Opwindend.Net
Dit is een verhaal dat zich zo’n 30 jaar geleden afspeelde.

Mijn naam is Anna (20) en ik ben gisteren getrouwd met Hans (22). We zijn begonnen aan onze huwelijksreis.

Hans mocht de oude Opel van zijn vriend lenen en we zijn nu in Duitsland op weg naar Italië.

De hele weg kon ik aan niks anders denken dan dat ik vannacht ontmaagd zou gaan worden. Hoe zou dat zijn?

Ik ben een dochter van een dominee en Hans komt uit een gezin dat bevriend is met onze ouders. We zijn beiden erg streng christelijk opgevoed. We mochten geen minuut met z’n tweeën alleen zijn, want we zouden elkaar eens kussen, of aanraken op de ‘verkeerde’ plaatsen.

Seks is al helemaal ondenkbaar. Televisie is bij ons thuis niet te vinden en internet mocht niet. Eigenlijk kan je zeggen dat wij getrouwd zijn om bij elkaar te mogen zijn.

Alles is dan ook heel onwennig en vol schaamte. We hebben elkaar wel gekust, maar hoe gek het klinkt, nog niet naakt gezien.

Ik had voordat we vertrokken aan mijn moeder gevraagd hoe het ging met een man. Ze zei verlegen met een rood hoofd: “nou hij stopt zijn ‘geslacht’ bij jou tussen je benen naar binnen, hij gaat even erin en eruit en dan krijg je kinderen.” Verder wilde ze er niet over praten, dus daar ben ik niet wijzer van geworden.

We reden over 2-baans wegen en hadden de verkeerde weg genomen, waardoor we ver van de bebouwde kom door het bos reden. Plots hoorde we een hard geluid uit de motor komen en een vieze zwarte rook kwam onder de motorkap vandaan. Hans kon de wagen gelukkig nog van de weg in een inham in de berm neerzetten., de auto deed niks meer.

Daar stonden we dan, niemand te zien, vies miezerig weer; mobiele telefoons hadden we nog niet.

We zagen een auto aan komen na 10 minuten, het was een dure wagen zag ik.

Gelukkig stopte die. Er zaten een man en een vrouw in. De vrouw vroeg, in het Nederlands, wat er gebeurd was. Ik vertelde in het kort dat we motorpech hadden en verkeerd waren gereden.

Ze zei lachend, “ik zag een Nederlands nummerbord, ja dan moet je wel stoppen natuurlijk.

“Hebben jullie veel bagage bij je?” vroeg ze. “Ieder een koffer”, zei ik “we zijn op huwelijksreis”.

“Laat de auto hier maar staan, jullie kunnen bij ons de nacht door brengen, we wonen hier vlakbij, willen jullie dat?”

“Nou graag mevrouw”, zei ik. Hans deed onze auto op slot en zette de koffers bij hen in de achterbak. We stapten achterin en we reden nog geen 5 minuten naar hun riante huis.

De vrouw gaf ons een hand en stelde zich voor als Karin, “Ik ben Nederlandse en dit is mijn man.” De man gaf ons ook een hand en stelde zich voor als Chris.

Toen Karin en Chris hun jassen uit deden, zagen we dat zij zo’n Tiroler dirndl jurk aanhad met witte kniekousen en hij een Tiroler lederhose. Ik schatte hun leeftijd zo rond de 40. Karin, blond haar, blauwe ogen, zag er goed verzorgd en mooi opgemaakt uit.

De jurk was wel behoorlijk kort en had een laag decolleté, je kon bijna haar hele borstpartij zien. Chris mocht er ook wezen, donkerblond, bruine ogen, gladgeschoren, mooie gebruinde gespierde benen en armen.

Karin zei: “Chris, maak eens een fles champagne open, dan kunnen we op jullie bruiloft te toosten.”

We hadden nog nooit alcohol gedronken, dus we hadden al gauw een licht hoofd.

“Jullie zijn net getrouwd, dus jullie zullen toch wel willen neuken neem ik aan.” We schrokken van de grove taal. “Toen Chris en ik pasgetrouwd waren neukten we de hele dag door als we maar even de kans hadden, niet waar Chris?” Ze ging ondeugend lachend tegen hem aan zitten, hij sloeg zijn arm om haar heen en stopte zijn hand in haar jurk om een borst vast te pakken. Ze zoenden elkaar innig.

“Ik vertelde verlegen dat we dat nog niet gedaan hadden en dat we alles nog moesten uitvinden.

