutje schuiven. Missionaris met de benen wijd werd mijn vrouwjte heerlijk door de Zwitser geneukt terwijl de Litouwse haar borsten verwende terwijl ze zelf nog stevig doggy geneukt werd.

Na een tijdje konden we wel een pauze gebruiken en namen we samen een drankje op het terras in ons nakie terwijl de voorbijgangers gewoon voorbij wandelden. Kan enkel op Cap

Een gezellige babbel maar toen we op de klok keken bleek het al tegen zessen aan te lopen en hadden ze een afspraak met vrienden (niet-swingers) om te gaan eten. Hadden het nu ook swingers geweest, hadden we nog lol met zn zessen kunnen hebben. Er zat niets anders op dan afscheid te nemen met nog maar eens een mooie herinnering en de belofte elkaar nog terug te zien.

Na een paar dagen kregen we op de camping nieuwe overburen. Het waren Fransen en toen ze aankwamen maakte ik me druk omdat hij de motor van zijn wagen minuten lang liet draaien terwijl hij een praatje aan het maken was. Op dat moment vond ik ze dus helemaal niet sympathiek maar wist ik veel. De volgende dag kwam de man een praatje maken en stelde voor s avonds elkaar een beetje beter te leren kennen. Yeah right, leren kennen, dat kennen we.

s Avonds na de gebruikelijke douche kwamen ze naar ons en maakten we er een gezellige apero van. Lekker relax wat eten en drinken en keuvelen over koetjes en kalfjes met al eens een aanraking hier en daar. Na een tijdje vroeg Sandrine (de vrouw van het Franse stel) of ze de camper eens mocht bekijken. Uiteraard kon dat. Wij dus naar binnen de camper geshowed waarbij ze erg veel interesse toonde in het bed. Mag ik het eens proberen vroeg ze. Uiteraard mocht dat waarna ze zich vlijtig op het bed installeerden en ik haar vervoegde. Marian kwam ondertussen met Herv ook een kijkje nemen en vroeg of er nog plaats was. Ik en Sandrine schoven wat op. Die kleren moeten wel uit zei Sandrine. Vind je misschien raar voor op een naturistencamping maar bij het begin van een date, hebben de mensen meestal wel iets sexy aan. Veel hadden we niet aan dus dat was in een mum geregeld. Het werd een bijzonder geil nachtje in onze camper. Enkele dagen later hebben we het nog eens overgedaan.

Ook voor niet-swingers lijkt Cap me een hele leuke bestemming. Er heerst altijd een lekker erotisch sfeertje. Waar anders kan je s avonds je apero op een terrasje gaan drinken, dan lekker op restaurant gevolgd door bar en eventueel club allemaal gekleed is je sexy club outfit of wat je maar wilt. Heerlijk gewoon. Op restaurant zie je zoveel verschillende sexy outfits, alleen dat is een lust voor het oog.

Clubs hebben we in dit eerste jaar niet bezocht omdat we meer van priv dates houden maar volgend jaar gaan we ze zeker doen. Wanneer je van Trance, Deep House en EDM houdt, is Melrose de bar to be. Gewoonweg geweldig. De andere bars zoals bijvoorbeeld Le Look zijn ook leuk maar daar worden alle muziekgenres gespeeld en dat is niet zo ons ding. Het is wel mooi om te zien hoe vrij en blij de holibi gemeenschap zichzelf kan zijn en ook openlijk elkaar aanraakt en zoent in hun sexy outfit. Daar kan de normale maatschappij nog heel erg veel van leren. Hier spreekt men enkel over verdraagzaamheid, op Cap is er gewoon verdraagzaamheid.

Cap is 100 % tourisme en uniek. Je zou dus denken dat de prijzen de pan uit swingen maar dat is zeker niet het geval. Natuurlijk swingen de huurprijzen van appartementjes de pan uit, dat is nu eenmaal het spel van vraag en aanbod maar de camping is niet veel duurder dan een andere camping met soortgelijke accommodatie.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rome 3Door: MrM
Gelezen: 1233x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener Romantisch Reizen Verliefd
22-04
6.2
:: Mijn Reis Door The Usa - 28Door: Megan
Gelezen: 1799x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-04
8.5
:: Vakantie Zonder Kids - 3Door: Postmaster
Gelezen: 9844x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.5
:: De HuwelijksreisDoor: Anna
Gelezen: 22294x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer
14-04
9.0
:: Samen Met Lotte...Door: 1969beer
Gelezen: 22785x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-04
8.9
:: Vakantie Zonder Kids - 2Door: Postmaster
Gelezen: 25221x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-03
8.7
:: Roadtrip Door Amerika - 32Door: Walking Dead
Gelezen: 4346x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
27-03
8.5
:: Vakantie Zonder Kids - 1Door: Postmaster
Gelezen: 25730x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-03
8.5
:: Mijn Reis Door The Usa - 27Door: Megan
Gelezen: 3965x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
8.8
:: Mijn Kleine Stoute Zusje - 3Door: Gloomy199
Gelezen: 23042x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zusje, Vakantie
14-03
7.1
:: Mijn Reis Door The Usa - 26Door: Megan
Gelezen: 5124x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-02
8.7
:: Roadtrip Door Amerika - 31Door: Walking Dead
Gelezen: 4505x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
26-02
8.4
:: Met Vrienden Naar De AlgarveDoor: Glacian
Gelezen: 21479x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
21-02
8.1
:: Nudisten CampingDoor: Jeroen
Gelezen: 30157x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Overspel, Beffen, Neuken
21-02
8.8
:: Voor Het Eerst VreemdgaanDoor: Filbert
Gelezen: 26288x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Overspel In Trio
10-02
8.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net