“Nou, dan zijn jullie op het goede adres belandt, want daar kunnen we jullie wel bij helpen.”

Ze dronk haar glas leeg, “maak nog maar een fles open lieverd, dat ontspant lekker.”

Ze vroeg aan mij waarom ik zo’n lange jurk aan had. Karin en Chris waren verbaasd toen ze ons verhaal hoorden.

“Kom eens hier jullie” We liepen naar haar toe. “Zoen mekaar eens lekker”, zei ze. Ze drukte onze hoofden naar elkaar toe. Ik gaf Hans een kus op zijn mond. “Tongen, ik wil tongen zien, kijk zo” Ze drukte mij zachtjes weg en begon hem een zoen te geven. Ze ging met haar tong zijn mond binnen en speelde met zijn tong. Daarna gaf ze mij een tongzoen. Ze deed bij mij hetzelfde wat ze bij Hans deed denk ik

“Zo, dat wil ik zien”. Wat ik net gevoeld had deed ik nu bij mijn Hans. “Ja goed zo! “, riep Karin. Ze kwam erbij staan en stak ook een tong in onze monden. Tegen Hans zei ze “Hans, houdt goed in de gaten: nooit iets tegen haar zin doen, en een vrouw heeft meer tijd nodig om ‘in de stemming’ te komen.

Vond je het leuk Anna?”. Met een rode kleur op mijn wangen antwoordde ik dat ik het heerlijk vond. “Oké”, zei Karin, “tijd voor nog een glaasje”. Ze schonk 4 glazen in en zei “proost!” en we namen een slok.

“Anna, jij moet nooit iets tegen je zin in doen, dus je moet leren je grenzen aan te geven. Maar je mag best laten merken dat je zin hebt. Seks is heerlijk meid, Chris en ik kunnen geen dag zonder.

We hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Wij maken seksfilms; Vandaag hebben we een film opgenomen in Tirol, ‘Heidi leert naaien’, vandaar deze outfit. Ik speelde Heidi en heb vandaag wel 10 keer een andere lul in mijn kut gehad,” zei ze lachend.

“Toch ben nu ook weer geil.” Karin trok haar borsten uit haar jurk en ging ongegeneerd haar tepels masseren. Ik zag dat ze ringetjes door haar tepels had zitten.

“Hoe is het met jouw tieten Anna” en ze kneep in mijn, veel kleinere, borsten. “Doe je jurk maar uit. Ik stond enigszins onwankel op mijn benen, maar ik deed wat Karin mij vroeg.

Ik droeg een witte slobber onderbroek en een witte bh. Ik had een rode kleur op mijn wangen van schaamte, opwinding en van de champagne. Karin deed mijn sluiting los en hielp mij met m’n bh uitdoen.

“Jouw bh is veel te klein voor jouw tieten”, zei ze. “Ze zien er mooi uit hoor”, Ze wreef over mijn witte bollen en masseerde met duim en wijsvinger mijn tepels. Er kwam een lekker gevoel in mijn buik.

“Hans, kleed jij je ook eens uit, ohh, kijk eens naar zijn pik Anna, die past niet meer in zijn broek.

Laten we die maar eens wat ruimte gaan geven, help eens Anna, maak z’n riem en gulp eens los.

Binnen no time hadden Karin en ik zijn broek en onderbroek uitgetrokken en sprong zijn stijve pik naar voren. Zijn lul kreeg nu alle aandacht van mij.” Moet zo’n dik ding bij mij naar binnen?”, vroeg ik verbaasd. Karin moest lachen.

Ze vroeg aan mij om hem beet te pakken en hem eens goed te onderzoeken. “Kijk er komt al voorvocht uit. “Ze trok de voorhuid naar beneden. “O, dat lijkt wel een paddenstoel”, zei ik en liet mijn vingers over de gladde kop gaan. Hans sidderde bij die aanraking.

Ondertussen had Chris, die op zijn knieën zat mijn onderbroek uitgetrokken en constateerde dat mijn kruis nat en slijmerig was. “Kijk eens Hans hoe geil jouw vrouwtje al is jongen, hier” hij drukte de onderbroek onder Hans zijn neus en zei, “ruiken en proeven jongen! Proef het kutgeil van jouw liefje. Ik word er ook altijd zo geil van,” zei hij.

Chris ging staan, deed de klep van zijn lederhose open en gelijk sprong zijn stijve pik eruit. Ik zag helemaal geen schaamhaar.

“Nou na zo’n hele dag hard werken, functioneert jouw lul nog geweldig lieverd” zei Karin.

Ze nam hem in haar handen en stak hem in haar mond.

Blijkbaar wond het Karin steeds meer op, want ze wreef over haar jurk tussen haar benen. “O, wat zijn jullie lekker bezig, ik denk dat ik maar mee ga doen.“ Karin voegde de daad bij het woord en trok haar jurk uit. Haar onderbroek was een stuk kleiner dan die van mij; ze trok die ook uit, haar vingers verdwenen tussen haar benen. “Kijk ik ben ook nat.“

Ze stak 2 glinsterende vingers in haar mond. Ik zag ook bij Karin nergens haar, niet onder haar oksels en ook niet tussen haar benen.

“Anna, zuig maar eens op die mooie lul en Hans proef jij maar eens goed hoe Anna haar kutje smaakt. Dat gaat het makkelijkste als Jij op je rug gaat liggen Hans en Anna d’r kut op jouw mond drukt. “

Hans likte mijn natte kut van onder naar boven, waar mijn harde knopje zat. Zijn tong stak hij waar hij die maar in kon steken, hij maakte een smakkend geluid, heerlijk gevoel was dat, mmmm!

Karin ging wijdbeens op de bank zitten kijken naar ons, terwijl ze zich heerlijk liet likken door Chris, die ook zijn kleren uitgedaan had. Ik keek recht in zijn anus. Wat had hij een grote zak hangen Hij bewoog heel snel 2 vingers door haar kutje, zelf masseerde ze haar tepels.

Na een kleine minuut, schreeuwde ze “Ja lekker, ga door ik ga in je bek spuiten”. Ze verstarde en ze spoot een straal kutsap in zijn mond.

Ik maakte ineens onsamenhangende bewegingen en moest heel hard kreunen; ik kwam klaar! Voor het eerst van mijn leven op deze manier. Da’s wel anders dan stil en stiekem in bed onder de dekens.

Hans z’n lul floepte uit mijn mond, ik slaakte harde oerkreten, kwam omhoog en ging hard over mijn kut wrijven. Ik vond het ineens geil om ook grove taal uit te kramen!

Er kwam een straaltje vocht uit mijn kutje dat op zijn gezicht en in zijn mond terecht kwam. Ik ontspande na een kleine minuut met een lach.

Karin was naar ons toe gelopen, streelde mij door m’n haar en kuste mijn mond met een tongzoen. “Nu gaan we samen Hans verwennen,” zei ze. Ik stapte van zijn mond af. Karin pakte Hans zijn lul en zei, “zuigen Anna”. Ik stak zijn lul in mijn mond. Karin pakte mijn haren vast en bewoog mijn hoofd op en neer. “Dit is nou pijpen”, zei ze.

Terwijl ze zo met mijn hoofd bezig was, hoorde ik dat Chris zijn lul in de natte kut van Karin stak en begon haar te neuken.

Ik voelde Hans verstrakken en toen begon hij te spuiten. Bij de eerste straal schrok ik van wat er in mijn mond kwam, want ik trok mijn hoofd omhoog. Karin nam het gelijk over en hapte zijn spuitende lul naar binnen, om de andere stralen op te vangen. Daarna gleed ze met duim en wijsvinger van de wortel naar de kop omhoog, om ook de laatste druppels op te kunnen likken. Ze slikte het door en zei, “ik ben hier dol op”.

Ze keek mij aan en zag dat ik er meer moeite mee had. Weer drukte ze haar mond op de mijne en ik liet het sperma in haar mond lopen, ze stak daarna haar tong uit om te laten zien dat nu zij het in haar mond had om het dan door te slikken. Chris liep, aan zijn lul trekkend, naar haar toe en zei “hier heb je nog een beetje” Het duurde eventjes voor hij zijn laatste beetje sperma van de dag in haar mond spoot. Was best een geil gezicht.

Ik ging tegen Hans aan staan en gaf hem een tongzoen; hij proefde zijn eigen sperma. Ik keek hem daarna verliefd en gelukkig aan. “Dit gaan we vaker doen hè”, zei ik. “Zeker weten meid”, antwoordde hij.

Karin zei “Laten we ons eerst even opfrissen, daarna gaan we wat eten en dan kunnen we nog wel een keertje, als jullie zin hebben.

Zal ik jullie schaamhaar er af scheren? Kijk zo lekker kaal vind ik veel lekkerder en sexyer.” Ze wees naar haar kale kutje, waar ze weer overheen streek. Daar waren we het wel mee eens.

We liepen naar de badkamer, waar Karin een schaar, scheerzeep en scheermes pakte. “Ik moet eerst even plassen”, zei ik. Karin wees naar het toilet, “Blijven jullie dan hier”, vroeg ik verlegen.

“Ja natuurlijk, geen valse schaamte”, zei Karin ondertussen de scheerspullen klaarleggend. Ik ging met een verlegen blik op de wc zitten en na een tijdje hoorde je de piesstraal in de pot.

Hans kon niet verbloemen dat hij dat best opwindend vond. Hij zei: “Geil.” “Ik heb nog nooit een vrouw zien plassen.” Karin lachte en zei “Ik moet dadelijk ook piesen,” Ik stond op en Karin nam mijn plaats in, alleen ging ze niet zitten, maar deed alleen haar schaamlippen uit elkaar en spoot zo de straal in de pot. Dat was echt een geil gezicht zeg.

“Kijk Hans heeft alweer een stijve lul, dat scheert wat makkelijker dan als hij slap is.”

Terwijl ze Hans inzeepte hield ze zijn lul vast en ging met haar wijsvinger over het pisgaatje heen, ze was hem aan het opgeilen. Nu pakte ze het mes en begon de haren op en onder zijn lul weg te scheren, daarna zijn zak en zijn anus. Daarvoor moest hij gebukt gaan staan. Onder op zijn buik zat het meeste haar, maar na een tweede keer inzepen was hij heerlijk glad en kon hij afgespoeld worden.

Chris zou mij gaan scheren. Hij legde een groot badlaken op de grond en vroeg mij te gaan liggen. “Trek je knieën maar naar je borst, Karin en Hans houden je benen vast.”

In deze stand stond mijn kut helemaal open, ik voelde mij heel ordinair. Hij zeepte mij volgens mij extra lang in, wat ik beslist niet erg vond. Het voelde allemaal zo heerlijk geil.

Chris hield mijn schaamlippen goed strak en schoor mij heel secuur en voorzichtig. Hij pakte mijn clitoris met duim en wijsvinger vast of stak 2 vingers in mijn steeds natter wordende kutje, tot alle haren verdwenen waren.

Het voelde daar nu heerlijk glad aan. Ook mijn anus werd niet vergeten. Ik schrok toen hij daar (per ongeluk) een duim in drukte. “O, sorry, Anna,” zei hij.

Karin vroeg of zij gelijk ook mijn oksels moest scheren, we waren nu toch bezig. “Prima”, zei ik en ik deed mijn armen omhoog.

Ze zeepte mij daar in, het kietelde, maar het was snel gebeurd. Ik stond op en bewonderde mijzelf in de spiegel, ik voelde mij een hele andere vrouw.

Ik kon het niet nalaten om steeds maar aan mijn gladde kut te voelen, omdat het zo lekker was! Steeds sneller wreef ik over mijn kale spleet en kwam weer klaar. Mijn natte glibberige vingers mocht Hans aflikken. Daarna spoelden we ons af onder de douche.

Karin had voor mij een sexy lingerie-setje klaar gelegd, rood met zwart. Mijn borsten kwamen heel mooi tot z’n recht. Heel anders dan die veel te kleine strakke bh van thuis. Het slipjes was echt klein, die bedekte net mijn gleuf en zat met een koortje tussen mijn billen. Ik vond het heerlijk om er zo uitdagend bij te lopen. Ik had mijn haar losgelaten. Karin en Chris applaudisseerden toen wij binnen kwamen. Karin heeft mijn ogen en wenkbrauwen opgemaakt en een lekker luchtje opgespoten. Zelf liep ze er ook sexy bij. Haar tepels waren goed zichtbaar in een bh met halve cup, zodat je haar tepelringen goed kon zien. Ze droeg een zwarte string. Zo gingen we aan tafel wat eten. Hadden we gisteren nooit aan gedacht dat we dit zouden meemaken.

Karin zei, “als jullie nog een tijdje willen genieten van elkaar en van seks, zou ik Anna zeker niet zwanger maken Hans, want ik denk dat je niet aan de pil bent hè”, mij aankijkend.

“Bij ons thuis is dat inderdaad onbespreekbaar, maar omdat ik al zeker 6 jaar heel onregelmatig ongesteld word, heeft mijn dokter een half jaar geleden de pil voorgeschreven,” zei ik.

“Dus kan je mij vanavond ontmaagden, lieverd. “Ik schaamde me niet meer om ondeugend lachend mijn hand in de broek van mijn mannetje te steken en zijn weer harde lul beet te pakken. “mmmm, wat is tie weer lekker hard geworden.

Karin kwam naar me toe, “doe z’n broek maar uit”, zei ze. Hans hielp gewillig mee, ik kon niet nalaten om zijn keiharde lul even in mijn mond te steken.

“Nou Anna, zo te zien is hij er klaar voor, jij ook?“ Er ging een siddering door mij heen, ik zou ontmaagd gaan worden. Karin hielp met mijn string uitdoen, ze voelde tussen mijn schaamlippen.

“Je moet wel goed nat zijn, anders is het niet prettig en kan het zelfs pijn doen.” Zo te voelen is dat geen probleem. Ze had haar middelvinger in mijn kut gestopt. “Ga maar lekker op die bank liggen. Mag ik zijn lul even nat maken? “, vroeg ze mij.

“Geen probleem, ga je gang” zei ik, terwijl ik mijn bh uitdeed. Chris zat alles rustig te bekijken, hij had inmiddels zijn broek uitgetrokken en zat aan zijn lul te trekken.

Hans kwam naar toe, hij ging op mij liggen en keek mij aan en gaf me een hartstochtelijke tongzoen. “Ga je mij neuken schatje, ga je jouw harde lul in mijn geile natte kut steken? “

Hans ging met zijn hele onderlijf omhoog en Karin was er als de kippen bij om zijn lul in mijn kut te leiden.

Ik voelde de kop tegen mijn schaamlippen, hij ging mijn intieme gaatje in, dieper en dieper.

Karin zat er met haar neus bovenop. Hans keek mij wel aan, maar zag mij niet. Hij zat met mijn gedachten bij zijn neukende lul denk ik.

Hij ging steeds op en neer. Ik voelde een lichte pijnscheut en kneep hem waarschijnlijk in zijn arm want hij stopte. Ik fluisterde in zijn oor: “ga maar door, ik vind het fijn jou in mij te hebben. Ik voelde zijn lul tegen mijn baarmoeder aanstoten. Hij ging weer heel rustig op en neer, keek mij aan en verkrampte, hij kwam klaar.

Hij haalde zijn slap wordende lul uit mijn kutje. Het was behoorlijk vochtig, Karin had een handdoek bij de hand en veegde de leren bank droog. Het was een beetje roze gekleurd. Ik was niet klaargekomen, maar dat vond ik niet erg. Ik was ontmaagd en het viel heel erg mee.

Ik zei dat ik graag even mijn kutje wilde wassen, omdat ik anders de boel vuil zou maken. Hans liep met mij mee. We wasten samen mijn ontmaagde kutje en bloot liepen we terug naar Karin en Chris. Ze stonden al klaar met 2 glazen en Chris schonk weer in en we proosten op mijn ontmaagding. Waar maak je dat mee?

“Vanaf nu moeten jullie seks gaan ontdekken jongens”, zei Chris, “er is zoveel mogelijk. “

Karin knikte en zei “ons verveelt het geen moment, of we het nu alleen, samen of met een groep doen het blijft lekker. We doen soms spelletjes die ons opwinden.

Morgen komt er een echtpaar langs. Het zijn vrienden van ons. De man zit in de autobranche. Misschien kan hij iets doen voor jullie auto.”

“Karin, zou je dan samen met mij nieuwe kleren kunnen gaan kopen, die strakke bh en die lange saaie jurken doe ik niet meer aan.”

“Prima”, zei Karin.

Mijn glas werd nog eens bijgevuld, ik begon champagne steeds lekkerder te vinden, ik was aardig dronken. “Hans, zei zullen we naar bed gaan lieverd.” Ik zei “ja lekker neuken en aan jouw lolly sabbelen.”

We zeiden Karin en Chris welterusten met heerlijke tongzoenen en ik gaf giechelend Chris zijn lul ook een zoen.

Ik pakte Hans zijn lul beet en zei, “kom maar jongen even een plasje doen.” Ik waggelde naar de badkamer en ging op mijn knieën zitten kijken naar de gele piesstraal. Daarna probeerde ik net als Karin vanmiddag deed boven de pot staan plassen, Hans deed mijn binnenste schaamlippen uit elkaar. Ik moest steun zoeken om stil te blijven staan, wat niet goed lukte, dus ik plaste een beetje over Hans heen.

Nog even tandenpoetsen, o, ja ik moest de pil niet vergeten in te nemen.

Toen naar bed, bloot zoals we waren, lepeltje lepeltje. Ik drukte mijn billen tegen zijn lul aan. Ik voelde hem steeds groter worden. “Neuk me Hans!”, zei ik volgens mij veel te hard. Hij drukte zijn pik in mijn natte poes.

“O, wat lekker, ja harder, sneller. Wacht”, zei ik. “Ik ga op mijn knieën zitten.”

Hans neukte mij achterlangs, hij hield mij bij mijn heupen vast. O, wat zat hij diep. Ik wreef met mijn hand over mijn kutje en kon zijn pompende lul goed voelen, mijn hoofd lag in het kussen, gelukkig maar want mijn luide kreunen werd zo een beetje gesmoord. Hans spoot in mijn kut, pas toen zijn lul helemaal slap was haalde hij hem eruit. Ik voelde zijn sperma eruit lopen, maar deed geen moeite om op te staan, dat zien we morgen wel weer. Dicht tegen elkaar aan zijn wij in slaap gevallen.

Toen ik wakker werd voelde ik gelijk aan mijn gladgeschoren kutje; ik zag dat Hans naast mij op z’n rug lag. Ik hij sliep nog, maar hij had een geweldig stijve lul. Ik moest er gewoon even op sabbelen. Hij werd wakker en zei “zo lekker ben ik nog nooit wakker geworden.”

“Goede morgen lieverd”, zei ik en ging op z’n lul zitten, ik wilde hem in mijn kut hebben.

Ik ging op en neer, pakte zijn handen en drukte die op mijn tieten. Hans begon gelijk mijn tepels te masseren. Ik genoot intens! Hans was ook geil geworden hij begon harder te stoten, we kwamen klaar! Ik bleef op hem liggen en we zoenden hartstochtelijk. “Lekker begin van de dag hè, ik heb er zin in.”

Ik liep naar de badkamer, om op de wc te plassen en uit te lekken. Nadat Hans ook geplast had, gingen we samen douchen.

Ik deed het lingeriesetje van Karin aan, maar moest helaas mijn oude jurk nog een keer aandoen, omdat ik niets anders had.

Toen we de huiskamer binnen kwamen zat Karin op de zwarte leren bank, waarop ik gisteren ontmaagd was. Haar voeten aan weerskanten van haar heupen, haar vingers in en over haar openstaande kut wrijvend. Ze was net klaargekomen. Chris zat in een fauteuil, er tegenover, naar zijn geile vrouw te kijken, terwijl hij aan zijn stijve lul trok.

Ze wilden op ons wachten om samen te ontbijten.

“Goede morgen tortelduiven”, zei Karin, “jullie hebben je best geamuseerd hè, we hebben het gehoord”, lachte ze, haar vingers aflikkend. Ze droeg een luchtig jurkje met een laag decolleté. Chris had een spijkerbroek met een polo aan. Hij deed geen moeite zijn lul te verbergen.

We gingen aan tafel. Samen genoten we van het heerlijke ontbijt met veel eieren en vitaminen, om aan sterken. Toen iedereen voldaan was, ruimden we de tafel af.

Karin deed haar rode slipje aan en zei: “Zullen we dan maar wat kleren gaan kopen voor jou, dan zijn we op tijd terug als onze vrienden komen, ik denk over een uurtje of 2.”

Karin en ik reden weg naar München, ik zal de details besparen, maar we kwamen terug met allemaal leuke vlotte kleren en lingerie voor mij. Karin had zelf ook wat gekocht, dus we waren happy.

Ik droeg nu een roze mouwloos topje en een kort spijkerrokje. Ik voelde mij een sexy vrouw, zeker toen ik de blik van Hans zag toen ik binnen kwam.

We waren mooi op tijd terug, want we konden nog wat drinken voor de verwachte visite arriveerde. Karin vertelde dat als de vrouw een paar wijntjes ophad ze een echt ongeremd seksbeest werd.

Karin en Chris werden hartelijk geknuffeld en over en weer werden er complimenten gegeven, leuke jurk, mooie nagellak en wat heb je leuke oorbellen in.

Het was een keurig verzorgd stel, ongeveer zelfde leeftijd als Karin en Chris. Ze droegen dure kleren. En ze waren stevig gebouwd zal ik maar zeggen.

De vrouw stelde zich aan ons voor als Gaby en de man als Ludwig.

“Je hebt niet overdreven Karin”, zei Gaby. “Wat een leuk stel”, ze kwam dichterbij en bekeek mij van top tot teen en voelde even aan mijn borsten.

“En hij is ook een lekker ding zeg”, Hans kreeg een aai over z’n wang en een kneep in zijn bil. “Heerlijk ik heb er zin in”, zei ze.

Ludwig had iemand meegenomen die onze auto op een vrachtwagen takelde en wegbracht naar zijn garage om gerepareerd te worden.

Het zonnetje scheen, dus we gingen buiten zitten. Karin schonk wat te drinken in, ze presteerde het weer om zo te staan dat je onder haar rok kon kijken, of haar tieten kon zien. Blijkbaar kickte ze daar op.

“Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?” Vroeg ik. Gaby vertelde, terwijl ze van haar wijn dronk, dat ze elkaar kennen van badminton en dat Karin haar een keer uitgenodigd had voor een lingerieparty hier bij haar thuis. “Er mochten alleen vrouwen komen. De demonstratrice had niet alleen lingerie, maar ook dildo’s en andere seksspeeltjes meegenomen. Voor mij ging er een wereld open. Ik weet nu dat ik maar een hele ouderwetse preutse vrouw was. Seks was een mannending, vrouwen moesten zich altijd netjes en onderdanig gedragen heb ik geleerd.” (Waar heb ik dat meer gehoord?)

“Het was een topavond, waarbij ik ontelbare orgasmes heb gehad met en door vrouwen. Ik ben overal gelikt, gevingerd en met dildo’s bewerkt, ze hebben zelfs op mijn billen geslagen.”

Haar wijnglas was leeg, Chris stond op en vulde hem weer.

“Toen ik daar kwam die avond, had ik een hoop haar tussen mijn benen”, ging ze verder “en ik kwam met een kale gladde kut thuis en met een grote doos dildo’s, vibratoren en andere leuke speeltjes.”

De kokette dameshouding van Gaby verdween meer en meer. Ze deed haar benen steeds verder uit elkaar, toen ze aan het vertellen was.

“Vanaf die tijd is er een ommekeer gekomen in ons seksleven, we zijn allebei liefhebbers, net als Chris en Karin. We komen nu regelmatig bij elkaar om deze passie te delen.”

“Ik hou ervan om te beminnen en bemind te worden. Ik wil handen, vingers en tongen voelen, minstens één keer per dag. Het voordeel van vrouw zijn is dat je steeds kan blijven klaarkomen. Ludwig kan mij niet bijhouden wat dat betreft”, lachte ze.

“En hoe is het met jou Anna”, vroeg ze mij. “Ben jij al lekker verwend vandaag?”

“Ja nou en of”, zei ik. “Ik vind het zo leuk om een kleine slappe piemel te laten groeien tot een grote harde lul hè lieverd” en ik kneep in bobbel in Hans zijn broek. De dames moesten lachen.

“Laten we ons uitkleden”, zei Gaby, “dan kunnen we zien waar Anna het over heeft.”

Binnen no time was iedereen bloot. “O, ja zeg, wat een mooie rechte lul heb jij”, zei Gaby. Hans kreeg een kleur van al die ogen die op zijn pik gericht waren.

Ik keek naar de stijve lul van Ludwig en zag wat Gaby bedoelde zijn lul was krom en zijn ‘paddenstoel’ wees naar zijn navel.

“Nou Anna, wat let je meid, geniet ervan, dat ga ik ook doen!

Ludwig, kom eens hier!” Riep ze, “Op je knieën!” Ludwig ging op zijn knieën voor haar zitten, hij begon haar te likken. Terwijl zij van haar glas dronk, ging ze iets onderuit zitten en werd ze gebefd, zelf zat ze met haar vrije hand in haar tepels te knijpen. Niet veel later zette ze haar glas neer, drukte met beide handen zijn hoofd tegen haar kut aan, deed haar ogen dicht en hield haar adem in, om die na een halve minuut uit te blazen, toen pas liet ze zijn hoofd los.

Ludwig kwam met een rood en nat gezicht omhoog. Hij ging weer zitten. “Zo dat was lekker”, zei ze terwijl ze ongegeneerd wijdbeens met haar rechter middelvinger in haar natte gleuf zat, ze trok aan haar binnenste schaamlippen, Ik zag nu pas hoe groot die waren.

Karin kwam naar haar toe, likte haar natte vinger af en gaf haar een innige zoen, ze vroeg of Gaby op de deken wilde gaan liggen, die ze op het gras had gelegd. Toen ze op haar rug lag, ging Karin in standje 69 boven op haar liggen. Beide dames lieten hun vingers en tongen in en over hun kutjes gaan, die steeds natter werden. Het was een geil en opwindend schouwspel. Hans stond achter mij met zijn stijve tegen mijn blote billen aan te rijen.

Chris stak na 10 minuten zijn stijve lul in Gaby d’r kut en Ludwig deed hetzelfde bij Karin. Blijkbaar hadden ze dat meer gedaan, want de vrouwen gingen onverstoorbaar verder.

Hans nam mij mee en liet mij op handen en knieën naast de 2 stellen in het gras zitten, zodat hij mij ook achterlangs kon opvullen. Hij pakte mijn tieten beet en kneep in mijn tepels. Mijn hoofd was vlakbij die van Gaby en ik kon goed zien hoe Ludwig Karin aan het neuken was.

Hij haalde zijn lul eruit en Gaby stopte hem in haar mond, om hem daarna weer in het natte grotje van Karin te stoppen. Ludwig neukte stevig door, want daar hield Karin van.

Op een gegeven moment haalde hij hem er weer uit, draaide zich een kwartslag en bood zijn kromme natte stamper aan mij aan. Zonder erbij na te denken deed ik mijn mond open en sabbelde op zijn lul. Ik genoot van de smaak van Karins kutje en het voorvocht de pik van Ludwig. Hij draaide weer terug en neukte Karin weer verder.

Aan de andere kant begon Chris te kreunen ten teken dat hij klaarkwam. Chris kwam naar mij toe. Voor de tweede keer kreeg ik een lul aangeboden, die ik gulzig naar binnen hapte. Nu met de smaak van het sperma van Chris en het kutsap van Gaby.

Nadat Ludwig het neuktempo had verhoogd spoot hij zijn sperma in Karin.

Hans hield het ook niet meer lang vol voelde ik. Hij neukte lekker diep met een hoog tempo in mij, ik stimuleerde mijn klitje, omdat ik samen met hem wilde klaarkomen, daarbij kneep ik mijn billen en mijn kut strakker aan.

Toen kon Hans het ook niet meer tegen houden en spoot hij diep in mijn kut.

De dames voor mij, zogen het sperma uit hun kutjes en befte tegen elkaar op leek het wel, zodat ze alle twee ook een hoogtepunt bereikten. Hun gezichten waren nat.

Gaby gebaarde naar Hans dat hij naar haar toe moest komen en samen met mij likten wij zijn lul schoon, terwijl Karin tussen mijn benen kroop om mijn kutje schoon te sabbelen.

We gaven elkaar een groepsknuffel.

De reparatie van onze auto zou zeker een week duren. Zolang mochten we bij Karin en Chris logeren, wat we helemaal niet erg vonden, want er ging een wereld voor ons open.

Zoek naar meer verhalen van Anna...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Bekeken Worden Op... - 2Door: Tigerlover4
Gelezen: 10483x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Oud Jong, Moeder, Puber, Camping, Vouyeur, Slipje Gestolen
15-07
8.7
:: Een Sletje Op VakantieDoor: N75
Gelezen: 16487x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ruig, Dominant, Anaal
12-07
8.2
:: Bekeken Worden Op... - 1Door: Tigerlover4
Gelezen: 10909x
Reacties: 9
Lengte: Kort
Tags: Vakantie, Oud Jong, Camping, Gluren, Buiten, Voyeur
12-07
8.2
:: Mijn Reis Door The Usa - 34Door: Megan
Gelezen: 2006x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.7
:: Mijn Nichtje Fleur,...Door: Kareltje
Gelezen: 14096x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
01-07
9.3
:: Mijn Nichtje Fleur,... - 7Door: Kareltje
Gelezen: 13602x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
01-07
9.2
:: VakantieDoor: Jawisubbi
Gelezen: 11851x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-07
7.4
:: Mijn Nichtje Fleur,... - 6Door: Kareltje
Gelezen: 15259x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-06
9.0
:: Mijn Nichtje Fleur,... - 5Door: Kareltje
Gelezen: 17934x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.9
:: Eva In West-afrika - 3Door: K9Jack
Gelezen: 9969x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Blond, Neger, Interracial, Groep, Jong,
27-06
8.7
:: Mijn Reis Door The Usa - 33Door: Megan
Gelezen: 3634x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-06
9.1
:: Mijn Nichtje Fleur... - 4Door: Kareltje
Gelezen: 25323x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
20-06
9.1
:: Mijn Nichtje Fleur... - 3Door: Kareltje
Gelezen: 25959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-06
9.2
:: Mijn Nichtje Fleur... - 2Door: Kareltje
Gelezen: 29539x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.9
:: Mijn Nichtje Fleur... - 1Door: Kareltje
Gelezen: 33115x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
9.1
:: De Briefwisseling - 7Door: Swaantje
Gelezen: 4500x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
16-06
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!